Gość: Bizon IP: *.abo.wanadoo.fr 22.10.01, 01:57 Bardzo prosze o stanowcze protesty. Hyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 2001 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 22.10.01, 03:15 Gość portalu: Bizon napisał(a): > Bardzo prosze o stanowcze protesty. Hyc Masz £eb gdzie nie trzeba, a i moje ulubione slowo pojawia sie ostatnio intensywnie, na pocieszenie wiec, sam nie jestes sa podobni do Ciebie, moze brakuje im wlasnie Twojego wdzieku poetyckiego ! Trzymaj tak dalej, moze wytrzymasz...czego Tobie zycze. P.S. Skonczylam wlasnie na dzis prace...ufff i wszystkich zagladajacych to jutro od rana pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 07:04 Bizonku!Uwieeeeeeelbiam twoje limeryki! Sa wspaniale ,cudowne,natchnione.....dobrze tak bedzie,starczy???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY; do Bizona IP: 217.8.178.* 22.10.01, 08:24 Twoje limeryki są przesympatyczne i dobrze świadczą o Twoim poczuciu humoru. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY; do Bizona 22.10.01, 08:27 A dlaczego nie pojawił się jeszcze limeryk Bizia: ,,na dobry początek tygodnia"? I co my mamy czytać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 22.10.01, 08:33 masz racje, sa do d..................py Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 22.10.01, 23:43 Wszystkim Paniom goraco dziekuje za slowa zachety i za komplementy, a facetowi z Opola radze, zeby szukal swojej Kitki zamiast wypowiadac sie po ignorancku o prawdziwej Poezji. Mnie, prosze Pana, nianczyla Muza... Hop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnolia Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.01, 09:03 Biziu, dziś już nie domagasz się pochwał? Bo mogłabym coś jeszcze miłego na temat Twoich limeryków wymyślic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 19:48 Watek do gory specjalnie dla Wrew-a ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 19:53 jestes !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:03 Patatajpatatajpatatajpatatajpatataj... Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Stop. Jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:08 Po Twoim "patataj.." zawsze mam ochote poglaskac Cie po glowie!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:11 Obiecuje, ze nie zapomne magicznej formulki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:14 Wtedy umre za smiechu......zobaczysz!!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:28 Nie umieraj, Samanto !!! Kto wtedy bedzie opierdalal Kitka ? Kto bedzie chodzil na Msze Sw. ? Kto wreszcie bedzie lechtal moja meska proznosc kawalkiem jalowcowej przykrywajac mnie kolderka, z czego nota bene nic nie wyjdzie bo ja sie tak latwo nakryc nie dam i zaraz sie rozkopie ? No kto ??? !!! Moze stara Maciaszkowa, ktora do swej oferty handlowej dorzucila ostatnio "korbe" z umlautem nad "o" ??? Masz pozdrowienia od prosper, ktora wlasnie wskoczyla mi na plecy, wymachujac przed nosem ogonem z przyczepionym don nieduzym slimakiem. Ona chyba jest bardziej szurnieta ode mnie Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY 28.10.01, 20:32 Moge odwalic piesza pielgrzymke do ...zeby Cie uslyszec!:)))Czytalam i plakalam ze smiechu.Prosper wysiada przy Tobie ale ma fantazje jak jej Pan!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:48 Za 3 tygodnie przywioze bagaznik Kleenex'ow. Wytrzymaj ! Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY 28.10.01, 20:49 ?????????co to sa te kleee..jak to bylo??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:57 To bylo takie madre i uczone, ze sam zapomnialem... no to niech bedzie lignina krojona nozyczkami na kwadraciki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:18 I co?Obtykac mnie tym bedziesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 21:23 Jednym kwadracikiem otre lezke, drugim wytre nosek a z reszty zrobimy confetti i bedziemy pili szampana do bialego rana (tzn. Ty szampana, a ja piwo lub whisky bo szampana nie lubie, ale za to bedzie wiecej dla Ciebie, Mila) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:29 A potem od matki w trabe dostane ze szlajam sie do rana!:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 21:34 Bedziesz miala usprawiedliwienie od pani od WF-u. Pamietasz nasza pierwsza wymiane zdan ? Pa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:36 pewnie ze pamietam ale pani od W-fu nie pomoze!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 23:57 no sa, i po co sie znowu pytasz Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY 29.10.01, 19:28 a ja myslalam ze do dupy to jest papier toaletowy:))) a limeryki do czytania:))) ale moze ktos ma taka uczona dupe ze nia czyta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 29.10.01, 19:38 Pewna slepa pani z Kazimierza nigdy nie widziala dokad zmierza. I kiedys idac na targ z ran- a mowi: o, jaki przystojny pan! A to byla koscielna wieza. Samanto ! Wszystko OK ! Nie tylko slowko, ale i limeryczek dla Ciebie oraz dla ew. Wielbicielek Mojego Niewatpliwego Talentu. A teraz znikam (za 10 min)bo kolacyjke mam dzis zewnetrzna. Buziaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 19:42 I tak juz zaplakalam sie na smierc(prawie).teraz siedze zupelnie osmarkana...ja i moja klawiatura.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 29.10.01, 19:49 Przestan-ze plakac, kobieto ! Juz zaczynam kroic lignine na kwadraciki... Do Anki1: u mnie WSZYSTKO jest uczone, nawet moja komputerowa mysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 19:52 Tym bardziej bede .zawsze jakas nadzieja ze ich uzyjesz! Od dzisiaj mozesz do mnie mowic per"ty slepa komendo". nawet nie miaukne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 29.10.01, 19:55 A czy wiesz, ze "slepa komenda" to bylo jedno z ulubionych wyrazen mojego Ojca ? Zmykam teraz i buziaczki powtorne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 19:58 Nie moglam wiedziec.Baw sie dobrze! buziaczki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 23:08 Raz pewna szczecinianka bawila sie od wieczora do ranka zbyt pozno dostrzegla co sie dzieje i teraz przez lzy sie smieje a w pustym oknie tanczy firanka.... Pewnie nie chcesz zebym nakryla Cie kolderka...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:30 ...zamiast wiec pisac do (lub o )Blondynki, ktorej nie ma, piszcie wlasne do cholery ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: 213.76.59.* 31.10.01, 18:32 ja pisze...dla Bizona!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:36 wahouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw ! BUM ! (taki odglos wydaje duze zwierze zwalone z nog) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: 213.76.59.* 31.10.01, 18:40 No,no..ciekawe co go tak powalilo ?Piwo?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:43 BIZONA.PIWO.NIGDY.NIE.POWALI. A ja to niby dla kogo pisze moje bzdety ? No,moze czasem dla Mag_nolii, jesli sie jeszcze pojawi, byla taka dla mnie mila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: 213.76.59.* 31.10.01, 18:45 Hmmm..czyli wystarczu ze ktos jest dla Ciebie mily i ...:((((((((( Buuuuuuu....Buuuuuuuuuu: (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:52 Nie placz, prosze, przeciez wiesz, ze tylko Ciebie kocham.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 18:57 Buasddfjhlcl..eeeeeeeeeeeeeee..........oooooooosnbbbjafwwwcvcx...... .......................uubauuuaaaaba....... Chcesz zebym sie udlawila na cala smierc?????? Uprzedzaj przed takimi wyznaniami !!!! .....Naprawde? Nie klamiesz?:)Biziaczkuuuuuuuu :-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:02 BIZON.NIGDY.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:04 To teraz bede sie usmiechac od switu do nocy!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:08 A wiesz,Ty Babo, ze usmiech Damy moze byc czasami (podkreslam "czasami") milszy od porcji zeberek z piwem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:16 No nie! W to to juz jakos nie moge uwierzyc! musialbys mnie przekonac!;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:21 Uwazaj,dziecinko ! Ja MAM zdolnosc przekonywania i srodki ku temu ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:24 Hmmm...ciekawe co Ty masz na mysli....?;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:33 Dokladnie to samo co na sasiednim watku, Koteczku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:36 Kiedy to na sasiednim wateczku tez mi brzmi jakos podejrzanie ...;)))Czy na Muranowie grypsuja??;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:41 Ja nie mowie o watku muranowskim, Mila ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:43 Ani ja Mily ale to "hmmmm..." moze rozne rzeczy oznaczac.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:46 Oczywiscie. To moze byc na przyklad zmiana przedniego kola w samochodzie, mycie naczyn, kupowanie papierosow kiosku lub, szczyt perwersji- lektura "Trybuny"... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: 213.76.59.* 31.10.01, 19:48 W takim razie jestem spokojna!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 20:04 Tylko te nargarstki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:12 Cha,cha,cha...!!!:))))) Nie nadgarstki tylko to co bylo niedopowiedziane!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 00:19 Samantonieobecnaiznikajacanagle, nie mam sily na wymyslanie czegos nowego, wiec zeby podbic watek przypominam Ci moj limeryk o moim s+p kocie Korku z tzw. poczatkow : Pewien pan z Nowego Jorku zwykl kupowac kota w worku i gdy otwieral ow worek wyskakiwal zen Korek w nienajlepszym zazwyczaj humorku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 00:23 Bizon? Ty zapisujesz swoje limeryki??? Ja swoje puszczam w niepamiec:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 00:36 Gdzie Ty sie podziewasz, Zlotko ? Ja nie zapisuje, ten jest w pamieci, bo historyczny-byl kiedys na antenie Trojki w czasach, kiedy bylas mala dziewczynka... Odpowiedz Link Zgłoś
janem Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY 02.11.01, 00:42 A teraz nowosc: zalogowalem sie w Gazecie i zobacze jak to wyjdzie. Pisz jednak na adres, ktory znasz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 00:44 Ten login tez jest do dupy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 00:52 jak ja bylam mala dziewczynka to chyba jeszcze limerykow nie pisales?!:) Nie chcesz byc Bizonem???:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 00:54 Jasne, ze chce, ale jakis dupek zoledny zajal moj login. Chcialem zobaczyc jak to wychodzi z adresem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:02 dostaw sobie cyferke :)))Dlatego jestem samanta1:))) Poczta!!otwierac!!!Ojej! ktos sie dobija do Twojej skrzynki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bizon1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY 02.11.01, 01:17 Dostawilem !!!! Kurwa, dziala to badziewie !!!!! Jestem teraz bizonem1 i szlus ! A jak ktos mi zaszura-w ryj ! Odpowiedz Link Zgłoś
bizon1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY 02.11.01, 01:18 Choc z drugiej strony, lubie Bizonabezcyferki..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:23 Hmmm...ja chyba tez! Kojarzy mi sie z holownikiem(bez obrazy!) Kopnij w skrzynke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:27 Nie ma zadnej obrazy, Najdrozsza ! A malo to ja sie w zyciu naholowalem ? Przyjaciele mowia o mnie "pies-bernardyn". I co ja z tego mam ? Dozgonna(hm) wdziecznosc holowanych panienek z problemami.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:40 Nie martw sie , ze mna nie bedziesz mial takich problemow ,sama sie holuje.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:44 Daj sie zaholowac do jakiejs cichej zatoczki.... Chocby na Sekwanie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:47 Och Ty niesforny dzieciaku ..a ja wlasnie przed chwila przykrylam Cie kolderka! Znowu sie rozkopales! zatoczka..???kto wie ..kto wie...moze..kiedys...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:54 Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:57 :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :-* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:59 Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 02:01 Bizooon!!!!No co Ty????;) A teraz?::-* X 100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 02:03 Kochana jestes, SamantozmodemuADSL ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 02:08 O k..,przypomniales mi o rachunkach!Spadam .Jeszcze raz calusy!!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 02:10 To nie bylo moim celem, ale rozumiem... Buziaczki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 11:44 Ale zapaly ostudzilo skutecznie!:)) Odpowiedz Link Zgłoś