8macek Re: brajnu!!! 28.03.06, 11:58 pozdrów ode mnie teściową i dosyp jej laxigenu do zupy przy najbliższej okazji! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: brajnu!!! 28.03.06, 11:59 to może być cięzkie, bo ona gotuje a ja sie brzydze dotykac zup:) Ale zapodam dzis sercz na soulu - tam lemomaniaków od metra, moze był ktoś przytomny P:) Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: brajnu!!! 28.03.06, 13:02 ty no ale żeby nagrać program to nie trzeba przeciez go jednocześnie oglądać na telewizorze więc ona se mogła oglądać M jak Mdłość a ty mogłeś nagrać Stasia! nieprawdaż?! Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: brajnu!!! 28.03.06, 13:09 nie jak cąły sygnał idzie przez dekoder z cyfry. Ftedy ta mozliwośc odpada:( Odpowiedz Link Zgłoś
obly ogólnie dramat - nasz dziennik o smierci Lema 28.03.06, 13:39 wkurfiłem się serio, rzadko siewkurfiam ale mnei wkurfiło (po drugim akapicie): W wieku 85 lat zmarł wczoraj w Krakowie Stanisław Lem, autor cenionych na całym świecie książek science fiction. Jego twórczość, do której zaliczyć należy takie dzieła, jak "Powrót z gwiazd", "Solaris", "Opowieści o pilocie Pirxie", "Dzienniki Gwiazdowe" czy "Cyberiada", przyniosła mu opinię najwybitniejszego przedstawiciela polskiej fantastyki naukowej. Trzeba jednak powiedzieć, że pisarz ten miał wyraźnie ateistyczny i lewicowy światopogląd, któremu dawał wyraz w różnych publikacjach i wywiadach. Znany jest również jego prześmiewczy stosunek do historii i tradycji polskiej. jesli chcecie zerknać na szmatę co to w ogóle nie wiem dlaczego studia skończyła i to napisała to www.naszdziennik.pl Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: ogólnie dramat - nasz dziennik o smierci Lema 28.03.06, 13:49 też na to dzis wpadłem. Komentarz sobie daruję, bo roil by się od kropek i krzykników. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Najbardziej mi się podoba: 28.03.06, 15:10 obly napisał: > przyniosła mu opinię najwybitniejszego przedstawiciela > polskiej fantastyki naukowej. Znaczy - to tylko taka opinia jakaś, wiadomych kręgów.... A my wiemy co to są za kręgi! Odpowiedz Link Zgłoś
obly Re: Najbardziej mi się podoba: 28.03.06, 15:24 super co nie;)) widać nieźle ważone zdania które pokazują kto tutaj jest prawdziwym polakiem. tfuu.. polaczkiem a zamiast prawdziwym użyłbym typowym. Całego wielkiego humanizmu który dla tresci książek Lema jest jak niebo dla chmur autor notki nie dojżał. Flaga mu się zawineła, temu misiu. A wiadome kręgi? tak to jest osobny wątek którym się jeszcze zajmiemy!! Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: ogólnie dramat - nasz dziennik o smierci Lema 28.03.06, 16:59 wybacz,ale jak widzę lub słyszę coś co ma w treści słowa "nasz dziennik" to targa mną taki nagły odruch wymiotny jak na widok i zapach rozwolnieniowej sraki! ale chętnie chciałbym się dowiedzieć jak nazywa się ta szmata aby w przyszłości z góry omijać jej wszelkie defekacje intelektualne. bo może gdzieś indziej też się wydefekowuje?! Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: ogólnie dramat - nasz dziennik o smierci Lema 28.03.06, 17:33 a okazuje się,że szmata nawet nie ma tyle odwagi aby podpisać się pełnymi danymi pod idiotyzmami które stworzyła w swoim ułomnym umyśle! PCz to mi się jednoznacznie z piczką kojarzy! :-) Odpowiedz Link Zgłoś