tata_ 19.11.02, 23:41 to zaczniesz mnie szanować =:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: martucha, bo jak ci wrypie w dupe, 19.11.02, 23:44 dyc Ona grzeczna ostatnio byla ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: zdejmuj mala majty, IP: *.chello.pl 20.11.02, 07:19 bujajta sie Wy, podejrzane typy. co Wam do moich gateczek!!!!! zboczence jedne, ja tu sie zaraz poskarze, ze sie tu przemoc stosuje ;)))))))))) a Ty Tatku (rozmanazacie sie ostatnio jak klony) zaraz potwierdzisz swoje ojcostwo draga testu ;))))))))) jak sie zgodza geny i inne, to dopiero majteczki w dol beda szly ;))))) p.s1. pozdrawiam cieplutko p.s.2. Tato, i tak wiem, gdzie Cie szukac ;))))))) a zemsat bedzie slodka ;))))))) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: zdejmuj mala majty, 20.11.02, 07:27 Córunuiu a może to jest ten co go mamuśka od 15 lat szuka za alimenty;))) zaraz sprawa będzie jasna, wyrównanie i niezły grosz wpadnie, lub do pierdla jak nie będzie płacił :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: zdejmuj mala majty, IP: *.chello.pl 20.11.02, 07:34 to jest mysl, doniesmy do prokuratury :))))))) na to, podobno, jest paragraf. ja sie z Toba zgadza. zachowam mojego Tatusia, ktory sie mna interesuje, a ten tutaj jakis typek podejrzany odjedzie w sina dal, za krateczki ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: zdejmuj mala majty, 20.11.02, 07:40 a pod celą to za zaglądanie do majteczk zrobią go mamą, ale będzie dawał :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: zdejmuj mala majty, IP: *.chello.pl 20.11.02, 15:49 hehe, bedzie fajnie. jak to beda robic, to chce tam byc i popatrzec sobie ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: bosssszzzzzz Martucha ;)))))) 20.11.02, 21:24 to Ty masz jeszcze i Tate z ogonkiem?? ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś