Dodaj do ulubionych

MOJE LIMERYKI SA DO DUPY

IP: *.abo.wanadoo.fr 22.10.01, 01:57
Bardzo prosze o stanowcze protesty. Hyc
Obserwuj wątek
    • Gość: 2001 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: 192.168.80.* / 212.141.191.* 22.10.01, 03:15
      Gość portalu: Bizon napisał(a):

> Bardzo prosze o stanowcze protesty. Hyc

Masz £eb gdzie nie trzeba, a i moje ulubione slowo pojawia sie ostatnio
      intensywnie, na pocieszenie wiec, sam nie jestes sa podobni do Ciebie, moze
      brakuje im wlasnie Twojego wdzieku poetyckiego ! Trzymaj tak dalej, moze
      wytrzymasz...czego Tobie zycze.
      P.S. Skonczylam wlasnie na dzis prace...ufff i wszystkich zagladajacych to jutro
      od rana pozdrawiam.
      • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 07:04
        Bizonku!Uwieeeeeeelbiam twoje limeryki! Sa
        wspaniale ,cudowne,natchnione.....dobrze tak bedzie,starczy???:))))
        • Gość: fiona Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY; do Bizona IP: 217.8.178.* 22.10.01, 08:24
          Twoje limeryki są przesympatyczne i dobrze świadczą o Twoim poczuciu humoru.
          Pozdrawiam
          • mag_nolia Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY; do Bizona 22.10.01, 08:27
            A dlaczego nie pojawił się jeszcze limeryk Bizia: ,,na dobry początek tygodnia"?
            I co my mamy czytać?
    • Gość: kitek Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 22.10.01, 08:33
      masz racje, sa do d..................py
      • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 22.10.01, 23:43
        Wszystkim Paniom goraco dziekuje za slowa zachety i za komplementy, a facetowi
        z Opola radze, zeby szukal swojej Kitki zamiast wypowiadac sie po ignorancku o
        prawdziwej Poezji. Mnie, prosze Pana, nianczyla Muza... Hop
        • Gość: magnolia Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.01, 09:03
          Biziu, dziś już nie domagasz się pochwał?
          Bo mogłabym coś jeszcze miłego na temat Twoich limeryków wymyślic.
          • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 19:48
            Watek do gory specjalnie dla Wrew-a .....
            • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 19:53
              jestes !:))
              • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:03
                Patatajpatatajpatatajpatatajpatataj... Hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Stop.
                Jestem
                • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:08
                  Po Twoim "patataj.." zawsze mam ochote poglaskac Cie po glowie!:))))
                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:11
                    Obiecuje, ze nie zapomne magicznej formulki....
                    • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 20:14
                      Wtedy umre za smiechu......zobaczysz!!!!!:)))
                      • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:28
                        Nie umieraj, Samanto !!! Kto wtedy bedzie opierdalal Kitka ? Kto bedzie chodzil
                        na Msze Sw. ? Kto wreszcie bedzie lechtal moja meska proznosc kawalkiem
                        jalowcowej przykrywajac mnie kolderka, z czego nota bene nic nie wyjdzie bo ja
                        sie tak latwo nakryc nie dam i zaraz sie rozkopie ? No kto ??? !!!
                        Moze stara Maciaszkowa, ktora do swej oferty handlowej dorzucila
                        ostatnio "korbe" z umlautem nad "o" ???
                        Masz pozdrowienia od prosper, ktora wlasnie wskoczyla mi na plecy, wymachujac
                        przed nosem ogonem z przyczepionym don nieduzym slimakiem. Ona chyba jest
                        bardziej szurnieta ode mnie
                        • samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY 28.10.01, 20:32
                          Moge odwalic piesza pielgrzymke do ...zeby Cie uslyszec!:)))Czytalam i plakalam
                          ze smiechu.Prosper wysiada przy Tobie ale ma fantazje jak jej Pan!:))))
                          • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:48
                            Za 3 tygodnie przywioze bagaznik Kleenex'ow. Wytrzymaj !
                            • samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY 28.10.01, 20:49
                              ?????????co to sa te kleee..jak to bylo???
                              • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 20:57
                                To bylo takie madre i uczone, ze sam zapomnialem... no to niech bedzie lignina
                                krojona nozyczkami na kwadraciki
                                • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:18
                                  I co?Obtykac mnie tym bedziesz??
                                • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 21:23
                                  Jednym kwadracikiem otre lezke, drugim wytre nosek a z reszty zrobimy confetti
                                  i bedziemy pili szampana do bialego rana (tzn. Ty szampana, a ja piwo lub
                                  whisky bo szampana nie lubie, ale za to bedzie wiecej dla Ciebie, Mila)
                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:29
                                    A potem od matki w trabe dostane ze szlajam sie do rana!:(((
                                    • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 28.10.01, 21:34
                                      Bedziesz miala usprawiedliwienie od pani od WF-u. Pamietasz nasza pierwsza
                                      wymiane zdan ? Pa !
                                      • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 21:36
                                        pewnie ze pamietam ale pani od W-fu nie pomoze!:)
    • Gość: kitek Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 23:57
      no sa, i po co sie znowu pytasz
      • anka1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY 29.10.01, 19:28
        a ja myslalam ze do dupy to jest papier toaletowy:))) a limeryki do czytania:))) ale moze ktos
        ma taka uczona dupe ze nia czyta:)))
      • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 29.10.01, 19:38
        Pewna slepa pani z Kazimierza
        nigdy nie widziala dokad zmierza.
        I kiedys idac na targ z ran-
        a mowi: o, jaki przystojny pan!
        A to byla koscielna wieza.
        Samanto ! Wszystko OK ! Nie tylko slowko, ale i limeryczek dla Ciebie oraz dla
        ew. Wielbicielek Mojego Niewatpliwego Talentu. A teraz znikam (za 10 min)bo
        kolacyjke mam dzis zewnetrzna. Buziaczki
        • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 19:42
          I tak juz zaplakalam sie na smierc(prawie).teraz siedze zupelnie osmarkana...ja
          i moja klawiatura....
          • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 29.10.01, 19:49
            Przestan-ze plakac, kobieto ! Juz zaczynam kroic lignine na kwadraciki...
            Do Anki1: u mnie WSZYSTKO jest uczone, nawet moja komputerowa mysz.
            • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 19:52
              Tym bardziej bede .zawsze jakas nadzieja ze ich uzyjesz! Od dzisiaj mozesz do
              mnie mowic per"ty slepa komendo". nawet nie miaukne !
              • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 29.10.01, 19:55
                A czy wiesz, ze "slepa komenda" to bylo jedno z ulubionych wyrazen mojego
                Ojca ? Zmykam teraz i buziaczki powtorne !
                • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 19:58
                  Nie moglam wiedziec.Baw sie dobrze! buziaczki!
                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.01, 23:08
                    Raz pewna szczecinianka
                    bawila sie od wieczora do ranka
                    zbyt pozno dostrzegla co sie dzieje
                    i teraz przez lzy sie smieje
                    a w pustym oknie tanczy firanka....

Pewnie nie chcesz zebym nakryla Cie kolderka...?
                    • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:30
                      ...zamiast wiec pisac do (lub o )Blondynki, ktorej nie ma, piszcie wlasne do
                      cholery !
                      • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: 213.76.59.* 31.10.01, 18:32
                        ja pisze...dla Bizona!;))
                        • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:36
                          wahouuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuw ! BUM ! (taki odglos
                          wydaje duze zwierze zwalone z nog)
                          • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: 213.76.59.* 31.10.01, 18:40
                            No,no..ciekawe co go tak powalilo ?Piwo?;)))))
                            • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:43
                              BIZONA.PIWO.NIGDY.NIE.POWALI.
                              A ja to niby dla kogo pisze moje bzdety ? No,moze czasem dla Mag_nolii, jesli
                              sie jeszcze pojawi, byla taka dla mnie mila...
                              • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: 213.76.59.* 31.10.01, 18:45
                                Hmmm..czyli wystarczu ze ktos jest dla Ciebie mily i ...:(((((((((
                                Buuuuuuu....Buuuuuuuuuu:
                                ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                                (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
                                • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 18:52
                                  Nie placz, prosze, przeciez wiesz, ze tylko Ciebie kocham....
                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 18:57
                                    Buasddfjhlcl..eeeeeeeeeeeeeee..........oooooooosnbbbjafwwwcvcx......
                                    .......................uubauuuaaaaba....... Chcesz zebym sie udlawila na cala
                                    smierc?????? Uprzedzaj przed takimi wyznaniami !!!! .....Naprawde? Nie
                                    klamiesz?:)Biziaczkuuuuuuuu :-*
                                    • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:02
                                      BIZON.NIGDY....
                                      • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:04
                                        To teraz bede sie usmiechac od switu do nocy!:)))
                                        • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:08
                                          A wiesz,Ty Babo, ze usmiech Damy moze byc czasami (podkreslam "czasami") milszy
                                          od porcji zeberek z piwem ?
                                          • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:16
                                            No nie! W to to juz jakos nie moge uwierzyc! musialbys mnie przekonac!;))))
                                            • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:21
                                              Uwazaj,dziecinko ! Ja MAM zdolnosc przekonywania i srodki ku temu !
                                              • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:24
                                                Hmmm...ciekawe co Ty masz na mysli....?;)))))))
                                                • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:33
                                                  Dokladnie to samo co na sasiednim watku, Koteczku....
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:36
                                                    Kiedy to na sasiednim wateczku tez mi brzmi jakos podejrzanie ...;)))Czy na
                                                    Muranowie grypsuja??;))
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:41
                                                    Ja nie mowie o watku muranowskim, Mila ...
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 19:43
                                                    Ani ja Mily ale to "hmmmm..." moze rozne rzeczy oznaczac.;)
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 19:46
                                                    Oczywiscie. To moze byc na przyklad zmiana przedniego kola w samochodzie, mycie
                                                    naczyn, kupowanie papierosow kiosku lub, szczyt perwersji-
                                                    lektura "Trybuny"... :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: 213.76.59.* 31.10.01, 19:48
                                                    W takim razie jestem spokojna!:))))
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 31.10.01, 20:04
                                                    Tylko te nargarstki....
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 20:12
                                                    Cha,cha,cha...!!!:))))) Nie nadgarstki tylko to co bylo niedopowiedziane!:))
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 00:19
                                                    Samantonieobecnaiznikajacanagle, nie mam sily na wymyslanie czegos nowego, wiec
                                                    zeby podbic watek przypominam Ci moj limeryk o moim s+p kocie Korku z tzw.
                                                    poczatkow :
                                                    Pewien pan z Nowego Jorku
                                                    zwykl kupowac kota w worku
                                                    i gdy otwieral ow worek
                                                    wyskakiwal zen Korek
                                                    w nienajlepszym zazwyczaj humorku
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 00:23
                                                    Bizon? Ty zapisujesz swoje limeryki??? Ja swoje puszczam w niepamiec:)))
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 00:36
                                                    Gdzie Ty sie podziewasz, Zlotko ? Ja nie zapisuje, ten jest w pamieci, bo
                                                    historyczny-byl kiedys na antenie Trojki w czasach, kiedy bylas mala
                                                    dziewczynka...
                                                  • janem Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY 02.11.01, 00:42
                                                    A teraz nowosc: zalogowalem sie w Gazecie i zobacze jak to wyjdzie. Pisz jednak
                                                    na adres, ktory znasz....
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 00:44
                                                    Ten login tez jest do dupy....
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 00:52
                                                    jak ja bylam mala dziewczynka to chyba jeszcze limerykow nie pisales?!:) Nie
                                                    chcesz byc Bizonem???:((((
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 00:54
                                                    Jasne, ze chce, ale jakis dupek zoledny zajal moj login. Chcialem zobaczyc jak
                                                    to wychodzi z adresem.....
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:02
                                                    dostaw sobie cyferke :)))Dlatego jestem samanta1:))) Poczta!!otwierac!!!Ojej!
                                                    ktos sie dobija do Twojej skrzynki!!!
                                                  • bizon1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY 02.11.01, 01:17
                                                    Dostawilem !!!! Kurwa, dziala to badziewie !!!!! Jestem teraz bizonem1 i
                                                    szlus ! A jak ktos mi zaszura-w ryj !
                                                  • bizon1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY 02.11.01, 01:18
                                                    Choc z drugiej strony, lubie Bizonabezcyferki.....
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:23
                                                    Hmmm...ja chyba tez! Kojarzy mi sie z holownikiem(bez obrazy!) Kopnij w
                                                    skrzynke!
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:27
                                                    Nie ma zadnej obrazy, Najdrozsza ! A malo to ja sie w zyciu naholowalem ?
                                                    Przyjaciele mowia o mnie "pies-bernardyn". I co ja z tego mam ? Dozgonna(hm)
                                                    wdziecznosc holowanych panienek z problemami....
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:40
                                                    Nie martw sie , ze mna nie bedziesz mial takich problemow ,sama sie holuje.:)
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:44
                                                    Daj sie zaholowac do jakiejs cichej zatoczki.... Chocby na Sekwanie....
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:47
                                                    Och Ty niesforny dzieciaku ..a ja wlasnie przed chwila przykrylam Cie kolderka!
                                                    Znowu sie rozkopales! zatoczka..???kto wie ..kto wie...moze..kiedys...?
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:54
                                                    Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                                    mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 01:57
                                                    :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :-*
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 01:59
                                                    Oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
                                                    oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
                                                    oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
                                                    oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooch!
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 02:01
                                                    Bizooon!!!!No co Ty????;) A teraz?::-* X 100
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 02:03
                                                    Kochana jestes, SamantozmodemuADSL ......
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 02:08
                                                    O k..,przypomniales mi o rachunkach!Spadam .Jeszcze raz calusy!!!!:)))
                                                  • Gość: Bizon Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.abo.wanadoo.fr 02.11.01, 02:10
                                                    To nie bylo moim celem, ale rozumiem... Buziaczki....
                                                  • Gość: samanta1 Re: MOJE LIMERYKI SA DO DUPY IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 11:44
                                                    Ale zapaly ostudzilo skutecznie!:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka