asiek101 27.06.06, 10:04 tiny.pl/tfmd Aferę robią, jaby przytyła 20 kilo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nioma Re: Opona Brodzika 27.06.06, 10:22 powinna pamietac o wciagnieciu brzucha:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Opona Brodzika 27.06.06, 10:33 moja koleżanka widziała ją osobiście ze 3 tyg temu bo brodzikowa była zainteresowana kupnem apartamentu w budynku gdzie moja koleżanka ma biuro. Mówiła że jest chuda wysoka i ładna i ja jej wierze Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Opona Brodzika 27.06.06, 21:08 Ciekawe co by napisali Ci z SE jak by moje KOŁO RATUNKOWE zobaczyli ?? :))))) Taka oponka to pikuś jest. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Opona Brodzika 28.06.06, 06:26 aari napisała: > Ciekawe co by napisali Ci z SE jak by moje KOŁO RATUNKOWE zobaczyli ?? :))))) Aari, dorzuce swoje koło i stworzymy "słoneczny patrol" ;))))) Co Ty na to? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aari Re: Opona Brodzika 28.06.06, 08:50 :))) hehehe nie będziemy musiały kupować pontona !!!! :))))) Cóż za oszczędność w inwestycjach !! :) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Opona Brodzika 28.06.06, 08:57 :)))))) Patrz Pani, jak to mieszkanie w Krakowie uczy oszczędności ;) Koła mamy, ponton tyż, jeszcze "służbowe mundurki" ;) ... Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Opona Brodzika 27.06.06, 11:01 no fucktycznie baleron-durnie i tyle jak dla mnie to mogliby upomniec Cielecka, zeby cos zjadła, bo niedługo rentgen nie bedzie potrzebny, zeby jej watrobe obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
irmelin Re: Opona Brodzika 27.06.06, 11:44 Fanką Brodzika nie jestem ale przesadzają.Może zeżarła jakieś meksykańskie danie z fasolą i ją ciut napuszyło...ładnie wygląda zdecydowanie lepiej od Cieleckiej, poza tym chłop nie pies na kości nie leci jak mawiała moja babcia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Opona Brodzika 27.06.06, 12:21 kazdemu można zrobić złe jak i super zdjecie. KAŻDEMU! Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Opona Brodzika 27.06.06, 12:51 He he. W Fakcie i SE są te same zdjęcia. W SE skupili się na brzuchu, a w Fakcie na nowej fryzurze. Tylko tyle, ze w Fakcie nie widac takiego brzucha. Jak dla mnie powiększyli go komputerowo. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Opona Brodzika 27.06.06, 15:39 śmieeeeeeeeeeeeeerdzi mi to fotomontażem. Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: Opona Brodzika 27.06.06, 16:37 Brodzikowa w Fakcie img397.imageshack.us/img397/485/brodzik4ya.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Opona Brodzika 27.06.06, 17:12 była w niedzielnym DDTVN, oponka była widoczna, biust sie lekko wylewał zza dekoltu,(moze wina dekoltu) ale wygladała naprawde pieknie, w tej nowej fryzurze wyglada o wiele naturalniej, niż w tej żółtej szopie loków Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Opona Brodzika 27.06.06, 19:10 to prawda, w tej fryzurze fajnie wyglada a i kolor wlosow bardziej pasuje. w tym samym superexpresie Kozuchowska zapowiedziala, ze w czasie wakacyjnego odpoczynku chce zrzucic pare kilogramow(HMMMMMMMMMMM) Odpowiedz Link Zgłoś