mathias_sammer 24.02.06, 12:11 czy to juz moj koniec? Error 500--Internal Server Error From RFC 2068 Hypertext Transfer Protocol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
menk.a Re: takie mam 24.02.06, 12:13 na szczęście nie, bogowie są łaskawi dla Ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
mathias_sammer Re: takie mam 24.02.06, 12:24 eee tam, juz jestem:) Widze, ze na sasiednim forum znow sie ulewa..(zupa z trupa, kotlet z rany rzyganina polewany, a na deser pol sloika zoltej flegmy od gruzlika). Sa ku temu jakies nowe powody, bo chyba czegos nie doczytalem, a boje sie , ze jak doczytam to wpadnie moj nowy kolega i zadyme zrobi? Meniko prosze o wyjasnienie u uspokojenie zwierza jakim jestem, no bo jestem , trzeba Ci wiedziec, niespotykanie spokojnym czlowiekiem. M.S. Odpowiedz Link Zgłoś
neita33 Re: takie mam 24.02.06, 12:46 Przed chwilą miałam te same problemy. Więc nie martw się,nie dotyczy to tylko Ciebie :> Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: takie mam 24.02.06, 12:53 tak, tak, znam to z tym niespotykanie spokojnym człowiekiem trzeba wiedzieć - zatem wiem, przekonałam się naocznie, czyt. wirtualnie;) Odpowiedz Link Zgłoś