Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 17:07 Właśnie podano taka wiadomość w Teleekspresie. :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: Sklonowano człowieka 27.12.02, 23:04 wlasnie trojka tez o tym mowi... pora umierac.. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Sklonowano człowieka IP: *.chello.pl 27.12.02, 23:16 hehe, rewelacja. ciekawe co bedzie dalej :P Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Sklonowano człowieka 27.12.02, 23:24 to mialo byc powiedziane z przekasem :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Sklonowano człowieka IP: *.arcor-ip.net 27.12.02, 23:53 No i co że sklonowano?To jeszcze o niczym nie świadczy. Zaczekajcie,aż sklonują Only w kilkudziesięciu egzemplarzach. Oj,biedni będą niektórzy,biedni,kurwa... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Sklonowano człowieka 28.12.02, 01:03 Tak, czy inaczej, zaczęła się nowa era. Załóżmy: za 80 lat, czy klony nie będą traktowane jak ludzie drugiej kategorii? Pozdrawiam Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sklonowano człowieka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 07:50 Przyznam, że zupełnie nie wiem, co o tym myśleć. Z jednej strony ogarnia mnie coś na kształt przerażenia, a z drugiej zdaję sobie sprawę, że to już nieuniknione. Jednak nie mogę uwierzyć, żeby klonowanie przyniosło jakieś pozytywne skutki. Może za mało wiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 duzo wiesz, i nie przejmuj sie.................... 28.12.02, 08:20 narazie kity wciskaja, a samo klonowanie ludzi przyszlosci nie ma, ludzkosc woli tradycyjne metody rozplodowe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: duzo wiesz, i nie przejmuj sie............... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 08:26 No na pewno, przy naszej obecnej wiedzy te tradycyjne metody wydają się zdecydowanie przyjemniejsze. Ale powiadam Ci, to nie koniec, tylko początek. Będą dotąd klonować, aż im wyjdzie z tego COŚ. Pytanie, co to będzie i co zrobią z tym, co naklonują po drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 faktycznie, wielu idiotow.............. 28.12.02, 08:28 nauka sie zajmuje:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: faktycznie, wielu idiotow.............. IP: *.chello.pl 28.12.02, 13:54 niedlugo czeka nas bezposredni udzial w gwiezdnych wojnach, atak klonow :( Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: faktycznie, wielu idiotow.............. 28.12.02, 14:00 .... moga nawet naklonowac....! :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Ale w telewizorze mówili... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 14:00 że ONI takiego sprzętu nie mieli, żeby do pomyślnego klonowania doprowadzić. Chyba to na razie kit propagandowy, co nie znaczy, że problemu nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.chello.pl 28.12.02, 14:17 pewnie, jeszcze im do glowy przyjdzie klonowac martwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 14:19 Martwych nie martwych ale te płody, często zdeformowane i nieudane ktoś będzie musiał nosić i część rodzić. A takich fanatyczek nie jest wiele, na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.chello.pl 28.12.02, 14:32 mam nadzieje, ze tak jest. ale pomysl, skoro sklonowali juz jakiegos czlowieka, to czy ta kobieta nie jest swoja wlasna matka? dziwne, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 14:36 Wolę nie myśleć. Póki co wojenka nam sie szykuje i tym bym się bardziej martwiła.:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.arcor-ip.net 28.12.02, 14:43 A co,POmcia,dwa osiedla w twojej miejscowości idą się dzisiaj napierdalać,że ty tak z przejęciem o wojence rozprawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 14:47 Biorąc pod uwagę zasięgi rakietek... to moga wycelować wprost w zapas flaszek leziowych znienacka też... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.arcor-ip.net 28.12.02, 14:49 Nieważne,moje zapasy flaszek nie są schowane tylko w jednym miejscu,więc akurat o to bym się tak nie martwił.Gorzej jak trafią jedyny na twoim osiedlu sklep GS-u,to wtedy może być nieciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Ale w telewizorze mówili... IP: *.chello.pl 28.12.02, 14:49 Pomcia, nie mow takich okropnych rzeczy! jeszcze Lezio nam sie z rozpaczy powiesi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 15:07 i dlaczego Lezio miałby sie powiesić? Ja znowu nic nie wiem! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.chello.pl 28.12.02, 15:13 bo jak rakieta walnie w zapasik butelek, to sie rozbija. i Lezio nie zdazy wszystkiego wypic, bo alkohol wsiaknie w podloze. biedne dzdzownice ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 15:20 A kto ma tę rakietę wystrzelić i dlaczego akurat prosto w zapasy Lezia? Naprawdę ktoś mu aż tak źle życzy? Nigdy nie widziałam pijanej dzdżownicy, warto by z raz obejrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.chello.pl 28.12.02, 15:21 wiec jak juz te rakiety beda odpalone, to moze nas ktos poinformuje i zobaczymy dwa zjawiska w jednym. Lezia nerwowo zlizujacego wsiakajacy alkohol i pijane dzdzownice ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, 28.12.02, 15:21 .. niech podlozy ceratke .. ta moze obronic zawartosc przed utrata !! Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 15:29 Takie proste, a takie genialne zarazem! Ceratka! A może niech poowija w pampersy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.chello.pl 28.12.02, 15:32 takie co nie przepuszczaja wilgoci? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, 28.12.02, 15:33 .. a mozna cos potem wycisnac z pampersa .. zawsze mi sie kojarzyl jedynia jako wchlaniacz ... nigdy jako wydalacz ... .. choc z drugiej strony dobrze nasaczony pampers to niezly pomysl dla przemytnikow .. ktory celnik sie kapnie !!! Enancjo PS : mozna tyz z pampersem do sauny .. na przyklad ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.chello.pl 28.12.02, 15:37 przezylam kiedys taka saune, co prawda bez pampersa,ale przezcie niezapomniane ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, 28.12.02, 15:39 ...szybko dziala, ale i szybko puszcza :)) ...a brzozowe witki tez byly :))) ? Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.arcor-ip.net 28.12.02, 15:44 Nie było brzozowych witek,za to sok brzozowy jako zapojka po spirytusie oraz na kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.chello.pl 28.12.02, 15:44 brzozowe wuitki nie, bo je znajdziesz tylko w lazni. ale i tak nie probowalam, jakos masochizm mnie nigdy nie pociagal ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.12.02, 15:53 brzozowe witki są do pobudzenia krążenia, czyli cyrkulacji. Im szybciej cyrkuluje, tym szybciej wydala. Brzozowy sok ostatnio widziałam w sklepie w takim wielkim słoju, a wodę brzozową w kiosku w takiej małej buteleczce :) Ceny jednego i drugiego bardzo zbliżone były, aż się zdziwiłam, co niektórzy w tej droższej wodzie tak gustuja, jak za te same pieniądze mogą mieć 3 litry soku. Widocznie taniej i więcej nie znaczy lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: O jakiej znów wojence Pomcia mówi, IP: *.chello.pl 28.12.02, 16:02 a propos wody brzozwej przypomnial mi sie epizod z zycia mojego ojca. kiedys na studiach, wraz z kolega, odbywal praktyki w aptece. zawsze pierwszym klientem po otwarciu byl jakis podejrzany typek (zaznaczam, ze nie byl to Lezio), ktory codziennie kupowal butelke wody brzozowej i wypijal za progiem sklepu. ktoregos razu, jak facio poprosil o butle, kumpel ojca zakrzyknal: a moze jeszcze zagryche! spierdalaj! Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Sklonowano człowieka 28.12.02, 16:17 a niech se klonuja ile im wlezie....mnie nie sklonuja bo mnie nie ma.....:))) a jak bede to i tak mnie nie sklonuja....no chyba ze przynajmniej 90 % materialu do klonowania dostarczy men.....oj, cudo niewido by wyszlo....:))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 wlasnie kol. doc leziak, zauwazyl ze klonowanie... 28.12.02, 16:20 to nie problem, dopoki onlontka nie zaczna sie kolonowac, Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: wlasnie kol. doc leziak, zauwazyl ze klonowan 28.12.02, 16:42 onlontko tu, onlantko tam a gdzie tu problem??? i tak only gora.....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: klony klonami...... 28.12.02, 16:55 ale jak sie wkurzem, to nawet drzewka-klony w pien wyrznem!... no!... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Sklonowano człowieka 28.12.02, 17:48 ..a klony klonow .. tez beda mogly sie klonowac .. chyba ?? Enancjo .. gorsze wy.......pier.........a lepsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Sklonowano człowieka IP: *.piekna.pl 28.12.02, 17:53 Sklonowano? Zdębiałem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: Sklonowano człowieka IP: *.dialo.tiscali.de 28.12.02, 18:05 To się Iksik przestań dębić albo dziwić i też się zamień w gustownego klona,bo to teraz moda taka nastała. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_nek Re: Sklonowano człowieka 29.12.02, 01:16 Tylko kto wtedy rozpozna, który Xp to klon, a który oryginał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sklonowano człowieka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 07:10 Klon ma się podobno szybciej starzeć. Problem zaistnieje więc, kiedy klon i nie- klon osiągną ten sam wiek. Przedtem klon będzie młodszy, a potem starszy. Odpowiedz Link Zgłoś
xpover Re: Sklonowano człowieka 29.12.02, 14:04 NO nie do końca tak jest maryjko, ja się nie zestarzałem jeszcze wcale. Dylematy tożsamościowe klona nie są mi obce: pomyślcie tylko jakie tematy dla kina i literatury: klon-syn walczy z ojcem, nowe, zupełnie nowe rozwnięcie dramatu Edypa. Tak naprawdę klonowanie to najlepsza droga by przekonać się, że DNA nie jest wcale najważniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Sklonowano człowieka IP: 212.244.174.* 29.12.02, 17:07 na długo przed moim nickiem sklonowano flagę kanadyjską zatem samo klonowanie jest również klonowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Sklonowano człowieka IP: 212.244.174.* 29.12.02, 17:09 na długo przed moim nickiem sklonowano flagę kanadyjską zatem samo klonowanie jest również klonowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Sklonowano człowieka IP: 212.244.174.* 29.12.02, 17:09 na długo przed moim nickiem sklonowano flagę kanadyjską zatem samo klonowanie jest również klonowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Sklonowano człowieka IP: 212.244.174.* 29.12.02, 17:31 :) to nie moja robota! to windows95 (normalnie używam W2000) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Sklonowano człowieka 29.12.02, 17:55 Gość portalu: xp napisał(a): > :) > to nie moja robota! > to windows95 > (normalnie używam W2000) eeee..tam.. jąkasz sie i tyle.. kazdemu sie zdarza ;))) :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sklonowano człowieka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 20:18 Ty jesteś szczególnym przypadkiem - bardzo oryginalnym w swej istocie, więc nie klonem. Idę o zakład, że w rzeczywistości różnisz się zasadniczo od wzorca :) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Sklonowano człowieka 29.12.02, 20:39 ale xp sie sam sklonowal, przez wadliwy program komputerowy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Sklonowano człowieka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 20:50 To swoją drogą, ulalko, ale ja mówię o xpover. Odpowiedz Link Zgłoś
xpover Re: Sklonowano człowieka 30.12.02, 13:28 Tak, różni nas, że tak powiem różnica zasadnicza Oprócz tego - kolor oczu, bo włosów już nie. Odpowiedz Link Zgłoś
_hacker_ Re: Sklonowano człowieka 29.12.02, 23:14 jak widac system XP znow przestał nornalnie funkcjonować. Powtarza się, zawodzi....... Co tu dużo m`owić- XP jest niczym, a nawet nikim! Odpowiedz Link Zgłoś