e_wok 15.02.06, 22:29 Siedzi Jaroslaw z Lepperem i Girtychem w restauracji sejmowej, podchodzi kelner i pyta, co podac. Jaroslaw na to: schabowy poprosze. Kelner pyta dalej : a przystawki? Na co Jaroslaw : a, dla nich tez schabowe. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamalgosia Re: Kawal polityczny 16.02.06, 10:32 fajne, fajne:)) A jakie jest najmniejsze państwo świata? Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Re: Kawal polityczny 16.02.06, 21:13 Nie tylko najmniejsze, ale i najbrzydsze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Kawal polityczny 17.02.06, 07:07 A jakie jest najnowocześniejsze i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
grzespelc Re: Kawal polityczny 17.02.06, 10:42 Polska - jako jedyne państwo posiada: - kopię zapasową prezydenta, - rząd sterowany przez radio. Odpowiedz Link Zgłoś
pelengajew Re: Kawal polityczny 17.02.06, 09:19 Ja to znałem w wersji, że w knajpie siedzi kobieta z mężczyzną i ona zamawiając pierwsza długo dyskutuje z kelneren w sprawie mięsa, odpowiedniego wina itp a na koniec mówi: - i ziemniaki do tego, - na co kelner pyta: - a warzywko? - On? On zje to co ja. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś