18.11.02, 09:56
ze nie bede trabic na panow w samochodach marki BMW, ktorzy postanowili
wysikac sie na pasie zieleni
ze nie bede wjezdzac pod prad zmuszajac pana taksowkarza do dzikiego
obtrabienia mnie tym razem

saQQara temperujaca swoje dzikie instynkta
o!

ps. przepraszam swoich pasazerow ze dostarczylam im dodatkowych atrakcji tego
rodzaju. wiecej nie bede...
Obserwuj wątek
    • ulalka Re: Obiecuje, 18.11.02, 10:15
      witaj Szakunia :)))))
      heh.. a co z paniami?? czy one moga sikac na pasie zieleni, liczac na Twoja
      wyrozumialosc??? ;))))))
      • silvii Re: Obiecuje, 18.11.02, 10:22
        hej dziewuchy ;)

Szaki! jeszcze żyję, więc wszystko jest ok... a poza tym to był hmm... ciekawy
        koniec baardzo miłego wieczoru ;)))))
      • silvii Re: Obiecuje, 18.11.02, 10:23
        hej dziewuchy ;)

Szaki! jeszcze żyję, więc wszystko jest ok... a poza tym to był hmm... ciekawy
        koniec baardzo miłego wieczoru ;)))))
        • iwusia Re: Obiecuje, 18.11.02, 10:27
          Cze chlejusy!!!! czy cosik mnie ominęło?!!!!
          :))
      • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 10:25
        czesc Ulalko:))

panie beda obtrabiane, poniewaz jest malo prawdopodobne ze najpierw nawrzucaja
        mi kilka krotkich a nastepnie w pogoni za moim samochodem przeskocza ww pas
        zieleni zeby mnie dopasc po drugiej stronie ulicy. raczej nie widze kobiety
        robiacej takie cuda wianki z opuszczonymi barchanami... chociaz kto wie, zycie
        nas zaskakuje kazdego dnia:)))
        • ulalka Re: Obiecuje, 18.11.02, 10:32
          Szaki :)))))) heh.. zaluje w takim razie, ze mnie to ominelo.. ja to lubie
          takie cudenka ;))))) hi hi hi.. a masz lewarek do samoobrony w Twoim autku pod
          reka?? ;))))))
          • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 10:37
            Sylvii

malo Ci bylo atrakcji? wiecej chcesz?:)

Iwusia
            wiesz, temperament mnie poniosl na widok sikajacego facecika;))

Ulalka
            nie pode reka tylko w kole zapasowym, zatem na wyjmowanie lewarka czasu nie
            bylo;))
            • ulalka Re: Obiecuje, 18.11.02, 10:46
              yhh.. niedobrze.. :(( ale wiesz co? w takim razie trzeba poszukac innego
              narzedzia zbrodni, np. palki bejzbolowej ;)))))))) i wozic pod rekom, co by
              facecik nie mial next time szans zadnych ;))))))
              • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 10:55
                poszlam dalej, zaczelam sie zastanawiac czy na podstawie mojego zdjecia z
                przedszkola wydadza mi pozwolenie na bron... pozniejsze moje zdjecia pokazywali
                w kronice policyjnej wiec sie chyba nie nadaja;)))
              • mawyr Re: Obiecuje, 18.11.02, 10:55
                do użycia bejzbola cza wysiąść a to może skończyć się odjazdem samochodu z
                innym kierowcą ;((((((((((((
                • ulalka Re: Obiecuje, 18.11.02, 11:12
                  hejka Mawyr :)))
                  no ale jak miala Szaki pasazerki/ow*, to chiba jej to nie grozilo.. no..
                  Sylvii, odjechalabys samochodem Szakuni, zostawiajac ja z uroczym panem?? ;))))

* niepotrzebne skreslic ;)))))
                  • silvii Re: Obiecuje, 18.11.02, 11:45
                    hmmm... na pewno nie zostawiłabym jej na pastwę tego lejącego gościa i jego
                    towarzysz... obawiam się jednak, że nie chciałaby zebym za kółko sobie
                    siadła... bo taka tam jazda na dwupasmówce pod prąd to nic! przy moich
                    możliwościach.... ja uprawiam ten sport na trzypasmówkach!!!! i to nie przez
                    kawałek... strasząc tylko jednego pana złotówę... ;))))))))
                    • mawyr Re: Obiecuje, 18.11.02, 11:58
                      a ja miałem zamiar wybrać się do W-wy samochodem osobowym, teraz jak pojadę to
                      tylko skotem lub beteerem, może sie nie przestraszę ;)))))))
                      • ulalka Re: Obiecuje, 18.11.02, 12:14
                        przyjezdzaj Mawyr :)))) nie ma obawy.. dopoki ja z powrotem nie wsiade za kolko
                        i nie bede cwiczyc intensywnie prawej nozki, nic Ci (praktycznie ;)))) nie
                        grozi :)))))
    • Gość: mario2 Re: Obiecuje, IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 11:02
      Szaki, a moze po prostu zacznij jezdzic na trzezwo?
      • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 11:08
        M2,
        trzezwa bylam jak swinia, niestety, na trzezwo to bylo. zatem strach pomyslec
        co by sie dzialo jakbym byla na rauszu. pewnie wysiadlabym z samochodu zeby
        porozmawiac z panami o kulturze na drodze.;)

a Ciebie co tak daleko wywialo? co?
        • Gość: mario2 Re: Obiecuje, IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 11:18
          Wiesz co- to nastepnym razem ja sie nawale i jako Twoj pasazer zaczne
          rozrabiac! Lubie te robote :o)

Wywialo mnie? Zartujesz, przeciez jestem w Polsce.Taka praca- dzis tu- jutro
          tam. Szczescie ze laptopika mam to nie zapominam o Was :o)
          • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 11:24
            oki! jestesmy umowieni, ja trabie, bo lubie, Ty rozrabiasz, bo lubisz:)) moze
            zalozymy z o.o. i zrobimy maly biznes in warsaw by night!:))

aha, wywialo bo nie w wawce siedzisz, choc to polska jeszcze. nie zapominasz,
            ale sie malo udzielasz..
            • mario2 Re: Obiecuje, 18.11.02, 11:51
              W Wawce nie moge siedziec. Na razie. Musze sie adoptowac co oznacza stale bycie
              w ruchu. W Srode bede nadawal z Kepna, w piatek byc moze z Brzegu (sprobuje nie
              zapic Kitka na smierc)w sobote z Zabrza... A pozniej z Niemiec, Warszawy,
              Lublina , Rzeszowa...

Jak sie juz w wawce pojawie.....to porozrabiamy. Pomysl o 21 grudnia- dla
              niektorych to bedzie rocznica pierwszego zobaczenia swoich facjat :o)
              • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 13:55
                czyli jestes w rozjazdach nonstop. niezla zmiana trybu zycia. upij Kitka na
                maxa a potem posadz do kompa, zobaczymy co wyjdzie:)

mysle o 21 grudnia i wtedy obiecuje, ze w rozrabianiu Ci nie ustapie:)
                • mario2 Re: Obiecuje, 18.11.02, 14:05
                  To dopiero poczatek jesli o rozjazdy chodzi. Na razie kompletuje sprzet, czyli
                  taki globtroterski niezbedniczek :)
                  Do "urzadzenia" pozostal jeszcze samochod.Potem powinno isc juz z gorki :)

Co i czy w ogole z Kitusiem zrobie - tego jeszcze nie wiadomo. A co bedzie,
                  jesli on mnie zniewoli na kozetce a potem do kompa posadzi?
                  • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 14:31
                    czyli widze ze sie zamieniasz w prawdziwego zmotoryzowanego wedrownika.

jak mu sie uda polozyc Cie na kozetke, to juz bedzie pol sukcesu:) o kompie nie
                    ma nawet co marzyc!
                    • Gość: mario2 Re: Obiecuje, IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 14:37
                      Zalatw mi dobrze platna prace stacjonarna, to sie z Wawki nie rusze, nawet na
                      kozetke Kitusia :)
                      • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 15:38
                        łojezu, nastepny w kolejce do zlotej rybki szakirą zwanej. postaram sie co w
                        mojej rybiej mocy, a Ty sie modl i wyjmij raczki spod kolderki;)))
                        • Gość: mario2 Re: Obiecuje, IP: *.sroda-wielkopolska.sdi.tpnet.pl 18.11.02, 15:58
                          czy Tobie sie cos nie pomylilo, albo opary na ciebie jeszcze dzialaja ? :o)
      • silvii Re: Obiecuje, 18.11.02, 11:11
        Szaki!!!

co najmniej jakbys mnie zupełnie nie znała... No wiesz? za mało? im wiencej tym
        lepiej przecież!!!! ;))))
        • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 11:33
          no nie! ja tu obiecuje poprawe a ta mnie do zlego namawia:)
          • silvii Re: Obiecuje, 18.11.02, 11:40
            a kto Ci naopowiadał takich bajek, że duuużżżooo wrażeń to coś złego!!!!

No proszę Cię.... ;)))
            • Gość: martucha_ Re: Obiecuje, IP: *.chello.pl 18.11.02, 12:06
              Czec Baby kochane, co u Was? gadacie i gadacie, do roboty bysta sie wziela!!! ;))))))))))
              cmoki dla wszystkich :))))))))))
              • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 13:56
                ja pracuje w miedzyczasie, wiec sie prosze nie czepiac:))

Sylvii,
                to zalezy od tych wrazen:)
                • silvii Re: Obiecuje, 18.11.02, 14:00
                  saqqara napisała:

> ja pracuje w miedzyczasie, wiec sie prosze nie czepiac:))
                  >
                  > Sylvii,
                  > to zalezy od tych wrazen:)

Wrażenia jak najbardziej, super nawet ;))) tyż pracujem! obiecujem! a poza tym
                  hmmm... w koncu to już trochem czasu od zdarzenia z olejusem mineło nie??
                  • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 14:33
                    owszem, minelo i licze, ze juz wiecej nie bede miala przyjemnosci:)
                    • silvii Re: Obiecuje, 18.11.02, 14:43
                      Szaki... nie no ja w to nie uwirzem.... ze mną nie chcesz mieć więcej
                      przyjemności??? ;))))
                      • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 15:39
                        chce, ale wolalalbym zeby w naszej przyjemnosci nie uczestniczyl jakis pan
                        majacy problemy z pecherzem, szczegolnie na czerwonym swietle:)))
                        • silvii Re: Obiecuje, 18.11.02, 15:42
                          hmm... z tego co pamiętam to pan z problemami pęcherzowymi... niewiele był w
                          stanie zrobić... bardziej chodziło o jego wiernych towarzyszy... ;))))))
                          • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 15:46
                            z nich rowniez wolalabym zrezygnowac, jesli pozwolisz:)
                            • silvii Re: Obiecuje, 18.11.02, 15:48
                              no baaaa!!!! zdziwiłabym siem gdybyś nie zrezygnowała... ;))))))))))
                              • saqqara Re: Obiecuje, 18.11.02, 15:56
                                jak Ty mnie dobrze znasz, juz zaczynam rozumiec ze to dlatego czasami tak
                                bacznie sie we mnie wpatrujesz:))))
                                • silvii Re: Obiecuje, 18.11.02, 16:02
                                  saqqara napisała:

> jak Ty mnie dobrze znasz, juz zaczynam rozumiec ze to dlatego czasami tak
                                  > bacznie sie we mnie wpatrujesz:))))

HA, HA, HA... no przeca badam Twoje wnentrze i uczem siem od mojej starszej
                                  czembronej siostry czego tylko siem da! ;))))))))))))))))
    • krwiopijca Re: Obiecuje, 18.11.02, 16:06
      lepiej bys obiecała, że zmąndrzejesz, ale na to to chyba za stara dupa jezdeś -
      :)
      • czarowna_ica Re: Obiecuje, 18.11.02, 16:15
        proszem mnie tu dziecinki - Saqqarki nie obrazac, no!.. mlodziutkie to i
        ploche, no!... ;)))))))))))
        • krwiopijca Re: Obiecuje, 18.11.02, 16:33
          ja wiem lepiej - sara dupa i koniec, najwyzej dobrze się konserwuje -:)
          • iwusia Re: Obiecuje, 18.11.02, 16:40
            a co interesuje cię jej "stara dupa"?! żeś taki zawzięty?;))
            ps. moja siostra syjamska ma piękna dupcie, jesli obrażacie ją obrażacie mnie!
            no!;)))
            • saqqara Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 08:54
              Krwiopijca
              kolejny raz wlazisz mi pod pazur, malo tego robisz to nieudolnie. albo zrob to
              jak nalezy albo czep sie ogona, ale nie mojego.

ps. dziekuje za komplement w sprawie konserwacji, nie ma to jak wamper na
              hamerykanskich dziewicach wychowany
              • iwusia Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 08:57
                Szaki zaraz ci cos wyśle na popraw humoru:)))
                • saqqara Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 08:59
                  jesli bedzie to zmasakrowana morda krwiopijcy to czekam:)))
                  • iwusia Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 09:03
                    no niekoniecznie ale wyśle ci zaraz coś jeszcze, ostrzegam żebyś nic nie jadła
                    hehehehehe
                    • saqqara Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 09:10
                      szkoda, powiesilabym te facjate nad drzwiami, za kolatke by robil;)

aha, to ja moze zjem, bo potem to juz nic nie rusze
                      • saqqara Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 09:11
                        Chryste Panie..... yezooo..... chce ktos jogurcik?
                        • iwusia Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 09:18
                          hahahahahahaha......mam nadzieje że lepiej wyglądam w stringach hahahahahaha
                          • saqqara Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 09:25
                            alez skad!!! to jest dokladnie to samo, tylko ze siega do kostek;)))

ps. fuj, paskudztwo!!!
                            • iwusia Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 09:34
                              eeeeeeee.......co sięga do kostek? ke?;)
                              • saqqara Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 09:52
                                no jak to co? chyba zdjecie widziala,nie?;))
                                • ulalka Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 09:58
                                  witam Iwusiem i Szakuniem :))))))))
                                  hi hi hi.. zebych ja Wam wyslala to, co dostalam w okolicach Halloween.. ;)))
                                  obiecuje, ze jutro rano bedzie na Was w skrzyneczce czekac, bo zaraz pomykam..
                                  Martucha twierdzi, ze mi gorzej ;)))))))
                                  buziaczki i usciski na dziendoberek :))))))))
                                  • silvii Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 10:04
                                    Cześć dziewuchy! ;))) Iwuś kopsnij tą rewelację do mnie tyż... proszem...
                                    • iwusia Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 10:05
                                      Buźka Slivi i Ulalka:) oki wyśle zaraz, tylko ostrzegam nie jedz nie pij w tym
                                      czasie:)))
                                      • saqqara Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 10:07
                                        witam kolejne z babskiego klubu:))

Iwus, czy Ty dzisiaj robisz za doktora laxigen? bo Twoje srodki dzialaja
                                        doskonale:)))
                                        • ulalka Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 10:15
                                          czesiunio Sylvii :)))))

Iwusia, mnie mozesz dzis oszczedzic, jesli chodzi o spam.. dostalam cosik
                                          takiego, ze mnie siem odechcialo.. znow od tej samej osoby, co Hallween
                                          tomorrow ;))))))
                                          • silvii Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 10:25
                                            czeee!!

Iwusia a mnie siem to nie otwiera... ;(((((((
                                            • iwusia Re: Obiecuje, ze sie czepne bo lubie 19.11.02, 10:38
                                              masz inny adres mailowy? z gazetą tak czasem jest:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka