Dodaj do ulubionych

Damsko-męskie amplitudy

12.02.06, 13:07
Słyszałem o takim czymś, że faceci młodzi umawiają się z kobietami starszymi
od siebie i to wcale (sic!) nie dla pieniędzy. Wyobrażacie sobie, że
dwudziestoletni chłopak idzie do łóżka z kobietą po czterdziestce? Normalnie
szok! A podobno są takie wypadki. Jeżeli to nie jest z chęci zysku, to mi
zakrawa normalnie na jakieś zboczenie.
Całkiem inaczej wygląda sprawa, gdy facet umawia się, czy żyje z kobietą
dwadzieścia lat młodszą. To jest całkiem naturalne i ma swoje biologiczne,
logiczne i psychologiczne uzasadnienie.
Obserwuj wątek
    • justysbytomianka Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 13:56
      a moze mi Pan Proces wytłumaczyc co go w tej wersji kobieta 40 latka męzczyzna
      27 latek bulwersuje , dziwi lub trąca zboczeniem i jeli trąca to jakim ?;)
      • proces7 Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 14:30
        Całkiem inaczej wygląda sprawa, gdy oboje są już starsi. Wtedy niczego złego nie
        widzę w romansie dwojga starszych ludzi. Natomiast jakiś romans, czy seks,
        młodego mężczyzny ze starszą kobietą, to jest normalnie żałosne. Żałosne i
        kiczowate.
    • sprawa7 Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 14:56
      A mężczyzna po czterdziestce,jaki jest? Łysiejący, z brzuszkiem, po przejściach,
      wiotczejący itp.. Czyż i on nie jest żałosny umawiając się z 20-latką? Seks za
      pieniądze? Branie na wypasioną brykę? Phi!
      • proces7 Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 14:59
        Uważam, że Twoja wypowiedź jest zupełnie nie na temat. Chcesz mi zepsuć wątek?
      • justysbytomianka Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 14:59
        Proces to już wiem , że uważasz taki układ za żenujący , kiczowaty i ogólnie
        smutny:) ale ja sie Ciebie pytam o przyczyny ? dlaczego ? tak uważasz?:)
        • proces7 Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 15:02
          Oj, dlaczego. To całkiem naturalne. Po prostu intuicyjnie jest to dla mnie
          odrażające. Czy umiałabyś mi wytłumaczyć logicznie, dlaczego nie lubisz na
          przykład szczurów, albo pająków?
          • justysbytomianka Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 15:08
            umiałabym Ci wytłumaczyć dalczego nie lubię pająków :)
            próbuję zrozumieć czy gorszy Cię ten układ bo nie akceptujesz ukladu
            nauczycielka - uczeń ? czy gorszy Cię fizycznie młode męskie ciało i ciało
            kobiety dojrzałej ?
            • proces7 Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 16:15
              justysbytomianka napisała:

> gorszy Cię ten układ bo nie akceptujesz ukladu
              > nauczycielka - uczeń ?

Mniej więcej o to mi chodzi.
              • justysbytomianka Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 17:31
                a mozesz mi wytłumaczyc w czym ten układ nauczycielka - uczeń jest lepszy od
                układu nauczyciel - uczennica;) ? czy uczepiłam sie Ciebie jak pijawka ?
                • proces7 Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 20:25
                  Może ja faktycznie mam jakieś traumy tylko, z młodości;-). Może się nie uczepilaś.
              • grzes_wies Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 19:32
                Zastanawiam sie tylko czy relacja uczen - nauczyciel nie jest odwrotnie
                proporcjonala do relacji 20 - po 40 -stce. róznie to bywa.
                Kobiety mniej więcej w tym wieku (ok 40-stki) znaja swoja seksulaność , swoje
                potrzeby, sa świadome swojej seksualnosci i otwarte na eksperymenty.
                Nie widze w tym nic niesmacznego , widze raczej ciekawy dojrzały seks ze
                starsza od siebie 20 lat osobą, która rozumie po co idzie do łóżka i nie trzeba
                jej tłumaczyc ze kochać sie w taki a taki sposób to nic złego , bo to może być
                bardzo miłe:)i inni tez tak robia i etc. Z seksem jak z jedzeniem, ja nie
                zrozumiem nigdy tych którzy lubią śledzia z mandarynkami, przesłodzone ciasta ,
                i picia wina musujacego za 5 zł 43 gr., nie kazdy musi być zwolennikiem
                wytrawnego wina , sledzia, smaku czystej wódki, cierpkich oliwek i ziół
                prowansalskich.Ja jadam to co mi smakuje i to nie zboczenie tylko
                preferencje .:)
                Widac proc nie miełes jako 20 latek przygody ze starszą od siebie 20 lat
                kobietą. Komisyjnie zabieram Ci jeden ognik i dodaje 4 pkt.
                • proces7 Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 20:28
                  grzes_wies napisał:

> Widac proc nie miełes jako 20 latek przygody ze starszą od siebie 20 lat
                  > kobietą. Komisyjnie zabieram Ci jeden ognik i dodaje 4 pkt.

Jako piętnastolatek miałem ze starszą od siebie o 20 lat. No to jak będzie z
                  ognikami?
                  • grzes_wies Re: Damsko-męskie amplitudy 12.02.06, 20:42
                    oddaje ognik i zabieram punkty - ŚWINIA!!!!
                    • proces7 Re: Damsko-męskie amplitudy 16.02.06, 01:18
                      Ty grześ to jakiś zbok jesteś, wiesz. Cóż pociąga Cie w tych starych babach?
                      Chyba, że lecisz na kasę, to wtedy rozumiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka