Dodaj do ulubionych

a wy bydlatka, tez w zlobku lezycie...............

25.12.02, 18:58
ze tak milczycie, hej:)
Obserwuj wątek
    • Gość: pom Poczułam IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 19:05
      zapach mięty i proszę, kogo my tu mamy :)
      • kitek1 wlasnie sie do swego dowloklem................. 25.12.02, 19:07
        i postanowilem,
        juz dzisiaj wiecej realnych glupot nie popelniac:)
        • Gość: pom A mały Kituś gdzie zległ? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 19:11
          Bo mój na wyrku tradycyjnie...

Ale marzy mi się jeden kicior:) Leśny norweski albo main coon.:)
          • kitek1 wlasnie owsiaka na wrockowym rynku oglada......... 25.12.02, 19:13
            ja sie nie znam ogolnie, na kocich rasach,
            ale rasowe kotki na 600 km wyczuwam:)
            • Gość: pom Ale z wiekiem węch się tępi... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 19:17
              na szczęście do Czech rzut beretem.:)
              • kitek1 a ty slowacje wolisz............... 25.12.02, 19:19
                ale czym tam rzucac bedziesz:)
                • Gość: pom Słowacja przeszła... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 19:21
                  koło nosa.:) Mój nos na szczęście zbytnio nie ucierpiał. Gorzej z kobiecą
                  dumą.:)
                  • kitek1 fajnie, ze taka szczera jestes.............. 25.12.02, 19:27
                    jeszcze raz swojego nosa,
                    za intuicje caluje:)
                    • Gość: pom A pocałuj się w ten nos :) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 19:29
                      A szczera to jestem, czasem do bólu, dla siebie też.:)
                      • kitek1 ja tez................. 25.12.02, 19:33
                        i wcale exhibicjonizjem tego nie nazywam,
                        ale bawi mnie zaskoczyczenie innych,
                        ze tak bez kitu mozna:)
                        • Gość: pom Zdrowy dystans do siebie... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 19:37
                          ekshibicjonizmem bym nie nazwała.
                          A jak nie powiesz tego Ty to za plecami ci będą "współczuć".:)
                          • kitek1 wlasnie, i dlatego autoironizujacych.............. 25.12.02, 19:38
                            lubie najbardziej:)
                            • Gość: pom Nie wiem tylko... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 19:40
                              czy mi autoironia dobrze wychodzi bo to ciężka sztuka mimo wszystko.:)
                              • kitek1 ale warto sie pom_eczyczyc.................... 25.12.02, 20:01
                                bo wiesz jak ja tutaj,
                                nadetych bufonow scigam:)
                                • Gość: pom Ale chyba... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 20:03
                                  mnie ścigasz z innego powodu?:))
                                  • kitek1 tez, a poza tym.................. 25.12.02, 20:08
                                    cie ujrzalem:)
                                    • Gość: pom Tylko nie mów... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 20:10
                                      że przez dziwne menowe urządzenie:)
                                      • kitek1 tak, a men.................... 25.12.02, 20:13
                                        to ten czarny pies,
                                        obok ciebie,
                                        ale onlontko,
                                        by sie ucieszylo:)
                                        • Gość: pom Eeeee tam... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 20:14
                                          To zdjęcie jakieś niewyraźne jest!! Znaczy się mnie tak naprawdę nie
                                          widziałeś.:)
                                          • kitek1 a co, mam powiedziec.................... 25.12.02, 20:57
                                            ze widzialem,
                                            a ty tego, nie pamietasz:(
                                            • Gość: pom Jakbym Ciebie widziała... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 20:59
                                              to bym na pewno zapamiętała.:)
                                              • kitek1 na pewno:))))))))))))))))))) 25.12.02, 21:02
                                                bo bardzo fajny jestem,
                                                • Gość: pom A pokażesz mi się... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 21:04
                                                  żebym mogła to publicznie potwierdzić?:)))
                                                  • kitek1 no pewnie, bardzo chetnie................ 25.12.02, 21:06
                                                    nie sciemniaj,
                                                    przed publicznoscia:)))
                                                  • Gość: pom Mam tylko nadzieję.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 21:07
                                                    że przejdziesz od słów do czynów.:)
                                                  • kitek1 i vice................. 25.12.02, 21:09
                                                    ja cie zapraszam seerdecznie,
                                                    na ogladanie mnie:)
                                                  • Gość: pom A nie przewidujesz.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 21:11
                                                    jakiejś wystawy objazdowej?:)
                                                  • kitek1 ja wszystko przewiduje................... 25.12.02, 21:14
                                                    ale to nie koliduje,
                                                    ze jakbys miala ochote,
                                                    to chetnie soba sluze:)
                                                  • Gość: pom Teraz mam nie po drodze... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 21:15
                                                    albowiem nigdzie się nie wybieram.
                                                    Ale niewykluczone,
                                                    że jeszcze tej zimy
                                                    do Katowic się wybiorę.:)
                                                  • kitek1 no widzisz............... 25.12.02, 21:18
                                                    i ci,
                                                    po drodze,
                                                    nie tylko noclegiem sluzem:)
                                                  • Gość: pom A czym jeszcze? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 21:20
                                                    Choć i noclegu potrzebowała nie będę.:)
                                                  • kitek1 nie wazne................ 25.12.02, 21:21
                                                    bedziesz potrzebowac,
                                                    to zobaczysz:)
                                                  • Gość: pom Żywię obawę... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 21:23
                                                    że każdą nieznajomą tak chętnie do siebie na spanko zapraszasz.:)
                                                  • kitek1 ale i tak, z tego nie............................. 25.12.02, 21:24
                                                    korzystaja:(((
                                                  • Gość: pom Jak myślisz.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 21:25
                                                    dlaczego?:)
                                                  • kitek1 nie ufajaja............ 25.12.02, 21:27
                                                    marketingowi,
                                                    bezposredniemu,
                                                    i w tym ich rozumiem:)
                                                  • Gość: pom To teraz ja nie rozumiem.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 21:29
                                                    dlaczego Ty jemu ufasz.:)
                                                  • kitek1 bo, ja lubie ludzi.................. 25.12.02, 21:31
                                                    takich,
                                                    jak ty np.:)
                                                  • Gość: pom Nie wiem dlaczego... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 21:33
                                                    ale cieszę się i tak.:)
                                                  • kitek1 a kitek nr 2............. 25.12.02, 21:38
                                                    dalej,
                                                    2-ke oglada,
                                                    i ta piosenke w wykonaniu,
                                                    manka pomci dedykuje:)
                                                  • Gość: pom Przełączyłam i słucham... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 21:41
                                                    A jeszcze w wykonaniu Igi Cembrzyńskiej bardzo lubię.
                                                  • kitek1 no to koniecznie...................... 25.12.02, 21:54
                                                    na przeglad,
                                                    tzw. piosenki aktorskiej,
                                                    cie tym bardziej do wrocka,
                                                    zapraszamy:)
                                                  • Gość: pom No i masz mnie w szachu.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.12.02, 22:00
                                                    Bo to jest coś, na co dam się namowić.:)

P.S. Zapraszamy?:)
                                                  • kitek1 no ja, kitek one i on.................. 25.12.02, 22:44
                                                    kitek cwaj:)
                                                  • Gość: pom Poległam wczoraj... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 07:22
                                                    Ale dziś aż sama się dziwię.:)
                                                  • kitek1 a czemu, to sie dziwisz............. 26.12.02, 10:55
                                                    pompuszku swiateczny:)
                                                  • Gość: pom Robię się jaj moja Mama.... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 11:08
                                                    ...która po dzienniku zawsze już chrapała :)
                                                  • kitek1 i bardzo fajnie............. 26.12.02, 11:11
                                                    zawsze dluzej,
                                                    podotulac sie mozna:)
                                                  • Gość: pom No nie wiem czy fajnie IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 11:13
                                                    bo ona naprawdę SPAŁA. :)) I tak do rana, czyli 5 rano. Taki typ.
                                                    Ale można wprowadzić pewne modyfikacje.:)
                                                  • kitek1 okej, to jak przyjedziesz na przeglad............. 26.12.02, 11:18
                                                    to pomyslimy,
                                                    o tych modyfikacjach:)))
                                                  • Gość: pom POMYŚLEĆ zawsze można.:) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 11:20
                                                    Ale lepiej powiedz, kiedy festiwal będzie.
                                                  • kitek1 sprobuje sprawdzic............... 26.12.02, 11:22
                                                    ale naogol,
                                                    tak w okolicach 8 marca jest:)
                                                  • Gość: pom No to czasu jeszcze sporo. IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 11:25
                                                    A ja i tak w Katowicach wczesniej będę, chyba że mojej psiepsiółce coś po
                                                    drodze wypali.:)
        • martucha_ Re: wlasnie sie do swego dowloklem............... 25.12.02, 19:12
          ughhhhh, przyrzekam, ze juz wiecej nic nie zjem. poprosze cos na trawienie!
          • kitek1 zoladkowa gorzka.................. 25.12.02, 19:14
            naprawde:)
            • martucha_ Re: zoladkowa gorzka.................. 25.12.02, 19:19
              hmmmm, ta juz wypita, racze sie czerwonym wytrawnym winkiem, chyba tez moze
              byc. komus nalac kieliszek?
              • kitek1 a olej co masz, tylko o nic sie nie pytaj......... 25.12.02, 19:28
                ja tylko z zimnym sobieszczakiem zostalem:)
                • martucha_ Re: a olej co masz, tylko o nic sie nie pytaj.... 25.12.02, 19:34
                  hmmmm, to nie prosze o jednego, wedle starej zasady picia alkoholu - nie
                  mieszam ;))))))) (ekh, od kazdej reguly sa wyjatki) ;)))))))))))))
                  • kitek1 jak bedziesz wieksza, to sie dowiesz.............. 25.12.02, 19:39
                    ze sie miesza,
                    i coctailami to sie nazywa:)
                    • martucha_ Re: jak bedziesz wieksza, to sie dowiesz......... 25.12.02, 19:42
                      tiaaaaaa, byc moze. swoja droga z niektorych rzeczy wychodzi mieszanka wybuchowa
                      • kitek1 no trudno............... 25.12.02, 20:03
                        madrym ludziom,
                        na pewno, to nie zaszkodzi:)
                        • martucha_ Re: no trudno............... 25.12.02, 20:08
                          hihihi, nigdy nic nie wiadomo ;)))))))
    • xxp Re: a wy bydlatka, tez nic nie zrozumiecie..... 25.12.02, 21:14
      jestes super jak nic nie mowisz,wtedy cie lubie:(((
      • martucha_ Re: a wy bydlatka, tez nic nie zrozumiecie..... 25.12.02, 21:20
        dzieki za komplement :(
        • kitek1 to nie, do ciebie martuszko bylo................. 25.12.02, 21:23
          ten popapraniec,
          ma taka ideeeeem,
          zeby mnie scigac:)))))))
          • martucha_ Re: to nie, do ciebie martuszko bylo............. 25.12.02, 21:25
            to zwracam honor niejakiemu xxp
            • xxp Re: to nie, do ciebie martuszko bylo............. 26.12.02, 13:26
              martucha_ napisała:

> to zwracam honor niejakiemu xxp
              dziękuję:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka