maro76 18.05.06, 14:26 ze słynnym przebojem "Zielono mi";)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 18:06 dzisiaj:) powinno być niezle, bo Wisnia duzo nie ma do spiewania w tej piosence u nas pewnie Kate Ryan wygra, słyszałem ten utówr na Zetce i juz sie pewnie na tyle zakorzenił ze zdziwie sie jak ktos inny wygra - mowa o półfinale na razie Odpowiedz Link Zgłoś
szukajacy_sensacji Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 18:10 Jak nie usnę (a dzisiaj łażę senny cały dzień), to może sobie włączę to widowisko. W ogóle nie wiem, kto tam startuje (poza Ich Troje, których jest już z 10 osób). Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:01 no Wiśnia poszedł na całosć:) show niezłe, dobry pomysł z umieszczeniem tego zagranicznego w trybunach powinno być OK czyli awans piosenka typu ckliwy banał - o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:02 a mi sie ta ruska podoba Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:03 czyli która?? a wogle to pamietaj o apelu Mr Orzecha ze Ich Troje czekaja na głosy rodakow zza granicy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:10 A ile reprezentacji Rosji w tym roku wystepuje, ze masz klopot z odroznieniem?;) I co, Ty mnie chcesz, zebym ja na Wisnie glosowala? A co to ja, patriota jakis?:)) Oho, Alleluja leci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:12 Ta Alleluja mi Pretty Maids przypomina jako zywo, he? Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:13 pełen odlot, nawet skrzydła mają;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:12 xemxija napisała: > A ile reprezentacji Rosji w tym roku wystepuje, ze masz klopot z odroznieniem?; > ) myslalem ze jak ruska to jakas kobita, moze z bylych republik, a to tego gostka mialas na mysli przy Wisni wysiada:))) > I co, Ty mnie chcesz, zebym ja na Wisnie glosowala? A co to ja, patriota > jakis?:)) > Oho, Alleluja leci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:22 maro76 napisał: > a wogle to pamietaj o apelu Mr Orzecha ze Ich Troje czekaja na głosy rodakow > zza granicy:)))) Serio tak mówił? Ktoś to co O!rzechowy powiedział nagrał? Pliiiiiiiiiiiiiiiizzzzz na skrzynkę :D Rrrrrrrrrrrrrrrany... bidulek mocno ten tekst odchoruje :'(( Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:24 to.ya napisała: > maro76 napisał: > > > a wogle to pamietaj o apelu Mr Orzecha ze Ich Troje czekaja na głosy roda > kow > > zza granicy:)))) > > Serio tak mówił? > Ktoś to co O!rzechowy powiedział nagrał? Pliiiiiiiiiiiiiiiizzzzz na skrzynkę :D > Rrrrrrrrrrrrrrrany... bidulek mocno ten tekst odchoruje :'(( > w tym sensie coś było ze z kraju nie mozemy ale zzagranicy jak najbardziej, wiec apel do rodakow o słanie smsow Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:43 Ech... A teraz kto będzie przepraszał? ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:11 Finlandia tera, podobno jakis odjechany team:)) o jezu:)))) tak wygladają przeciętni Finowie!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:23 Litwe widzisz???!! Litwe widzisz???!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:25 xemxija napisała: > Litwe widzisz???!! Litwe widzisz???!:))) no widze, i mi sie podoba jaja se robią ale w fajnym stylu skrzyzowanie kiboli stadionowych z Monty python i blues brothers;)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:27 kurde tam takie sensacyje a ja nie oglądam? Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:29 ogólnie nie oglądam (bo się, piiiiiiiiiii, uczę:/), tylko na Wiśnię i Lordiego włączyłem głos:) o ile za pierwszym razem pożałowałem srogo, to Lordi jak zwykle pojechał:) jestem gotów nawet smsa wysłać:) polecam ich kawałek sprzed paru lat 'Devil is a Loser':D Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:31 nawet sobie refren zanucę z tej okazji: The devil is a loser and he's my bitch For better or for worse and you don't care which The devil is a loser and he's my bitch Runnin' into trouble you skitch He's my bitch :D Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:39 Wez Mameluniu, bo jeszcze scichapek pierwsze miejsce wezmiesz, na konkursie jestesmy przeca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 18.05.06, 22:41 choć śpiewać nie umiem, to tak urocza piosnka może naprawdę zdziałać cuda i omamić esemesiarzy;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 22:53 zeby nie mial w sobie troche gogusia to nawet calkiem niczego ten inzynier jest, co nie?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 22:56 xemxija napisała: > zeby nie mial w sobie troche gogusia to nawet calkiem niczego ten inzynier > jest, co nie?:)) > łoj tak kolana miekkie sie robią:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 22:58 lepiej pan zaraz siadaj, czuje, ze on jeszcze wystapi i na dodatek bedzie mowil JEZYKIEM MILOSCI!!;)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:01 xemxija napisała: > Le pi ba - kathe puą:))) to w sobote dopiero - dzis tylko dziesiatke podadza, w tym Wisnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:03 Cos pan z tym Wisnia. Zreszta co mi tam, niech ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:04 xemxija napisała: > Cos pan z tym Wisnia. > Zreszta co mi tam, niech ma:) bo chciałbym jeszcze Wisnie w sobote olukać:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:08 sie fan zagorzaly ujawnil, czy tam ogorzaly moze zreszta;) Odpowiedz Link Zgłoś
mameluch Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:09 ile z tych półfinałów przechodzi? oby Lordi się załapał:D Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:19 a gdzie Wisnia?:) ostatnie miejsce zostało normalnie emocje niesamowite buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nie ma nas w finale kurde, trzeba za Litwą trzymać szkoda Wisni, ciekawe ile mu zabraklo? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:19 Drusiu, moze ja Ci troche tych zetlalych kartofelkow na pocieche wysle?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:19 cuś jakby finał bez wiśni. Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:20 Ja tam i tak swego faworyta mam i sie go czymie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:22 i Kate Ryan chyba przepadła eeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:23 z takimi nogami to sie nawet nie dziwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:24 dla mnie Wisnia i tak jest zwyciezcą;)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:27 hahahah! ale ten numer z przytulaniem czy nawet calowaniem brzuszka na scenie to juz wygladal mocno nieswiezo, tylko sie noszace zmieniaja;)) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:31 xemxija napisała: > hahahah! > ale ten numer z przytulaniem czy nawet calowaniem brzuszka na scenie to juz > wygladal mocno nieswiezo, tylko sie noszace zmieniaja;)) ja to widziałem po raz pierwszy:) oglaszam zalobe na forum - prosze przystroic lokal kolorem zielonym;) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:32 wez, jak po raz pierwszy, na Majkowskiej to praktykowal niezliczona ilosc razy! Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:36 xemxija napisała: > wez, jak po raz pierwszy, na Majkowskiej to praktykowal niezliczona ilosc razy! ale ja fanem Wisni od niedawna jestem:) tylko wczesniej Keine Grenzen znalem i bardzo mi sie podobalo no i na plycie "A wszystko to bo ciebie kocham" Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:39 No ja tez jestem najwieksza fanka Wisni od dzisiaj, jakos tak:) Ale swoje wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:41 xemxija napisała: > No ja tez jestem najwieksza fanka Wisni od dzisiaj, jakos tak:) > Ale swoje wiem:) czyli pani tez w zalobie?:) szkoda szkoda szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:43 Jakby to powiedziec...;)) no...hmmm...o, ze tak powiem....well....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:45 xemxija napisała: > Jakby to powiedziec...;)) no...hmmm...o, ze tak powiem....well....;))) e tam nic Wisni po takich fanach;)) niech Litwa chociaż wygra, to prawie jak Polska bedzie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:49 Prosze pana. Ja teraz cos powiem, tak? Pan mi paczy na usta. O! Teraz mowie. W tym konkursie nie moze byc dwoch zwyciezcow, taak?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:52 jeden bedzie moralny a drugi wlasciwy obaj z Polski;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:54 aaa, jak tak, to oszszywiscie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 18.05.06, 23:56 xemxija napisała: > aaa, jak tak, to oszszywiscie:))))))))) ale ze lud nie puszczał smsow na Wisnie a puszczali na jakas Armenie nie kumie Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Ale ten prowadzacy 19.05.06, 00:00 Panie, kurde, w zalobie trza zachowac jakas godnosc tak? Pan zarzuca welon i milczy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: Ale ten prowadzacy 19.05.06, 00:04 xemxija napisała: > Panie, kurde, w zalobie trza zachowac jakas godnosc tak? > Pan zarzuca welon i milczy. > ;) no to milcze zasadniczo:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 19.05.06, 00:13 dlaczego wisnia wyglądał jak transwestyta, wykorzystał chyba cały puder artystów na eurowizji? i, do cholery - KTO MU PROJEKTUJE te szajsowante kostiumy rodem majkela dzaksona, powiedzcie???!?!? Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 19.05.06, 00:15 Pewnie jakis jego najwiekszy fan:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 19.05.06, 00:17 xemxija napisała: > Pewnie jakis jego najwiekszy fan:)))) Xemka projektuje Wisni kostiumy!!! wydało sie:)) no ładnie - troszke z Majkela Jacksona troszke z Bokassy i moze Elton John tez no ladnie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 19.05.06, 00:18 ale on miał na sobei fredzle wielkości swojej głowy, z hotelu jakiegoś je pod wędził czy jak?! Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 19.05.06, 00:19 mnietka.kokietka napisała: > ale on miał na sobei fredzle wielkości swojej głowy, > z hotelu jakiegoś je pod > wędził czy jak?! do Xemki kieruj pytania z prosba o wyjasnienie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 19.05.06, 00:22 To byly chwosty, Mniecien, znane tez pod inna nazwa, kutasy mianowicie;) Moze on dlatego nie wygral? no jakis powod musial byc:)) A Ciebie, moj drogi, to jeszcze dopadne, za te kalumnie i za zaprzeszle tez;) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 19.05.06, 00:27 xemxija napisała: > To byly chwosty, Mniecien, znane tez pod inna nazwa, kutasy mianowicie;) > Moze on dlatego nie wygral? no jakis powod musial byc:)) nie kutasy tylko kutasiki:)) nie byly az takie duze, nie zapadly mi w pamiec > A Ciebie, moj drogi, to jeszcze dopadne, za te kalumnie i za zaprzeszle tez;) ale za co??:) nic złego nie mowie przeciez jakie kolumnie, o co tu biega??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 19.05.06, 00:30 pan chce powiedziec, ze nie kumie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 19.05.06, 00:33 xemxija napisała: > pan chce powiedziec, ze nie kumie?:) ja chce powiedziec, o czy jeszcze dzis nie mowilem, ze jest mnie szkoda ze obywatel Wisnia nie przeszedł do finału i przez to stracilem okazje do obejrzenia w sobote po raz kolejny tego szoł w ktorym o rywalizowaly ze soba piekne teksty z pieknym strojami zaprojektowanymi przez wielce zdolnego projektanta:))) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 19.05.06, 00:37 a ja tam sobie obejrze ze smakiem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maro76 Re: DZisiaj Wiśnia startuje czy kiedy? 19.05.06, 00:41 xemxija napisała: > a ja tam sobie obejrze ze smakiem:)) to smacznego! szczegolnie przy Finach:))) Odpowiedz Link Zgłoś