Dodaj do ulubionych

KAWA dobra! w sobotę...

29.01.03, 11:42
dla Tych co kcom ofcors... robiona przeze mła... ma się rozumieć...

;)))))
Obserwuj wątek
    • martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 11:44
      godzina! godzina mnie interesuje!!!!!!!!!!
    • emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 11:46
      z pianka na dwa paluszki? :))
      • silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 11:48
        Empek! na dwa paluszki? żartujesz... moja jest na conajmniej cztery!!!!
        ;))))

Martuś godz. do ustalenia... o której Ci pasuje?
        • emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 11:52
          o paluszkach to ty moze nie mow:)) niech ci szaki wytlumaczy definicje Twixa:)))

silvii napisała:

> Empek! na dwa paluszki? żartujesz... moja jest na conajmniej cztery!!!!
          > ;))))
          >
          > Martuś godz. do ustalenia... o której Ci pasuje?
          >
      • randia_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 11:48
        Empek, paluszki będą zupełnie gdzieindziej...:)))))
        • saqqara Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 11:56
          dla Ciebie to beda paluszki... rybne:P
          • silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:01
            No i wszystko w temacie... ;)))))))))))))))))))
            • martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:05
              generalnie pasuje mi miedzy 19.00, a 20.00. moge przyniesc ewentualnie kogos pod pacha?
              • silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:08
                hmm.... a ma poczucie humoru ten ktoś? ;)))
                • randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:14
                  Nie wiem czy ma, ale napewno ma co inne....:))))
                  • martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:17
                    randia_ napisała:

> Nie wiem czy ma, ale napewno ma co inne....:))))

hihihi, jak przybedziesz to zobaczysz Randyjko :)))) dam do zbadania osobiscie. wprawdzie u Silvii stoi sofa, a nie
                    kozetka, ale zawsze cos ;)))))
                    poczucie humoru ma, ale mowilam, ze przyniose herosa ewentualnie :)))))
                    • randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:19
                      Przeciez ja nic nie mówie.... hahahahahahahahahaha!!!!!:))))))))
                      Mnie tam kozetka nie potrzebna, wystarczy podłoga w kuchni....:)))
                      • silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:28
                        Martuś ofcors zabieraj ze sobom!

Randia! zwłaszcza ta w mojej kuchni... wyjątkowo Ci pasuje... ;)))))))))))))))
                        • randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:31
                          silvii napisała:

> Randia! zwłaszcza ta w mojej kuchni... wyjątkowo Ci pasuje... ;)))))))))))))))
                          Oczywiście, ale to w pokoju się walałam.....:))))))))))))
                          • silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:34
                            kciałam nie być nietaktowna... i tego już nie dodawałam... ;))))
                            • randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:37
                              Alez ja siem nie wstydzę, że lubię się po ziemi powalać....:)))))
                              Zwłaszcza przez to, przez co się walałam....:))))))))))))))))
                            • martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:38
                              boszzzzz, to moze lepiej jak przyjde sama. nie chce, zeby sie heros przez Was nabawil jakiejs choroby psychicznej
                              :))))) jeszcze jakas krzywde mu zrobicie ;)))
                              • silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:39
                                spoks... aż takie prędkie do krzywdzenia nie jesteśmy... ;))))
                                • randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:45
                                  Martucha, gdybys tam ze mną, wtedy była, to tez byś się walała..:)))))))))))
                                  Gwarantuje!!!!!!!!
                                  • martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:46
                                    walala ze smiechu czy z rozpaczy? :))))
                                  • emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:49
                                    bez podniet, pomyslcie moje drogie co Martucha wam moze przyprowadzic, perkoza,
                                    losia, czarnucha... itp.itd. :P
                                    na waszym miejscu ograniczalbym sie tylko do real facetow, supermenow, gosci
                                    100% - owych:))
                                    • martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:51
                                      Empek, czyzbys mial na mysli siebie? ;)))))) Ciebie tez moge wziac, mam nadzieje, ze Silvii nie bedzie miala nic
                                      przeciwko temu ;)))
                                      • emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:58
                                        Sylwi na pewno nie bedzie miala nic przeciwko temu, w koncu jej lozko jest moim
                                        lozkiem, jej biust jest moim biustem :)))))))

martucha_ napisała:

> Empek, czyzbys mial na mysli siebie? ;)))))) Ciebie tez moge wziac, mam
                                        nadziej
                                        > e, ze Silvii nie bedzie miala nic
                                        > przeciwko temu ;)))
                                        • martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:59
                                          emperor napisał:

> Sylwi na pewno nie bedzie miala nic przeciwko temu, w koncu jej lozko jest moim
                                          >
                                          > lozkiem, jej biust jest moim biustem :)))))))
                                          >
                                          tylko czy ona o tym wie? a z tego co slyszalam, mozecie sie dzielic biustonoszami hihihihihihi :))))))))))
                                          • emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:16
                                            wie, wie, ale jesli sie teraz wyprze to Martusia, musisz udostepnic swoje, z
                                            czystej grzecznosci oczywiscie:))

martucha_ napisała:

> emperor napisał:
                                            >
                                            > > Sylwi na pewno nie bedzie miala nic przeciwko temu, w koncu jej lozko jest
                                            > moim
                                            > >
                                            > > lozkiem, jej biust jest moim biustem :)))))))
                                            > >
                                            > tylko czy ona o tym wie? a z tego co slyszalam, mozecie sie dzielic
                                            biustonosza
                                            > mi hihihihihihi :))))))))))
                                            >
                                            • martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:35
                                              hehehe, obawiam sie, ze moje piersi moga Ci sie wydawac nieodpowiednie ;))))))) mozesz nie udzwignac
                                              ciezaru........ odpowiedzialnosci ;))))))
                                              • emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:38
                                                odpowiedzialnosci??? przeciez hajtac sie nie bedziemy:P
                                                • martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:39
                                                  emperor napisał:

> odpowiedzialnosci??? przeciez hajtac sie nie bedziemy:P

a kto tu mowi o hajtaniu sie? :P wrrrrrrrrrrr.........
                                                  • emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:56
                                                    ty cos wspominasz o odpowiedzialnosci:P:P:P
                                                    w zyciu piekne sa tylko chwile i one dla mnie sie licza:))
                                                  • martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 14:53
                                                    emperor napisał:

> ty cos wspominasz o odpowiedzialnosci:P:P:P
                                                    > w zyciu piekne sa tylko chwile i one dla mnie sie licza:))

odpowiedzialnosc, bo w jakies tam nieudolne rece swoich piersi nie powierzam, o! :))))))))
                                                    musisz jakis test przejsc, zebym miala pewnosc ;))))))
                                                  • emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 15:01
                                                    daj na probe, jak posmakujesz to sie zepsujesz:P
                                                  • martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 15:05
                                                    bleeeeeee i beda zgnile? to jakis koszmar. smakowac Ci moga, ale bez psucia sie ;))))
                                                  • emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 15:09
                                                    musisz sie jakos lepiej konserwowac:P
                                                  • martucha_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 15:36
                                                    w jaki sposob? chwilowo sa sprezyste i jedrne i niczego im nie brakuje ;)))))))
                                    • randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:53
                                      martus ze śmiechu!!!! :)))))))))))

Empek, my o niczym innym nie mówimy, jak............

"o real facetow, supermenow, gosci 100% - owych:))"
                                      • emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 12:59
                                        yeeep :)) bum, bum, :P

randia_ napisała:

> martus ze śmiechu!!!! :)))))))))))
                                        >
                                        > Empek, my o niczym innym nie mówimy, jak............
                                        >
                                        > "o real facetow, supermenow, gosci 100% - owych:))"
                                        >
                                        • randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:04
                                          Empek, a klapsa w swoją uroczą pupcie chcesz??? :))))))
                                          • emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:18
                                            alez prosze cie bardzo:)
                                            dluzny nie pozostane:P
                                            • silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:21
                                              Empek!!!

o ile mnie pamięć nie myli... pogardziłeś moimi piersiami bo ponoć za bardzo
                                              pomarszczone są, i moim łóżkiem też, bo nie mam młodszej siostry...

;))))))))
                                              • emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:25
                                                syn marnotrawny powrocil...:P
                                                bedzie trzymal wrobla w garsci i zapomni o jaskolkach na dachu:))
                                                • silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:26
                                                  czy Ty do mnie pijesz Empuś? osłodź to jakoś... bo kwaśne... ;))))))))
                                                  • emperor Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:31
                                                    ja tez cie kocham:))
                                            • randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:28
                                              Mmmmmmmmmm..... a to może byc przyjemne...:)))))
                                              • silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:36
                                                aaa o czym mówisz Randyjko? ;)))))))))))))
                                                • randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:40
                                                  No jak to o czym??
                                                  Ty, Martucha, Empek, kawa i ja...:))))))))))))
                                                  Układ idealny.... tylko jak on biedak wróci do Krakowa....:)))))
                                                  • silvii Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:41
                                                    jeszcze będzie Szaki... hmmm... no nie wiem.... on juz żywy nie da rady...
                                                    zamóimy mu jakieś nosze... ;))))))))))
                                                  • randia_ Re: Empek-koneserze od trupow 29.01.03, 13:45
                                                    No tak, ale saqq bedzie z.......:)))
                                                    Ale i z nim sobie poradzimy...:))))))

Noszy trza, noszy...!!!
                                                  • saqqara rozmowy kontrolowane... 29.01.03, 13:47
                                                    tak tylko uprzedzam:))
                                                  • silvii Re: rozmowy kontrolowane... 29.01.03, 13:59
                                                    ooo! no ja mam nadzieję, że to czytasz! ;))))))
                                                  • emperor czego ja sie dowiadauje!!!:))) 29.01.03, 13:59
                                                    Siekiera, co to za naiwniak??????? :P
                                                  • randia_ Re: czego ja sie dowiadauje!!!:))) 29.01.03, 14:05
                                                    Koga nazywasz naiwniakiem????
                                                    Ojca mojej matki??? Oj, grabisz sobie empek!!!! :))))
                                                  • saqqara pitu pitu... 29.01.03, 14:08
                                                    czytam czytam... i kontroluje:)))

aha, wlasnie, Empek, obrazasz ojca matki Randii ktora jest moja jeszcze nie
                                                    odnaleziona czy juz wlasnie odnaleziona siostra... kurna... guibe sie... mam
                                                    jedynie nadzieje ze nie wyladuje kiedys w lozku zwlasnym ojcem... fuj!:)
                                                  • randia_ Re: pitu pitu... 29.01.03, 14:16
                                                    No może z ojcem nie, ale z dziadkiem......:))))))))
                                                  • emperor Re: pitu pitu... 29.01.03, 14:20
                                                    .... krotko mowiac, stado murzynow:))))
                                                  • randia_ Re: pitu pitu... 29.01.03, 14:28
                                                    Jasne wodzu!!!!!!:)))))))))))
                                                  • silvii Re: pitu pitu... 29.01.03, 14:37
                                                    co wy kcecie! przynajmmniej wszystko w rodzinie!!! zostanie...

;))))
                                                  • emperor Re: pitu pitu... 29.01.03, 14:39
                                                    do chwili gdy nie zaczne organami na bliskim wschodzie handlowac:P
                                                  • saqqara Re: pitu pitu... 29.01.03, 14:53
                                                    Ciebie na wiele nie wystarczy, to fakt:P
                                                  • emperor Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:00
                                                    shaki, ale na twojej cnotce majatek zbije:)))
                                                  • randia_ Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:04
                                                    Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • saqqara Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:06
                                                    tja....

Randia,
                                                    nie smiej sie tak szeroko, bo zawalu dostaniesz:)))
                                                  • randia_ Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:17
                                                    Saqq wyobraziłam sobie Empka stojącego na rogu w Bangladeszu i
                                                    krzyczącego......" Dziewicto szakiry, dziewictwo szakiry"...

To poprostu...... hahahhahahahahahahahahha :))))))))))))))))
                                                  • saqqara Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:19
                                                    moja Kochana
                                                    na takich rzeczach sie wlasnie najlepiej zarabia, niby istniec nie moze, a
                                                    jednak!:))))
                                                  • emperor Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:30
                                                    juz wczesniej poszla do zyda???? :P
                                                  • saqqara Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:36
                                                    a fe! Emperor, ale prosie z Ciebie wyszlo... wstydz sie
                                                    ;)
                                                  • emperor Re: pitu pitu... 29.01.03, 15:45
                                                    tylko nie po imieniu, bo pomysla ze my rodzenstwo:P
    • ulalka Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 16:46
      w te sobote to wyglada na to,ze nie.. a szkoda.. :(( choc z drugiej strony,
      Sylviczko... ;))
      • silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 29.01.03, 21:22
        hmmm... staraj się staraj Uluś.... w końcu wiesz....co tracisz!

;)))))))))))))
        • ulalka Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:56
          no i nici, Sylviczko :)) ale nie martw sie, zawitam kiedys w twe progi raz
          jeszcze na te oslawiona kawke :))
          buziaczki :)
    • silvii hop! i odliczamy... 30.01.03, 14:01
      bardzo proszem o potwierdzanie przybycia... bo muszem przeliczyć chętnych na
      litry mleka... ;)))

aaa i na 18.00 zapraszam...
      • silvii Re: hop! i odliczamy... 31.01.03, 11:42
        wątek podbijam... a co... ;))) i buziak na dzieńdobry!
    • Gość: _grucha Re: KAWA dobra! w sobotę... IP: 194.29.137.* 31.01.03, 12:41
      Niesteyy, ominie mnie przyjemnosc kawy z obrazkami - wyjezdzam do Gdanska na
      caly weekend. Bede podziwial uroki morza w tak piekna pogode:)).
      buzka dla wszsytkich, co tak jak ja som dzis podqrwieni na otaczajaca nas
      glupote...
      • martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 12:43
        Gruszek, tego Gdanska Ci cholernie zazdroszcze!
        • Gość: _grucha Re: KAWA dobra! w sobotę... IP: 194.29.137.* 31.01.03, 12:54
          Eeee tam, wilgotno, w kosciach lupie, smierdzi rybami...
          :)
          • martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:01
            nie ma to jak optymizm :)
            • Gość: -grucha Re: KAWA dobra! w sobotę... IP: 194.29.137.* 31.01.03, 13:05
              nie ma to jak cruel world...
              :)
              • martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:08
                zeby ten world byl tylko cruel, na dodatek jest jeszcze wilde :)
            • silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:06
              a ja tam uwielbiam morze... Baw się dobrze Gruszku! potaplaj fale odemnie ;)))

a jak wrócisz... hmmm... podwójną będziesz musiał wypić... za karę o!

buziak Martucha
              • emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:22
                czesc dupeczka:P
                • martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:31
                  czesc Silvii, z tego co wiem widzimy sie wieczorkiem :))
                  Empek, czy Ty juz zadnej kobitce nie przepuscisz? ;))
                  • emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:36
                    staram sie jak moge:P
                • silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:43
                  Cześć Macho... ;))))
                  • emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:46
                    ???
                    czesc lewy i prawy :))))
                    • silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:47
                      wolny tylko lewy... prawy jest juz zajęty... ;))))
                      • emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 13:51
                        amputowali go?? :P
                        • Gość: martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... IP: *.chello.pl 31.01.03, 14:01
                          moze Silvii karmi swoja latorosl?
                          • emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:03
                            udostepnisz swoje:P
                            • silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:08
                              Empek! nie amputował... tylko ze starości uwiądł i sam odpadł... ;))) chyba
                              powinienieś się za młodszymi zacząć oglądać... bo u mnie tylko jeden został i
                              to nie wiadomo na jak długo! ............
                              • emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:15
                                ostatnio mnie silikon podnieca:)))
                                • martucha_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:18
                                  Empek, zle trafiles, ja nie mam silikonow :(
                              • randia_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:18
                                Sylvi a ty znów handlujesz czymś co do ciebie nie należy......
                                Qrwa, chyba cie wychłostam....:)))))
                                • silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:35
                                  wychłostasz mnie???? naprawdę???? teraz tylko tak mówisz... żeby mi smaka
                                  narobić...

obiecanki macanki!

;)))
                                  • randia_ Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:44
                                    Nie mówię, nie mówię tylko tak...:)))
                                    Zobaczysz jak cię jutro...!!! :)))))))))))))
                                    • silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 14:47
                                      aaa dzisiaj się nie zobaczymy?
                                      • emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 15:04
                                        Randia, nie rob jej krzywdy! ona jest moja!!! :P
                                        • silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 15:09
                                          ;)))))))))))))............
                                          • emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 15:14
                                            sie nie smiej, nieuchronnie zbliza sie termin mej wizyty w wa-wie:P
                                            mieszkanie posprzatane? lozeczko poscielone? bo spedze u ciebie jedna noc:))
                                            reszte u reszty kobiet na boku:P
                                            • silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 15:17
                                              po nocy u mnie nie będziesz juz w stanie myśleć o innych kobietach.... więc
                                              chyba musisz odwrócić kolejność jeśli chcesz zrealizować swój plan...

;))))
                                              • emperor Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 15:22
                                                uraz do kobiet na cale zycie? :P
                                                • silvii Re: KAWA dobra! w sobotę... 31.01.03, 15:24
                                                  czy uraz... tego nie wiem ;) ale Ci tego nie życzę... ;))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka