Dodaj do ulubionych

Butów szukam

28.06.06, 09:55
Mam jeszcze do przejrzenia 80 stron na allegro, także będe za dwie godziny :))
A co powiecie na te:
www.allegro.pl/show_item.php?item=110425771&msg=Aukcja+zosta%C5%82a+dodana+do+obserwowanych.%0A%09%3C%2Fp%3E%3Cp%3EAby+przed+zako%C5%
84czeniem+otrzyma%C4%87+e-mail+z+przypomnieniem%2C%3Cbr+%2F%3Ezmie%C5%
84+ustawienia+w+zak%C5%82adce%0A%09%3Ci%3EMoje+Allegro+%3E+Aukcje+%3E+%
3Ca+href%3D%22%2Fmy_allegro.php%3Fpage%3Dauctions%26type%3Dwatch%22%
3EObserwuj%C4%99%3C%2Fa%3E%3C%2Fi%3E
Obserwuj wątek
    • chytra_hydra Re: Butów szukam 28.06.06, 10:25
      wspomnienie snu, mówisz... ja nie wiem, czy buty powinny się tak nazywać, ja
      mam wrażenie, że one nie będą chciały mi na nogach chodzić;)
      • chloe30 Re: Butów szukam 28.06.06, 10:29
        No wiele bym w nich nie posmigała.
        Bo w ogóle to wlazłam tam żeby znaleźć sportowe sandały.
        Ale ten zielony kolor...
        • chytra_hydra Re: Butów szukam 28.06.06, 10:42
          ten zielony kolor jest hipnotyczny, aj bym mu nie wierzyła;)poza tym, daleko im
          raczej do butów sportowych, daleko... no i czy one piękne?...;)
          • chloe30 Re: Butów szukam 28.06.06, 10:46
            No dla mnie piękne, ale ja juz takich butów co się nadaja tylko na przejście do
            samochodu mam od groma. Znalazłam sandały, zaraz ci linka zapodam. a nawet trzy
            linki :)
          • chloe30 Re: Butów szukam 28.06.06, 10:48
            www.allegro.pl/item111501125_sandaly_damskie_w_atrakcyjnej_cenie.html
            www.allegro.pl/item111206286_kolorowe_sandalki_profilowane_fussbett_37_r_.html

a to już nie sandały, ale cena mnie kusi, na sucha jesień by były, co myślisz?
            www.allegro.pl/item111080455_lekkie_polbuty_skora_welur_otmet_rozmiar_37.html
            • chytra_hydra Re: Butów szukam 28.06.06, 10:59
              widzę, że Ty jesteś osiełkowa w estetyce (od osiołków, czyli zamszowych butów
              tuż nad kostkę wiązanych, taka trochę brzydsza wersja tych na suchą jesień
              niebieskich). z sandałów, jeśli już, wybrałabym raczej te kolorowe, te pierwsze
              za bardzo oazą mi jadą;) niebieskie na jesień ładne:)
              • chloe30 Re: Butów szukam 28.06.06, 11:05
                Kochana, ja mam obecnie ok. 50 par butów - wszelkie fasony, kolory, materiały.
                Niestety do pracy chodze teraz pieszo, na co moje nieprzyzwyczajone nogi
                reaguja źle - no więc daruję sobie klapeczki na szpileczce z dwoma paskami, i
                chcę miec wygodne buty. Oaza, nie oaza, ja się pomyka po dziurawym chodniku to
                moge byc nawet radio maryja - alleluja i do przodu :)))))
                • chytra_hydra Re: Butów szukam 28.06.06, 11:14
                  wszystko prawda, ale te z kolorowymi paskami też są sportowe i wygodne,
                  przecież widać! a są ładniejsze:):):)
                  50 par?... no kochana, zaimponowałaś mi....;)
                  • chloe30 Re: Butów szukam 28.06.06, 11:16
                    Bo ja kocham buty :)) W zwiazku z czym bardzo cierpie obecnie chodząc
                    codziennie w tych samych sandałach lekarskich i musze kupic nowe :)))
                    Te kolorowe tez mi się bardzie podobaja. I pasek pomarańczowy posiadam, ja
                    znalazł :))
                    • katimai Re: Butów szukam 28.06.06, 11:24
                      takie z paskami mam wlasnie na nogach ale Sholla , bo w te podroby nie wierze,
                      mnie leża , ale ja zawsze w ortopedycznych biegałam heh
                      • chloe30 Re: Butów szukam 28.06.06, 11:27
                        Ja mam otmęt - rewelka.
                        A mam też buty no name i wytrzymały juz trochę.
                        Ja generalnie mało patrzę na markę, tylko na wykonanie i fason/kolor.
                        Z markowych to mam jedne takie kuźwa cuda, w których przejście 5 metrów jest
                        niezłym wyczynem. Ale musiałam je kupić bo takie same kupiła sobie Naomi
                        Campell (i tym samym sklepie - moja głupota mnie poraża :)))))))
                        • conejito13 Re: Butów szukam 28.06.06, 11:53
                          to sie wypowiem.
                          te pierwsze, zielone calkiem fajowe. moga byc, choc czubkow nie lubie.
                          natomiast te paskowe dziwne to nie:( no, moze inaczej - nie moj styl. nawet jak
                          na sportowe, nie za bardzo. nie wspominajac o tych siermieznych niebieskich:(
                          brrr... jak wojskowe. nie.
                          natomiast mam jedno pytanie zasadnicze:
                          czy te buty sa UZYWANE? bo na jednym zdjeciu tak wygladaja... jesli tak,
                          to...sory...wypadam...:(
                          • chloe30 Re: Butów szukam 28.06.06, 11:57
                            Conejito litości, używane????
                            Zdarzają się używane dośc często, ale ja ich zwyczajnie nie kupuję.
                            A ogromna większośc to sa nowe buty od jakichś hurtowników czy producentów -
                            zreszta to jest w opisie - używane czy nowe.
                            A gdyby ktoś używane jako nowe wystawił to łatwo poznac (po zakupie niestety)
                            po podeszwie.

Widzę, że w kwestii komfortu dla stpy tylko Katimai mnie tu popiera :))
                            • conejito13 Re: Butów szukam 28.06.06, 12:01
                              nie no ja cie popieram, jak najbardziej! sama nosze wygodne buty, rowniez na
                              plaskim, rowniez sandaly czy klapki. buty sportowe (nie adidasy) takze mam. ale
                              akurat te z paskami mi sie nie podobaja zwyczajnie. to kwestia gustu. a podobno
                              o gustach nie dyskutuje:) a te niebieskie...coz...watpie, zeby byly komfortowe,
                              choc moge sie mylic, musialabym dotknac i pomacac. dlatego nie kupilabym butow
                              przez internet. ja musze przymierzyc, sprawdzic.
                              • chloe30 Re: Butów szukam 28.06.06, 12:06
                                Najwyżej pierwszy raz sie natnę - do tej pory z allegro wpady nei zaliczyłam :))
                                PS: zwracam również uwagę, że ja owszem w biurze pracuję, ale BUDOWY :)) Mnie
                                żaden dress code nie obowiązuje, moge przyjśc w stroju kapielowym jak mi się
                                zachce :DDD
                                W poprzedniej firmie nawet bym o takich butach nie pomyślała.
                                Niebieskie kupie i zdam ci relacje Conejito :))
                                • conejito13 Re: Butów szukam 28.06.06, 12:13
                                  no to super maja twoi koledzy...stroj kapielowy..hm...:)
                                  a ogolnie, to chyba tylko w polsce sandaly nika moga kosztowac 300 zlotych!:(:(
                                  to jakies chore... nie dosc, ze je w chinach robia, to jeszcze na wschodni
                                  rynek trzy razy wiecej kosztuja:( koszmmmaaar!
                          • chloe30 Aha 28.06.06, 11:58
                            Sportowe to złe okreslenie, sportowe sandały sa inne i mi nie leżą.
                            Te sa ortopedyczne :)
                            • chytra_hydra Re: Aha 28.06.06, 12:00
                              a sportowe na przykład nike widziałaś? bo to piękne są buty i ja się dziwię, że
                              Ci by nie leżały:) naprawdę sportowe, naprawdę niebywale wygodne i naprawdę
                              wyglądają trendy:) się zastanów może?;) są takie modele, że normalnie odpaść
                              można, designerskie, że fiu fiu:) słowo honoru:)
                              • conejito13 Re: Aha 28.06.06, 12:03
                                o, i tu sie z chytra zgodze w 100%. nike i reebok maja bardzo sprytne sandalki,
                                trendi i w ogole:) te, owszem. sa sportowe, sa wygodne, sa ladne. za
                                ortopedyczne dziekujemy pieknie. jeszcze sie nachodzimy za jakies 20.scia lat.
                                co innego, jak ktos ma problemy ze stopami, wtedy rozumiem i nic mi do tego,
                                ale ja osobiscie, zadnych problemow nie mam i takich nie kupuje. poki co,
                                wole 'normalne'.
                              • chloe30 Re: Aha 28.06.06, 12:04
                                Nike widziałam i mi nie leżą. Może nie wszystkie modele widziałam, ale te co
                                widziałam to nie :(
                                Poza tym - jak się kupuje tyle butów co ja to czasem człowiek nie ma ochoty 300
                                zeta wydawać :) szczególnie na letnie.
                                Mam buty za 29 zeta i trzymaja sie nieźle - no ale przy tej rotacji to ja je
                                zakładam 4 razy do roku :))
                              • sonrie Re: Aha 28.06.06, 12:04
                                A mnie te paski nawet leżą - mam czarne gdzieś. A tak w ogóle to nabyłam
                                ostatnio kilka(naście) koszulek Zara i Esprit na allegro - wszystko z metkami
                                oczywiście (ceny w dolcach), za GROSZE (dosłownie). Buty kupiłam raz - Ryłko
                                (uwielbiam je) i na ebay pumki (też lubię) - allegro rulez!:)
                                • chloe30 Re: Aha 28.06.06, 12:07
                                  Daj namiary na sprzedawcę Esprita, strasznie lubię. Zarę zresztą też.
                                  • sonrie Re: Aha 28.06.06, 12:08
                                    W wyszukiwarę wpisz esprit; tam większość ciuchów-koszulek jest z metkami -
                                    kupowałam u różnych.
                                • conejito13 Re: Aha 28.06.06, 12:08
                                  sonrie napisała:

> A mnie te paski nawet leżą - mam czarne gdzieś. A tak w ogóle to nabyłam
                                  > ostatnio kilka(naście) koszulek Zara i Esprit na allegro - wszystko z metkami
                                  > oczywiście (ceny w dolcach), za GROSZE (dosłownie). Buty kupiłam raz - Ryłko
                                  > (uwielbiam je) i na ebay pumki (też lubię) - allegro rulez!:)

kiedy twoj mynsz wraca do polski? w sobote zaczynaja sie przeceny tutaj.
                                  • sonrie Re: Aha 28.06.06, 12:10
                                    UUU, w piątek :) U nas Zara już przecenia, esprit też. Kazałam mu się zakręcić
                                    koło Zary (chciał garnitur - w Polandzie przymierzał, ale były za krótkie
                                    rękawy), ale nie ma czasu - musi cały czas gdzieś łazić :(
                                    • chytra_hydra Re: Aha 28.06.06, 12:46
                                      o właśnie, właśnie! chloe, Ty pomyśl o pumkach! oni to mają naprawdę fajowe
                                      buty i sandały też:)
                                      • chloe30 Re: Aha 28.06.06, 12:49
                                        Aleście się uwzięły.
                                        Nie. Kupie se oazowe za 3 dychy bo w pracy mi zwisa jak wyglądam :PPPP
                                • chloe30 Ryłko 28.06.06, 12:09
                                  Swego czasu miałam buty na straaaaasznie wysokim obcasie, z Ryłko właśnie. One
                                  były z takie skóry i tak wyprofilowane, że chodziło się jak w kapciach.
                                  Miały dziury na poodeszwie jak wreszcie z wielkim żalem wyrzuciłam...
                                  • sonrie Re: Ryłko 28.06.06, 12:12
                                    Ja też gdzieś mam takie na obcasie wysokaśnym: mama powiedziała, że je sprzeda
                                    za 20 zeta - raz byłam, jeszcze na studiach:) teraz kupiłam prawie na płaskim.
    • chloe30 Te i tylko te!!! 28.06.06, 12:52
      www.allegro.pl/item112433537_christian_dior_hawaii_glamour_.html
      Cena nie gra roli :PPPPP
      • chytra_hydra Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 12:55
        ja zawsze wiedziałam, że Ty jesteś szurnięta!;)))))
        • chloe30 Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 12:57
          chytra_hydra napisała:

> ja zawsze wiedziałam, że Ty jesteś szurnięta!;)))))

Chciałas powiedzieć, że mam świetny gust :PPP
          • chytra_hydra Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 13:30
            moim zdaniem jedno drugiego nie wyklucza;)
            • chloe30 Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 13:31
              Obejrzałam juz wszystkie 108 stron.
              Teraz dzwonię do kumpeli i ustalamy co najlepsze :))
              • chytra_hydra Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 13:32
                szyurnięte... obie...;)
                • chloe30 Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 13:57
                  chytra_hydra napisała:

> szyurnięte... obie...;)

Siedząc razem na moim koncie ustaliłyśmy które nadają sie do zakupu (te szare
                  wg kumpeli super ok :)))
                  • chytra_hydra Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:00
                    no to fru;) będzie chloe biegać, jako ta kozica;)
                    • chloe30 Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:14
                      chytra_hydra napisała:

> no to fru;) będzie chloe biegać, jako ta kozica;)

Zapomniałam jej diorów hwajskich pokazać, o żesz w morde....ale dobrze, jeszcze
                      by sama wzięła :)))
                      • chytra_hydra Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:15
                        a Ty je poważnie weźmiesz?... matko przenaj...;)
                        • chloe30 Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:16
                          chytra_hydra napisała:

> a Ty je poważnie weźmiesz?... matko przenaj...;)

Ty mnie poważnie źle osądzasz :)))))
                          • chytra_hydra Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:17
                            a to zupełnie mozliwe, jak wiadomo: nie sądź byś nie był sądzony;)
                            • chloe30 Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:21
                              Ale przejście w takich butach i obserwowanie reakcji ludzi byłoby kuszące :)))
                              • chytra_hydra Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:26
                                ja bym chciała zobaczyć... tych ludzi oczywiście;)
                                • chloe30 Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:31
                                  Może po prostu kupie sobie kwiat i zrobię sobie hawajskie sandały
                                  ortopedyczne??? :)
                                  • chytra_hydra Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:39
                                    uhm... oraz nabądź powój w ilościach hurtowych i zrób sobie wieniec na szyję;)
                                    • chloe30 Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:44
                                      Oraz spódniczkę z liści fikusa :DDDDDDD
                                      • chytra_hydra Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:54
                                        oraz kwiaty we włosach... potargał wiatr;))))))
                                        • chloe30 Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:55
                                          I TIPSY w kwiatki!!!!!!!!!
                                          • chytra_hydra Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:57
                                            no kochana, to wszyscy już będą leżeć u Twych stóp;)
                                            • chloe30 Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 14:59
                                              Może jeszcze dodam jakiś ciekawy cień, jaki kolor byś proponowała??
      • conejito13 Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 16:11
        chloe30 napisała:

> www.allegro.pl/item112433537_christian_dior_hawaii_glamour_.html
        > Cena nie gra roli :PPPPP
        no:) te, to chociaz kolo diora staly!;)
        • chloe30 Re: Te i tylko te!!! 28.06.06, 16:16
          conejito13 napisała:

> > > no:) te, to chociaz kolo diora staly!;)
          >
          Nie żartuj bo się dior w grobie przewraca :)))
          • conejito13 Re: Te i tylko te!!! 29.06.06, 09:24
            no wiesz... torebke diora obok postawili, dla wiekszego nacisku znaczy;) a ty
            nie doceniasz gestu. to sie nazywa prawdziwy marketing!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka