Dodaj do ulubionych

martucha, bo jak ci wrypie w dupe,

19.11.02, 23:41
to zaczniesz mnie szanować =:)
Obserwuj wątek
    • ulalka Re: martucha, bo jak ci wrypie w dupe, 19.11.02, 23:44
      dyc Ona grzeczna ostatnio byla ;))))))))
      • tata_ zdejmuj mala majty, 19.11.02, 23:50
        bydzie kontrola -:)
        • Gość: martucha_ Re: zdejmuj mala majty, IP: *.chello.pl 20.11.02, 07:19
          bujajta sie Wy, podejrzane typy. co Wam do moich gateczek!!!!! zboczence jedne, ja tu sie zaraz poskarze, ze sie tu
          przemoc stosuje ;)))))))))) a Ty Tatku (rozmanazacie sie ostatnio jak klony) zaraz potwierdzisz swoje ojcostwo draga
          testu ;))))))))) jak sie zgodza geny i inne, to dopiero majteczki w dol beda szly ;)))))
          p.s1. pozdrawiam cieplutko
          p.s.2. Tato, i tak wiem, gdzie Cie szukac ;))))))) a zemsat bedzie slodka ;)))))))
          buziaki
          • mawyr Re: zdejmuj mala majty, 20.11.02, 07:27
            Córunuiu a może to jest ten co go mamuśka od 15 lat szuka za alimenty;)))
            zaraz sprawa będzie jasna, wyrównanie i niezły grosz wpadnie, lub do pierdla
            jak nie będzie płacił :))))))))
            • Gość: martucha_ Re: zdejmuj mala majty, IP: *.chello.pl 20.11.02, 07:34
              to jest mysl, doniesmy do prokuratury :))))))) na to, podobno, jest paragraf. ja sie z Toba zgadza. zachowam mojego
              Tatusia, ktory sie mna interesuje, a ten tutaj jakis typek podejrzany odjedzie w sina dal, za krateczki ;))))))
              • mawyr Re: zdejmuj mala majty, 20.11.02, 07:40
                a pod celą to za zaglądanie do majteczk zrobią go mamą, ale będzie
                dawał :)))))))
                • Gość: martucha_ Re: zdejmuj mala majty, IP: *.chello.pl 20.11.02, 15:49
                  hehe, bedzie fajnie. jak to beda robic, to chce tam byc i popatrzec sobie ;)))))))))))
                  • ulalka Re: bosssszzzzzz Martucha ;)))))) 20.11.02, 21:24
                    to Ty masz jeszcze i Tate z ogonkiem?? ;))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka