yamasz 02.02.06, 20:51 łot cuś tu nimrowo kobity! ruszta sie to foruma, bo czytoć ni mo co. piszta o planach na sezona nowego! HEJ bo jom was zapraszo no morze cudowne nasze czyste inaczej HEJ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motograss Re: z chlebem baby 03.02.06, 09:28 Kobity mają zimą obowiązków full, żeby wyrobić się do wiossny, a nie dyskusyje wieczne jak chłopy na swoim forum;)A tak poważniej, to jakaś lekka martwica przedsezonowa, przynajmniej u mnie. Trzy aku śpią spokojnie w cieple, ruch się zacznie pod koniec miesiąca - lakier, renowacja tapicerki i inne. Poza tym, jak w taką paskudę za oknami mówić i jarać się jazdą i wyprawami,jak tylko apetyt wzrasta i cholera strzela?;)sen zimowy po prosstu. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: z chlebem baby 03.02.06, 19:49 no włąsnie.. ja tu zachęcam do gadaniny, a sie tylko moto asia odezwała.... ;p co do tego sezonu, u mnie jush ciepełko, choć śnieg zalega jeszce tu i tam, aku już w moto, nic tylko, wymyć, odpicować, i na błotno-zwirowe wojarze! PZDR yamasz :::LSD pomaga mi::: Odpowiedz Link Zgłoś
motograss Re: z chlebem baby 04.02.06, 10:56 Ha! Jak siem ma enduro, to ja nie mam więcej pytań;P Zima nie zima, śmigać można:))abstrahując nieco, a będąc przy dwóch kołach - muszę wreszcie przyznać podziw dla rowerzystów, choć zmorą wg mnie bywają(niewielu zna przepisy i o tyłek swój nie dbają) - minus kilkanaście, śniegi, zaspy, lód - a ci pomykają cały rok. a człowiek narzeka "byle do wiesny"...;) ---- wolność ma zapach benzyny Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: z chlebem baby 05.02.06, 22:55 co do tego pomykania to bym się zastanowił... łyse onony nie pozwalają sie dobrze bawić. u mnie znowu sypie śnieg, a w sobote miałem si ę wybrać na przejażdzke yamaszką. Kurna, i trzeba będzie to z ponownie odłożyć na inny termin. PZDR yamasz :::LSD pomaga mi::: Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: z chlebem baby 06.02.06, 06:21 :) To ja się przyznaję do szacunku i podziwu dla chłopaków latających po Gliwicach na skuterkach "Telepizzy"... nawet przy -20 st.C. Twardziele :D Odpowiedz Link Zgłoś
draka00 Re: z chlebem baby 06.02.06, 08:05 Nieźli są. Ostatnio ktoś mnie uświadomił, że tacy goście mają zimówki... Jakby nie było, mi musieliby naprawdę duuuuzo zapłacić, żebym sie przejechała przy takiej temperaturze dalej niż 5km. Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: z chlebem baby 07.02.06, 17:37 Zrobiłam "wywiad" - 1,60 zł/godzinę + 2 zł od każdej dostarczonej pizzy (i ew. napiwki, jeśli są). To jak Ania, popracujemy zimą dla Telepizzy?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
yamasz Re: z chlebem baby 07.02.06, 20:57 okej, a ja moge robić za waszego "motoryzacyjnego" alfonsa (wiecie, ochrona itd. ;pp!! kurcze tylko troche mało... 2 zł od pizzy... sam fakt ze prujesz po śniegu skuterkiem przy -20...dla 2zł Odpowiedz Link Zgłoś
cien1100 Re: z chlebem baby 07.02.06, 22:31 Jak to uroczo brzmi-motoryzacyjny alfons.Chyba mi niedobrze.Dziewczyny zabrońcie Yamaszowi pisać na tym forum;)Albo niech ktoś mu to LSD odstawi! Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: :) 09.02.06, 09:07 No fakt, określenie niezbyt fortunne, rzekłabym nawet garbate :) Odpowiedz Link Zgłoś