?dlaczego? 26.11.02, 12:46 Mocny, goracy buziak na mile popoludnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
?dlaczego? Re: Dzidziu! 26.11.02, 13:13 _dzidzia napisała: > oddaje z nawiazka:)) Dziekuje. Cholernie wielgasna ta nawiazka:)). To jest to, co pytacze lubia najbardziej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Dzidziu! 26.11.02, 13:26 Mogę jeszcze podrapac po pleckach:))hihi... Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Dzidziu! 26.11.02, 14:34 _dzidzia napisała: > Mogę jeszcze podrapac po pleckach:))hihi... Dzidza z silnei rozwinietym instynktem erotycznym - TO KOCHAM!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Dzidziu! 26.11.02, 15:32 _dzidzia napisała: > podrapac .... grabkami:) Auuu, wydrapiesz zaraz dziury na wylot:(( Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Dzidziu! 26.11.02, 15:54 Oj, kuku zrobiłam? przepraszam, na zgode ściskam mocno, mocno i całuje w oba policzki!! może być?:) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Buziaczek dla dzidzi 27.11.02, 09:29 Na mily poczatek dnia:)). Za oknem syf, a w duszy wiosna!!! :))) Cmok goracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 27.11.02, 09:57 Wiosna w duszy mimo że zima się zbliża? jakim cudem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 27.11.02, 10:00 _dzidzia napisała: > Wiosna w duszy mimo że zima się zbliża? jakim cudem? > :) Bo znalazlem to, czego szukalem:). Jest mi bardzo dobrze i jestem super szczesliwy! I pieprze wielka czarna chmure, co mnie zza okna straszyc probuje - bo mam JĄ!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 27.11.02, 11:16 Szczęśliwi Ci, którzy znajdują to, czego szukali:)) Masz ją, więc trzymaj mocno:) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 27.11.02, 13:58 _dzidzia napisała: > Szczęśliwi Ci, którzy znajdują to, czego szukali:)) > Masz ją, więc trzymaj mocno:) Bede ja trzymal w swoich ramionach. Bede probowal sie nie puszczac. Nie bede nic obiecywal...:) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 28.11.02, 11:15 _dzidzia napisała: > Kontrast? tak..... > :)) Dorby kontrast nie jest zly:). Szczegolnie, gdy miedzy nimi jest tez pewna roznica:))) Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 28.11.02, 12:19 roznice tez nie sa zle, jesli nie sa zbyt duze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 28.11.02, 12:24 _dzidzia napisała: > roznice tez nie sa zle, jesli nie sa zbyt duze:))) Tia..., relatywizm do dyskusji wkradac nam sie zaczal:)). Ja go pieprze - szaleje za taka, jaka jestes:)) Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 28.11.02, 12:53 Szalejesz a róznice precz? nawet jeśli z ich powodu jesteś lekko... zdziwiony?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 28.11.02, 13:53 _dzidzia napisała: > Szalejesz a róznice precz? nawet jeśli z ich powodu jesteś lekko... > zdziwiony?:)) Si:)))). She's my treasure:))) Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 28.11.02, 14:38 Zaczynam Jej zazdrościć, takie szczescie ja spotkało:)) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 28.11.02, 15:59 _dzidzia napisała: > Zaczynam Jej zazdrościć, takie szczescie ja spotkało:)) Nioooooooooooooooooooooo :))). A ja sprawie, ze ze szczescia zapomni o wszsytkim - o troskach, problemach, natretach - tylko ny:)) Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 29.11.02, 10:51 Jestem prawie pewna że juz zapomniala, szczegolnie o natreatach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 29.11.02, 14:55 _dzidzia napisała: > Jestem prawie pewna że juz zapomniala, szczegolnie o natreatach:)) Sie ciesze, jej i tylko jej sie oddac chce teraz. O niej marze, o niej mysle, o niej snie... :) Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 29.11.02, 15:41 "...love me tunder, love me too make my dreams come true..." :)) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 03.12.02, 11:10 _dzidzia napisała: > "...love me tunder, love me too > make my dreams come true..." > :)) "all you need is love..." Nie pozwole zatonac mojej dzidzi w otchlani forumowego archiwum... Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 03.12.02, 15:15 _dzidzia napisała: > all she needs is you... I was born to make you happy... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 03.12.02, 16:00 everything I do, I do it for you... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ugly_kid Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 03.12.02, 16:01 _dzidzia napisała: > everything I do, I do it for you... > :))) Let's have a night to remember... skoro juz adamsa meczymy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 04.12.02, 08:43 skoro meczymy adamsa:)) The only thing I want The only thing I need The only thing I choose The only thing that looks good on me...is you ps. tez zmieniam repertuar, zebys.... Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 05.12.02, 12:48 Byc tam, zawsze tam gdzie Ty, budzic sie i chodzic spac we wlasnym niebie byc tam, zawsze tam gdzie Ty, zegnas sie co swit i wracac znow do siebie Byc tam, zawsze tam gdzie Ty... Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 05.12.02, 14:59 tak długo jak możemy trwajmy w tym całowaniu w ust wędrowaniu coraz dalej ciągle dalej zbawmy się wzajem tym całowaniem wniebowstąpieniem w siebie samych Amen :) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 09.12.02, 15:27 Ofiaruję mojej dziewczynie Wszystkie kwiaty Holandii Jeśli będzie trzeba ukradnę W nocy przy księżycowej pełni A potem wycisnę z nich soki Przyprawię kalifornijskim winem I zanurzę się z moją dziewczyną Po kolana, po pas, po szyję Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 10.12.02, 08:30 Wszystko dla ciebie mam Nie musisz dawać nic Wszystko dla ciebie mam Wystarczy żebyś był... Wszystko dla ciebie mam Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 10.12.02, 15:13 Ofiaruje mojej dziewczynie z kwiatow Holandii utkany Szlafrok, w ktorym utonie Calkiem niezly posilek jaki lubieznie konsumuje co wieczor w cieplych dekoracjach pokoju przy swiecach i przy koniaku ... ... ... tak, tylko ona jak jedwab jest nieskazona Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 11.12.02, 10:09 Once you put your hand in the flame You can never be the same There's a certain satisfaction In a little bit of pain I can see you understand I can tell that you're the same If you're afraid well rise above I only hurt the ones I love erotica... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 12.12.02, 15:19 _dzidzia napisała: > Once you put your hand in the flame > You can never be the same > There's a certain satisfaction > In a little bit of pain > I can see you understand > I can tell that you're the same > If you're afraid well rise above > I only hurt the ones I love > > erotica... > :)) Gdyby nie Ty nie wiem jak, Teraz bym zyl, gdzie chodzil, z kim spal Moze bym byl, moze nie, Gdyby nie Ty, nie mialbym nic... Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 13.12.02, 13:10 więc niech się stanie ten nasz sakrament zbawmy się wzajem nami słowem i ciałem niebem nad nami lawą w ocean Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 15.12.02, 13:25 _dzidzia napisała: > więc niech się stanie > ten nasz sakrament > zbawmy się wzajem > nami > słowem i ciałem > niebem nad nami > lawą w ocean So close, no matter how far couldn't be much more from the heart Forever trust in who we are and nothing else matters Trust I seek and i find in you every day is for us something new open mind for a different view and nothing else matters Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 16.12.02, 12:08 I feel you Your sun it shines I feel you Within my mind You take me there You take me where The kingdom comes You take me to And lead me through Babylon too serious? Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 16.12.02, 12:09 I feel you Your sun it shines I feel you Within my mind You take me there You take me where The kingdom comes You take me to And lead me through Babylon too serous? Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 19.12.02, 13:56 Our love never dies With the voices off hell I cal you again Lunatic damnation Unending ovation I call you again and come again To the sweatest journey Through my darkest dreams My power walking around Just meet me again Together in the night p.s. zgadnij, kto takie teksty tworzy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
_dzidzia Re: Buziaczek ?dlaczego?:) 07.01.03, 11:22 If you're lost you can look--and you will find me Time after time If you fall I will catch you--I'll be waiting Time after time.... ps. a to kto? podpowiedz: "...I see your true colors...." :) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka_ Re: Dzidziu! 26.11.02, 12:49 Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuuu............. Ja też chcę buzi na miłe popołudnie buuuuuuuu......... Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Dzidziu! 26.11.02, 13:03 zeberka_ napisała: > Buuuuuuuuuuuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuuuuu, buuuuuuuuuuuuu............. > Ja też chcę buzi na miłe popołudnie buuuuuuuu......... Zeberko, uwiedz wiec jakiegos futrzaka pasiastego - szwendaja sie takie w ilosciach pokaznych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka_ Re: Dzidziu! 26.11.02, 13:07 Ja nie chę nikogo uwodzić!!!!!!!!! Ja chcę buzi, bez uwodzenia............buuuuuuuuuuu :( Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Dzidziu! 26.11.02, 13:15 zeberka_ napisała: > Ja nie chę nikogo uwodzić!!!!!!!!! > Ja chcę buzi, bez uwodzenia............buuuuuuuuuuu :( Pasiaste futrzaki i bez uwodzenia cmoki rozdaja. A ja wszystkie swoje dzidzi przeslalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka_ Re: Dzidziu! 26.11.02, 13:20 Taaaaaaaaaaa!!! A później mnie jakaś gorąca kicia dorwie i wszystkie paski ze złości pozamienia........... Nie, dziękuje.......buuuuuuuuuuuuuuuuuu :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Dzidziu! 26.11.02, 13:25 zeberka_ napisała: > Taaaaaaaaaaa!!! > A później mnie jakaś gorąca kicia dorwie i wszystkie paski ze złości > pozamienia........... > Nie, dziękuje.......buuuuuuuuuuuuuuuuuu :((((( Przed goraca kicia obrone Ci proponuje:). Tylko przestan tu buczec jak syrena w zepsutym radiowozie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka_ Re: Dzidziu! 26.11.02, 13:28 A co udobruchac ją umiesz??? Kicie mają ostre pazurki i jak drapną, to..........jezu nawet nie chcę myśleć co... A buczec bendem!!!! Buuuuuuuuuuuuuuuuu :((( Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Dzidziu! 26.11.02, 14:31 zeberka_ napisała: > A co udobruchac ją umiesz??? > Kicie mają ostre pazurki i jak drapną, to..........jezu nawet nie chcę myśleć > co... > A buczec bendem!!!! > Buuuuuuuuuuuuuuuuu :((( w udo? ruchac? nie, nie umiem jej tego zrobic, ale i tak nie straszne mi jej pazury ochydne:)). Jak mnie drapnie, to jakas ganfgrene moze zlapie, ael i szrame seksowna zdobede:) Odpowiedz Link Zgłoś
zeberka_ Re: Dzidziu! 27.11.02, 10:03 Tos ty masochista :)))) I to w dodatku o jednym myślący :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
?dlaczego? Re: Dzidziu! 27.11.02, 14:07 zeberka_ napisała: > Tos ty masochista :)))) > I to w dodatku o jednym myślący :)))) Poprawie Cie zeberko mila:). Nie o jednym a o jednej:). Czy masochista - jeszcze jej nie skrzywdzilem:)) Odpowiedz Link Zgłoś