kaldko 07.02.06, 20:02 sądząc po dzisieszym pożegnaniu. A dokąd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mnietka.kokietka Re: Durczok odchodzi? 07.02.06, 20:03 a kaldko to co? migusiem się na góre wpisać zanim ujawnimi fakty i mity:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Durczok odchodzi? 07.02.06, 21:12 Tylko przyszedł i od razu temat zmienia... Nie odpowiemy na żadne pytania, aż się nie zapiszesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Durczok odchodzi? 07.02.06, 21:38 nie widziałam końcówki pożegnalnej wiadomości ale ponoć Durczok powiedział coś tak : " żegnam widzów wiadomości " czy dokładnie tymi słowami zakończył ? Niewątpliwie ma nastać czas czystek w telewizji publicznej więc takich pożegnań można się spodziewać . Aga_ata no sorry , nie wytrzymałam i nie czekałam na wpis u góry Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Durczok odchodzi? 07.02.06, 21:44 a to nie było po prostu Dobranoc w innej wersji??? Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Durczok odchodzi? 07.02.06, 21:56 mogło być , teraz ludzie przewrażliwieni są , inaczej reagują na do niedawna banalne pożegnanie na wizji Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Durczok odchodzi? 07.02.06, 22:06 Ok, Ok :) Wybaczam tę niesubordynację :) Może Durczok będzie chciał poprowadzić nowy program w tv TRWAM. Odpowiedz Link Zgłoś
paprotka-gd Re: Durczok odchodzi? 07.02.06, 22:27 ufff oddetchnęłam z ulgą :) następnym razem zapanuję nad emocjami i wezmę na wstrzymanie no ale wiesz to o Durczoka biega i w dodatku taki gorący njus był Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-strzalka Durczok w TeWueN 07.02.06, 22:36 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3152645.html Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Durczok w TeWueN 07.02.06, 23:09 Tak sobie myślę, że w przyszłym roku to TVP znowu dostanie jedna telekamerę mniej. Ciekawe za jaką kasę go kupili! Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Durczok w TeWueN 07.02.06, 23:17 no no no ciekawe jak on się wpasi między młode wilki i co z Debatą?też dostanie taki program w tvn? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Durczok w TeWueN 08.02.06, 00:12 musze sie tu pochwalić swoją przenikliwoscią od razu po tym pozegnaniu wiedzialem ze Durczok przechodzi do TVN:)) czuwaj!;) Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Durczok w TeWueN 08.02.06, 02:31 Filmik z Durczokiem jak się żegna rapidshare.de/files/12780439/Kamil_Durczok_Wiadomo_ci_07.02.2006.wmv.html Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Durczok w TeWueN 08.02.06, 09:10 a ja sie nie dziwie...nawet jeśli przeszedł PO NIŻSZEJ CENIE.. po tak ostrej krytyce Z NASZEJ STRONY niejakiej tefałpe- musiał odejść. Zwłaszcza że w/w telewizjka stanie się niedługo własnością Kaczystanu. Też bym odszedł wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3152759.html w to miejsce przechodzą, po mału ,obywatele "mariańscy" allleeeeeeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Durczok odchodzi? 08.02.06, 13:50 A ja ciekawa jestem, co z Justyną Pochanke. Aspirowała zdaje się do roli okrętu flagowego TVP24 a słyszałam, że ta stacja się jej pozbywa, ktoś coś wie?? Bo jeśli nie, zapowiada sie ciekawa walka wewnętrzna, TVN i TNN24, a Fakty wszak są wspólne, będą se mikrofon wydzierać, jak Kotlinowski z Jurkiem czy co ?? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Durczok odchodzi? 08.02.06, 13:52 a Kotlinowski z Jurkiem to chyba sobie laske wydzierali a nie mikrofon Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Durczok odchodzi? 08.02.06, 14:00 romana_polka napisała: > a Kotlinowski z Jurkiem to chyba sobie laske wydzierali a nie mikrofon > Do laski chcieli gadać ?? :))) W przenośni- laskę, znaczy prowadzenie obrad. A fizycznie chodziło o dostęp do mikrofonu. Laską to by się mogli na przykład zacząć okładać, takich jajec w Sejmie jeszcze nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Durczok odchodzi? 08.02.06, 14:06 nie bylo takich jajec w SEjmie?? a Gabriel Janowski wynoszony przez straż marszałkowską za rece i nogi?? a ten sam Gabriel Janowski spożywający obiad w okolicy mównicy sejmowej?? a Endriu z własnym zestawem nagłaśniającym??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
figurka_z_porcelany Re: Durczok odchodzi? 08.02.06, 14:12 No były różne cudne jajca, ale wymachiwania laską marszałkowską na wzór dalekowschodnich sztuk walki - jeszcze nie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Durczok odchodzi? 08.02.06, 14:13 no ale w sejmie sie JESZCZE nie bili ... Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Durczok odchodzi? 08.02.06, 14:13 figurka_z_porcelany napisała: > Do laski chcieli gadać ?? > :))) > W przenośni- laskę, znaczy prowadzenie obrad. A fizycznie chodziło o dostęp do > > mikrofonu. Laską to by się mogli na przykład zacząć okładać, takich jajec w > Sejmie jeszcze nie było... no jak to?Przecież Jurek mówił,że odbiera Kotlinowskiemu upoważnienie do prowadzenia obrad i że głosowania są nielegalne. Gdyby chodziło o dostęp do mikrofonu nie byłoby takiej jazdy. Podtrzymuję więc swoje zdanie że panom chodziło o laske :))) Odpowiedz Link Zgłoś