gosiaqus 23.05.06, 19:52 takie snujące się...ni to smutne, ni to romantyczne do słuchania bez przerwy jednej i tej samej przez cały dzień... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mateuszwierzbicki Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 19:55 Cohen, Okudżawa, Cave, Baez, Gintrowski, niektóre Kaczmarskiego, Simon $ Gaefunkel Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 19:55 gosiaqus napisała: > takie snujące się...ni to smutne, ni to romantyczne > do słuchania bez przerwy jednej i tej samej przez cały dzień... Też lubię. Albo tylko jedną na okrągło , aż do znudzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 19:57 to ja mam dzisiaj dwie takie Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 20:00 gosiaqus napisała: > to ja mam dzisiaj dwie takie Jakie to są? Bo ja słucham the Cure. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 20:08 a ja mogwai jedną z nich, Cody, którą uslyszałam dokładnie 4 lata temu i spowodowała aż dreszcze, bo emitowana była w radiu, podczas bardzo ważnej rozmowy jaką przeprowadzałam na gg :) Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 20:17 Nie znam. Muszę poszukać, a jak nie znajdę to się zgłoszę do Ciebie. Jeśli można ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 21:02 oczywiścię... mogę przeslać, to alternatywne gitarowe brzmienia jeśli ci pasują :) Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 21:06 Poproszę. iselin.maj@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 21:30 ale dopiero mogę to wysłać w piątek/sobotę, bo jestem totalną sierotą jeżeli chodzi i obsługę czegokolwiek co na prąd :) komputer i internet ( nie opłacany chyba od 3 miesięcy) zamulają a ja nie potrafię spakowac plików, więc zrobi to jakiś facet kompetentny, ale musi być pod ręką tak więc prześlę to, ale za parę dni :) Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 21:31 Spokojnie, poczekam :) Mam czas do końca życia i jeden dzień dłużej. O ile mi serce wytrzyma ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 21:33 takich piosenek nie wytrzyma :) Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 21:34 Prędzej nie wytrzyma czego innego. Poczytaj na Liściu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaqus Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 21:40 tych papierosów nie wytrzyma?? bo jeżeli o nie chodzi to w moim przypadku <palaczki okazjonalnej> nie wytrzymuje tego gardło, a tu sesja się zbliża, fajeczki potrzebne będą...czas najwyższy znaleźć inny sposób na rozladowanie stresu Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: melancholijne piosenki 23.05.06, 21:42 Tak. Czas rzucić w moim przypadku. To już się robbi naprawdę niebezpieczne. Szkoda życia, ech szkoda gadania... Odpowiedz Link Zgłoś