villamos 08.04.06, 10:17 Napić się kawy, o której tyle było ostatnio mowy, może pójść na nieśmiałe spotkanie ze słońcem i wiatrem. I dzielić wrażeniami - gdzie ci wszyscy narzekający na zimę ;)? P.S. Widział już ktoś "Salto" lub/i "Wszystko gra"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
villamos Re: Wstawać! :) 08.04.06, 11:15 będą spać do jesieni, co by narzekania nie przerywać ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
daisy7733 Re: Wstawać! :) 08.04.06, 11:28 w gruncie rzeczy to wlasnie budza sie ze snu zimowego, a zimny (przynajmniej na 10-tym) wiaterek nie sprzyja :) chociaz nie powiem sloneczko jest oszalamiajace :) i teraz narzekne - mogloby sie schowac bo nie mam jak okien umyc :P Odpowiedz Link Zgłoś
gosiak_75 Re: Wstawać! :) 08.04.06, 12:16 witam ja już trzecią herbatę żłopię. Pokój już prawie wysprzątany, potem kuchnia i na deser przedpokój. A wieczorkiem tak jak wczoraj ROWER :) Co do filmu "Wszystko gra" nie byłam, widziałam reklamy w TV, ale oby na oglądaniu reklamy nie skończyło się, tyle filmów z ostatnich 3 lat nie widziałam. Hity kinowe oglądam ze sporym opóźnieniem w TV. Dziś obejrzę Nigdy w życiu, może za rok w jakieś święta puszczą "Tylko mnie kochaj" albo inny rozreklamowany hit. Odpowiedz Link Zgłoś