okno13 28.04.06, 22:21 przepraszam, nie mam polskich liter! Mam 27 lat i ciagle jestm dziewica. Wygladam niezle, blond wlosy , niebieskie oczy. Mam wyzsze wyksztalcenie, nie jestem ani bardzo zarozumiala, ani bardzo nachalna. Co ja mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
listyznod Re: jestem dziewica 29.04.06, 00:37 Przepraszam ale nie całkiem rozumiem pytania. Jak to co masz zrobić? Umów się z jakimś miłym panem, kolegą, znajomym i daj mu się obsłużyć. Innego sposobu jeszcze nie wymyślono. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: jestem dziewica 02.06.06, 12:26 O matko i córko !!! Jeszcze ??? W tym wieku ??? A weźże jakiego czipendejsa, to nawet forsy nie będzie chciał. A potem to już pójdzie z górki... Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: jestem dziewica 29.04.06, 20:28 haha..to Twój problem? to napisz ogłoszenie typu..chcę stracić cnotę - szukam chętnych, którzy mi w tym pomogą . Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: jestem dziewica 30.04.06, 21:17 ja przesadzam? żartujesz chyba..bo to z pewnością przesadza autorka Odpowiedz Link Zgłoś
brzeczyszczykiewicz81 Re: jestem dziewica 30.04.06, 21:26 ja bym sie nie przejmowal, teraz idzie nowy trend cnota zaczyna byc w cenie a nie jak kiedys to bylo szybko szybko zeby tylko byc pierwsza ktora ma to za soba Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Takie potrzebują w PiS-ie na sztandary. 02.06.06, 12:28 Takie potrzebują w PiS-ie na sztandary. brzeczyszczykiewicz81 napisał: > ja bym sie nie przejmowal, teraz idzie nowy trend cnota zaczyna byc w cenie a > nie jak kiedys to bylo szybko szybko zeby tylko byc pierwsza ktora ma to za sob > a Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: jestem dziewica 30.04.06, 22:20 to zalezy czego oczekujesz? czy chcesz stracic cnote, czy znalezc faceta w ktorym sie zakochasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: jestem dziewica 30.04.06, 22:44 raczej to pierwsze w przeciwnym razie by nie rozpaczala nad swoja cnota Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: jestem dziewica 02.05.06, 23:22 no i ciezko powiedziec, bo po jej wypowiedzi nie do konca wiadomo znaczy sie po czesci wiadomo, ale nie do konca wiadomo czy chodzi o ta cnote czy o bycie po prostu z kims, niby chce sie zakochac i wyjsc za maz, ale seks dopiero po slubie, a po chwili to ze nikt nie chce z nia isc do lozka, wiec to jest zle ze nie chca czy dobrze? bo ja juz nie wiem a co do pojscia do lozka dopiero po slubie, to dla mnie jest to zle podejscie bo moze okazac sie ze nie traficie na podobny temperament i co wtedy? moge powiedziec, wtedy jedno bedzie chcialo wiecej a drugiemu wystarczy raz na tydzien i bedzie zal, a wtedy kombinowanie co z tym zrobic, czy znalezc kochanka/e czy rozwiesc sie... Odpowiedz Link Zgłoś
khinga Re: jestem dziewica 01.05.06, 17:01 a co mają wspólnegoze sobą blond włosy, niebieskie oczy, ze stratą przez Ciebie dziewictwa? :) Odpowiedz Link Zgłoś
okno13 Re: jestem dziewica 02.05.06, 13:23 No dobrze!Chce sie zakochac, a potem wyjsc za maz i zrobic to po slubie. I mam konserwatywnw poglady, ale nigdy nie zdarzylo sie zebym te poglady mogla skonfrontowac z rzeczywistoscia. Wiec najbardziej wlasciwie obawiam sie , ze nie bede miala takiej szansy niz tego, ze jestem dziewica. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: jestem dziewica 02.05.06, 13:34 a bardziej prosto i logicznie to Ty nie możesz pisać? haha..jak nie zechcesz to siłą Cię do łóżka nikt nie zaciągnie Odpowiedz Link Zgłoś
okno13 Re: jestem dziewica 02.05.06, 16:15 napisze jasno-nikt nigdy nie chcial isc ze mna do lozka, wiec obawiam sie , ze nie znajdzie sie taki , ktory bedzie chcial, nie mowiac juz o ozenieniu sie ze mna Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: jestem dziewica 02.05.06, 16:24 nie martw się..napewno znajda sie tacy co będą chcieli :) to pierwsze z pewnością..:) Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: jestem dziewica 02.05.06, 23:16 a skad ta pewnosc?? jak chcesz to moge zglosic sie na ochotnika :)) ale co do slubu to jeszcze nie wiem, bo nie znam Cie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaa06 Re: jestem dziewica 03.05.06, 10:03 uwazaj bo jak zaciąży to i od ślubu się nie wymigasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
brzeczyszczykiewicz81 Re: jestem dziewica 03.05.06, 21:08 napisze jasno-nikt nigdy nie chcial isc ze mna do lozka, wiec obawiam sie , ze nie znajdzie sie taki , ktory bedzie chcial, nie mowiac juz o ozenieniu sie ze mna to moje pytanie jest takie, czy uwazasz sie za ladna kobiete i jak twoja urode postrzegaja znajomi. Odpowiedz Link Zgłoś
sweetassugar Re: jestem dziewica 04.05.06, 10:06 a co ma jedno z drugim wspólnego? przecież dziwczynina chce stracic dziewictwo po slubie a do tego chce sie zakochać więc czy bedzie ładna czy brzydka przyszły kandydat musi się jej spodobać i vice versa bo jeśli facet bedzie patrzył tylko i wyłącznie na jej urodę a nie na to jaka ona jest to to nie bedzie miłość a jedynie pociąg seksualny i zwyczajne wykorzystanie sytuacji Odpowiedz Link Zgłoś
bluefoto Re: jestem dziewica 07.05.06, 19:38 A ja uważam że to wcale nie jest wstyd być w takim stanie w tym wieku. Przecież od razu widac że panna się szanuje nie mam racji ?? Pozdrawiam i wszystkiego najlepszego w życiu..(wszystkim-mimo wszystko) Odpowiedz Link Zgłoś
sweetassugar Re: kogo? 08.05.06, 13:29 hmm nie udało mi się ładnie wstrzelić Kogo Konrado mam nie straszyć? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: kogo? 08.05.06, 21:18 ech sweety, zacznij troszke uwazniej sledzic forum i zauwaz ze to bylo odpisane do wypowiedzi Ewy ;> Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: jestem dziewica 24.02.07, 23:23 Żeby od razu się z tym tak obnosić? CO masz zrobić? Może poproś sąsiada o radę. On będzie wiedział jak CI pomóc... jeju niektóre wątki po prostu wbijają mnie w krzesło Mimo to pozdrawiam CIę Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Uważaj - bo cię w dzieciaki wrobi... 02.06.06, 12:30 Uważaj - bo cię w dzieciaki wrobi... konrado80 napisał: > a skad ta pewnosc?? > jak chcesz to moge zglosic sie na ochotnika :)) > ale co do slubu to jeszcze nie wiem, bo nie znam Cie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyni Re: jestem dziewica 12.05.06, 14:34 No wiesz nie ma co sie dziwić kto chce kupic kota w worku...trudno błonka Ci zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
sweetassugar Re: jestem dziewica 08.05.06, 13:26 Proponuję poczytać forum z podobnymi postami, tam się trafiają dziewczyny w starszym wieku, które się do tego przyznają bez obaw A wtedy zdziwienie wyda ci się jeszcze większe Odpowiedz Link Zgłoś
pro_zack Re: jestem dziewica 08.05.06, 14:36 sex dopiero po ślubie ??? nie wchodzę w to! tfu... w NIĄ ;) pro_zack Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark He, he - i wogóle nie ściemniają... He, he ! 02.06.06, 12:31 He, he - i wogóle nie ściemniają... He, he ! sweetassugar napisała: > Proponuję poczytać forum z podobnymi postami, tam się trafiają dziewczyny w > starszym wieku, które się do tego przyznają bez obaw > A wtedy zdziwienie wyda ci się jeszcze większe Odpowiedz Link Zgłoś
miklu0 Re: jestem dziewica 10.05.06, 10:18 czesc. jestes w stanie ci pomoc.gg4089727 Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaml1 Re: jestem dziewica 10.05.06, 22:37 szanuje Cie za to ze jestes dziewica Odpowiedz Link Zgłoś
dj73 Re: jestem dziewica 12.05.06, 15:53 Dziwni jestescie z tym - oooooo to niespotykane ja mam 33 lata przespalam sie z facetem w wieku 29lat, mam coreczke 2,5 roku i nie jestem zagorzala katoliczka czy cos tam. Jest bardzo wiele dziewczyn z podobnym "problemem". Przyczyna - wychowanie, życiowe sytuacje, niesmiałosc..... - i uroda tu nie pomaga. Mnie naprzykld faceci sie boją ( pomijam ze co drugi pewnie w myslach ze mna sypia). Jestem, bylam - atracyjna, ładna, zgrabna, długie włosy i nogi, zbyt mądra itp itp itp - opinie innych. Ale problem tkwi w tobie - jesli Ty nie chcesz lub nie możesz iść do łóżka to żaden facet do Ciebie nie podejdzie. Ci inteligentni - są na dystans przez ciebie narzucony - i szanują twoje zasady (więc nie zaproponują Ci łóżka ) - odpuszczają, a Ci mniej inteligentni - nie kleją i się Ciebie boją, a cała reszta sie nawet nie zbliża bo chodzi im zupełnie o cos innego . Oczywiście to wszystko nie jest tak czarne i białe. Poprostu jestes normalna dziewczyną która wyznaje inne wartości w życiu oprócz sexu. Fakt że w wieku 27 lat trudno żyć bez sexu kiedy organizm się poprostu tego beszczelnie domaga :- ), ale nie znaczy to ze masz isc do łóżka z jakimś "łaskawcą "bo to nie o to chodzi. Myślę ze musisz sama wiedziec czego chcesz od drugiej osoby ( i nie tylko w temacie sexu - bo tego się nie rozdzieli) i przedewszystkim ruszyc się i sama poszukac i dać sie znaleźć, nie czekac bo tak Cię nikt nie znajdzie. Powodzenia ( ten typ kobiet się nie chwali na spotkaniach, ale to nie znaczy że ich nie ma :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
warmhearted Jesteś dziewicą 13.05.06, 15:40 No nareszcie jakaś normalna wypowiedź. Nie wiesz "Okno" co "masz" zrobić? Zabrzmi to trywialnie, ale zakochaj się. To, że w obecnym swoim wieku zachowałaś czystość może być jedynie dowodem na to, że nie znalazł sie w Twoim życiu na prawdę godny Ciebie mężczyzna. Mężczyzna godny Twojego zainteresowania, zaufania i uczucia. Nie szukaj doraźnego rozwiązania problemu, bo cnota nie jest problemem! Problemem może być jej utrata za wcześnie! Poznaj i pokochaj właściwego faceta, byś mogła dać mu to, co dla Niego zachowałaś, a by on mógł dać Ci to co dla Ciebie ma. Nie spiesz się, bo na prawdę nie ma do czego. Fakt, seks jest pieknym przeżyciem, ale tylko z właściwa osobą i gwarantuję Ci, że jesli po tych 27 latach życia zrobisz to z przypadkowym partnerem, następne 27 bedziesz tego żałować. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: Jesteś dziewicą 13.05.06, 16:24 Otóż to. W końcu jakieś rozsądne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
okno13 Re: Jesteś dziewicą 13.05.06, 22:15 dziekuje!!!! za ostatnie dwie odpowiedzi, barzo pomocne. Czasami poprostu moja 'biologa'bierze gore nad pogladami ktore wyznaje... Mam nadzieje, ze kiedys spotkam kogos, kto bedzie wyznawal podobne Odpowiedz Link Zgłoś
sweetassugar Re: Jesteś dziewicą 15.05.06, 10:02 łatwo powiedzieć zakochaj się hmm tylko jak to zrobić?? jak poznać i pokochac tego odpowiedniego o którym piszesz?? gdyby to było takie łatwe to tyle osób nie było by samotnymi prawda Odpowiedz Link Zgłoś
okno13 Re: Jesteś dziewicą 16.05.06, 10:53 no i wlasnie z tego powodu moja frustracja.... Odpowiedz Link Zgłoś
warmhearted Co zrobić 18.05.06, 17:46 Droga Okno13, Bardzo się cieszę, że przyznałaś, że Twoje dziewictwo nie jest wynikiem przypadku lecz nagrodą za wytrwałość. Masz takie zasady i cudownie. Pytasz co masz zrobić? Nie łatwo będzie mi poradzić będąc mężczyzną, a w dodatku nie znając natury Twoich zasad. Powiem tylko tyle, że i mi doskwiera samotność i postanowiłem działac. Daję się znaleźć. Nawet tu, na forum. Liczę, że spotkam właściwą osobę, lecz na liczeniu nie poprzestaję. Szukam. W moim odczuciu kobiecie nie dokońca przystoi szukanie, ale dać się znaleźć? Czemu nie? Jesli cchciłabyś coś zapytać bez obawy o szykany ze strony narwanej części forumowiczów (nie wielu ich) - pytaj na priv. Odnośnie Twojej czystości - ja nie byłem cnotliwy i napewno nie jest to moim powodem do dumy. Odpowiedz Link Zgłoś
okno13 Re: Co zrobić 19.05.06, 18:47 a masz jakas rade, na to w jaki sposob szukac :), tak zeby sie udalo znalezc bedac kobieta i w dodatku nie byc posadzona o...., sama nie wiem jak to wyrazic? Odpowiedz Link Zgłoś
sweetassugar Re: Co zrobić 22.05.06, 09:16 proponuję poszukać ludzi z podobnymi poglądami i wartościami jak twoje istnieją takie grupy przecież, zakładaja swoje fora (jeśli dobrze zapamiętałam ktoś kiedyś wspominał o "przeznaczenie.pl") spróbować można to nic nie kosztuje Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark No właśnie - a faceci na sex napaleni... Głównie. 02.06.06, 12:33 No właśnie - a faceci na sex napaleni... Głównie. sweetassugar napisała: > łatwo powiedzieć zakochaj się > hmm tylko jak to zrobić?? > jak poznać i pokochac tego odpowiedniego o którym piszesz?? > gdyby to było takie łatwe to tyle osób nie było by samotnymi prawda Odpowiedz Link Zgłoś
apokryf80 Re: jestem dziewica 25.02.07, 18:56 okno13 napisała: > przepraszam, nie mam polskich liter! > Mam 27 lat i ciagle jestm dziewica. Wygladam niezle, blond wlosy , niebieskie > oczy. Mam wyzsze wyksztalcenie, nie jestem ani bardzo zarozumiala, ani bardzo > nachalna. Co ja mam zrobic? gratuluje silnej woli,wytrwania-oby wiecej takich Twpje wyzsze wyksztalcenie moze nieco odstrasza przyszlych kandydatow na meza,zataj to (?). Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: jestem dziewica 25.02.07, 19:08 hehe, chyba jakis niepowazny jestes to ze Ty masz manie posiadanie niewyksztalconej kobiety, to nie oznacza ze inni tez tak chca, bo wiekszosc raczej woli odwrotnie niz Ty, wiec nie podpowiadaj glupich rozwiazan Odpowiedz Link Zgłoś
dartanio23 Re: jestem dziewica 28.02.07, 21:16 czesc to ciekawe co napisalas, moze moglbym ci jakos pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
andann1 Re: jestem dziewica 06.03.07, 10:32 rozprawiczam:-) okno13 napisała: > przepraszam, nie mam polskich liter! > Mam 27 lat i ciagle jestm dziewica. Wygladam niezle, blond wlosy , niebieskie > oczy. Mam wyzsze wyksztalcenie, nie jestem ani bardzo zarozumiala, ani bardzo > nachalna. Co ja mam zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
pomysl.po.wypiciu Re: jestem dziewica 06.03.07, 11:18 hahaha to chyba powinienes na jakis gejowski watek isc andann1 polecam chodzenie do szkoly oraz slownik jezyka polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
muza_poezji Re: jestem dziewica 23.03.07, 12:38 Wszystko ładnie, tylko jedno: Co ja mam zrobic? kłóci się trochę z twoim wiekiem i wykształceniem, ale rozumiem cię. Każdy ma chwile słabości, niepewności, a czasem to się wyraża w histerycznym krzyku: Co ja mam zrobic? Nie dziw się, że niektórzy reagują śmiechem i robią sobie niezłą zabawę z ciebie. Dla niektórych mogłaś wyjść na słodką prowokatorkę. Jesteś zmęczona swoimi zasadami i poglądami, ot, kryzys, ale minie, a to, że 'biologia' czasami bierze górę, to zgadzam się, ale wtedy wkracza (tylko czasami) rozsądek. Niektórzy twierdzą, że kobiety go nie mają, ale u mnie skądś się wziął, przynajmniej jego namiastka :) Odpowiedz Link Zgłoś
l.stg Re: jestem dziewica 01.05.07, 14:30 A kto nie jest!! HeHe to raczej powód do radości. Odpowiedz Link Zgłoś
kruz7 Re: jestem dziewica 01.05.07, 18:42 Dziś w nocy czytałem ten temat. Dziewictwo to powód do dumy. A odnośnie wykształcenia to powinna być dumna z siebie. Rozumiem ją doskonale. Sam długo uczyłem się. Odpowiedz Link Zgłoś