Dodaj do ulubionych

z chlebem baby

02.02.06, 20:51
łot cuś tu nimrowo kobity! ruszta sie to foruma, bo czytoć ni mo co. piszta o planach na sezona nowego! HEJ bo jom was zapraszo no morze cudowne nasze czyste inaczej HEJ!
Obserwuj wątek
    • motograss Re: z chlebem baby 03.02.06, 09:28
      Kobity mają zimą obowiązków full, żeby wyrobić się do wiossny, a nie dyskusyje
      wieczne jak chłopy na swoim forum;)A tak poważniej, to jakaś lekka martwica
      przedsezonowa, przynajmniej u mnie. Trzy aku śpią spokojnie w cieple, ruch się
      zacznie pod koniec miesiąca - lakier, renowacja tapicerki i inne. Poza tym, jak
      w taką paskudę za oknami mówić i jarać się jazdą i wyprawami,jak tylko apetyt
      wzrasta i cholera strzela?;)sen zimowy po prosstu. pozdrawiam:)
      • yamasz Re: z chlebem baby 03.02.06, 19:49
        no włąsnie.. ja tu zachęcam do gadaniny, a sie tylko moto asia odezwała.... ;p
        co do tego sezonu, u mnie jush ciepełko, choć śnieg zalega jeszce tu i tam, aku już w moto, nic tylko, wymyć, odpicować, i na błotno-zwirowe wojarze!
        PZDR yamasz

:::LSD pomaga mi:::
        • motograss Re: z chlebem baby 04.02.06, 10:56
          Ha! Jak siem ma enduro, to ja nie mam więcej pytań;P Zima nie zima, śmigać można:))abstrahując nieco, a będąc przy dwóch kołach - muszę wreszcie przyznać podziw dla rowerzystów, choć zmorą wg mnie bywają(niewielu zna przepisy i o tyłek swój nie dbają) - minus kilkanaście, śniegi, zaspy, lód - a ci pomykają cały rok. a człowiek narzeka "byle do wiesny"...;)

----
          wolność ma zapach benzyny
          • yamasz Re: z chlebem baby 05.02.06, 22:55
            co do tego pomykania to bym się zastanowił... łyse onony nie pozwalają sie dobrze bawić. u mnie znowu sypie śnieg, a w sobote miałem si ę wybrać na przejażdzke yamaszką. Kurna, i trzeba będzie to z ponownie odłożyć na inny termin.
            PZDR yamasz

:::LSD pomaga mi:::
          • goha66 Re: z chlebem baby 06.02.06, 06:21
            :) To ja się przyznaję do szacunku i podziwu dla chłopaków latających po
            Gliwicach na skuterkach "Telepizzy"... nawet przy -20 st.C. Twardziele :D

• draka00 Re: z chlebem baby 06.02.06, 08:05
              Nieźli są. Ostatnio ktoś mnie uświadomił, że tacy goście mają zimówki...
              Jakby nie było, mi musieliby naprawdę duuuuzo zapłacić, żebym sie przejechała
              przy takiej temperaturze dalej niż 5km.
              • goha66 Re: z chlebem baby 07.02.06, 17:37
                Zrobiłam "wywiad" - 1,60 zł/godzinę + 2 zł od każdej dostarczonej pizzy (i ew. napiwki, jeśli są). To jak Ania, popracujemy zimą dla Telepizzy?? :D
                • yamasz Re: z chlebem baby 07.02.06, 20:57
                  okej, a ja moge robić za waszego "motoryzacyjnego" alfonsa (wiecie, ochrona itd. ;pp!! kurcze tylko troche mało... 2 zł od pizzy... sam fakt ze prujesz po śniegu skuterkiem przy -20...dla
                  2zł
                  • cien1100 Re: z chlebem baby 07.02.06, 22:31
                    Jak to uroczo brzmi-motoryzacyjny alfons.Chyba mi niedobrze.Dziewczyny zabrońcie
                    Yamaszowi pisać na tym forum;)Albo niech ktoś mu to LSD odstawi!
                    • goha66 Re: :) 09.02.06, 09:07
                      No fakt, określenie niezbyt fortunne, rzekłabym nawet garbate :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka