05.03.06, 22:23
Przeczytałam Twoje maile, naprawde mi miło...
Obserwuj wątek
    • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:31
      Nareszcie. Już powoli traciłem nadzieję. Miło to słyszeć
      • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:33
        Sorry bardzo, jakie zaczepki???
        • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:36
          to miało być trochę prowokujące. Udało się. Ty naprawdę chcesz iść spać?
          Słuchałem Twojej muzyki. Faktycznie, jest bardzo, bardzo .... No i jeszcze to
          wino. Właśnie zakończyłem kolejny kieliszek.
          • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:38
            Ja wypiłam ponad pół butelki więc wyobraż sobie w jakim jestem stanie...
            • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:42
              o czym nie chcesz za dużo powiedzieć? Czy coś się wydarzyło w weekend?
              • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:46
                nie, zupełnie nic, ale gdy wypiję trochę wina robie się bardziej wylewna niż
                zwykle...Zresztą wiesz. Miałeś okazję obserwować mnie 1,5 roku i mogę się
                założyć ze po wyjeździe zmnieniłeś o mnie zdanie. Patrzysz na mnie troche
                inaczej, przez to (m.in.) ze dużo mówiłam...( z góry przepraszm za składnie,
                ledwo widzę klawiaturę)
                • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:50
                  może zwyczajnie nie było wcześniej okazji na tak naprawdę spokojne i ważne
                  rozmowy. Coo z tego, że znamy się 1,5 roku? Powiedz, czy choć raz mieliśmy
                  okazję do zwyczajnej rozmowy na niefirmowe sprawy.
                  Kurczze, irytuje mnie, że nie widze Ciebie!!!
                  • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:53
                    Why? przecież tak łatwej...
                • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:52
                  ten rodzaj komunikacju jest zbyt wolny. Mam zbyt dużo różnych myśli, którymi
                  chciałbym się z Tobą dzielić.
                  • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:54
                    aż się boje
                    • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:56
                      to dobrze, że się boisz. Ja też się boję. Za mnie i za Ciebie.
                      Jak napisałaś o Madzi chciałem mocno przytulić się do Ciebie, ale bałem się o
                      tym napisać. Trochę zaskakuje mnie ta sytuacja i emocje, które się wytwarzają.
                      Czuję, że mnie to wciąga.
                      • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:58
                        zakazany owoc smakuje najlepiej...
                  • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:54
                    tu można się zastanowić nad tym co się chce powiedzieć, uważam ze jest ok
                    • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:00
                      dlaczego mam się zastanawiać nad tym co mam napisać. Przecież nie piszę podania
                      o coś tam. Poza tym nie widzę Ciebie. Czy wszysko co piszesz jest przemyślane,
                      odarte z emocji i takie wstrętnie wyrafinowane. Czy Ty grasz jakąś rolę?
                      • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:03
                        nieczego, nikogo nie gram, tylko sie boje
                        • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:04
                          OK, powiedz czego się boisz?
                          • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:05
                            najpierw podaj mi listę swoich życzeń
                            • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:08
                              czekam...
                              • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:16
                                to jest odpowiedź tylko na ten mail, bez odwracania uwagi od wątku głownego.

To jest właśnie to co mi przeszkadza w tym stylu komunikacji. Masa różych
                                myśli, nad którymi ciężko zapanować i niemożność przelania ich na formę pisemną.

• oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:10
                              (nalałem sobie tym razem różowego wina, też słodkie i ma napis Erotica. Czyżbym
                              zaczął lubić słodkie wina??? Dziwne. To Coś nowego)
                              Faktycznie, Ty też boisz się.
                              Czego brakuje Ci dzisiaj? Czego nie masz, co dałoby Ci energię, spokój,
                              zaufanie, wiarę ... ?
                              • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:14
                                to nie jest odpowiedz, nie będe czytać między wierszami...Można to
                                zinterpretować na różne sposoby, poza tym wypiłam...bardzo proszę jaśniej i
                                DUŻYMI literam, ok?
                                • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:22
                                  DUŻYMI LITERAMI ????????????
                                  Chcesz żebym ja napisał czego wspólnie szukamy, a Ty się pod tym podpiszesz?
                                  Tak?
                                  To nie jest odpowiedź? Masz rację!!!!! Tego nie można zwyczajnie napisać na
                                  forum. To są rzeczy, które dzieją sie pomiędzy uczestnikami dyskusji. To są
                                  rozmowy i emocje, którym powinno towarzyszyć spojrzenie, uśmiech, grymas, to
                                  szczególne i charaktrystyczne zajęcie się swoimi włosami. To jest to cos
                                  niepowtarzalnego, co pozwoliło nam rozawiać w piątek prawie godzinę o tym
                                  naszym szczególnym cypryjskim poranku.
                                  • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:31
                                    potrafisz mówić o wszystkim patrząc w oczy...?Dla mnie to trudne, czasem wole
                                    przemilczeć
                                    • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:37
                                      Masz rację, że jest to trudne. Naprawdę wiem o tym.
                                      Czy nie masz wrażenia, że bez względu na to co mówisz to jest to najlepsze
                                      wyjście ? Napewno znasz to uczucie gdy po takim wyznaniu prosto w oczy ogarnia
                                      Cię lekkość, gdy możesz spokojniej oddychać, itd. Napewno to znasz.
                                      • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:42
                                        owszem znam, ale za mnim cokolwiek powiem musze być na 1000% pewna.
                                        • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:46
                                          nie ma gwarancji.
                                          Może dlatego za każdym następnm razem jest coraz trudniej.

Szkoda, że mój sweter przstał Tobą pachnieć.
                                    • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:40
                                      Krótka dygresja - lubię z Tobą rozmawiać, tak zupełnie inaczej niż w firmie
                                      • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:45
                                        obyśmy jutro potrafili ze sobą rozmawiać;)
                                        • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:46
                                          dlatego ja lube tensposób rozmawiania,można powiedzieć więcej, nie musisz
                                          patrzeć...
                                          • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:48
                                            miałeś okazję się przekonać,nie chciałam nic mówić i patrzeć, traciłam
                                            kontrole...gdybym wtedy siedział przy kompie napisałabym co myśle
                                            • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:51
                                              wolałabyś napisac na kompie, że chcesz się bezgranicznie kochać niż powiedzieć
                                              to prosto w oczy tej drugiej osobie?
                                              Kolejny raz piszę/mówię - nie wierzę ~!!!!!!!!!!!!!!
                                              • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:56
                                                nie chciałam mówić ze chce się kochać, ze sparwiasz mi ogromną przyjemność, ze
                                                chce byś dalej mnie dotykł, całował...tego w ogóle nie chciałam mówić w zaden
                                                sposób. Chciałam powiedzieć byś przestał, ale wiedziałm ze każdy mój
                                                najmniejszy ruch może doprowadzić do odwrotnej sytuacji. Gdybym miała kompa bez
                                                ogródek napisałabym ze jest super ale ja nie moge!
                                          • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:49
                                            nie wierzę
                                            • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:51
                                              w co nie wierzysz???
                                              • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:56
                                                znów chciałbym mocno Cię przytulić i powiedzieć kilka rzeczy prosto w oczy
                                                • llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:00
                                                  a tak się nie da?
                                                  • llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:02
                                                    wiesz co czesem tak kręci?
                                                  • llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:03
                                                    patrz ale nie dotykaj
                                                    dotykaj ale nie próbuj
                                                    spróbuj ale nie połykaj
                                                  • oboje3 Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:05
                                                    chciałbym Cię ...
                                                    no właśnie, pewnie w tej chwili czule dotknąlbym Twoich włosów, poczuł ich
                                                    zapach, zbliżył się do Twego uszka, delikatnie musnął policzek, żeby wreszcie
                                                    moć Cię pocałować.

No właśnie, tak się nie da !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:08
                                                    ale to właśnie ten niedosyt jest piękny
                                                  • llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:10
                                                    czy my będziemy umieli jutro normalnie rozmawiać? przekraczamy pewne granice...
                                                  • oboje3 Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:16
                                                    Tak, to jest szaleństwo, ale wiem, że jutro znów cudownie uśmiechniesz się do
                                                    mnie.
                                                    Przekraczamy pewną granicę???

Tak, kolejną.
                                                  • llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:19
                                                    A co jest za tą granicą?
                                                  • llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:22
                                                    wiesz, ze tu jest ponad 500tys potencjalnych obserwatorów naszej rozmowy?
                                                  • oboje3 Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:26
                                                    wiem, ale tylko ja będę jutro wiedziął z kim rozmawiałem, i tylko my będziemy
                                                    mogli spojrzec sobie prosto w oczy i usmiechnąć się do siebie.

• llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:25
                                                    jest po północy, idę spać bo nie wstanę do pracy... Kolorowych;)
                                                  • oboje3 Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:28
                                                    szkoda, lubię z Tobą rozmawiać i już mi tego brakuje.
                                                    Jutro w firmie pewnie nie będziemy mieli takij okazji jak teraz.
                                                    Nie chcę Ci mówić dobranoc
                                                  • llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:29
                                                    a ty dasz radę jutro wstać?
                                                  • oboje3 Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:34
                                                    tak, tym bardziej, że wstanę z nastawieniem, że wkrótce Cię zobaczę.

Lubię oglądać Twoje zdjęcia. Pewnie się powtarzam, ale jest kilka, które
                                                    szczególnie lubię. Już o nich pisałem.
                                                    Nagrasz dla mnie płytę ze swoimi zjeciami?
                                                  • llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:37
                                                    mówie Ci już teraz że bardzo ciężko będzie mi się zebrać z łóżka, a żeby
                                                    odpalić płytę muszę wstać pare minut wcześniej:((( Obiecuję,że się postaram,
                                                    ale jest to obietnica małego pijaka więc nie wiem czy można mu wierzyć.
                                                    PA, PA...
                                                  • llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:34
                                                    chciałabym tylko nie doświadczyć uczucia skrępowania...
                                                    Na naszym wyjeździe chyba nie mówilśmy soie dobranoc, może dlatego ze
                                                    chodziliśmy spać rano...
                                                    Do zobaczenia:)
                                                  • oboje3 Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:38
                                                    Usmiechnij sę do mnie jutro. Ok? I nie czuj się skrępowana, proszę.

Chciałbym móc powiedzieć Ci dobranoc. Ale tak szczególnie, tylko do Ciebie i
                                                    tak zwyczajnie.

Dobranoc ....
                                                  • llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:15
                                                    powiedz ze będziemy potrafili!!!
                                                  • llami Re: CYPRUS;) 06.03.06, 00:15
                                                    rozmawiać
                                • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 23:28
                                  nie czekając na Twoją odpowiedź :)

Czytam Twoje sms`y.

Chciałbym razem z Tobą usiaść do kompa, otworzyć wino i powspominać rózne
                                  takie ...
    • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:42
      mam wrażenie ze jeszcze rozpracowujesz jak to działa, tak?
      • oboje3 Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:43
        hej, uczę się.
        Wolę zdecydowanie rozmowy w realu. Mimo wszystko czuję się zdecydowanie
        pewniej.
        • llami Re: CYPRUS;) 05.03.06, 22:47
          nie rozumiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka