makbrajd Re: Maku co robisz 04.04.06, 13:16 mam skopiować z GG? TO co robimy w tej chwili razem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Maku co robisz 04.04.06, 13:17 makbrajd napisał: > mam skopiować z GG? TO co robimy w tej chwili razem? > ;) > a co tam! niech świat się dowie jak się załatwia interesy między Bydzią i Bystokiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku co robisz 04.04.06, 13:18 nutopia napisała: > makbrajd napisał: > > > mam skopiować z GG? TO co robimy w tej chwili razem? > > ;) > > > a co tam! niech świat się dowie jak się załatwia interesy między Bydzią i > Bystokiem:) no cóz...ale to dość niekonwencjonalne załatwianie interesów, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Maku co robisz 04.04.06, 14:23 to zależy co rozumiesz pod slowem niekonwencjonalne:) bo TAKI sposób jest coraz bardziej ....hmmmm konwencjonalny:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku co robisz 04.04.06, 21:04 no cóz...jak dla mnie to pierwszy raz... no ale...ja skormny chłop z Kujaw jestem to co ja mogę wiedzieć jak załatwia się interesy w wielkim świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Maku co robisz 04.04.06, 21:51 makbrajd napisał: > no cóz...jak dla mnie to pierwszy raz... > no ale...ja skormny chłop z Kujaw jestem to co ja mogę wiedzieć jak załatwia > się interesy w wielkim świecie... nauczę cię:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku co robisz 04.04.06, 22:01 czekam więc na szkolenie.... tylko nie tutaj...nekro jest niepełnoletni... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Maku co robisz 04.04.06, 22:01 co nie zmienia faktu, że z chęcią popatrzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Maku co robisz 04.04.06, 22:02 nekroskop88 napisał: > co nie zmienia faktu, że z chęcią popatrzy :-) > > tylko na chwilę się was we dwóch zostawi i już od razy piszecie o.....pozycjonalizmie Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku co robisz 04.04.06, 22:04 nekroskop88 napisał: > co nie zmienia faktu, że z chęcią popatrzy :-) > > ty się do nauki weź! bo skończysz jak makbrajd...i po co ci to? hę? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Maku co robisz 04.04.06, 22:05 znaczy, że wyląduję w Bydgoszczy, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku co robisz 04.04.06, 22:06 nekroskop88 napisał: > znaczy, że wyląduję w Bydgoszczy, hę? > > jesszcze gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Maku co robisz 04.04.06, 22:06 fajnie :-) małe dzieci w Białymstoku marzą by zostać Makbrajdem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku co robisz 04.04.06, 22:08 nekroskop88 napisał: > fajnie :-) > > > hmmm chyba zostanę waszym prezydentem.... hasło wyborcze już mam: "Małe dzieci w Białymstoku marzą by zostać Makbrajdem" Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Maku co robisz 04.04.06, 22:12 Skoro mamy już za prezydenta Ryszard Tura, to nic gorszego nie może nas spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Maku co robisz 04.04.06, 22:14 nekroskop88 napisał: > Skoro mamy już za prezydenta Ryszard Tura, to nic gorszego nie może nas spotkać > . o to to właśnie;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku co robisz 04.04.06, 23:23 nutopia napisała: > nekroskop88 napisał: > > > Skoro mamy już za prezydenta Ryszard Tura, to nic gorszego nie może nas > spotkać > > . > > o to to właśnie;) > > > > bedem dobrem prezedentem Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku co robisz 07.04.06, 08:34 piję kawę i jem banana, którego nie dałem nekro Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Maku co robisz 07.04.06, 08:44 nekro i tak nie zjadłby banana nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku co robisz 07.04.06, 08:45 a co? brzydkie kacątko nekrusia zaatakowało? Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku co robisz 07.04.06, 09:25 w białymstoku sprzedają nieletnim alkohol? Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Maku co robisz 07.04.06, 09:28 nie, cholera. w Amigos chciał od wszystkich dowody (ew. legitymacje), nawet gdy powiedzieliśmy, że nieletni "nie będą pić", poszliśmy do Loftu, a tam sprzedała barmanka tyle piw ile było dowodów lub legitymacji, jednak koleżanka po dwoch piwach padła, więc na jej dowód kupował mi kumpel piwo ;-) straszne jest urodzić się we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Maku co robisz 07.04.06, 09:30 nekroskop88 napisał: > nie, cholera. w Amigos chciał od wszystkich dowody (ew. legitymacje), nawet gdy > > powiedzieliśmy, że nieletni "nie będą pić", poszliśmy do Loftu, a tam sprzedała > > barmanka tyle piw ile było dowodów lub legitymacji, jednak koleżanka po dwoch > piwach padła, więc na jej dowód kupował mi kumpel piwo ;-) > straszne jest urodzić się we wrześniu > > zwłaszcza 23 Odpowiedz Link Zgłoś