Dodaj do ulubionych

sam w szafie....

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 16:19
.. Wlascicielka .. ciagle mysli ze jestem psem , trzyma w szafie , karmi
whiskas ( bym mial ladniejsze futerko )tymczasem jestem ... rosly, cieply
i jak trzeba goracy, idealny na zimowe wieczory .. DO WZIECIA ...
ponadto lubiacy, spacery, czytanie przy kominku, dobra muzyke,pieszczoty,
idealnie slucham , bronie, wielbie, pelna gwarancja wiernosci... - kto
mnie uratuje ...
Enancjo
Obserwuj wątek
    • Gość: magnolia Re: sam w szafie.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:22
      to dlaczego właścicielka woli, gdy siedzisz w szafie?
      • Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 16:25
        Gość portalu: magnolia napisał(a):

> to dlaczego właścicielka woli, gdy siedzisz w szafie?

.. bo woli mnie tak nagiego podgladac przez dziurke od klucza ... chyba !!1
        Enancjo
        • Gość: magnolia Re: sam w szafie.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:26
          jak to nagiegi, jesteś łysym kundelkiem?
          wspominałeś o futerku
          ?
          • Gość: jasmin magnolia IP: 194.181.38.* 10.10.01, 16:31
            Futerko?! hehehehe.... jest tak wylniały, że muszę go trzymać w formalinie, żeby do końca się nie
            rozpadł!

> jak to nagiegi, jesteś łysym kundelkiem?
            > wspominałeś o futerku
            > ?

• Gość: magnolia Re: magnolia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:35
              Och kochana współczuję, dodawaj mu więc do karmy witaminy w płynie
              albo słyszałam coś o kąpielach owłosionych miejsc w nafcie
              • Gość: jasmin Re: magnolia IP: 194.181.38.* 10.10.01, 16:37
                Taaaaaak wiem.... ale ostatnio jak chcaiłam go wykąpać do uciekł do łazienki!!! Schował się do szafki
                pod zlewem i siedział tam dwa dni!

> Och kochana współczuję, dodawaj mu więc do karmy witaminy w płynie
                > albo słyszałam coś o kąpielach owłosionych miejsc w nafcie

• Gość: enancjo Re: magnolia IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:07
                  .. to jej wersja .. zebyscie widzieli co mi wczesniej chciala zrobic,az
                  sie wstydze powiedziec .... tak na forum .. powiem jak mnie kto uratuje ...
                  Enancjo

Gość portalu: jasmin napisał(a):

> Taaaaaak wiem.... ale ostatnio jak chcaiłam go wykąpać do uciekł do łazienki!!!
                  > Schował się do szafki
                  > pod zlewem i siedział tam dwa dni!
                  >
                  > Gość portalu: magnolia napisał(a):
                  >
                  > > Och kochana współczuję, dodawaj mu więc do karmy witaminy w płynie
                  > > albo słyszałam coś o kąpielach owłosionych miejsc w nafcie
                  >

• Gość: jasmin Re: magnolia IP: 194.181.38.* 10.10.01, 17:10
                    A mówiłeś, że Ci się podoba......:-( I chciałeś więcej....

Gość portalu: enancjo napisał(a):

> .. to jej wersja .. zebyscie widzieli co mi wczesniej chciala zrobic,az
                    > sie wstydze powiedziec .... tak na forum .. powiem jak mnie kto uratuje ...
                    > Enancjo
                    >
                    > Gość portalu: jasmin napisał(a):
                    >
                    > > Taaaaaak wiem.... ale ostatnio jak chcaiłam go wykąpać do uciekł do łazien
                    > ki!!!
                    > > Schował się do szafki
                    > > pod zlewem i siedział tam dwa dni!
                    > >
                    > > Gość portalu: magnolia napisał(a):
                    > >
                    > > > Och kochana współczuję, dodawaj mu więc do karmy witaminy w płynie
                    > > > albo słyszałam coś o kąpielach owłosionych miejsc w nafcie
                    > >
                    >

• Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 16:31

> jak to nagiegi, jesteś łysym kundelkiem?
            > wspominałeś o futerku
            > ?

.. no calego futra nie raday zdjac ... ale to ktore
            mam jest zmienne.. ponadto to tylko Wlascicielka ( jak dotad)
            mysli ze jestem psem
            Enancjo
            • Gość: magnolia Re: sam w szafie.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:36
              Enancjo, nie bujaj wszyscy już od dłgiego czasu wiedzą o piesku Jasminki, no
              ale do niedawna ponoć jeszcze sprawdzałeś się jako przewodnik?
              • Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 16:44

> Enancjo, nie bujaj wszyscy już od dłgiego czasu wiedzą o piesku Jasminki, no
                > ale do niedawna ponoć jeszcze sprawdzałeś się jako przewodnik?

.. nadal jestem dobry w jednym i drugim ...
                Enancjo
                • Gość: magnolia Re: sam w szafie.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 16:47
                  a w trzecim i czwartym?
                  • Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 16:54

> a w trzecim i czwartym?

tez ... tak do 11 ... pozniej musze odpoczac ...
                    Enancjo
                    • Gość: jasmina Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 10.10.01, 16:58
                      Chodzi mu o okrążenia dookoła chałupy! Rano biega też po świeże bułeczki! :-)

>
                      > > a w trzecim i czwartym?
                      >
                      > tez ... tak do 11 ... pozniej musze odpoczac ...
                      > Enancjo

• Gość: jasmin Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 10.10.01, 16:47
                  Ja to ocenię Piesku!

>
                  > > Enancjo, nie bujaj wszyscy już od dłgiego czasu wiedzą o piesku Jasminki,
                  > no
                  > > ale do niedawna ponoć jeszcze sprawdzałeś się jako przewodnik?
                  >
                  > .. nadal jestem dobry w jednym i drugim ...
                  > Enancjo

• kropka! Re: sam w szafie.... 10.10.01, 16:23
      o biedaku!jak Ci tu pomóc...
      • Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 16:27
        kropka! napisał(a):

> o biedaku!jak Ci tu pomóc...

.. myslcie ... bo duszno sie robi zatkala dziurke od klucza a reszte pianka
        wysmarowala .. i niedlugo baterie w laptopie siada.
        Enancjo
        • kropka! Re: sam w szafie.... 10.10.01, 16:30
          może zacznij wyć, może nie mogąc dłużej słuchać Twojego głosu, wypuści Cię z
          czterech ścian.
          • Gość: jasmin Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 10.10.01, 16:32
            Ale po co?! jestem głucha!
            wlaścicielka

kropka! napisał(a):

> może zacznij wyć, może nie mogąc dłużej słuchać Twojego głosu, wypuści Cię z
            > czterech ścian.

• kropka! Re: sam w szafie.... 10.10.01, 16:34
              o kurcze, nie wiedziałam!
          • Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 16:34
            kropka! napisał(a):

> może zacznij wyć, może nie mogąc dłużej słuchać Twojego głosu, wypuści Cię z
            > czterech ścian.

.. uwielbia moj glos .. wiec zaczalem mowic szeptem myslac ze mnie wyrzuci
            a tu fik do szafy i do tego na golasa .. jak podglada to w szafie takie
            diody poinstalowala .. i gdy podglada to wowczas sie zpalaja i kto to wie
            co sie za tymi drzwiami od szafy dzieje .. ale nie brzmi to zbyt dobrze ...
            Enancjo
            PS RATUNKU
            • kropka! Re: sam w szafie.... 10.10.01, 16:42
              tak, a napisała, że jest głucha !!!! ale ślepa na pewno nie...

> kropka! napisał(a):
              >
              > > może zacznij wyć, może nie mogąc dłużej słuchać Twojego głosu, wypuści Cię
              > z
              > > czterech ścian.
              >
              > .. uwielbia moj glos .. wiec zaczalem mowic szeptem myslac ze mnie wyrzuci
              > a tu fik do szafy i do tego na golasa .. jak podglada to w szafie takie
              > diody poinstalowala .. i gdy podglada to wowczas sie zpalaja i kto to wie
              > co sie za tymi drzwiami od szafy dzieje .. ale nie brzmi to zbyt dobrze ...
              > Enancjo
              > PS RATUNKU

• Gość: jasmin Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 10.10.01, 16:45
                Tak a poza tym psim swędem odkryję wszystkie machlojki! spokój mi tu!

kropka! napisał(a):

> tak, a napisała, że jest głucha !!!! ale ślepa na pewno nie...
                >
                > Gość portalu: enancjo napisał(a):
                >
                > > kropka! napisał(a):
                > >
                > > > może zacznij wyć, może nie mogąc dłużej słuchać Twojego głosu, wypuśc
                > i Cię
                > > z
                > > > czterech ścian.
                > >
                > > .. uwielbia moj glos .. wiec zaczalem mowic szeptem myslac ze mnie wyrzuc
                > i
                > > a tu fik do szafy i do tego na golasa .. jak podglada to w szafie takie
                >
                > > diody poinstalowala .. i gdy podglada to wowczas sie zpalaja i kto to wie
                >
                > > co sie za tymi drzwiami od szafy dzieje .. ale nie brzmi to zbyt dobrze ..
                > .
                > > Enancjo
                > > PS RATUNKU
                >

• kropka! Re: sam w szafie.... 10.10.01, 16:57
                  czy tu zawsze tak ganią?

> Tak a poza tym psim swędem odkryję wszystkie machlojki! spokój mi tu!
                  >
                  > kropka! napisał(a):
                  >
                  > > tak, a napisała, że jest głucha !!!! ale ślepa na pewno nie...
                  > >
                  > > Gość portalu: enancjo napisał(a):
                  > >
                  > > > kropka! napisał(a):
                  > > >
                  > > > > może zacznij wyć, może nie mogąc dłużej słuchać Twojego głosu, w
                  > ypuśc
                  > > i Cię
                  > > > z
                  > > > > czterech ścian.
                  > > >
                  > > > .. uwielbia moj glos .. wiec zaczalem mowic szeptem myslac ze mnie w
                  > yrzuc
                  > > i
                  > > > a tu fik do szafy i do tego na golasa .. jak podglada to w szafie
                  > takie
                  > >
                  > > > diody poinstalowala .. i gdy podglada to wowczas sie zpalaja i kto t
                  > o wie
                  > >
                  > > > co sie za tymi drzwiami od szafy dzieje .. ale nie brzmi to zbyt dobr
                  > ze ..
                  > > .
                  > > > Enancjo
                  > > > PS RATUNKU
                  > >
                  >

• Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:03

.. pisze przeciez jest Wlascicielka oszukuje ze ma selektywne widzenie i slyszenie
                    .. ratunku .. pleaseeeee
                    Enancjo

kropka! napisał(a):

> czy tu zawsze tak ganią?
                    >
                    >
                    >
                    > > Tak a poza tym psim swędem odkryję wszystkie machlojki! spokój mi tu!
                    > >
                    > > kropka! napisał(a):
                    > >
                    > > > tak, a napisała, że jest głucha !!!! ale ślepa na pewno nie...
                    > > >
                    > > > Gość portalu: enancjo napisał(a):
                    > > >
                    > > > > kropka! napisał(a):
                    > > > >
                    > > > > > może zacznij wyć, może nie mogąc dłużej słuchać Twojego gło
                    > su, w
                    > > ypuśc
                    > > > i Cię
                    > > > > z
                    > > > > > czterech ścian.
                    > > > >
                    > > > > .. uwielbia moj glos .. wiec zaczalem mowic szeptem myslac ze m
                    > nie w
                    > > yrzuc
                    > > > i
                    > > > > a tu fik do szafy i do tego na golasa .. jak podglada to w sz
                    > afie
                    > > takie
                    > > >
                    > > > > diody poinstalowala .. i gdy podglada to wowczas sie zpalaja i
                    > kto t
                    > > o wie
                    > > >
                    > > > > co sie za tymi drzwiami od szafy dzieje .. ale nie brzmi to zbyt
                    > dobr
                    > > ze ..
                    > > > .
                    > > > > Enancjo
                    > > > > PS RATUNKU
                    > > >
                    > >
                    >

• Gość: jasmin Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 10.10.01, 17:08
                      Piesku, przestań skomleć bo nikt Cię nie weźmie!

>
                      > .. pisze przeciez jest Wlascicielka oszukuje ze ma selektywne widzenie i slysze
                      > nie
                      > .. ratunku .. pleaseeeee
                      > Enancjo
                      >

• Gość: jasmin ratunku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 194.181.38.* 10.10.01, 16:28
        Po prostu zabierz go ode mnie!!!! Wersja bojowa okazała się wyszczerzonym ratlerkiem chowającym
        się do szafy! Futerko wylniałe, łapki zimne, a plecy - szkoda gadać! Na dodatek włózy się nocami po
        plaży i jak wróci, to nawet nie chce dorzucić do kominka... Buhuhuhuhuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!
        RATUNKU!!!!!!!!!!!

Właścicielka

kropka! napisał(a):

> o biedaku!jak Ci tu pomóc...

• Gość: enancjo Re: ratowac Enancjo !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 16:38
          .. nie wierzcie Wlascicielce .. to przebiegla bestia .. chce Was zniechecic,
          .. co ja zrobie jak sie baterie skoncza ...
          Enancjo
          • Gość: jasmin Re: ratowac Enancjo !!!! IP: 194.181.38.* 10.10.01, 16:49
            Ależ skarbie! wręcz odwrotnie!
            A jak skończą Ci się baterie, to odłożymy Cię na regał i znajdziemy sobie Kotka!

> .. nie wierzcie Wlascicielce .. to przebiegla bestia .. chce Was zniechecic,
            > .. co ja zrobie jak sie baterie skoncza ...
            > Enancjo

• kropka! Re: ratowac Enancjo !!!! 10.10.01, 17:02
              ja bym Enancjo Ciebie tak nie traktowała!

> Ależ skarbie! wręcz odwrotnie!
              > A jak skończą Ci się baterie, to odłożymy Cię na regał i znajdziemy sobie Kotka
              > !
              >
              >
              > > .. nie wierzcie Wlascicielce .. to przebiegla bestia .. chce Was zniecheci
              > c,
              > > .. co ja zrobie jak sie baterie skoncza ...
              > > Enancjo
              >

• Gość: jasmin Re: ratowac Enancjo !!!! IP: 194.181.38.* 10.10.01, 17:06
                Ok Piesku! Idę spakować Ci walizkę! Tylko nie zostaiaj mi swojej szczoteczki do zębów! Serce mi
                pęknie....

kropka! napisał(a):

> ja bym Enancjo Ciebie tak nie traktowała!
                >
                >
                > > Ależ skarbie! wręcz odwrotnie!
                > > A jak skończą Ci się baterie, to odłożymy Cię na regał i znajdziemy sobie
                > Kotka
                > > !
                > >
                > >
                > > > .. nie wierzcie Wlascicielce .. to przebiegla bestia .. chce Was znie
                > checi
                > > c,
                > > > .. co ja zrobie jak sie baterie skoncza ...
                > > > Enancjo
                > >
                >

• Gość: enancjo Re: ratowac Enancjo !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:10
                .. widac ze nie panuje nad soba i wychodzi z niej ta zaborcza prawda,
                .. a kiedys to obiecywala ze w kieszonce bedzie nosic, jabluszka ulubione
                dawac, spacery , wygrzewanie pod kolderka .. a final to albo szafa / polka lub
                i to w nagrode po lozkiem ....
                .. ehh to psie zycie...
                Enancjo

kropka! napisał(a):

> ja bym Enancjo Ciebie tak nie traktowała!
                >
                >
                > > Ależ skarbie! wręcz odwrotnie!
                > > A jak skończą Ci się baterie, to odłożymy Cię na regał i znajdziemy sobie
                > Kotka
                > > !
                > >
                > >
                > > > .. nie wierzcie Wlascicielce .. to przebiegla bestia .. chce Was znie
                > checi
                > > c,
                > > > .. co ja zrobie jak sie baterie skoncza ...
                > > > Enancjo
                > >
                >

• Gość: magnolia Re: sam w szafie.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 17:09
      Jasminko, jak na pieska, to on ma za długą smycz, zauważyłaś, że zerka w str
      innych właścicielek?
      • Gość: samanta1 Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:14
        Ja nie rozumiem Enancjo! Zawsze twierdzil ze Jasmina jest najwspanialsza
        wlascicielka na swiecie! To dlaczego nagle narzeka na siedzenie w szafie?:)
        • Gość: magnolia Re: sam w szafie.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 17:15
          właśnie, jakby nie mógł, w końcu z miłości, trochę w szafie posiedzieć
        • Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:26
          Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Ja nie rozumiem Enancjo! Zawsze twierdzil ze Jasmina jest najwspanialsza
          > wlascicielka na swiecie! To dlaczego nagle narzeka na siedzenie w szafie?:)

.. bo nie moge juz patrzec na whiskas ktorym mnie karmi, slepne w ciemosciach,
          futerko zabrala sobie na kozuszek i musze spac na golych deskach, ponadto podglada
          mnie w szafie i sie strasznie tym denerwuje .. ostatnim razem jak otworzyla drzwi
          to stala taka z przedziwnymi oczkami i wielkim nozem w reku wiec wyrwalem do
          lazienki i wlazlem pod umwyalke .. bo tam widzialem ze mnie nie siegnie .. mam
          kontynuowac czy Ty jako przedstawicielka TOW.PnadZ.. pomozesz jakos...
          Enancjo
          PS : zrzutka na bilet na Wenus .. tak w nagrode ...cio oooo ?
      • Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:16

> Jasminko, jak na pieska, to on ma za długą smycz, zauważyłaś, że zerka w str
        > innych właścicielek?

.. jak szafa to jest smycz .. to wybacz za bardzo drewniana ...
        .. a swoja droga jaka dlugosc jest wlasciwa Twoim zdaniem ???
        Enancjo
        • Gość: magnolia Re: sam w szafie.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 17:22
          Twój piesek potrafi jednak czasem warknąć, nie jest taki zły Jasminko, nie
          wymieniaj go jeszcze
        • Gość: magnolia Re: sam w szafie.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 17:23
          ok, długość nie jest ważna tylko nastawienie, piesek powinien być lojalny i nie
          nawoływać o pomoc do obcych
          • Gość: enencjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:30
            .. mam tak wielkie serce .. ze wlascicielki sam nie moge zagryzc .. wiec ktos
            musi mnie od niej uratowac...
            Enancjo
            pS : ponadto kto tu mnie ciagle do roli psa sprowadza... jeszcze sam w to uwierze

> ok, długość nie jest ważna tylko nastawienie, piesek powinien być lojalny i nie
            >
            > nawoływać o pomoc do obcych

• Gość: magnolia Re: sam w szafie.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.10.01, 17:33
              Kochany, wydawałeś się byż zadowolonym z awansu na przewodnika
      • Gość: jasmina Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 10.10.01, 17:19
        Hmmmm.... tak.... No cóż: trzeba będzie wyjąć spod łóżka kolczatkę!

> Jasminko, jak na pieska, to on ma za długą smycz, zauważyłaś, że zerka w str
        > innych właścicielek?

• Gość: samanta1 Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:31
          O rany! Jasmina! Za wiernosc tak sie pieskowi odplacasz????? Chociaz fitro mu
          oddaj bo glupio tak wyglada na golasa! A moze Ty go chcesz jak te chinskie
          pieski...do gara????? Z jarzynkami i ryzem?
    • Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 17:38
      .. no coz baterie sie koncza....
      .. nikt nie uratowal pieska, ciemnosc zapadla, a tak sie staralem ...
      ale gdzie tu serce u Wlascicieli .. to tylko my musimy ich wielbic
      a w rewanzu , klepniecie i tyle...
      .. milego wieczoru
      Enancjo
      PS : przez noc poprzelaczam diody i podladuje baterie w nadzieji ze
      moze gdzie tam jest jakas prwadziwa przyjaciolka pieskow
      • Gość: samanta1 Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:39
        Och! Enancjo ,nie badz smutny!!! serce mi peka gdy tak popiskujesz....:(((
        • Gość: jasmin Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 10:05
          No Enancjo! Wyskakuj z kieszonki! Już ranek; nie tak się umawialiśmy! I pamiętaj jak Jasminka Cię
          uczyła: żadnego skomlenia, bo nikt Cię nie zechce!
          • Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 10:53

> No Enancjo! Wyskakuj z kieszonki! Już ranek; nie tak się umawialiśmy! I pamięta
            > j jak Jasminka Cię
            > uczyła: żadnego skomlenia, bo nikt Cię nie zechce!

... uff co za ulga .. cala noc w szafie i pogniecionym ubraniu...
            ... skad tyle dobroci ...
            ... chyba moge sobie wyskoczyc w plener ... ciooo
            ... masz jakas propozycje dla pieska .. wyczuwam zmiane w Tobie ...(hihi)
            jakies przemyslenia .... odrobina Wolnosci i troski o pieska ... co Ty
            na to ????
            Enancjo
            • Gość: jasmin Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 11:00
              Nie kochanie...... To cisza przed burzą!!!!!!!!
              Zostaw moje kolanka i jazda do sklepu po świeże bułeczki! Co ja z Tobą mam! Zgroza!

>
              > > No Enancjo! Wyskakuj z kieszonki! Już ranek; nie tak się umawialiśmy! I pa
              > mięta
              > > j jak Jasminka Cię
              > > uczyła: żadnego skomlenia, bo nikt Cię nie zechce!
              >
              >
              > ... uff co za ulga .. cala noc w szafie i pogniecionym ubraniu...
              > ... skad tyle dobroci ...
              > ... chyba moge sobie wyskoczyc w plener ... ciooo
              > ... masz jakas propozycje dla pieska .. wyczuwam zmiane w Tobie ...(hihi)
              > jakies przemyslenia .... odrobina Wolnosci i troski o pieska ... co Ty
              > na to ????
              > Enancjo

• Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 11:04
                .. a juz myslalem ze sie wyspalas .. byloby inaczej gdybys mnie
                w szafie nie trzymala ... a tak to stres Wlascicielki - OGRODNIKA
                przechodzisz ...
                Enancjo
                • Gość: mathilda Re: sam w szafie.... IP: 10.0.126.* / *.centrala.pbk.pl 11.10.01, 11:10
                  jak Ty sie, biedny piesku, w taki sado-maso uklad wpakowales? chyba
                  Wlascicielka podsypuje Ci cos do karmy i bynajmniej nie witaminki na
                  wzmocnienie siersci...
                  m.
                  • Gość: jasmin Re: mathilda IP: 194.181.38.* 11.10.01, 11:21
                    Jak słusznie zauważyłaś - jest to układ.... hmmmm..... jak myślę o obustronnych korzyściach, to
                    dostaję gęsiej skórki z wrażenia! :-)))) Kocham wszystkie szafy tego świata!!!!!

Gość portalu: mathilda napisał(a):

> jak Ty sie, biedny piesku, w taki sado-maso uklad wpakowales? chyba
                    > Wlascicielka podsypuje Ci cos do karmy i bynajmniej nie witaminki na
                    > wzmocnienie siersci...
                    > m.

• Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 11:40
                    Gość portalu: mathilda napisał(a):

> jak Ty sie, biedny piesku, w taki sado-maso uklad wpakowales? chyba
                    > Wlascicielka podsypuje Ci cos do karmy i bynajmniej nie witaminki na
                    > wzmocnienie siersci...
                    > m.

.. zaczelo sie od hycla ... i szantazu ze albo do szafy .. lub do uspienia ..
                    wybralem szafe .. ale nie wiem czy to dobre rozwiazanie ....
                    Enancjo
                • Gość: Baby Re: sam w szafie.... IP: 212.244.106.* 11.10.01, 11:15
                  Same witaminki nie wystarczą - jeszcze moze cos ,żeby futerka mole nie pozarły.
                  • Gość: jasmin Re: sam w szafie...baby IP: 194.181.38.* 11.10.01, 11:17
                    Mole nie mają szans! ja go zjem pierwsza :-)))) Mniam...mniam..... zacznę od pleców..... hmmm....

Gość portalu: Baby napisał(a):

> Same witaminki nie wystarczą - jeszcze moze cos ,żeby futerka mole nie pozarły.

• Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 11:37
                    Gość portalu: Baby napisał(a):

> Same witaminki nie wystarczą - jeszcze moze cos ,żeby futerka mole nie pozarły.

.. jakie fachowe rady .. ciekawe jakiego Ty zwierza w swojej trzymasz ...
                    Enancjo
                • Gość: jasmin Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 11:15
                  Czy to moja wina że ta szafa jest jednoosobowa?! Mówiłam, że lepszą opcją będzie Ty do mojego
                  łóżeczka, a nie ja do Twojej szafy! Uparciuch! :-)))

> .. a juz myslalem ze sie wyspalas .. byloby inaczej gdybys mnie
                  > w szafie nie trzymala ... a tak to stres Wlascicielki - OGRODNIKA
                  > przechodzisz ...
                  > Enancjo

• Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 11:32
      .. karmi mnie powiedzmy "PSA" whiskas ... a co w tym paskudztwie jest lepiej
      nie pytajcie .. zobaczcie jak koty wariuja..
      .. sado praktyki ... u jak stala z tym nozem przed szafa .. uuuuu rwalem
      gdzie mozna .. widac ze chce mnie zjesc ... sama to mowi...
      .. teraz lozeczko .. OBIECANKI CACANKI WLASCICIELKI .. po tym co przeszedlem ..
      nie zmruzylbmy OKO przez tydzien,
      Enancjo
      PS :
      - wskrobalem mala dziure w szafie z tylu .. chyba sie uda wymknac na weekend
      nad morze ... zakosztowac wolnosci...
      - apropos w reklamie MOCNE OKOCIM jest taka czarna dziura .. przydalaby mi
      sie .. moze ktos podesle
      Pozdrawiam
    • Gość: aequitas Re: sam w szafie.... IP: *.pl 11.10.01, 13:02
      jejqsssss ...

docen pieski jasminke...

ja swojego kotka na smierc zaglaskalam...
      ciebie to nie czeka z jej strony:)
      • Gość: jasmin Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 13:25
        Piesku..... sam widzisz, że nikt Cię nie chce! Przestań się dąsać i wróć do szafy... no
        chooooooodź.... pocałuję Cię w ogonek......
        I doceń mnie w końcu! Kto inny pozwoliłby Ci na takie fanaberie i obgadywanie?!
        Jak zaczniesz być miły, to pomyślę nad jaką. formą nagrody.....:-)))))
        • Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 13:36

> Piesku..... sam widzisz, że nikt Cię nie chce! Przestań się dąsać i wróć do sza
          > fy... no
          > chooooooodź.... pocałuję Cię w ogonek......
          > I doceń mnie w końcu! Kto inny pozwoliłby Ci na takie fanaberie i obgadywanie?!
          > Jak zaczniesz być miły, to pomyślę nad jaką. formą nagrody.....:-)))))

.. no ostatnia szansa Wlascicielko ... zaczne ostroznie (!)(!)(!)
          Enancjo
        • Gość: aequitas Re: sam w szafie.... IP: *.pl 11.10.01, 14:00
          piesku..jak kcesz byc wciaz pieszczony, za uszka ciagany, czesany i
          przytulany...

to z checia cie przgarne..:)

p.s.tylko czy aby ty nie wolisz w szafie urzedowac...hmmm?
          • Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 14:17
            Gość portalu: aequitas napisał(a):

> piesku..jak kcesz byc wciaz pieszczony, za uszka ciagany, czesany i
            > przytulany...
            >
            > to z checia cie przgarne..:)
            >
            > p.s.tylko czy aby ty nie wolisz w szafie urzedowac...hmmm?

.. mila propozycja .. W KONCU.. dzieki, ale moje doswiadczenie mi
            mowi ze lepsze bywa wrogiem dobrego, choc tutaj moze sie okazac ze
            nie do konca dobrego .. 12 dni w szafie niemal bez przerwy,
            .. chociaz moze lepiej zostac zaglaskanym na smierc niz ciagle
            obcowac z wieszakami ....
            .. uchyl cos wiecej .. co mnie mogloby czekac ????
            Enancjo (!)(!)(!) - to symbol merdania ogonem.
            • Gość: Monika Re: sam w szafie.... IP: 195.116.253.* 11.10.01, 14:24
              Ja Cię uratuję, jeśli tylko mi pomożesz,

ciepło, jesiennie pozdrawiam,

Monika
              • Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 14:28
                Gość portalu: Monika napisał(a):

> Ja Cię uratuję, jeśli tylko mi pomożesz,
                > ciepło, jesiennie pozdrawiam,
                > Monika

.. z szafy nie widac ze juz jesien i ze jest cieplo ,
                .. ale pomoge .. jezeli bede w stanie ...
                .. pozdrawiam / Enancjo
                • Gość: aequitas Re: sam w szafie.... IP: *.pl 11.10.01, 14:36
                  no,no...
                  rozbestwil sie psiak..:)))
                • Gość: Monika Re: sam w szafie.... IP: 195.116.253.* 11.10.01, 14:39
                  więc zbliż się...

Monika
                  • Gość: jasmin Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 14:44
                    On ma zakaz zbliżania się do obcych elementów!
                    Z ręki też nikomu nie je.....
                    I wogóle jest słodki!

> więc zbliż się...
                    >
                    > Monika

• Gość: enancjo Re: sam w szafie.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 15:05

> więc zbliż się...
                    >
                    > Monika

.. a gdzie to jest .. tak daleko ze az tak blisko ???
                    Enancjo
                • Gość: jasmin Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 14:42
                  Nie będziesz!!!!!!!!!!! :-))))
                  I skończ z tą szafą!!! Przecież nie mamy szafy!

> Gość portalu: Monika napisał(a):
                  >
                  > > Ja Cię uratuję, jeśli tylko mi pomożesz,
                  > > ciepło, jesiennie pozdrawiam,
                  > > Monika
                  >
                  > .. z szafy nie widac ze juz jesien i ze jest cieplo ,
                  > .. ale pomoge .. jezeli bede w stanie ...
                  > .. pozdrawiam / Enancjo

• Gość: jasmin :-(((((( piesku.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 14:38
                "Buhuhuhuuuuuuuuuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuu..............!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie iiiiiiiiiiiiiiiiiiidź!
                Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..............."
                • Gość: enancjo Re: :-(((((( piesku.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 14:48

> "Buhuhuhuuuuuuuuuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuu..............!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie iiii
                  > iiiiiiiiiiiiiiidź!
                  > Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..............."

.. kochana Wlascicielko, nie bucz mi tutaj za drzwiami szafy .. tylko
                  jak chcesz miec nadal takiego prawdziwego obronnego to .. moze zgodisz
                  sie sama tutaj przesiedziec np 12 dni, a ja sobie pohasam nad morzem.
                  .. reszte warunkow dogadamy po powrocie ... cio Ty na to !!!!!
                  .. inaczej oglosze sie psem wolnym ..
                  Enancjo
                  • Gość: jasmin Re: :-(((((( piesku.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 15:01
                    Ale przecież nie siedziałeś w szafie...
                    Proponowałam wczoraj - jedź ze mną nad morze; nie chciałeś.......
                    Czego Ty chcesz tak naprawdę?! Buuuuuuuuuuuuuuu......
                    Umrę z rozpaczy!!! Kto mnie teraz będzie bronić?!

>
                    > > "Buhuhuhuuuuuuuuuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuu..............!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie
                    > iiii
                    > > iiiiiiiiiiiiiiidź!
                    > > Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..............."
                    >
                    > .. kochana Wlascicielko, nie bucz mi tutaj za drzwiami szafy .. tylko
                    > jak chcesz miec nadal takiego prawdziwego obronnego to .. moze zgodisz
                    > sie sama tutaj przesiedziec np 12 dni, a ja sobie pohasam nad morzem.
                    > .. reszte warunkow dogadamy po powrocie ... cio Ty na to !!!!!
                    > .. inaczej oglosze sie psem wolnym ..
                    > Enancjo

• Gość: enancjo Re: :-(((((( piesku.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 15:06
                      ... zaraz zaraz to Twoj pies jest pelen pomyslow i fanatzji
                      a Ty go do szafy za to ..., a teraz odwracasz psa ogonem ...
                      no ladnie ....
                      Enancjo

> Ale przecież nie siedziałeś w szafie...
                      > Proponowałam wczoraj - jedź ze mną nad morze; nie chciałeś.......
                      > Czego Ty chcesz tak naprawdę?! Buuuuuuuuuuuuuuu......
                      > Umrę z rozpaczy!!! Kto mnie teraz będzie bronić?!
                      >
                      >
                      > > Gość portalu: jasmin napisał(a):
                      > >
                      > > > "Buhuhuhuuuuuuuuuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuu..............!!!!!!!!!!!!!!!!
                      > ! Nie
                      > > iiii
                      > > > iiiiiiiiiiiiiiidź!
                      > > > Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..............."
                      > >
                      > > .. kochana Wlascicielko, nie bucz mi tutaj za drzwiami szafy .. tylko
                      > > jak chcesz miec nadal takiego prawdziwego obronnego to .. moze zgodisz
                      > > sie sama tutaj przesiedziec np 12 dni, a ja sobie pohasam nad morzem.
                      > > .. reszte warunkow dogadamy po powrocie ... cio Ty na to !!!!!
                      > > .. inaczej oglosze sie psem wolnym ..
                      > > Enancjo
                      >

• Gość: jasmin Re: :-(((((( piesku.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 15:12
                        Gdyby Pies był na tyle miły i podzielił się swoimi fantazjami, ba, zrobiłby to chociażby z umiarkowanym
                        entuzjazmem, nie musiałby siedzieć w szafie! A tak..... Zostało mi tylko wirtualne kręcenie ogonka...
                        Pretensje do siebie:-)))

> ... zaraz zaraz to Twoj pies jest pelen pomyslow i fanatzji
                        > a Ty go do szafy za to ..., a teraz odwracasz psa ogonem ...
                        > no ladnie ....
                        > Enancjo
                        >
                        >
                        >
                        > > Ale przecież nie siedziałeś w szafie...
                        > > Proponowałam wczoraj - jedź ze mną nad morze; nie chciałeś.......
                        > > Czego Ty chcesz tak naprawdę?! Buuuuuuuuuuuuuuu......
                        > > Umrę z rozpaczy!!! Kto mnie teraz będzie bronić?!
                        > >
                        > >
                        > > > Gość portalu: jasmin napisał(a):
                        > > >
                        > > > > "Buhuhuhuuuuuuuuuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuu..............!!!!!!!!!!!
                        > !!!!!
                        > > ! Nie
                        > > > iiii
                        > > > > iiiiiiiiiiiiiiidź!
                        > > > > Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..............."
                        > > >
                        > > > .. kochana Wlascicielko, nie bucz mi tutaj za drzwiami szafy .. tylk
                        > o
                        > > > jak chcesz miec nadal takiego prawdziwego obronnego to .. moze zgodis
                        > z
                        > > > sie sama tutaj przesiedziec np 12 dni, a ja sobie pohasam nad morzem.
                        > > > .. reszte warunkow dogadamy po powrocie ... cio Ty na to !!!!!
                        > > > .. inaczej oglosze sie psem wolnym ..
                        > > > Enancjo
                        > >
                        >

• Gość: enancjo Re: :-(((((( piesku.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 15:18
                          .. fantazje i entuzjazm trzeba uwolnic, a nie straszyc ... np dac normalna karme
                          dla pieskow, ulubione jabluszka, dobre cieple poslanko w jakims cieplym miejscu,
                          wyczochrac futerko, podbrzusze, zabrac na spacer .. pozwolic obwachiwac inne
                          kwiatki ...
                          a nie bedzie lepszego pieska ... (!)(!)(!)
                          Enancjo

> Gdyby Pies był na tyle miły i podzielił się swoimi fantazjami, ba, zrobiłby to
                          > chociażby z umiarkowanym
                          > entuzjazmem, nie musiałby siedzieć w szafie! A tak..... Zostało mi tylko wirtua
                          > lne kręcenie ogonka...
                          > Pretensje do siebie:-)))
                          >
                          >
                          > > ... zaraz zaraz to Twoj pies jest pelen pomyslow i fanatzji
                          > > a Ty go do szafy za to ..., a teraz odwracasz psa ogonem ...
                          > > no ladnie ....
                          > > Enancjo
                          > >
                          > >
                          > > Gość portalu: jasmin napisał(a):
                          > >
                          > > > Ale przecież nie siedziałeś w szafie...
                          > > > Proponowałam wczoraj - jedź ze mną nad morze; nie chciałeś.......
                          > > > Czego Ty chcesz tak naprawdę?! Buuuuuuuuuuuuuuu......
                          > > > Umrę z rozpaczy!!! Kto mnie teraz będzie bronić?!
                          > > >
                          > > >
                          > > > > Gość portalu: jasmin napisał(a):
                          > > > >
                          > > > > > "Buhuhuhuuuuuuuuuhuhuhuhuuuuuuuuuuuuuuu..............!!!!!!
                          > !!!!!
                          > > !!!!!
                          > > > ! Nie
                          > > > > iiii
                          > > > > > iiiiiiiiiiiiiiidź!
                          > > > > > Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..............."
                          > > > >
                          > > > > .. kochana Wlascicielko, nie bucz mi tutaj za drzwiami szafy ..
                          > tylk
                          > > o
                          > > > > jak chcesz miec nadal takiego prawdziwego obronnego to .. moze z
                          > godis
                          > > z
                          > > > > sie sama tutaj przesiedziec np 12 dni, a ja sobie pohasam nad mo
                          > rzem.
                          > > > > .. reszte warunkow dogadamy po powrocie ... cio Ty na to !!!!!
                          > > > > .. inaczej oglosze sie psem wolnym ..
                          > > > > Enancjo
                          > > >
                          > >
                          >

• Gość: jasmin Re: :-(((((( piesku.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 15:59
                            Piesku....

Wskakuj na poduszkę... szafę spalimy.... koszyk jabłuszek.... drapanie za uszkiem.... spacery przy
                            księżycu.... No to co??????

> .. fantazje i entuzjazm trzeba uwolnic, a nie straszyc ... np dac normalna karm
                            > e
                            > dla pieskow, ulubione jabluszka, dobre cieple poslanko w jakims cieplym miejscu
                            > ,
                            > wyczochrac futerko, podbrzusze, zabrac na spacer .. pozwolic obwachiwac inne
                            > kwiatki ...
                            > a nie bedzie lepszego pieska ... (!)(!)(!)
                            > Enancjo
                            >
                            >

• Gość: enancjo Re: Wlascicielko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 16:08
                              ... hmmm Wlascicielko .. jak Cie troszke .. przepraszam
                              potrzasnac to i jakies mile propozycje sie pojawiaja .... a te
                              jablka to moja slabosc .... no..no... juz .. prawie...... taaaaaaaaa.... ,
                              ... pozwole sobie .. jednak.. na weekend psich refleksji,
                              ... przemysle przez nadchodzacy weekend .. i powiem w
                              poniedzialek ...
                              SN / Enancjo (!)(!)(!)

• Gość: jasmine Re: Wlascicielko.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 16:12
                                To dooskonały pomysł.... Weekend sprzyja refleksjom; ja też sobie pomyślę....
                                I powiem Ci w poniedziałek...

> ... hmmm Wlascicielko .. jak Cie troszke .. przepraszam
                                > potrzasnac to i jakies mile propozycje sie pojawiaja .... a te
                                > jablka to moja slabosc .... no..no... juz .. prawie...... taaaaaaaaa.... ,
                                > ... pozwole sobie .. jednak.. na weekend psich refleksji,
                                > ... przemysle przez nadchodzacy weekend .. i powiem w
                                > poniedzialek ...
                                > SN / Enancjo (!)(!)(!)
                                >
                                >

• Gość: enancjo Re: Wlascicielko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 16:15
                                  .. Twoj .. jak dotad .. pies .. jest pelen doskonalosci .. czyz nie !!!!
                                  Enancjo
                                  Gość portalu: jasmine napisał(a):

> To dooskonały pomysł.... Weekend sprzyja refleksjom; ja też sobie pomyślę....
                                  > I powiem Ci w poniedziałek...
                                  >
                                  >
                                  > > ... hmmm Wlascicielko .. jak Cie troszke .. przepraszam
                                  > > potrzasnac to i jakies mile propozycje sie pojawiaja .... a te
                                  > > jablka to moja slabosc .... no..no... juz .. prawie...... taaaaaaaaa....
                                  > ,
                                  > > ... pozwole sobie .. jednak.. na weekend psich refleksji,
                                  > > ... przemysle przez nadchodzacy weekend .. i powiem w
                                  > > poniedzialek ...
                                  > > SN / Enancjo (!)(!)(!)
                                  > >
                                  > >
                                  >

• Gość: jasmin Re: Wlascicielko.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 16:29
                                    NIE.

> .. Twoj .. jak dotad .. pies .. jest pelen doskonalosci .. czyz nie !!!!
                                    > Enancjo
                                    > Gość portalu: jasmine napisał(a):
                                    >
                                    > > To dooskonały pomysł.... Weekend sprzyja refleksjom; ja też sobie pomyślę.
                                    > ...
                                    > > I powiem Ci w poniedziałek...
                                    > >
                                    > >
                                    > > > ... hmmm Wlascicielko .. jak Cie troszke .. przepraszam
                                    > > > potrzasnac to i jakies mile propozycje sie pojawiaja .... a te
                                    > > > jablka to moja slabosc .... no..no... juz .. prawie...... taaaaaaaaa
                                    > ....
                                    > > ,
                                    > > > ... pozwole sobie .. jednak.. na weekend psich refleksji,
                                    > > > ... przemysle przez nadchodzacy weekend .. i powiem w
                                    > > > poniedzialek ...
                                    > > > SN / Enancjo (!)(!)(!)
                                    > > >
                                    > > >
                                    > >
                                    >

• Gość: enancjo Re: Wlascicielko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 16:51
                                      nie to nie.....jade sam nad morze ...
                                      Enancjo

> NIE.
                                      >
                                      >
                                      >
                                      > > .. Twoj .. jak dotad .. pies .. jest pelen doskonalosci .. czyz nie !!!!
                                      > > Enancjo
                                      > > Gość portalu: jasmine napisał(a):
                                      > >
                                      > > > To dooskonały pomysł.... Weekend sprzyja refleksjom; ja też sobie pom
                                      > yślę.
                                      > > ...
                                      > > > I powiem Ci w poniedziałek...
                                      > > >
                                      > > >
                                      > > > > ... hmmm Wlascicielko .. jak Cie troszke .. przepraszam
                                      > > > > potrzasnac to i jakies mile propozycje sie pojawiaja .... a te
                                      > > > > jablka to moja slabosc .... no..no... juz .. prawie...... taaaa
                                      > aaaaa
                                      > > ....
                                      > > > ,
                                      > > > > ... pozwole sobie .. jednak.. na weekend psich refleksji,
                                      > > > > ... przemysle przez nadchodzacy weekend .. i powiem w
                                      > > > > poniedzialek ...
                                      > > > > SN / Enancjo (!)(!)(!)
                                      > > > >
                                      > > > >
                                      > > >
                                      > >
                                      >

• Gość: jasmin Re: Wlascicielko.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 17:39
                                        Taaaaaaaak?! No to sobie jedź! Jak zacznę płakać i zapłaczę się na amen...... Wyrzuty sumienia
                                        sprawią, że resztę życia dobrowolnie spędzisz na szafowym wygnaniu!

> nie to nie.....jade sam nad morze ...
                                        > Enancjo
                                        >
                                        >
                                        > > NIE.
                                        > >
                                        > >
                                        > >
                                        > > > .. Twoj .. jak dotad .. pies .. jest pelen doskonalosci .. czyz nie !
                                        > !!!
                                        > > > Enancjo
                                        > > > Gość portalu: jasmine napisał(a):
                                        > > >
                                        > > > > To dooskonały pomysł.... Weekend sprzyja refleksjom; ja też sobi
                                        > e pom
                                        > > yślę.
                                        > > > ...
                                        > > > > I powiem Ci w poniedziałek...
                                        > > > >
                                        > > > > Gość portalu: enancjo napisał(a):
                                        > > > >
                                        > > > > > ... hmmm Wlascicielko .. jak Cie troszke .. przepraszam
                                        > > > > > potrzasnac to i jakies mile propozycje sie pojawiaja ....
                                        > a te
                                        > > > > > jablka to moja slabosc .... no..no... juz .. prawie......
                                        > taaaa
                                        > > aaaaa
                                        > > > ....
                                        > > > > ,
                                        > > > > > ... pozwole sobie .. jednak.. na weekend psich refleksji,
                                        > > > > > ... przemysle przez nadchodzacy weekend .. i powiem w
                                        > > > > > poniedzialek ...
                                        > > > > > SN / Enancjo (!)(!)(!)
                                        > > > > >
                                        > > > > >
                                        > > > >
                                        > > >
                                        > >
                                        >

• Gość: enancjo Re: Wlascicielko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 17:44
                                          .. co mi tam szafa ....
                                          .. a nad morzem bedzie duzo sloneczka, ciepla, zapowiadaja 22 stopnie,
                                          .. fajne spacerki, wieczorem kominek, dobre wino, zebereczka z rusztu,
                                          troche jabluszek .. i pelne leniuchowanie ....

Enancjo
                                          • Gość: krm Re: Enancjo... IP: *.olsza.krakow.pl 11.10.01, 17:48
                                            Enancjo wybacz, ze tak obcesowo sie wcinam, ale Jezzzzzuuuuu.... Ty to masz
                                            kapitalnie. Jak sobie o takim nawet krotkim wypoczyneczku pomysle...
                                            A, i nie zapomnij wziac ze soba klucza od szafy i tak z nim zrob jak ten
                                            zolnierz co nas z Baltykiem zaslubial...
                                            ( A nie masz czasem do niego troche zalu, ze nie zaslubial nas na hawajskiej
                                            plazy???
                                            Baw sie krm
                                            • Gość: enancjo Re: Enancjo... do KRM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 17:52
                                              Gość portalu: krm napisał(a):

> Enancjo wybacz, ze tak obcesowo sie wcinam, ale Jezzzzzuuuuu.... Ty to masz
                                              > kapitalnie. Jak sobie o takim nawet krotkim wypoczyneczku pomysle...
                                              > A, i nie zapomnij wziac ze soba klucza od szafy i tak z nim zrob jak ten
                                              > zolnierz co nas z Baltykiem zaslubial...
                                              > ( A nie masz czasem do niego troche zalu, ze nie zaslubial nas na hawajskiej
                                              > plazy???
                                              > Baw sie krm

.. wbrew pozorom Hawaje to w niektorych okresach bardzo paskudne miejsce ..
                                              pogodowo .. wiatry i sztormy ze leb urywa..
                                              .. a co do tzw zaslubin z morzem .. to byl juz taki jeden co nas na Madagaskar
                                              wysylal i szczerze ...zaluje ze mu sie nie udalo ...
                                              Enancjo

• Gość: jasmine Re: Wlascicielko.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 18:19
                                            I tym wszystkim chcesz się cieszyć sam?! :-(

> .. co mi tam szafa ....
                                            > .. a nad morzem bedzie duzo sloneczka, ciepla, zapowiadaja 22 stopnie,
                                            > .. fajne spacerki, wieczorem kominek, dobre wino, zebereczka z rusztu,
                                            > troche jabluszek .. i pelne leniuchowanie ....
                                            >
                                            > Enancjo

• Gość: enancjo Re: Wlascicielko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 18:25
                                              ... no wlasnie .. ale nie do konca .. bo wiesz z kim !!!!
                                              Enancjo
                                              PS w sobote przemieszczam sie do Niechorza

> I tym wszystkim chcesz się cieszyć sam?! :-(
                                              >
                                              >
                                              > > .. co mi tam szafa ....
                                              > > .. a nad morzem bedzie duzo sloneczka, ciepla, zapowiadaja 22 stopnie,
                                              > > .. fajne spacerki, wieczorem kominek, dobre wino, zebereczka z rusztu,
                                              > > troche jabluszek .. i pelne leniuchowanie ....
                                              > >
                                              > > Enancjo
                                              >

• Gość: jasmine Re: Wlascicielko.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 19:27
                                                Zabierasz opiekunkę?!???? Oh..........
                                                A co będziesz robić w Niechorzu?!

> ... no wlasnie .. ale nie do konca .. bo wiesz z kim !!!!
                                                > Enancjo
                                                > PS w sobote przemieszczam sie do Niechorza
                                                >
                                                >
                                                >
                                                > Gość portalu: jasmine napisał(a):
                                                >
                                                > > I tym wszystkim chcesz się cieszyć sam?! :-(
                                                > >
                                                > >
                                                > > > .. co mi tam szafa ....
                                                > > > .. a nad morzem bedzie duzo sloneczka, ciepla, zapowiadaja 22 stopnie
                                                > ,
                                                > > > .. fajne spacerki, wieczorem kominek, dobre wino, zebereczka z rusztu
                                                > ,
                                                > > > troche jabluszek .. i pelne leniuchowanie ....
                                                > > >
                                                > > > Enancjo
                                                > >
                                                >

• Gość: enancjo Re: Wlascicielko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 19:31
                                                  .. bede sie byczyl...
                                                  .. blondynka w lesie nad morzem ..... bedzie sie bardzo .. tzn wypatrywala
                                                  szwecji .. kolebki blondynek ...

Enancjo

> Zabierasz opiekunkę?!???? Oh..........
                                                  > A co będziesz robić w Niechorzu?!
                                                  >
                                                  >
                                                  > > ... no wlasnie .. ale nie do konca .. bo wiesz z kim !!!!
                                                  > > Enancjo
                                                  > > PS w sobote przemieszczam sie do Niechorza
                                                  > >
                                                  > >
                                                  > >
                                                  > > Gość portalu: jasmine napisał(a):
                                                  > >
                                                  > > > I tym wszystkim chcesz się cieszyć sam?! :-(
                                                  > > >
                                                  > > >
                                                  > > > > .. co mi tam szafa ....
                                                  > > > > .. a nad morzem bedzie duzo sloneczka, ciepla, zapowiadaja 22 st
                                                  > opnie
                                                  > > ,
                                                  > > > > .. fajne spacerki, wieczorem kominek, dobre wino, zebereczka z r
                                                  > usztu
                                                  > > ,
                                                  > > > > troche jabluszek .. i pelne leniuchowanie ....
                                                  > > > >
                                                  > > > > Enancjo
                                                  > > >
                                                  > >
                                                  >

• Gość: jasmine Re: Wlascicielko.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 19:57
                                                    Będziesz się byczył z blondynką?!?! W lesie?! Och....... O ja głupia szytynka buuuuuuuuuuuu......
                                                    Nawet nie wiem, gdzie leży Szwecja.....

> .. bede sie byczyl...
                                                    > .. blondynka w lesie nad morzem ..... bedzie sie bardzo .. tzn wypatrywala
                                                    > szwecji .. kolebki blondynek ...
                                                    >
                                                    > Enancjo
                                                    >

• Gość: enancjo Re: Wlascicielko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 20:05
                                                    .. TERE FERE ... szatynko !!! a zachowujesz sie jak rasowa blondynka hihi
                                                    .. Szwecja patrz na polnoc i gdzies po Warszawa ( chyba ze sie myle)
                                                    Enancjo

> Będziesz się byczył z blondynką?!?! W lesie?! Och....... O ja głupia szytynka
                                                    > buuuuuuuuuuuu......
                                                    > Nawet nie wiem, gdzie leży Szwecja.....
                                                    >
                                                    >
                                                    > > .. bede sie byczyl...
                                                    > > .. blondynka w lesie nad morzem ..... bedzie sie bardzo .. tzn wypatrywal
                                                    > a
                                                    > > szwecji .. kolebki blondynek ...
                                                    > >
                                                    > > Enancjo
                                                    > >
                                                    >

• Gość: jasmine Re: Wlascicielko.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 20:21
                                                    Ja jestem farbowana tzw sztuczna inteligencja!
                                                    Patrzę...patrzę.... patrzę..... yyyyyyyyyyhhhhhhh.....jest! jest! O rany!!! Tańczące pingwiny!!!! To
                                                    niebo?! Jejciu.... jak pięknie!

> .. TERE FERE ... szatynko !!! a zachowujesz sie jak rasowa blondynka hihi
                                                    > .. Szwecja patrz na polnoc i gdzies po Warszawa ( chyba ze sie myle)
                                                    > Enancjo
                                                    >
                                                    >

• Gość: enancjo Re: Wlascicielko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 20:27
                                                    .. kojarzy mi sie z SEKSMISJA ... ojojoj popatrz jak pielnie mogloby byc...
                                                    .. nasi tu byli
                                                    .. urodzona aktorka .. rozumiem chcesz zastapic Opiekunke ... no nie wiem
                                                    musisz sie jeszcze troszke postarac .... to moze ...
                                                    Enancjo
                                                  • Gość: jasmina Re: Wlascicielko.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 20:50
                                                    Staram się......:-((((((
                                                    Chociaż biorąc pod uwagę obuwnicze upodobania wymienionej - nie dam rady...... buuuuuuuu.... i co
                                                    teraz?!

> .. kojarzy mi sie z SEKSMISJA ... ojojoj popatrz jak pielnie mogloby byc...
                                                    > .. nasi tu byli
                                                    > .. urodzona aktorka .. rozumiem chcesz zastapic Opiekunke ... no nie wiem
                                                    > musisz sie jeszcze troszke postarac .... to moze ...
                                                    > Enancjo

• Gość: enancjo Re: Wlascicielko.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 21:19
                                                    ... no sprobuj .. chociaz 5 cm zelazka.
                                                    Enancjo
                                                  • Gość: jasmine Re: Wlascicielko.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 21:20
                                                    Wolę boso, ale w ostrogach!

> ... no sprobuj .. chociaz 5 cm zelazka.
                                                    > Enancjo

• woland? Re: sam w szafie.... 11.10.01, 16:10
      eeeee, tego, zupełnie nie wiem o co chodzi, ale wątek jest OK.
      Woland
    • Gość: escorpio Re: sam w szafie.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.10.01, 18:38
      podziwiam was :)
      • Gość: jasmine Re: sam w szafie.... IP: 194.181.38.* 11.10.01, 19:29
        My siebie też! :-))

Gość portalu: escorpio napisał(a):

> podziwiam was :)

• Gość: enancjo Re: sam w szafie.... czwartek / piatek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 21:35
      .. koniec na dzis ...
      .. milego weekendu wszystkim ...
      Pozdrawiam / Enancjo
      • Gość: jasmina Re: sam w szafie.... czwartek / piatek IP: 194.181.38.* 11.10.01, 22:21
        Wskakuj do kieszonki..... hmmmm..... dobranoc.....
        MLN / Jasmin

> .. koniec na dzis ...
        > .. milego weekendu wszystkim ...
        > Pozdrawiam / Enancjo

• Gość: enancjo Re: sam w szafie.... piatek IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 10:50
      .. ciekawe jak Ci sie spalo w mojej malej 145 m2 szafie !!!! (hihi)
      .. wlasnie znikam ...
      milego weekendu wszystkim / SN / Enancjo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka