Dodaj do ulubionych

Na Sycylii to normalka

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 21:15
Bo każda rodzina miała swego ojca, więc wszystko się zgadza.
Obserwuj wątek
    • ulalka Re: Na Sycylii to normalka 29.12.02, 21:21
      a ja myslalam, ze posiadanie ojca to i norma w Polsce ;P
      ;))
      • Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 21:31
        Jak najbardziej norma, w Polsce żadne dziecko nie jest dzieckiem NN, co widać w
        aktach urodzenia wystawianych przez polskie USC.
        • Gość: pom Re: Na Sycylii to normalka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 21:36
          Miałam na myśli rodziny mafijne, ale nic to.
          Zaś co do braku NN to czysta hipokryzja, choć może dla tych dzieci jakieś
          ułatwienie...
          • ulalka Re: Na Sycylii to normalka 29.12.02, 21:42
            wiem, Pom,co mialas na mysli.. tak sobie zazartowalam.. ;)) moze dlatego, ze
            lubie te filmy i ksiazki o mafii :))

a hipokryzja stoi zbyt wiele rodzin w Polsce, zeby cos zmienic tak szybko...
            • Gość: pom Re: Na Sycylii to normalka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 21:46
              Co tam mafia... brzuch mnie boli:(((
          • Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 21:43
            Może i ułatwienie, ale moi Włosi do tej pory zrozumieć tego nie mogą :))
            A co do rodzin mafijnych - to nie tylko Sycylia, ale i południe Włoch pełne ich
            było.
            • Gość: pom Re: Na Sycylii to normalka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 21:51
              A widziałaś kiedyś, Maryjko, takiego ojczulka na żywo w pracy?:)
              • randia_ Re: Na Sycylii to normalka 29.12.02, 21:56
                Witam dziewczęta.... :)))
                Pomuś nie martw sie mnie tez brzuch boli.....
                A co do mafi, zawsze chciałam być poślubiona mafii..:))))
              • Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 22:08
                Widziałam, Pomciu. I notkę werbalną z wnioskiem ekstradycję do naszego MSZ też
                redagowałam, bo go Interpol capnął razem z 3 kolesiami w Częstochowie jakieś 3
                lata temu. Więcej powiedzieć nie mogę, tajemnica służbowa :))
                • Gość: pom Re: Na Sycylii to normalka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 22:31
                  To prawie jak film gangsterki!
                  O, taka cicha nasza Maryjka, oaza spokoju i łagodności i takie powiązania.:))
                  • Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 22:39
                    Taka specyfika pracy. Dużo się widzi i wie, mało się mówi.
                    Ogólnie spory stres na codzień.
                    • martucha_ Re: Na Sycylii to normalka 29.12.02, 22:41
                      widze, ze moge sie dolaczyc do klubu bolacych brzuchow. a
                      do terenow okupowanych przez mafie dorzuce Pruszkow i
                      Wolomin :))))
                      witam kobietki wieczorowa pora!
                    • Gość: pom Re: Na Sycylii to normalka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 22:41
                      Teraz rozumiem, dlaczego tak swobodnie radzisz sobie na forum.:)
                      A tak poważnie - stresu absolutnie nie zazdroszzę...
                      • Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 22:44
                        My tu gadu, gadu, a tymczasem ojcowie_chrzestni gdzieś nam umknęli i już ich
                        nie ucapimy :)
                        • martucha_ Re: Na Sycylii to normalka 29.12.02, 22:47
                          bo w rzeczywistosci Maryjko to tchorze
                          • Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 22:50
                            Dziwne. Bardzo odważnie poczynali sobie tutaj.
                            • Gość: mario2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 22:52
                              taaaaak. najdziwniejszym jest,.....SMS?
                              • Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 22:55
                                Nigdy nie dostałam sms-a od mojego ojca chrzestnego. Zresztą on ode mnie też
                                nie :)
                            • martucha_ Re: Na Sycylii to normalka 29.12.02, 22:55
                              Gość portalu: maryjo2 napisał(a):
                              tak jest najlatwiej, naublizac komus i zranic, a ppotem
                              sobie pojsc
                              > Dziwne. Bardzo odważnie poczynali sobie tutaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka