Dodaj do ulubionych

Szukanie rogala - ciag dalszy

30.01.03, 14:47
Wypieczona dzis jestem i chrupiaca.
Rogaliku, jestes?????
Obserwuj wątek
    • mawyr Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 14:56
      Niestety droga B. same sztangle i biny :)))))))))
      • slodka_buleczka Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 14:58
        Moze byc czerstwy!!!
        byle nie zakalcowaty, tego nie zniose.
        • zakrzywiony_rogal Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 15:51
          to ja meine liebe. przybyłem, byś smarowała mnie masełkiem.
          • slodka_buleczka Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 15:54
            dzisiaj ty bedziesz mnie smarowal... maselkiem orzechowym
            • zakrzywiony_rogal Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 15:56
              dobrze luv. juz wyciagam. mhm, ale jaka Ty faktycznie wypieczona i prężna!
              • slodka_buleczka Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 15:59
                ty tez sie dzis wyjatkowo udales!! do tego taki blyszczacy jestes z wierzchu -
                od jaj pewnie!!
                • zakrzywiony_rogal Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:02
                  ja ja. jak ja lubię Twoje komplementy! chodź tu, będę Cię smarował moja piękna!
                  • slodka_buleczka Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:04
                    tylko grubo smaruj, inaczej nie lubie
                    • zakrzywiony_rogal Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:12
                      zupełnie mnie to pochłania. kochanie, gdzie jeszcze dosmarowac?
                      • emperor Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:16
                        bede rzygal, jeszcze moment:P
                        • piekarz_zakalec Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:20
                          tez sie zaraz porzygam jak patrze na ten burdel.
                          Czerstwa bula i rogal przezarty przez korniki wysmarowani zjelczalym maslem
                          buhaha
                          • slodka_buleczka Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:21
                            na drzewo mordo pijacka!!
                            • piekarz_zakalec Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:23
                              cha cha, usmialem sie dopiero chalo niewyrosnieta
                              • slodka_buleczka Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:24
                                znowu piekarzowa sie puscila z betoniarzem? wcale sie nie dziwie, chle chle
                                • piekarz_zakalec Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:27
                                  ciebie nawet betoniarz nie chcial w betoniarce przekrecic, i dlatego jestes
                                  taka chala niewyrosnieta, buhahahaha
                                  • slodka_buleczka Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:32
                                    haha!!! on nie piekarz a mu rosnie!! nie co tobie, hahahahaha
                                    • piekarz_zakalec Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:34
                                      chyba mu turkuc podjadek bielmo powiekszyl, bo sie rozbudowywuje z rodzina,
                                      buhaha
                      • slodka_buleczka Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:19
                        ten pan na dole potrzebuje poslizgu... niedopieczony jakis...
                        • piekarz_zakalec Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:21
                          Bys sie zbuku obmyla troche, bo te jaja ci smierdza.
                          buhaha
                          • slodka_buleczka Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:23
                            bujaj wory padalcu, kupil mnie przyjemny chloptas i juz nie jestem twoja!!!!
                            • piekarz_zakalec Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:25
                              nie kupil, tylko cie kupiono dla walesajacego sie romuna, buhahahahaha
                              • slodka_buleczka Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:27
                                piekarzowa mnie jemu zaniosla, bo woli rumunow i autobus arabow od ciebie,
                                hahahaha
                                • piekarz_zakalec Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:31
                                  to chyba we wlasnych gaciach cie niosla, buhahaha
                                  • slodka_buleczka Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:33
                                    a pamietasz jeszcze, jak wygladaja damskie gacie? hahahahahahaaaaa
                                    • piekarz_zakalec Re: Szukanie rogala - ciag dalszy 30.01.03, 16:35
                                      damskich gaci z bula w srodku przyznaje ze jeszcze nie widzialem, buhahaha
                            • zakrzywiony_rogal Re: Zakalec!! 30.01.03, 16:27
                              lepiej siebie wypiecz i zostaw moja Słodziutką w spokoju!!

Kochanie, Słodyczko, chodź, chodź do mnie, pochrupiemy troszke!
                              • slodka_buleczka Re: Zakalec!! 30.01.03, 16:29
                                ide ciasteczko moje
                                niech sie ten zakalec drozdzami obezre, bo mu juz nic nie rosnie!!
                                • piekarz_zakalec Re: Zakalec!! 30.01.03, 16:32
                                  a ty niedosc ze przez korniki wyzarty to i plesniec juz zaczynasz cha cha
                              • piekarz_zakalec Re: Zakalec!! 30.01.03, 16:29
                                tez mi slodka bula, buhahaha
                                • zakrzywiony_rogal Re: Moja Słodka!! 30.01.03, 16:35
                                  wiedziałem, że jesteś tylko moja, no chodź przytul sie do mojego skromnego
                                  rożka!
                                  • piekarz_zakalec Re: Moja Słodka!! 30.01.03, 16:37
                                    jak ci korniki do konca rozek opieprza to juz nie bedzie miala bula nawet do
                                    czego sie przytulac, buhahahaha
                                    • slodka_buleczka Re: Moja Słodka!! 30.01.03, 16:39
                                      Buziu buuzi piekarzu, zazdrosniku jeden :))
                                      nie martw sie, piekarzowa wroci do ciebie
                                      ale z brzuchem!! hahahahahahaahaha
                                  • slodka_buleczka Re: Moja Słodka!! 30.01.03, 16:38
                                    przytulam sie i chodzmy bo tu smierdzi zacierem!!
                                    • zakrzywiony_rogal Re: Moja Słodka!! 30.01.03, 16:44
                                      chodźmy, zabieram Cię ze sobą! i znikamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka