eirenne Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 09.06.06, 15:45 a kiedy wybierasz się do Gdańska? :) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 09.06.06, 19:39 Anetko,mialam jechac na Openera,ale niestety.Jade miedzy 30czerwca,a 5lipca.A wybierasz sie moze? Odpowiedz Link Zgłoś
eirenne Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 09.06.06, 21:00 Nie specjalnie, ale będę przejeżdżać koło Gdańska w drodze do domu 25 czerwca:) Gdybyś akurat wtedy tam była, to bym zboczyła na pogaduchy pod Neptunem... :D Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 09.06.06, 16:02 jak tani? Poszukać mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 09.06.06, 16:07 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=57 Na tym forum zapytaj. Powinno coś być. Może akademiki - chociaż nie wiem jakie stawki mają. www.univ.gda.pl/pl/ciekawe/?tpl=noclegi#1 Kolejny: katalog.trojmiasto.pl/turystyka_i_noclegi/schroniska_akademiki/ Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 09.06.06, 16:07 www.univ.gda.pl/pl/ciekawe/?tpl=noclegi#1 Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 09.06.06, 16:21 męzczyźni, którym dziewczyny współczują, najczęściej nie są mężczyznami :( Odpowiedz Link Zgłoś
maximilianna Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 09.06.06, 16:37 mateuszwierzbicki napisał: > męzczyźni, którym dziewczyny współczują, najczęściej nie są mężczyznami :( To inna sprawa. Nie zastanawiałam się nad tym. Tylko w czambuł przepisałam z Kazirodztwa . Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 09.06.06, 19:37 Jechalam kiedys do Warszawy w przedziale z bardzo nobliwymi osobami i czytalam sobie "Ptaszka na uwiezi"hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 09.06.06, 19:40 maximilianna napisała: > Może akademiki - chociaż nie wiem jakie stawki mają. Juz probowalam ,ale ceny podawali mi powyzej...50zl!Jak za hoteliki;)Znalazlam pokoj w samodzielnym mieszkaniu za 25 Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 09.06.06, 19:50 black_magic_women napisała: > Juz probowalam ,ale ceny podawali mi powyzej...50zl! w ktorym akademiku takie ceny były? w zeszłym roku w sierpniu (a wiec szczyt sezonu) w wyremontowanym akademiku doba kosztowała 25 zł ,a dla studentów była jeszcze zniżka i z okna było widać morze:) > Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 09.06.06, 20:33 Chyba w politechnice i jeszcze czyms.A Ty gdzie spalas? Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Znalezc tani nocleg w Gdansku 10.06.06, 10:58 akademik UG na ich stronie mozesz zobaczyć jak wyglądają, dokładnie Gdańsk-Brzeźno:) najfajniejsze jest położenie 200metrów do morza:) niedaleko molo, i pokoje ok:) ja nie byłam sama, ale gdyby było inaczej to nie musiałabym robic dopłaty, ze np sama zajmuje 3 osobowy pokoj:) Odpowiedz Link Zgłoś