Gość: pom IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 21:15 Bo każda rodzina miała swego ojca, więc wszystko się zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulalka Re: Na Sycylii to normalka 29.12.02, 21:21 a ja myslalam, ze posiadanie ojca to i norma w Polsce ;P ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 21:31 Jak najbardziej norma, w Polsce żadne dziecko nie jest dzieckiem NN, co widać w aktach urodzenia wystawianych przez polskie USC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Na Sycylii to normalka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 21:36 Miałam na myśli rodziny mafijne, ale nic to. Zaś co do braku NN to czysta hipokryzja, choć może dla tych dzieci jakieś ułatwienie... Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: Na Sycylii to normalka 29.12.02, 21:42 wiem, Pom,co mialas na mysli.. tak sobie zazartowalam.. ;)) moze dlatego, ze lubie te filmy i ksiazki o mafii :)) a hipokryzja stoi zbyt wiele rodzin w Polsce, zeby cos zmienic tak szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Na Sycylii to normalka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 21:46 Co tam mafia... brzuch mnie boli:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 21:43 Może i ułatwienie, ale moi Włosi do tej pory zrozumieć tego nie mogą :)) A co do rodzin mafijnych - to nie tylko Sycylia, ale i południe Włoch pełne ich było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Na Sycylii to normalka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 21:51 A widziałaś kiedyś, Maryjko, takiego ojczulka na żywo w pracy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Na Sycylii to normalka 29.12.02, 21:56 Witam dziewczęta.... :))) Pomuś nie martw sie mnie tez brzuch boli..... A co do mafi, zawsze chciałam być poślubiona mafii..:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 22:08 Widziałam, Pomciu. I notkę werbalną z wnioskiem ekstradycję do naszego MSZ też redagowałam, bo go Interpol capnął razem z 3 kolesiami w Częstochowie jakieś 3 lata temu. Więcej powiedzieć nie mogę, tajemnica służbowa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Na Sycylii to normalka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 22:31 To prawie jak film gangsterki! O, taka cicha nasza Maryjka, oaza spokoju i łagodności i takie powiązania.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 22:39 Taka specyfika pracy. Dużo się widzi i wie, mało się mówi. Ogólnie spory stres na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Na Sycylii to normalka 29.12.02, 22:41 widze, ze moge sie dolaczyc do klubu bolacych brzuchow. a do terenow okupowanych przez mafie dorzuce Pruszkow i Wolomin :)))) witam kobietki wieczorowa pora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: Na Sycylii to normalka IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 22:41 Teraz rozumiem, dlaczego tak swobodnie radzisz sobie na forum.:) A tak poważnie - stresu absolutnie nie zazdroszzę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 22:44 My tu gadu, gadu, a tymczasem ojcowie_chrzestni gdzieś nam umknęli i już ich nie ucapimy :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Na Sycylii to normalka 29.12.02, 22:47 bo w rzeczywistosci Maryjko to tchorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 22:50 Dziwne. Bardzo odważnie poczynali sobie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.02, 22:52 taaaaak. najdziwniejszym jest,.....SMS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Na Sycylii to normalka IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.02, 22:55 Nigdy nie dostałam sms-a od mojego ojca chrzestnego. Zresztą on ode mnie też nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Na Sycylii to normalka 29.12.02, 22:55 Gość portalu: maryjo2 napisał(a): tak jest najlatwiej, naublizac komus i zranic, a ppotem sobie pojsc > Dziwne. Bardzo odważnie poczynali sobie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś