rozmowy_kontrolowane 08.05.06, 21:54 W zasadzie nigdy nie przepadałam za Przybylską Anną, ale zauważam, ze ona nawet zabawna jest, hehe. No i Maleńczuk, maj low! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: Szymon Majewski Show 08.05.06, 22:01 Tego Majewskiego to w końcu zdejmą, oj, zdejmą. Planeta małp... Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Szymon Majewski Show 08.05.06, 22:03 Jak zdejmą Szymona, to ja zdejmę bluzkę w ramach protestu;) Nie odważą się. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Szymon Majewski Show 08.05.06, 22:11 Maleńczuk dzisiaj w dobrej formie! Odpowiedz Link Zgłoś
ni3zapominajka Re: Szymon Majewski Show 09.05.06, 07:49 malenczuk wymiata, cieszy mnie ze koncertuje z Homo Twistem i bardzo dobre dzis byly rozmowy w tloku Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Szymon Majewski Show 09.05.06, 08:16 a ja sobie wczoraj pomyslalam, ze gdybym byla Jarkiem (albo Lechem) i miala odrobine szacunku dla ludzi to po wczorajszym programie chyba strzelilabym sobie w glowe... ze wstydu, ze ludzie tak moga o mnie myslec i tak mnie widziec... Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Szymon Majewski Show 09.05.06, 00:09 calkiem dobrze goscie dzis dobrani i widac, ze oboje z Szymonem nawiazali dobry kontakt. a Anna Przybylska byla wg mnie naturalna i sympatyczna, wyglada tez coraz lepiej! ale dzis sobie pozwalal Szymon i goscie..oj ciekawe kiedy Jarek sie zdenerwuje;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Szymon Majewski Show 09.05.06, 08:35 ta jest :) szymon był w deche :) Odpowiedz Link Zgłoś
kakao2006 Re: Szymon Majewski Show 09.05.06, 10:49 Pani Ania Przybylska lepiej prezentowała się jak siedziała, bo jak tylko wstała to cały czas kucała albo wypinała tyłek, hm, chyba przygotowuje się do następnego pozowania w Playboy ;-) No i nie wiedziałam,że skończyła tą pedagogikę na Akademii Marynarki Wojennej, z tego co słyszałam to skończyła studia ale bodaj na drugim roku. Tak w ogóle to sympatyczna i wesoła z niej dziewczyna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kinia1987 Re: Szymon Majewski Show 09.05.06, 23:33 wylukal ktos moze na necie wczorajszego trampa ?? Odpowiedz Link Zgłoś