Dodaj do ulubionych

Wiecie, ze Was nie lubie juz..,

13.01.03, 23:29
ale tylko 2-3 osoby stąd, hę ?

Gadamy sobie miesiącami, spotykamy się, świadomie lub nie zdradzamy sobie
pewne tajemnice prywatne (i dane) etc - a potem jakas menda, wesz dla
niepojetych dla mnie celów doraxnych wywala wszystko na forum, albo ujawnia
pewne dane ...

rwa mc, za wuja tego nie rozumiem - zabytek jestem ???

p.s.: wqrwiony men
Obserwuj wątek
    • ulalka Re: Wiecie, ze Was nie lubie juz.., 13.01.03, 23:38
      a wiesz, ze jesli to prawda, to CIe doskonale rozumiem.. i tez sie na takie cos
      nie zgadzam...!
      • men_ Re: Wiecie, ze Was nie lubie juz.., 13.01.03, 23:44
        no własnie :(

ulalka napisała:

> a wiesz, ze jesli to prawda, to CIe doskonale rozumiem.. i tez sie na takie
        cos
        >
        > nie zgadzam...!
    • Gość: leziox Re: Wiecie, ze Was nie lubie juz.., IP: *.arcor-ip.net 13.01.03, 23:39
      Men,słowo dzielnicowego-ja nawet nie powiedziałem nikomu,jakie papierosy
      palisz.A jak ktoś zdradza jakieś sekrety,które od ciebie/u ciebie/poznał,no to
      jest po prostu kutasem,choć w sumie nie wiem o co chodzi.
      • men_ tak to jest zazwyczaj Lezio.., 13.01.03, 23:43
        a Kobitkom mamy wybaczyc ?:)

Gość portalu: leziox napisał(a):

> Men,słowo dzielnicowego-ja nawet nie powiedziałem nikomu,jakie papierosy
        > palisz.A jak ktoś zdradza jakieś sekrety,które od ciebie/u ciebie/poznał,no
        to
        > jest po prostu kutasem,choć w sumie nie wiem o co chodzi.
    • 0nly Re: Wiecie, ze Was nie lubie juz.., 13.01.03, 23:39
      a tobie co menik, depresja zimowa znowu dopadla...:((((
      zaparz sobie melisy i idz lulu, bo znowu zacznie sie sesja nocna na
      forum........
      • men_ Oj, Only, bo sobie przypomne Twoja kolezankę 13.01.03, 23:43
        Olewanie :)

0nly napisała:

> a tobie co menik, depresja zimowa znowu dopadla...:((((
        > zaparz sobie melisy i idz lulu, bo znowu zacznie sie sesja nocna na
        > forum........
        • 0nly Re: Oj, Only, bo sobie przypomne Twoja kolezankę 13.01.03, 23:46
          i teraz wszyscy sie zbieraja do biednego mena, a jemu w to graj, no zreszta
          czego sie bylo spodziewac.......
          nie znam zadnej zlewoani, wiec sobie przypominaj ile chcesz......
          • men_ Ole, a nie zle ..., 13.01.03, 23:49
            ja nie publikowałem prywatnych meili na forum :)
            • Gość: leziox Re: Ole, a nie zle ..., IP: *.arcor-ip.net 14.01.03, 00:12
              Wyrazy współczucia z powodu skurwiałości FT,Men.
              Ale zawsze musisz sie z tym liczyć,pisząc tu i znając mnóstwo ludzi,że niektóre
              jednostki będą chciały cię w jakiś sposób podkopać.
              Onlyania nie gra w takie gry,bądź tego pewien.Inne kobiety?Nie wiem.Ale i
              kobietom się nie wybacza,jeśli popełnią świństwo,bo niby dlaczego one mają mieć
              lepiej?Matę Hari też rozstrzelano i chuj tam.
            • 0nly Re: Ole, a nie zle ..., 14.01.03, 00:23
              men, ty masz paranoje???
              pewnie znowu chlasz w nadmiarze i ci zamiast bialych mysli biale strony maili
              przeslanych do mnie i przeze mnie przedrukowanych na forum sie ukazuja.....
              na upierdliwosc czasem stosuje sie taka sama upierdliwosc, ale ty juz sie
              czepiasz bez powodu, i w momencie kiedy zaczynasz mowic nieprawde, to ja sobie
              po prostu albo olewam, albo zachowuje sie podobnie do ciebie.....wiec kit ci w
              ucho, bo nie powiem gdzie chcialam napisac.........
              a jesli mam wrazenie ze teraz pol warszawy, co wiecej pol polski, co wiecej
              europa i zreszta caly swiat teraz siedzi i mysli o mailach ktorych jakas only
              przedrukowala niby na forum, to masz po prostu paranoje......
              tak jak napisalam, idz sie przespij, otrzezwij, i dopiero zacznij myslec......
              dobranoc men....
              • men_ Only, spytaj sie Marysia jak masz 14.01.03, 02:28
                taką sklerozę ..,

Nie sprawdzałem tego, ale liczysz, że archiwum gazetki jest naprawdę takie
                kiepskie ???

p.s.: chcesz więcej szczegółów, tutaj ????
                • kitek1 menik, nie drzyj pyska nadaremnie............. 14.01.03, 06:49
                  dawaj konkretne namiary na qtafonka,
                  juz my go tu zabawimy,
                  • men_ nie mam nic w tym temcie do Only, tylko ona jak 14.01.03, 09:01
                    zwykle mnie chce kąsać :)
                    • 0nly Re: nie mam nic w tym temcie do Only, tylko ona j 14.01.03, 12:44
                      menik, jesli ty sie zaczynasz cofac w rozwoju, to moze od razu wroc do okresu
                      plodowego, wszystkim bedzie przez jakis tam dzieki temu dobrze......
                      to raz......
                      dwa, najpierw kitek, teraz mario.....czy ty juz serio samodzielnie ani myslec
                      ani nic innego nie potrafisz????
    • saqqara to juz zaczyna byc zalosne.... 14.01.03, 08:44
      Men
      sam nie zachowujesz sie lepiej wyciagajac to na forum, skoro ploty wyszly w
      realu, to zalatw to rowniez poza netem. Osoba, o ktorej piszesz, jesli
      rzeczywiscie to zrobila zasluguje na obicie pyska, uwazam jednak ze robienie z
      Waszych! prywatnych spraw zamieszania na forum to juz lekkie przegiecie paly..

Kitek,
      i co bys zrobil z tymi namiarami na qtafonika? tak tylko pytam, bo mnie ciekawi
      co mozna na forum urzadzic... kiedys widzialam male "polowanie na czarownice" w
      necie i od razu mowie, jest to qrestwo na maxa.

to tyle co mialam do powiedzenia w temacie.
      • kitek1 mam swoje sposoby............... 14.01.03, 08:47
        ale,
        slusznie ze menika tez opitlilas,
      • men_ Sagarko Kotku, nie wpierniczaj się się między 14.01.03, 08:54
        wódke, a zakąske bo jeszcze niechcący kieliszkiem oberwiesz !:)

Osoba do której ten wątek skierowałem wie o tym i już !

p.s.: a tak w ogóle, zastanawiające jest to, że osoby postronne wpierniczają
        się a morałami tam, gdzie nie wiedzą, jakich s..... bronią, O !

p.s.: dzień dobry :)
        • saqqara Men, Kochanie, zakladajac watek na forum..... 14.01.03, 08:59
          wiesz, ze osoba zainteresowana sie nie odezwie, ale inni niezainteresowani
          owszem, w ten sposob sam zachecasz do wlazenia "miedzy" osoby postronne;)

bedac zupelnie osoba postronna nikogo nie bronie, napisalam ,ze jesli ktos
          wyciagnal Twoje prywatne sprawy np, na forum to nalezy mu sie opieprz, ale nie
          na forum!

ps. witam i przesylam buziaki... z daleka:)))
          • kitek1 skoro to jest rownanie, tylko z jedna niewiadoma.. 14.01.03, 09:07
            to nawet debilki,
            je rozwiaza,
            • saqqara a jaki sens w rozwiazywaniu tego rownania? 14.01.03, 09:11
              moze jakis nie-debil mi odpowie?
              • men_ najlepiej zapomnieć do 14.01.03, 10:36
                nastepnego razu - a ciekawe, co byłoby, gdyby ciebie to trafiło, hę ?:)

saqqara napisała:

> moze jakis nie-debil mi odpowie?
          • Gość: samanta Re: Men, Kochanie, zakladajac watek na forum..... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 09:08
            Menik,nawet szczurom w dokah portowych nie pisnelam slowka na twoj temt,jak
            bum,bum!!!:)))
            • men_ nadal tam łazisz matuś 14.01.03, 09:11
              krzesna ?:(
              :)))

Gość portalu: samanta napisał(a):

> Menik,nawet szczurom w dokah portowych nie pisnelam slowka na twoj temt,jak
              > bum,bum!!!:)))
              • Gość: samanta Re: nadal tam łazisz matuś IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 09:28
                przyzwyczajenie nasza druga natura menik;))))
                • men_ cosik o tym wiem.., 14.01.03, 10:26
                  tfu, tfu, tfu ..- ja to napisałem ?:)

Gość portalu: samanta napisał(a):

> przyzwyczajenie nasza druga natura menik;))))
          • men_ Saggarko, Tys prawdziwa Baba ..:)) 14.01.03, 09:10
            ale jak wybrać z 2-3 osób, którym sie zaufało i którym się kiedys pomogło i ..,
            itd ?:)

p.s.: mimo pozorów, wiem nadal, co robię :)

saqqara napisała:

> wiesz, ze osoba zainteresowana sie nie odezwie, ale inni niezainteresowani
            > owszem, w ten sposob sam zachecasz do wlazenia "miedzy" osoby postronne;)
            >
            > bedac zupelnie osoba postronna nikogo nie bronie, napisalam ,ze jesli ktos
            > wyciagnal Twoje prywatne sprawy np, na forum to nalezy mu sie opieprz, ale
            nie
            > na forum!
            >
            > ps. witam i przesylam buziaki... z daleka:)))
            • saqqara baba? nie babolina?:) 14.01.03, 09:33
              nie wiem jak wybrac.. ale skoro Ty komus zaufales a ktos zachowal sie jak
              prosiak, to no coz... sami sobie wystawil swiadectwo. nic nie poradzisz.

ps. jesli wiesz co robisz to rob dalej, ale plizzz, nie rob wiekszego zametu
              niz potrzeba:)
              • Gość: pom Nie mam pojęcia o co biega IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 14.01.03, 09:39
                i nie interesuje mnie to.
                ale to, że na FT różne ploty i cudze tajemnice sie pojawiały to nie
                pierwszyzna... No i dlatego lepiej się nie wdawać w intymniejsze dyskusje, bo
                potem tak to sie kończy, niestety:(
                • saqqara tez nie wiem o co lazi 14.01.03, 09:51
                  i nie mam zamiaru nawet sie zastanawiac. nie moja broszka. nie pierwszy raz
                  jednak tak sie zalatwia sprawy dotyczace jedynie kilku osob na forum. ktos
                  rzuca watek skierowany do jednej osoby, a reszta sie zastanawia o kogo chodzi,
                  potem zaczynaja sie pytania i domysly, najczesciej wymyslone z ksiezyca...
                  skutek? jeszcze wieksze ploty i kólko sie zamyka. gdzie sens?
                  • men_ to jak nie wiesz, to po co włazisz 14.01.03, 10:26
                    z mundrymi radami, hę ???

p.s.; postarzałaś się nagle o kilkadziesiąt lat ?:)
                    • saqqara tak sie niestety sklada 14.01.03, 10:40
                      ze bywam na tym forum. a dzis pojawil sie watek: "wiecie,... " itd. no to sie
                      kurna poczulam... no!

ps. nagle? alez skad, na te zmarszczki pracuje juz od paru lat:)
                      ps2. kurna, a ja ciagle slysze, ze dziecinnieje.. i badz tu babo, mundra... :)
                      • men_ podobno te zmarszcki robia sie Wam, 14.01.03, 10:42
                        tylko czasami, od intensywnego myslenia :)))

saqqara napisała:

> ze bywam na tym forum. a dzis pojawil sie watek: "wiecie,... " itd. no to sie
                        > kurna poczulam... no!
                        >
                        > ps. nagle? alez skad, na te zmarszczki pracuje juz od paru lat:)
                        > ps2. kurna, a ja ciagle slysze, ze dziecinnieje.. i badz tu babo, mundra... :)
                        • saqqara jesli chodzi o mnie to nawet nie czasami 14.01.03, 10:55
                          ale nonstop, juz mnie glowa boli od tego...marszczenia:)

• men_ to może już czas na tuning 14.01.03, 10:58
                            albo LYFTYNG ?:)
                            • saqqara obawiam sie ze jest juz za pozno 14.01.03, 11:03
                              jeszcze troche tuningu i bede miala twarz na plecach:)
                              • men_ cholera, a myślałem zawsze, że się 14.01.03, 11:08
                                mówi: "za uszkami" :)

saqqara napisała:

> jeszcze troche tuningu i bede miala twarz na plecach:)
                                • saqqara tak sie mowi jak 14.01.03, 11:19
                                  sie ma 16 lat, potem to sie czlwiek usmiecha odwracajac plecami:)
                                  • men_ a tak w ogóle to boli ..???? 14.01.03, 11:49
                                    chodzi mi o to naciąganie ???:)

saqqara napisała:

> sie ma 16 lat, potem to sie czlwiek usmiecha odwracajac plecami:)
                                    • saqqara nt bolu w trakcie naciagania 14.01.03, 11:54
                                      to raczej Ty moglbys mi cos wiecej powiedziec:)
                                      • men_ chyba wciągania .., 14.01.03, 11:56
                                        chyba, że już siem gubiem w twoich rozumowaniach Babolinko :)

saqqara napisała:

> to raczej Ty moglbys mi cos wiecej powiedziec:)
                                        • saqqara hahaha... jestem nadal 14.01.03, 11:59
                                          za naciaganiem, Tobie jako menowi to mowie:)))
                                          • men_ no dobra, niech bydzie wyciąganie .., 14.01.03, 12:02
                                            nietylko informacyji :)

saqqara napisała:

> za naciaganiem, Tobie jako menowi to mowie:)))
                                            • saqqara rozmowy kontrolowane... 14.01.03, 12:51
                                              rozmowy kontolowane...prosze zachowac spokoj i nie uzywac slow dwuznacznych!!!

:))
                • men_ Pomciu w d.pie mam plotki.., 14.01.03, 10:24
                  bo tego sie nie powstrzyma - no chyba, żeby się wlazło do piwnicy :)))

Ale wqrwia mnie to, że niektórzy dla 3-ch sekund-minut zistnienia na forum
                  gadaja o tym na forum, O !

p.s.: i wcale nie jestem masochistą albo maruda :)

Gość portalu: pom napisał(a):

> i nie interesuje mnie to.
                  > ale to, że na FT różne ploty i cudze tajemnice sie pojawiały to nie
                  > pierwszyzna... No i dlatego lepiej się nie wdawać w intymniejsze dyskusje, bo
                  > potem tak to sie kończy, niestety:(
                  • Gość: Ronja Re: Pomciu w d.pie mam plotki.., IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.03, 10:30
                    Ludzie, a zwłąszcza Menik, olejcie! Zapijcie i olejcie! Po co tracić życie na
                    przejmowanie sie kretyństwami!
                  • Gość: pom Ale co innego plotki... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 14.01.03, 10:30
                    takie z palca wyssane, z których można sobie łacha drzeć i jeszcze podpuchy na
                    palantów robić, a co innego jak ktoś fałszem i obluda ocieka!! niby przyjaciel
                    i zyczliwy a okazuje się, że kawał gnidy!
                    • men_ no dobra juz sie uspokoiłem trochę, ale 14.01.03, 10:38
                      nadal sie troche wqrwiam, bo nie wiem kto z tych 2-3 osób, O !:)

> takie z palca wyssane, z których można sobie łacha drzeć i jeszcze podpuchy
                      na
                      > palantów robić, a co innego jak ktoś fałszem i obluda ocieka!! niby
                      przyjaciel
                      > i zyczliwy a okazuje się, że kawał gnidy!
                      • Gość: pom najlepiej więcej się nie spoufalać... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 14.01.03, 10:45
                        z nikim z forum!! Puściłam parę kaczek i do mnie wróciły własnie na forum, w
                        formie aluzyjek innych ludków.:)) Nieważne jakie, ale sie uśmiałam - i teraz
                        już nie wyciągnie sie ode mnie wiele.:)) Czego i Tobie Menik życzę!!
                        • men_ No wiem:) Ale włażę na FT z sentymentów.., 14.01.03, 10:47
                          bo tutaj poznałem fajnych ludzi i poznałem równiez Kogoś duzo bardziej niz
                          fajnego dla mnie, O !:)
                          • Gość: pom Też jestem sentymentalna... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 14.01.03, 10:53
                            I także kilku fajnych ludków tu się pojawiło. Co nie znaczy, że trzeba z nich
                            od razu konfesjonał robić.:)))
                            Ale już Ci lepiej, widzę.:))))
                            • men_ Dlatego tez mi lepiej, bo te baby.., 14.01.03, 10:57
                              ups, twoje koleżanki po linii zawodowej poszły se wreszcie precz ode mnie z
                              pracy :)
                              • Gość: pom po linii zawodowej... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 14.01.03, 11:00
                                to chyba raczej nie:)) Bo nie sądzę, żebyś żeńską kancelarie prawniczą u siebie
                                gościł:))
                                • men_ no dobra, gafę walnąlem znowu .., 14.01.03, 11:02
                                  UPS :)))

> to chyba raczej nie:)) Bo nie sądzę, żebyś żeńską kancelarie prawniczą u
                                  siebie
                                  >
                                  > gościł:))
                                  • Gość: pom Nie wal tak gafy... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 14.01.03, 11:03
                                    bo będzie w siniakch cała i pójdzie obdukcje zrobić.:)
                                    • men_ postaram sie od następnego razu ..:) 14.01.03, 11:07
                                      ale ta żeńska kancelaria prawna .., - musze pomyslec na spokojnie :)

> bo będzie w siniakch cała i pójdzie obdukcje zrobić.:)
                                      • Gość: pom Lepiej odpuść... IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 14.01.03, 11:08
                                        zjedzą Ciebie żywcem pomiędzy przekąskami.:)))
                                        • men_ Czemu ????? 14.01.03, 11:10
                                          Jeżeli już, to wole być ostatnim daniem :)))

> zjedzą Ciebie żywcem pomiędzy przekąskami.:)))
                                          • Gość: pom Głównym daniem będziesz IP: 1ProxyWebServer:* / 10.14.44.* 14.01.03, 11:14
                                            dla aplikantek najwyżej:))
                                            Ale chyba to jeszcze lepiej, ciooo?:))
                                            • men_ Nooo, czemu nie .., 14.01.03, 11:32
                                              kto wie, co te aplikantki tak naprawdę potrafia ..:)

> dla aplikantek najwyżej:))
                                              > Ale chyba to jeszcze lepiej, ciooo?:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka