stefan.bialystok Re: chcę mieć psa 17.05.06, 18:59 W niedziele na rynku na Jurowieckiej szczeniaki sprzedają. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: chcę mieć psa 17.05.06, 19:47 Też chce mieć: albo owczrka albo czarnego labradora. Bardziej wolę labradora. P.S. Urodziny mam w trzeciej dekadzie czerwca, zdążycie jeszcze kupić:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: chcę mieć psa 17.05.06, 21:45 Kiedyś piękne panny krokodyla chciały dzisiaj w czasach komercji psa tylko i tyle...cholibcia już nie nadążam Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: chcę mieć psa 17.05.06, 21:46 musisz zamknąć swoją farmę krokodyli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: chcę mieć psa 18.05.06, 12:40 ja też mam urodziny 29 czerwca i tez chcę czarnego labradora (kamilar to ja?) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: chcę mieć psa 18.05.06, 17:42 Cieszę się, że się zgadzamy co do koloru. Bo koleżanka stwierdzila, że chciałaby bezowego, a druga że wątrobianego. Czarne są najładniejsze-brudu tak nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: chcę mieć psa 17.05.06, 22:27 prawdziwy przyjaciel co wyskoczy przez okno z 9 piętra za wyrzuconą piłeczką :) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: chcę mieć psa 17.05.06, 23:34 zapomniałeś dodać Maku że na sprężynie oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: chcę mieć psa 17.05.06, 23:37 morfeusz_1 napisał: > > zapomniałeś dodać Maku że na sprężynie oczywiście zawiązanej na szyji miast obroży ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: chcę mieć psa 17.05.06, 23:39 a wogóle to witaj morfi chodź się napijemy tak konkretnie już mi się nic nie chce pracować(tzn, nawet mi się chce ale jakoś zmęczony jestem i nawet nie wiem czy tego browara tak samemu przed snem dokończę bo śpiący nadwyraz jakbym był wedle uznania mego a i znaki pozawerbalne wskazują na stan takowy) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: chcę mieć psa 18.05.06, 00:06 ja fetuję sukces Barcelony i chyba zawęża mi się krąg przyjaciół bo z tygrysicą na żyletki poszło,tym razem zaczynam się wnerwiać jak ją dorwę kiedyś to ją chyba zg...piiiiiii..ii.i.i.ii.i.i..i.i.ii. eh ten Nekro.... Odpowiedz Link Zgłoś