Dodaj do ulubionych

Sklonowano człowieka

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 17:07
Właśnie podano taka wiadomość w Teleekspresie.
:(
Obserwuj wątek
    • ulalka Re: Sklonowano człowieka 27.12.02, 23:04
      wlasnie trojka tez o tym mowi... pora umierac.. :((
      • Gość: martucha_ Re: Sklonowano człowieka IP: *.chello.pl 27.12.02, 23:16
        hehe, rewelacja. ciekawe co bedzie dalej :P
        • ulalka Re: Sklonowano człowieka 27.12.02, 23:21
          to raczej dosc okropne :(((
          • martucha_ Re: Sklonowano człowieka 27.12.02, 23:24
            to mialo byc powiedziane z przekasem :P
            • Gość: leziox Re: Sklonowano człowieka IP: *.arcor-ip.net 27.12.02, 23:53
              No i co że sklonowano?To jeszcze o niczym nie świadczy.
              Zaczekajcie,aż sklonują Only w kilkudziesięciu egzemplarzach.
              Oj,biedni będą niektórzy,biedni,kurwa...
              • ja_nek Re: Sklonowano człowieka 28.12.02, 01:03
                Tak, czy inaczej, zaczęła się nowa era.
                Załóżmy: za 80 lat, czy klony nie będą traktowane jak ludzie drugiej kategorii?

Pozdrawiam
                Janek

• Gość: maryjo2 Re: Sklonowano człowieka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 07:50
                  Przyznam, że zupełnie nie wiem, co o tym myśleć. Z jednej strony ogarnia mnie
                  coś na kształt przerażenia, a z drugiej zdaję sobie sprawę, że to już
                  nieuniknione. Jednak nie mogę uwierzyć, żeby klonowanie przyniosło jakieś
                  pozytywne skutki. Może za mało wiem ?
                  • kitek1 duzo wiesz, i nie przejmuj sie.................... 28.12.02, 08:20
                    narazie kity wciskaja,
                    a samo klonowanie ludzi przyszlosci nie ma,
                    ludzkosc woli tradycyjne metody rozplodowe:)
                    • Gość: maryjo2 Re: duzo wiesz, i nie przejmuj sie............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 08:26
                      No na pewno, przy naszej obecnej wiedzy te tradycyjne metody wydają się
                      zdecydowanie przyjemniejsze. Ale powiadam Ci, to nie koniec, tylko początek.
                      Będą dotąd klonować, aż im wyjdzie z tego COŚ. Pytanie, co to będzie i co
                      zrobią z tym, co naklonują po drodze?
                      • kitek1 faktycznie, wielu idiotow.............. 28.12.02, 08:28
                        nauka sie zajmuje:(
                        • Gość: martucha_ Re: faktycznie, wielu idiotow.............. IP: *.chello.pl 28.12.02, 13:54
                          niedlugo czeka nas bezposredni udzial w gwiezdnych wojnach, atak klonow :(
                          • ulalka Re: faktycznie, wielu idiotow.............. 28.12.02, 14:00
                            .... moga nawet naklonowac....! :((
                          • Gość: pom Ale w telewizorze mówili... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 14:00
                            że ONI takiego sprzętu nie mieli, żeby do pomyślnego klonowania doprowadzić.
                            Chyba to na razie kit propagandowy, co nie znaczy, że problemu nie ma...
                            • Gość: martucha_ Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.chello.pl 28.12.02, 14:17
                              pewnie, jeszcze im do glowy przyjdzie klonowac martwych
                              • Gość: pom Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 14:19
                                Martwych nie martwych ale te płody, często zdeformowane i nieudane ktoś będzie
                                musiał nosić i część rodzić. A takich fanatyczek nie jest wiele, na szczęście.
                                • Gość: martucha_ Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.chello.pl 28.12.02, 14:32
                                  mam nadzieje, ze tak jest. ale pomysl, skoro sklonowali juz jakiegos czlowieka, to czy ta kobieta nie jest swoja wlasna
                                  matka? dziwne, prawda?
                                  • Gość: pom Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 14:36
                                    Wolę nie myśleć. Póki co wojenka nam sie szykuje i tym bym się bardziej
                                    martwiła.:(
                                    • Gość: leziox Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.arcor-ip.net 28.12.02, 14:43
                                      A co,POmcia,dwa osiedla w twojej miejscowości idą się dzisiaj napierdalać,że ty
                                      tak z przejęciem o wojence rozprawiasz?
                                      • Gość: pom Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 14:47
                                        Biorąc pod uwagę zasięgi rakietek... to moga wycelować wprost w zapas flaszek
                                        leziowych znienacka też...
                                        • Gość: leziox Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.arcor-ip.net 28.12.02, 14:49
                                          Nieważne,moje zapasy flaszek nie są schowane tylko w jednym miejscu,więc akurat
                                          o to bym się tak nie martwił.Gorzej jak trafią jedyny na twoim osiedlu sklep
                                          GS-u,to wtedy może być nieciekawie...
                                        • Gość: martucha_ Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.chello.pl 28.12.02, 14:49
                                          Pomcia, nie mow takich okropnych rzeczy! jeszcze Lezio nam sie z rozpaczy powiesi :)
                                    • Gość: maryjo2 O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 15:07
                                      i dlaczego Lezio miałby sie powiesić?
                                      Ja znowu nic nie wiem!
                                      :(
                                      • Gość: martucha_ Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.chello.pl 28.12.02, 15:13
                                        bo jak rakieta walnie w zapasik butelek, to sie rozbija. i Lezio nie zdazy wszystkiego wypic, bo alkohol wsiaknie w
                                        podloze. biedne dzdzownice ;))))))
                                        • Gość: maryjo2 Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 15:20
                                          A kto ma tę rakietę wystrzelić i dlaczego akurat prosto w zapasy Lezia?
                                          Naprawdę ktoś mu aż tak źle życzy?
                                          Nigdy nie widziałam pijanej dzdżownicy, warto by z raz obejrzeć :)
                                          • Gość: martucha_ Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.chello.pl 28.12.02, 15:21
                                            wiec jak juz te rakiety beda odpalone, to moze nas ktos poinformuje i zobaczymy dwa zjawiska w jednym. Lezia
                                            nerwowo zlizujacego wsiakajacy alkohol i pijane dzdzownice ;)))))))
                                        • enancjo Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, 28.12.02, 15:21
                                          .. niech podlozy ceratke .. ta moze obronic zawartosc przed utrata !!
                                          Enancjo
                                          • Gość: maryjo2 Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 15:29
                                            Takie proste, a takie genialne zarazem!
                                            Ceratka!
                                            A może niech poowija w pampersy?
                                            • Gość: martucha_ Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.chello.pl 28.12.02, 15:32
                                              takie co nie przepuszczaja wilgoci? :))))))
                                            • enancjo Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, 28.12.02, 15:33
                                              .. a mozna cos potem wycisnac z pampersa .. zawsze
                                              mi sie kojarzyl jedynia jako wchlaniacz ... nigdy jako wydalacz ...
                                              .. choc z drugiej strony dobrze nasaczony pampers
                                              to niezly pomysl dla przemytnikow .. ktory celnik
                                              sie kapnie !!!
                                              Enancjo

PS : mozna tyz z pampersem do sauny .. na przyklad ...
                                              • Gość: martucha_ Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.chello.pl 28.12.02, 15:37
                                                przezylam kiedys taka saune, co prawda bez pampersa,ale przezcie niezapomniane ;)))))
                                                • enancjo Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, 28.12.02, 15:39
                                                  ...szybko dziala, ale i szybko puszcza :))
                                                  ...a brzozowe witki tez byly :))) ?

Enancjo
                                                  • Gość: leziox Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.arcor-ip.net 28.12.02, 15:44
                                                    Nie było brzozowych witek,za to sok brzozowy jako zapojka po spirytusie oraz na
                                                    kaca.
                                                  • Gość: martucha_ Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.chello.pl 28.12.02, 15:44
                                                    brzozowe wuitki nie, bo je znajdziesz tylko w lazni. ale i tak nie probowalam, jakos masochizm mnie nigdy nie pociagal
                                                    ;)))))))
                                                  • Gość: maryjo2 Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 15:53
                                                    brzozowe witki są do pobudzenia krążenia, czyli cyrkulacji.
                                                    Im szybciej cyrkuluje, tym szybciej wydala.
                                                    Brzozowy sok ostatnio widziałam w sklepie w takim wielkim słoju,
                                                    a wodę brzozową w kiosku w takiej małej buteleczce :)
                                                    Ceny jednego i drugiego bardzo zbliżone były, aż się zdziwiłam, co niektórzy w
                                                    tej droższej wodzie tak gustuja, jak za te same pieniądze mogą mieć 3 litry
                                                    soku. Widocznie taniej i więcej nie znaczy lepiej :)
                                                  • Gość: martucha_ Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.chello.pl 28.12.02, 16:02
                                                    a propos wody brzozwej przypomnial mi sie epizod z zycia mojego ojca. kiedys na studiach, wraz z kolega, odbywal
                                                    praktyki w aptece. zawsze pierwszym klientem po otwarciu byl jakis podejrzany typek (zaznaczam, ze nie byl to
                                                    Lezio), ktory codziennie kupowal butelke wody brzozowej i wypijal za progiem sklepu. ktoregos razu, jak facio
                                                    poprosil o butle, kumpel ojca zakrzyknal: a moze jeszcze zagryche! spierdalaj!
    • 0nly Re: Sklonowano człowieka 28.12.02, 16:17
      a niech se klonuja ile im wlezie....mnie nie sklonuja bo mnie nie ma.....:)))
      a jak bede to i tak mnie nie sklonuja....no chyba ze przynajmniej 90 %
      materialu do klonowania dostarczy men.....oj, cudo niewido by wyszlo....:)))

:P
      • kitek1 wlasnie kol. doc leziak, zauwazyl ze klonowanie... 28.12.02, 16:20
        to nie problem,
        dopoki onlontka nie zaczna sie kolonowac,
        • 0nly Re: wlasnie kol. doc leziak, zauwazyl ze klonowan 28.12.02, 16:42
          onlontko tu,
          onlantko tam
          a gdzie tu problem???

i tak only gora.....:)))
          • ulalka Re: klony klonami...... 28.12.02, 16:55
            ale jak sie wkurzem, to nawet drzewka-klony w pien wyrznem!... no!...
            ;)))
    • enancjo Re: Sklonowano człowieka 28.12.02, 17:48
      ..a klony klonow .. tez beda mogly sie klonowac .. chyba ??

Enancjo

.. gorsze wy.......pier.........a lepsze ...
      • Gość: xp Re: Sklonowano człowieka IP: *.piekna.pl 28.12.02, 17:53
        Sklonowano?
        Zdębiałem!
        • Gość: leziox Re: Sklonowano człowieka IP: *.dialo.tiscali.de 28.12.02, 18:05
          To się Iksik przestań dębić albo dziwić i też się zamień w gustownego klona,bo
          to teraz moda taka nastała.
          • ja_nek Re: Sklonowano człowieka 29.12.02, 01:16
            Tylko kto wtedy rozpozna, który Xp to klon, a który oryginał?
            • Gość: maryjo2 Re: Sklonowano człowieka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 07:10
              Klon ma się podobno szybciej starzeć. Problem zaistnieje więc, kiedy klon i nie-
              klon osiągną ten sam wiek. Przedtem klon będzie młodszy, a potem starszy.
              • xpover Re: Sklonowano człowieka 29.12.02, 14:04
                NO nie do końca tak jest maryjko,
                ja się nie zestarzałem jeszcze wcale.

Dylematy tożsamościowe klona nie są mi obce:
                pomyślcie tylko jakie tematy dla kina i literatury:
                klon-syn walczy z ojcem, nowe, zupełnie nowe rozwnięcie dramatu Edypa.

Tak naprawdę klonowanie to najlepsza droga by przekonać się, że DNA nie jest
                wcale najważniejsze
                • Gość: xp Re: Sklonowano człowieka IP: 212.244.174.* 29.12.02, 17:07
                  na długo przed moim nickiem
                  sklonowano flagę kanadyjską

zatem samo klonowanie jest
                  również klonowane
                • Gość: xp Re: Sklonowano człowieka IP: 212.244.174.* 29.12.02, 17:09

również klonowane

również klonowane

również klonowane
                  • Gość: xp Re: Sklonowano człowieka IP: 212.244.174.* 29.12.02, 17:31
                    :)
                    to nie moja robota!
                    to windows95
                    (normalnie używam W2000)
                    • ulalka Re: Sklonowano człowieka 29.12.02, 17:55
                      Gość portalu: xp napisał(a):

> :)
                      > to nie moja robota!
                      > to windows95
                      > (normalnie używam W2000)

eeee..tam.. jąkasz sie i tyle.. kazdemu sie zdarza ;)))
                      :))
                • Gość: maryjo2 Re: Sklonowano człowieka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 20:18
                  Ty jesteś szczególnym przypadkiem - bardzo oryginalnym w swej istocie, więc nie
                  klonem.
                  Idę o zakład, że w rzeczywistości różnisz się zasadniczo od wzorca :)
                  • ulalka Re: Sklonowano człowieka 29.12.02, 20:39
                    ale xp sie sam sklonowal, przez wadliwy program komputerowy ;))
                    • Gość: maryjo2 Re: Sklonowano człowieka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 20:50
                      To swoją drogą, ulalko, ale ja mówię o xpover.

• _hacker_ Re: Sklonowano człowieka 29.12.02, 23:16
                        tym bardziej!
                  • xpover Re: Sklonowano człowieka 30.12.02, 13:28
                    Tak, różni nas, że tak powiem różnica zasadnicza
                    Oprócz tego - kolor oczu, bo włosów już nie.

• _hacker_ Re: Sklonowano człowieka 29.12.02, 23:14
      jak widac system XP znow przestał nornalnie funkcjonować. Powtarza się,
      zawodzi....... Co tu dużo m`owić- XP jest niczym, a nawet nikim!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka