sniegowa_panienka 25.11.02, 14:38 Pośpieszcie się guzdrały z tymi listami, bo Święty korzysta z ostatnich chwil urlopu (na Florydzie się byczy ;))) i cała papierkowa robota spadła na mnie! Śniegowa Panienka*** Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: Święty Mikołaj - LAST MINUTE!!! 25.11.02, 14:40 ja chce gwiazde z nieba...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwestia Re: Święty Mikołaj - LAST MINUTE!!! IP: *.reverse.qdsl-home.de 25.11.02, 14:43 A ja chcem wygrany kupon w totka Reszte sobie kupie za wygrana Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Święty Mikołaj - LAST MINUTE!!! 25.11.02, 14:45 a ja chce miec swiety spokoj ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: Święty Mikołaj - LAST MINUTE!!! 25.11.02, 14:59 Niestety, święty spokój przysługuje tylko po śmierci. Więc albo dostaniesz magnum7 albo zatyczki do uszu plus maseczkę chłodzącą na worki pod oczami;) Śniegowa Panienka*** martucha_ napisała: > a ja chce miec swiety spokoj ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: Święty Mikołaj - LAST MINUTE!!! 25.11.02, 14:54 Proszę bardzo! Święty ma znajomości w grach hazardowych (nota bene - kupę kasy przepuszcza na koniki ;)), wyślemy ci wygrany kupon lotto, tyle że zrealizowany rzecz jasna! ps. Na drugi raz zamiast wydawać na znaczek, kup los;) Śniegowa Panienka*** Gość portalu: kwestia napisał: > A ja chcem wygrany kupon w totka > Reszte sobie kupie za wygrana Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: Święty Mikołaj - LAST MINUTE!!! 25.11.02, 14:48 A może jeszcze słonia w butelce, co? Po cholerę ci gwiazda - z resztą to tylko garść świecącego pyłu! Flaszkę dostaniesz, bez słonia i będzie git;) saqqara napisała: > ja chce gwiazde z nieba...;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Święty Mikołaj - LAST MINUTE!!! 25.11.02, 14:54 Sory spodobał mnie się pomysł słonia..................kcem słonia, może być w koszu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwestia Re: Święty Mikołaj - LAST MINUTE!!! IP: *.reverse.qdsl-home.de 25.11.02, 15:02 Zaznacz jakiego chcesz slonia (afrykanski czy indyjski) Widzisz ja nie zanaczylam ze chcem dostac na mikolaja kupon z ktorym JA moge odebrac wygrana i zobacz co mi chca dac POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara upieram sie przy gwiazdce!!! 25.11.02, 15:06 slonia oddam sniezynce, moze jej sie przyda ja w swoja gwiazdke bede patrzec wieczorami, zasluchana w rytm serca. chce gwiazdke i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: upieram sie przy gwiazdce!!! do Saggara 25.11.02, 15:40 Czy wam w ogóle można dogodzić?! Jak daję jednej słonia i flaszkę, to się głupia upiera przy jakimś ciele astronomicznym! A inna wrzeszczy, że ona tylko słonia chce! Normalnie zwariuję przez was dwie!! Pozamieniajcie się; ta druga niech skombinuje gwiazdkę i da tej pierwszej w zamian za trabalskiego i finito;) Śniegowa Panienka*** saqqara napisała: > slonia oddam sniezynce, moze jej sie przyda > ja w swoja gwiazdke bede patrzec wieczorami, zasluchana w rytm serca. chce > gwiazdke i juz! Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: Święty Mikołaj - LAST MINUTE!!! 25.11.02, 15:06 "Kcem słonia" - a jak ci się znudzi to go do lasu wywieziesz i za trąbę do drzewa przywiążesz, tak? I gdzie ty go będziesz trzymać, w garażu? Sluchaj, może cały ci nie potrzebny, może wystarczy trąba? Przemyśl to jeszcze;) Śniegowa Panienka*** Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Święty Mikołaj - LAST MINUTE!!! 25.11.02, 15:10 Powiedziałam kcem SŁONIA!!!!!!! Nie trąbę, nie ucho..............całego słonia!!! I nie będę go wiązać do drzewa, bo już go kocham i nie pozwolę skrzywdzić i będę przytulać i pieścić i jescze raz kochać......... Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: LAST MINUTE!!! do Randia 25.11.02, 15:28 Nie krzycz, dziecino! Hmmmm wiesz, do kochania, przytulania, pieszczenia to nie słonia ci trzeba tylko faceta! Mama ci nie mówiła co i jak?! Nic straconego, Święty organizuje kursy doszkalające, może się zapiszesz?;) Śniegowa Panienka*** Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: LAST MINUTE!!! do Randia 25.11.02, 15:37 Nie jest mi potrzebny kurs, tylko słon................ależ ty upierdliwa, życzę sobie SŁONIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: LAST MINUTE!!! do Randia 25.11.02, 15:51 Dziecko, nie irytuj mnie! To ty jesteś upierdliwa! Czy ty nie występujesz w tej reklamie Johnson&Johnson "obiecałas, obiecałaś, OBIECAŁAŚ!"? Zamień się z koleżanką! ps. Zażądam od Świętego dodatku za pracę w szkodliwych warunkach! Śniegowa Panienka*** randia_ napisała: > Nie jest mi potrzebny kurs, tylko słon................ależ ty upierdliwa, życzę > > sobie SŁONIA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: LAST MINUTE!!! do Randia 25.11.02, 16:11 Zamieniać się??? Oki tylko która dostanie słonia??? Jezu jaki wy tam macie burdel, napewni ona też nie chce mieć słonia, tylko wiertarkę i ma się zamieniać ??? Odpowiedz Link Zgłoś
woland? Re: Święty Mikołaj - LAST MINUTE!!! 25.11.02, 15:08 Drogi Święty! Nie mam żadnych życzeń, no może poza jednym, żeby inne dzieci też nic nie dostały !!!! :ppp Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: LAST MINUTE!!! do Woland 25.11.02, 15:33 Nie wchodź Świętemu gdzie cię nie prosił bez wazeliny! On woli dziewczynki;) Jesteś modelowym przykładem małego Polaka: sam na nic nie zasłużył i jeszcze innym zazdrości. A może ci tak - jak i wszystkim zazdrośnikom - po jajku amputujemy z okazji gwiazdki, hę?;) Śniegowa Panienka*** woland? napisał: > Drogi Święty! > Nie mam żadnych życzeń, no może poza jednym, żeby inne dzieci też nic nie > dostały !!!! :ppp > Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: LAST MINUTE!!! do Woland 25.11.02, 16:04 Czy tu kastrują? Jak tak to ja też poproszę na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: LAST MINUTE!!! do Woland 25.11.02, 16:08 to ja poprosze Mikołaja z duzym workiem raz! :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: LAST MINUTE!!! do Iwusia 25.11.02, 16:17 Cholera, to nie jest agencja towarzyska, Mikołaj to nie call-girl, a ja to nie burdel-mama! Dostaniesz worek z kotem;) ps. Pst, mam adres fajniutkiej agencji z super facetami, ale to już pisz na priv;) iwusia napisała: > to ja poprosze Mikołaja z duzym workiem raz! > :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: LAST MINUTE!!! do Iwusia 25.11.02, 16:31 no dobra to nazwe sobie tego kota Mikołaj i bede miała Mikołaja z workiem:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: LAST MINUTE!!! do Iwusia 26.11.02, 13:35 Uparta dziewczynka z ciebie! Daleko zajdziesz. Ok, szepnę Świętemu słówko za tobą;) Śniegowa Panienka*** Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: LAST MINUTE!!! do Motor 25.11.02, 16:11 Bingo! Załapałeś się na bonus - amptujemy ci dwa w cenie jednego;) ps. A nie jesteś przypadkiem masochistą? Wtedy nici z promocji! Śniegowa Panienka*** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: motor Re: LAST MINUTE!!! do Motor IP: *.pkobp.pl 26.11.02, 13:59 Absolutnie nie jestem masochistą. A moje życzenia są podyktowane chęcią zaistnienia w nowym ciele. To będzie wspaniała gwiazdka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sniegowa_panienka Re: LAST MINUTE!!! do Motor 26.11.02, 14:14 Fuck! Sorry, miało być "O wszyscy święci z Mikołajem na czele!" Będę musiała poczytać "Małego Chirurga" podczas przerwy na fajkę;( Dobra, ustalę termin, jako środek znieczulający dostaniesz whiskey i od gwiadki będą nazywać cię Motorynką;) ps. Wiesz co? Wykup ty lepiej wysoką polisę ubezpieczeniową. Śniegowa Panienka*** Odpowiedz Link Zgłoś