IP: *.olsza.krakow.pl 10.10.01, 08:11
,a szkoda, bo zapowiada sie kilka wcale ciekawych pogaduszek.
Ale co mam zrobic jesli do teraz jeszcze nie spalem?
Nie chcialbym , a samo mi sie zasypia. Jesli ktos zna jakas skuteczna metode
oszukania tego we mnie co chce spac, chetnie poeksperymentuje...
A jesli nie to ...do moze jutra mili Panstwo od morza po gory i od Bugu po Odre
i Ci inni rozjechani tez ...
krm
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: Ide spac 10.10.01, 08:17
      a Oriane Fallacci czytales? ja w koncu dorwalam ten numer gazety po 3 dniowej kolejce! i
      wczoraj nie moglam zasnac! Oriana na prezydenta swiata!!!
    • maix Re: Ide spac 10.10.01, 08:18
      lepiej późno a może wcześnie;)niz wcale, ty tak zawsze?
      • Gość: krm Re: Ani i Maix-owi IP: *.olsza.krakow.pl 10.10.01, 08:23
        Dzien dobry.
        Ania czytalem, a przypominasz sobie moze, ze jak dotad staralem sie stac na
        stanowisku, ze Panie sa znacznie fajniejsze od mnie podobnych. Pod kazdym
        wzgledem, a ze ladniejsze i milsze to niezaprzeczalne absolutnie... a jesli
        jeszcze maja te przymioty, ktore.... i tak dalej.
        Pozdrawiam i chyba jednak zasne...
        Maix , no nie zawsze tak mam. Ale dzis sie zdarzylo i nie wiem powalczyc czy
        lec...pozdrowionka
        krm
        • anka1 Re: Krzycho 10.10.01, 08:29
          zaspiewam Ci kolysanke Janerki < spij aniele moj, spij aniele moj ... >:)))
          wyspij sie i wracaj na forum z nowymi silami!
          kolorowych snow spokojnych i dobrych jak Lasek Wolski jesienia :)))
          • Gość: krm Re: Ani IP: *.olsza.krakow.pl 10.10.01, 08:32
            mhm...mrrrr...hrrrr.mmmhhhhrrrrr......mmmmhhhhhhhrrrrr.....
            poleze, zasne , przytuli sie do mnie kot. Jest genialny , cieply i mruczy w
            obydwu kierunkach...
            kkkkkrrrrrrmmmmm
            • anka1 Re: Krzycho 10.10.01, 08:36
              przepraszam ze budze ale chi chi chi czy to znaczy ze Twoj kot mruczy przodem i tylem?:))))
              jak w tej piosence co to < leci komar leci mija lasy łaki tylem puszcza pszczolki przodem
              puszcza baki?>:)))
              • Gość: krm Re: Aniu IP: *.olsza.krakow.pl 10.10.01, 08:47
                Moj kot mruczy nie na dwie strony, mruczy jakos tak mordka wdech i wydech, ja
                nie wiem jak to jest , ale koty tak potrafia.....
                Spie juz , a on mruczy fajnie. A wogole to jest ona i jest wyjatkowa dama...
                krm
                • anka1 Re: Krzycho 10.10.01, 08:52
                  to spijcie sobie slodko razem i juz nie przeszkadzam! ciii! pst!
                  • Gość: Ronja Re: Krzycho IP: 212.244.252.* 10.10.01, 09:46
                    Koty zawsze tak mruczą, na wdechu i wydechu...

Jak byłam młodsza, forsowałam założenie, że na zimę najlepiej ogrzewają koty...
                • Gość: mathilda Re: krm IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 10.10.01, 14:44
                  Krzys... Krzys.... KRZYS!!!!! spisz?
                  ;-))))))))
                  to dobrych snow Ci zycze;-)
                  pozdr.
                  m.
                  • Gość: Bizon Re: krm IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 14:51
                    krm !!!!!!!!!!!!!!! WSTAWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ! Twoj kot wspina
                    sie po firance !!!!!
                    • Gość: m. Re: krm IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 10.10.01, 14:54
                      Bizon! jak chlopak zmeczony, to niech spi. a Ty zamiast sie wydzierac, to
                      sciagnij mu te kotke z firanki.
                      • Gość: Bizon Re: krm IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 15:04
                        Jak ? Kopytami ?
                        • Gość: m. Re: krm IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 10.10.01, 15:09
                          niby racja... ale moze kopyta chwytne masz? jak nie to moge Ci pomoc. stane na
                          Twym byczym(?) karku i sciagne kociaka z wysokosci.
                          pozdr.
                          m.
                          • Gość: Bizon Re: krm IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 15:41
                            Moze byc, a potem, za fatyge krm podzieli sie z nami swoim slynnym torcikiem. A
                            Ty, m, W ktorym PBK-u jestes ? Jesli w tym na Jasnej W W-wie, to ja tam cos u
                            Was mam i prosze o szczegolna opieke nad moimi grosikami. Pozdrawiam B.
                            • Gość: m. Re: krm IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 10.10.01, 15:54
                              torcik? orzechowy? oj, to ja musze sprobowac, czy aby nie mdly!;-)))
                              Bizon, a Ci niestety grosikow nie popilnuje, bo ja w centrali jestem, ale moge
                              doradzic Ci, jak je zainwestowac;-). a nie boisz sie, ze ktos Ci te Twoja
                              fortunke ukradnie? ile to juz napadow na rozne oddzialy bylo, na PBK-owskie w
                              szczegolnosci. lepiej nie kus losu i wydaj bilon na (drobne) przyjemnosci.
                              pozdr.
                              m.

• Gość: Bizon Re: krm IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 16:06
                                Fortunke, powiadasz ? Kon by sie usmial ! Przeciez pisalem o grosikach. Poza
                                tym one sa w Waszym komputerze a nie w sejfie, niech wiec zamachuja sie na
                                komputer !
    • Gość: magnolia Re: Ide spacKrzyś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:20
      Idziesz spać już od rana, ciągle jeszcze nie poszedłeś?
      • Gość: Bizon Re: Ide spacKrzyś IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 16:33
        Jego tu nie ma, poszedl z kotem na Planty, tu laza tylko jakies m-y i glupie
        bizony z obledem w oczach bo gardlo suche jak pustynia......
        • Gość: magnolia Re: Ide spacKrzyś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:38
          Biziu, a co Ty tu robisz, tam ktoś na list czeka, a Ty się ociągasz, łyknij
          wody z kranu i marsz do skrzynki
          • Gość: Bizon Re: Ide spacKrzyś IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 16:42
            No ide juz, ide, choc na ten list nikt nie czeka, bo to moja prosba do jednego
            waznego guru, zeby skasowal mi mandat drogowy. Jesli ktos juz na cos czeka, to
            ja na odpowiedz. Pa !
            • Gość: magnolia Re: Ide spacKrzyś IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:45
              Biiiiiiiziuuuuuuuuuu!
              Zaczekaj, w tej prośbie mnie też dopisz o skasowanie mandatu.
              za złe parkowanie, musiałam wyskoczyć na chwilę, a tu się napatoczyli
              więc o mnie też poproś
    • Gość: magnolia Re: Ide spac bizon IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:46
      Aha, na czyją odp czekasz, ukochanej?
      pomyśl o niej czule i prześlij tę energię, na pewno zadzwoni
      PA!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka