silvii 29.01.03, 11:42 dla Tych co kcom ofcors... robiona przeze mła... ma się rozumieć... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 11:44 godzina! godzina mnie interesuje!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 11:46 z pianka na dwa paluszki? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 11:48 Empek! na dwa paluszki? żartujesz... moja jest na conajmniej cztery!!!! ;)))) Martuś godz. do ustalenia... o której Ci pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 11:52 o paluszkach to ty moze nie mow:)) niech ci szaki wytlumaczy definicje Twixa:))) silvii napisała: > Empek! na dwa paluszki? żartujesz... moja jest na conajmniej cztery!!!! > ;)))) > > Martuś godz. do ustalenia... o której Ci pasuje? > Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 11:48 Empek, paluszki będą zupełnie gdzieindziej...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 11:56 dla Ciebie to beda paluszki... rybne:P Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:01 No i wszystko w temacie... ;))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:05 generalnie pasuje mi miedzy 19.00, a 20.00. moge przyniesc ewentualnie kogos pod pacha? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:08 hmm.... a ma poczucie humoru ten ktoś? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:14 Nie wiem czy ma, ale napewno ma co inne....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:17 randia_ napisała: > Nie wiem czy ma, ale napewno ma co inne....:)))) hihihi, jak przybedziesz to zobaczysz Randyjko :)))) dam do zbadania osobiscie. wprawdzie u Silvii stoi sofa, a nie kozetka, ale zawsze cos ;))))) poczucie humoru ma, ale mowilam, ze przyniose herosa ewentualnie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:19 Przeciez ja nic nie mówie.... hahahahahahahahahaha!!!!!:)))))))) Mnie tam kozetka nie potrzebna, wystarczy podłoga w kuchni....:))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:28 Martuś ofcors zabieraj ze sobom! Randia! zwłaszcza ta w mojej kuchni... wyjątkowo Ci pasuje... ;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:31 silvii napisała: > Randia! zwłaszcza ta w mojej kuchni... wyjątkowo Ci pasuje... ;))))))))))))))) Oczywiście, ale to w pokoju się walałam.....:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:34 kciałam nie być nietaktowna... i tego już nie dodawałam... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:37 Alez ja siem nie wstydzę, że lubię się po ziemi powalać....:))))) Zwłaszcza przez to, przez co się walałam....:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:38 boszzzzz, to moze lepiej jak przyjde sama. nie chce, zeby sie heros przez Was nabawil jakiejs choroby psychicznej :))))) jeszcze jakas krzywde mu zrobicie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:39 spoks... aż takie prędkie do krzywdzenia nie jesteśmy... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:45 Martucha, gdybys tam ze mną, wtedy była, to tez byś się walała..:))))))))))) Gwarantuje!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:46 walala ze smiechu czy z rozpaczy? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:49 bez podniet, pomyslcie moje drogie co Martucha wam moze przyprowadzic, perkoza, losia, czarnucha... itp.itd. :P na waszym miejscu ograniczalbym sie tylko do real facetow, supermenow, gosci 100% - owych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:51 Empek, czyzbys mial na mysli siebie? ;)))))) Ciebie tez moge wziac, mam nadzieje, ze Silvii nie bedzie miala nic przeciwko temu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:58 Sylwi na pewno nie bedzie miala nic przeciwko temu, w koncu jej lozko jest moim lozkiem, jej biust jest moim biustem :))))))) martucha_ napisała: > Empek, czyzbys mial na mysli siebie? ;)))))) Ciebie tez moge wziac, mam nadziej > e, ze Silvii nie bedzie miala nic > przeciwko temu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:59 emperor napisał: > Sylwi na pewno nie bedzie miala nic przeciwko temu, w koncu jej lozko jest moim > > lozkiem, jej biust jest moim biustem :))))))) > tylko czy ona o tym wie? a z tego co slyszalam, mozecie sie dzielic biustonoszami hihihihihihi :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:16 wie, wie, ale jesli sie teraz wyprze to Martusia, musisz udostepnic swoje, z czystej grzecznosci oczywiscie:)) martucha_ napisała: > emperor napisał: > > > Sylwi na pewno nie bedzie miala nic przeciwko temu, w koncu jej lozko jest > moim > > > > lozkiem, jej biust jest moim biustem :))))))) > > > tylko czy ona o tym wie? a z tego co slyszalam, mozecie sie dzielic biustonosza > mi hihihihihihi :)))))))))) > Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:35 hehehe, obawiam sie, ze moje piersi moga Ci sie wydawac nieodpowiednie ;))))))) mozesz nie udzwignac ciezaru........ odpowiedzialnosci ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:38 odpowiedzialnosci??? przeciez hajtac sie nie bedziemy:P Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:39 emperor napisał: > odpowiedzialnosci??? przeciez hajtac sie nie bedziemy:P a kto tu mowi o hajtaniu sie? :P wrrrrrrrrrrr......... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:56 ty cos wspominasz o odpowiedzialnosci:P:P:P w zyciu piekne sa tylko chwile i one dla mnie sie licza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 14:53 emperor napisał: > ty cos wspominasz o odpowiedzialnosci:P:P:P > w zyciu piekne sa tylko chwile i one dla mnie sie licza:)) odpowiedzialnosc, bo w jakies tam nieudolne rece swoich piersi nie powierzam, o! :)))))))) musisz jakis test przejsc, zebym miala pewnosc ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 15:01 daj na probe, jak posmakujesz to sie zepsujesz:P Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 15:05 bleeeeeee i beda zgnile? to jakis koszmar. smakowac Ci moga, ale bez psucia sie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 15:09 musisz sie jakos lepiej konserwowac:P Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 15:36 w jaki sposob? chwilowo sa sprezyste i jedrne i niczego im nie brakuje ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:53 martus ze śmiechu!!!! :))))))))))) Empek, my o niczym innym nie mówimy, jak............ "o real facetow, supermenow, gosci 100% - owych:))" Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:59 yeeep :)) bum, bum, :P randia_ napisała: > martus ze śmiechu!!!! :))))))))))) > > Empek, my o niczym innym nie mówimy, jak............ > > "o real facetow, supermenow, gosci 100% - owych:))" > Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:04 Empek, a klapsa w swoją uroczą pupcie chcesz??? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:18 alez prosze cie bardzo:) dluzny nie pozostane:P Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:21 Empek!!! o ile mnie pamięć nie myli... pogardziłeś moimi piersiami bo ponoć za bardzo pomarszczone są, i moim łóżkiem też, bo nie mam młodszej siostry... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:25 syn marnotrawny powrocil...:P bedzie trzymal wrobla w garsci i zapomni o jaskolkach na dachu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:26 czy Ty do mnie pijesz Empuś? osłodź to jakoś... bo kwaśne... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:28 Mmmmmmmmmm..... a to może byc przyjemne...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:36 aaa o czym mówisz Randyjko? ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:40 No jak to o czym?? Ty, Martucha, Empek, kawa i ja...:)))))))))))) Układ idealny.... tylko jak on biedak wróci do Krakowa....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:41 jeszcze będzie Szaki... hmmm... no nie wiem.... on juz żywy nie da rady... zamóimy mu jakieś nosze... ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:45 No tak, ale saqq bedzie z.......:))) Ale i z nim sobie poradzimy...:)))))) Noszy trza, noszy...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: rozmowy kontrolowane... 29.01.03, 13:59 ooo! no ja mam nadzieję, że to czytasz! ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor czego ja sie dowiadauje!!!:))) 29.01.03, 13:59 Siekiera, co to za naiwniak??????? :P Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: czego ja sie dowiadauje!!!:))) 29.01.03, 14:05 Koga nazywasz naiwniakiem???? Ojca mojej matki??? Oj, grabisz sobie empek!!!! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara pitu pitu... 29.01.03, 14:08 czytam czytam... i kontroluje:))) aha, wlasnie, Empek, obrazasz ojca matki Randii ktora jest moja jeszcze nie odnaleziona czy juz wlasnie odnaleziona siostra... kurna... guibe sie... mam jedynie nadzieje ze nie wyladuje kiedys w lozku zwlasnym ojcem... fuj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: pitu pitu... 29.01.03, 14:16 No może z ojcem nie, ale z dziadkiem......:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pitu pitu... 29.01.03, 14:20 .... krotko mowiac, stado murzynow:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: pitu pitu... 29.01.03, 14:37 co wy kcecie! przynajmmniej wszystko w rodzinie!!! zostanie... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pitu pitu... 29.01.03, 14:39 do chwili gdy nie zaczne organami na bliskim wschodzie handlowac:P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pitu pitu... 29.01.03, 14:53 Ciebie na wiele nie wystarczy, to fakt:P Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:00 shaki, ale na twojej cnotce majatek zbije:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:04 Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:06 tja.... Randia, nie smiej sie tak szeroko, bo zawalu dostaniesz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:17 Saqq wyobraziłam sobie Empka stojącego na rogu w Bangladeszu i krzyczącego......" Dziewicto szakiry, dziewictwo szakiry"... To poprostu...... hahahhahahahahahahahahha :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:19 moja Kochana na takich rzeczach sie wlasnie najlepiej zarabia, niby istniec nie moze, a jednak!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:36 a fe! Emperor, ale prosie z Ciebie wyszlo... wstydz sie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:45 tylko nie po imieniu, bo pomysla ze my rodzenstwo:P Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 16:46 w te sobote to wyglada na to,ze nie.. a szkoda.. :(( choc z drugiej strony, Sylviczko... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 21:22 hmmm... staraj się staraj Uluś.... w końcu wiesz....co tracisz! ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:56 no i nici, Sylviczko :)) ale nie martw sie, zawitam kiedys w twe progi raz jeszcze na te oslawiona kawke :)) buziaczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii hop! i odliczamy... 30.01.03, 14:01 bardzo proszem o potwierdzanie przybycia... bo muszem przeliczyć chętnych na litry mleka... ;))) aaa i na 18.00 zapraszam... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: hop! i odliczamy... 31.01.03, 11:42 wątek podbijam... a co... ;))) i buziak na dzieńdobry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _grucha Re: KAWA dobra! w sobotę... IP: 194.29.137.* 31.01.03, 12:41 Niesteyy, ominie mnie przyjemnosc kawy z obrazkami - wyjezdzam do Gdanska na caly weekend. Bede podziwial uroki morza w tak piekna pogode:)). buzka dla wszsytkich, co tak jak ja som dzis podqrwieni na otaczajaca nas glupote... Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 12:43 Gruszek, tego Gdanska Ci cholernie zazdroszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _grucha Re: KAWA dobra! w sobotę... IP: 194.29.137.* 31.01.03, 12:54 Eeee tam, wilgotno, w kosciach lupie, smierdzi rybami... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -grucha Re: KAWA dobra! w sobotę... IP: 194.29.137.* 31.01.03, 13:05 nie ma to jak cruel world... :) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:08 zeby ten world byl tylko cruel, na dodatek jest jeszcze wilde :) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:06 a ja tam uwielbiam morze... Baw się dobrze Gruszku! potaplaj fale odemnie ;))) a jak wrócisz... hmmm... podwójną będziesz musiał wypić... za karę o! buziak Martucha Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:31 czesc Silvii, z tego co wiem widzimy sie wieczorkiem :)) Empek, czy Ty juz zadnej kobitce nie przepuscisz? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:46 ??? czesc lewy i prawy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:47 wolny tylko lewy... prawy jest juz zajęty... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... IP: *.chello.pl 31.01.03, 14:01 moze Silvii karmi swoja latorosl? Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:08 Empek! nie amputował... tylko ze starości uwiądł i sam odpadł... ;))) chyba powinienieś się za młodszymi zacząć oglądać... bo u mnie tylko jeden został i to nie wiadomo na jak długo! ............ Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:15 ostatnio mnie silikon podnieca:))) Odpowiedz Link Zgłoś
martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:18 Empek, zle trafiles, ja nie mam silikonow :( Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:18 Sylvi a ty znów handlujesz czymś co do ciebie nie należy...... Qrwa, chyba cie wychłostam....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:35 wychłostasz mnie???? naprawdę???? teraz tylko tak mówisz... żeby mi smaka narobić... obiecanki macanki! ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:44 Nie mówię, nie mówię tylko tak...:))) Zobaczysz jak cię jutro...!!! :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:47 aaa dzisiaj się nie zobaczymy? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 15:04 Randia, nie rob jej krzywdy! ona jest moja!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 15:14 sie nie smiej, nieuchronnie zbliza sie termin mej wizyty w wa-wie:P mieszkanie posprzatane? lozeczko poscielone? bo spedze u ciebie jedna noc:)) reszte u reszty kobiet na boku:P Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 15:17 po nocy u mnie nie będziesz juz w stanie myśleć o innych kobietach.... więc chyba musisz odwrócić kolejność jeśli chcesz zrealizować swój plan... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 15:22 uraz do kobiet na cale zycie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 15:24 czy uraz... tego nie wiem ;) ale Ci tego nie życzę... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś