denay 12.03.06, 21:55 i basta !! I nikt go juz z bratem nie pomyli hehehehe ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
falka32 Re: Chochol piekny byl 12.03.06, 22:10 a ja się w pewnym momencie złapałam na tym, że nie wiem który Chochoł tam występuje: Kingusiowy czy Pavulon. Bo ich po imionach prywatnych nie znam. A w serialu ich odróżniam bez najmniejszego problemu, są diametralnie inni z twarzy. Jeżeli to był Pavulon, to zmylił mnie usmiechniętą gębą, której w serialu nie ujawnia. Odpowiedz Link Zgłoś
denay Re: Chochol piekny byl 12.03.06, 22:13 Rafal to chyba Pavulon U tamtego to Kinia jest tanczaca ;D Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Chochol piekny byl 12.03.06, 22:17 ale brawurowo kicał. Nie oglądałam poprzedniego odcinka, ale jak na Chochoła z drewnianą gębą i na drewnianych nogach to mnie zaskoczył. Rozczarował mnie za to Paolo, w "Europie" wyglądał na takiego, co ma te kocie ruchy, a tu okazał wdzięk jaskiniowca, bleee Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Chochol piekny byl 12.03.06, 22:24 no widzicie, to pierwszy raz w życiu ich pomyliłam :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Chochol piekny byl 12.03.06, 23:25 Chochoł mnie powalił... tekstem o "zimnym wiadrze wody". :D Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Chochol piekny byl 12.03.06, 23:36 A jak sie odezwal do Urbanskiego to az mnie zmrozilo z niesmaku. Odpowiedz Link Zgłoś
sabeena Re: Chochol piekny byl 13.03.06, 00:17 a co powiedzial? widzialam jak tanczyl umklo mi co mowil Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: Chochol piekny byl 13.03.06, 09:32 no własnie, tez nie dosłyszałam, ale widziałam, ze urbanski sie wkurwił Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Chochol piekny byl 13.03.06, 12:37 Urbanski zazartowal do Chochola, ze on moglby zastapic te jego partnerke w tancu, skoro za ladna dla Chochola jest, a Chochol na to cos w stylu "ale to ja bede partnerem", czyli cos w stylu "ale to ja bede robil za chlopa w tym zwiazku", tfu. Zabrzmialo calkiem oblesnie. Ten Chochol za grosz swietowego obtrzaskania nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Chochol piekny byl 13.03.06, 10:05 Odetchnęłam jak wyleciał ten Koza, toż to oblech do granic przyzwoitości! Chochoł też mnię się podobał oraz panna Jabłczyńska, mimo że na schodach by się wywaliła :) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Chochol piekny byl 13.03.06, 11:14 Panna Jabłczyńska jest irytujaca. Nic mi dziewucha nie zrobiła, ale nie trawię jej. Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Chochol piekny byl 13.03.06, 11:17 Chochoł zapląsał całkiem przyzwoicie. Ogólnie poziom nie na wysoki. Na szczęście wyleciała już ta pożalsięboże "gwiazda" wew morde niezdara Cozza. Odpowiedz Link Zgłoś
iza232 Re: Chochol piekny byl 13.03.06, 11:52 Setorika, ja mam to samo z Big Bombelos. Niby nic osobiście do niej nie mam, ale patrzeć na nią nie mogę i koniec. Odpowiedz Link Zgłoś
romana_polka Re: Chochol piekny byl 13.03.06, 12:15 a mnie sie ku memu ogromnemu zdziwieniu Chochoł bardzo podobał zupełnie nie wyglądał jak w mjm,gdzie oba braty są niemiłosierne drewniaki taki jakiś pełen życia był i uśmiechnięty a w mjm jakiś taki smętny i bez właściwości marna gra aktorska czy marny scenariusz,oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Chochol piekny byl 13.03.06, 13:16 A mnie się z całego programu najbardziej Maserak i Kochanek podobają i basta :)))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Chochol piekny byl 13.03.06, 13:21 Kochanek sie farbuje no nie? chyba widziałam odrost Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Chochol piekny byl 13.03.06, 13:42 ale Kreglicka ma nogi !!!!!! az do sufitu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Chochol piekny byl 14.03.06, 20:59 A w Łodzi jest knajpa "U Chochoła" oraz ulica jakiegoś Chochoła, czy część miasta- Chochoły... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ariwederczi Re: Chochol piekny byl 13.03.06, 14:08 A nie wkurzało Was, że ze wszystkich tańczących osób Chochoł był jedyną osobą, która śpiewała piosenkę, przy której tańczyła? Przez to jego ruszanie wargami miałem wrażenie, że on jest na jakiejś dyskotece. Odpowiedz Link Zgłoś
magdary a według telewidzów 13.03.06, 20:24 wg telewidzów najlepsza była Ola z Maserakiem.. tanieczgwiazdami.onet.pl/3edycja/pora.html Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: a według telewidzów 13.03.06, 21:51 A ja Chochoła kocham od dawna i uważam,że w MjM się marnuje! Odpowiedz Link Zgłoś