Dodaj do ulubionych

gdzie na urlop

30.06.06, 08:42

Obserwuj wątek
    • wesola_kicia Re: gdzie na urlop 30.06.06, 08:45
      Staszów, lub Bieszczady
      • strzelec0001 Re: gdzie na urlop 30.06.06, 08:59
        a blizej mnie ???
        • wesola_kicia Re: gdzie na urlop 30.06.06, 09:01
          S.mnie pytasz
          tyle lat tam nie byłam
          Rumia,Mielno,Hel,
          Sopot,dalej nie pamiętam
          • strzelec0001 Re: gdzie na urlop 30.06.06, 09:03
            :-))
            • wesola_kicia Re: gdzie na urlop 30.06.06, 09:11
              tak tak uśmiechaj się
              • fantka Re: gdzie na urlop 30.06.06, 18:54
                ja decyduję w ostatniej chwili ;D
                • fantka Wyjechać w pojedynkę 01.07.06, 16:44
                  serwisy.gazeta.pl/turystyka/1,50348,3437051.html
                  • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 02.07.06, 09:27
                    W to lato to chyba pojadę gdzieś do Niemiec :-)
                    • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 04.07.06, 07:07
                      Wygląda na to ze pojadę,
                      ale o tym sza ;)
                      • verona81 Re: Wyjechać w pojedynkę 04.07.06, 08:21
                        fantka napisała:

> Wygląda na to ze pojadę,
                        > ale o tym sza ;)

oki oki buzie na klucz ;-))powodzenia ;-)
                        • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 07.07.06, 20:03
                          dlaczego nic sobie nie można zaplanować?
                          niczego nie można być pewnym?
                          • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 17:56
                            Screen! Gdzie na urlop sie wybierasz?
                            • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 18:00
                              Fantko! Na wyjazd mnie w tym roku niestety nie stać, nawet taki najmniejszy.
                              Codziennie jakoś organizujemy czas, wyjeżdżamy za miasto nad wodę. Przyszły
                              tydzień będę musisła poświęcić trochę na pracę. Balkon czeka nieszczęsny:(((
                              • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 18:11
                                Codzienne wyjazdy za miasto to też coś !
                                • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 18:15
                                  Jasne, że tak:-))))
                                  A ile się napatrzę na młodych panów w kąpielówkach;-)))
                                  • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 18:17
                                    ;)
                                    • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 18:19
                                      podrywają Cię?
                                      • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 18:32
                                        Nie, z daleka sie przygladaja a jak podchodzą to pewnie stwierdzają: "za
                                        stara":-)
                                        • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 18:34
                                          a w odpowiednim wieku nikogo nie było?
                                          • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 18:36
                                            Wszyscy w parach:-(((
                                            Ja z synkiem i z koleżanką w wieku mojej mamy;-)
                                            • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 18:39
                                              No tak,
                                              brak singli,
                                              ale gdzieś oni są,
                                              popatrzą na piękną opaloną ...
                                              • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 19:04
                                                Gdzie ich szukać, gdzie???;-)))
                                                • kelnerpodpalma Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 19:10
                                                  Ja także jestem singlem
                                                  i gdzie mam znaleźć dziewczynę,
                                                  jak Fantka nie wypuszcza mnie z kafe ;-))
                                                  • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 08.07.06, 23:45
                                                    skarżypyta ;))
                                                  • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 10.07.06, 06:56
                                                    marzę o urlopie,
                                                    o mazurach, o jeziorach i lesie ;))
                                                  • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 21:15
                                                    już tak bardzo pragnę urlopu ;D
                                                  • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 22:05
                                                    Wiesz co Fantko?
                                                    Kilka osób stara się wmówić mi, że jestem za bardzo opalona i już za chuda. Tak
                                                    mi z tym dobrze było i znaleźli się jacyś zazdrośnicy:-(
                                                    dlaczego kocham
                                                  • verona81 Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 22:06
                                                    tez tak mam , to sa zazdorsnicy i zal im du.... sciska, o!
                                                  • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 22:14
                                                    To niech im tak ściśnie, że z zaparcia przytyją z 10 kilo! O!!:-)
                                                  • verona81 Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 22:19
                                                    co tam 10 ...20 nie badzmy takie skromne ;-P
                                                  • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 22:21
                                                    właśnie rozpoczęłam wątek trącający tego tematu :-)
                                                  • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 22:21
                                                    hahahhaahaha:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                  • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 22:24
                                                    temat plażowy,
                                                    tzn najbardziej na plaży widoczny ;-P
                                                  • verona81 Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 22:27
                                                    wiemy Fantko, nadejdzie ten dzien....kiedy?
                                                  • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 22:58
                                                    mówisz o moim urlopie?
                                                    jeszcze nie wiem...
                                                    w planie jest sierpień ;)
                                                  • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 23:02
                                                    Mój urlop dobiega końca:-((((
                                                  • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 23:04
                                                    kiedy do pracy?
                                                  • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 23:06
                                                    W poniedzałek:(
                                                    Dzsiaij byłam w firmie na chwilkę i kierownik krzyczła: Emciu wracaj juz!!!!
                                                  • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 23:09
                                                    stęsknili się za Tobą ;-)
                                                    rozumiem ich - okres urlopowy,
                                                    kadry przerzedzone
                                                  • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 11.07.06, 23:11
                                                    SAtęsknili się za moim gumowym łańcuchem;-)
                                                  • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 12.07.06, 06:44
                                                    gumowym łańcuchem????
                                                  • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 12.07.06, 07:38
                                                    No bo ja mam na swoim stanowisku taki gumowy łańcuch;-)
                                                  • screen Re: Wyjechać w pojedynkę 12.07.06, 07:40
                                                    Uprzedzam pytania...
                                                    Nie, nie!!! Nikogo nim nie chłostam;-))
                                                    On mnie trzyma na miejscu a jak tylko próbuję się gdzieś ruszyć to zaraz widze
                                                    klienta i musze wracać do biurka;-))
                                                    Ot i cała filozofia
                                                  • fantka Re: Wyjechać w pojedynkę 13.07.06, 07:03
                                                    a długi ten łańcuch?
    • tapatik Re: gdzie na urlop 04.07.06, 08:09
      Na Węgry. O ile uda mi się zebrać odpowiednią ekipę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka