kamilar 04.07.06, 18:48 Odechciało mi się nad Biebrzę. Będą mnie doić, jak jakieś francuskiego albo japońskiego turystę www.biebrza.org.pl/pol/turyst/cennik.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 18:53 Co to się porobiło! Przez te Francuzy, Japońce, Amerykańce czy Niemce to Polak nie może nigdzie wyjechać! Protest! Zablokujmy Biebrzę! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 19:09 Janou to Twoja wina, czemu mi to zrobilaś?;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 19:11 Ach i do tego francuska sabotażystka o pseudonimie Janou. Państwo polskie w niebezpieczeństwie! Tow. Zewsi - nam nada budować kanu indiańskie i blokować, blokować, blokować Biebrzę! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 19:44 Draństwo pieprzeni kapitaliści j.....ć to też nie jadę! VIII. Licencje na połów ryb w Biebrzańskim PN 1) licencja na rok z łodzi i brzegu -100 zł (przy zwrocie rejestru połowu z poprzedniego roku - 90 zł) 2) licencja na rok z brzegu -80 zł (przy zwrocie rejestru połowu z poprzedniego roku - 70 zł) 3) licencja na 14 dni z łodzi i brzegu -40 zł (przy zwrocie rejestru połowu z poprzedniego roku - 30 zł) 4) licencja na 1 dzień z łodzi i brzegu -10 zł (przy zwrocie rejestru połowu z poprzedniego roku - 8 zł) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 19:45 Dosyć ucisku burżuazji! PARTIA do boju! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.zewsi Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 22:30 Partia o swoich członkach (sorry Kamilar za to sformułowanie) nie zapomina. Proponuję wystosować odezwę o treści: "Kamilarowym ciemiężycielom mówimy stanowcze NIE!" Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 22:32 Ależ Towarzyszu Zewsi, być członkiem i to członkiem nie byle jakim, bo jedynie słusznej partii, to zaszczyt. Za to nie można sie obrazić Odpowiedz Link Zgłoś
tow.zewsi Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 22:49 Szczególnie, że PARTIA wysunęła Was - skromnego członka - z ramienia na czoło! Partia w Was wierzy! Partia o Was nie zapomina! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 22:35 tow.zewsi napisał: > Partia o swoich członkach (sorry Kamilar za to sformułowanie) nie zapomina. > Proponuję wystosować odezwę o treści: > "Kamilarowym ciemiężycielom mówimy stanowcze NIE!" zewsi tow. - przefarbowałeś się na wakacje? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.zewsi Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 22:47 Towarzyszu Morfeuszu. Nie musiałem oczywiście się przefarbowywać. Po prostu usiadłem pewnego dnia i zadałem zajebiście proste pytanie: "Jakie kolory mam krew?" Zastanowiłem się i postanowiłem rozwijać działalność partyjną. Widzę co się dzieje w Polsce i musiałem (tak jak pozostali członkowie naszej partii) włączyć się w nurt odnowy, który to nurt doprowadzi nasz kraj ho, ho, albo i jeszcze dalej. Tym nurtem pokazujemy całej zblazowanej Europie do czego jesteśmy zdolni krocząc ramię w ramię pod wspólnym przewodnictwem UKOCHANEGO PRZYWÓDCY, który wespół z WIELKIM WODZEM i SPRAWIEDLIWYM PRZEWODNIKEIM wskazują nam w jakim kierunku mamy się udawać. No i w związku z tym udawaniem wpólnie z pozostałymi członkami aktywnie uczesticzymy w zmianach, jakie dokonują się na naszych (i Waszych) oczach. To tyle może na początek. Czy są jakieś pytania? Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 19:58 a nie mowilam:)tak szczerze wszystko nam sie wydawalo drogo w porownaniach do francuskich cen i sredniej polskiej pensji. Kurcze,hotel w Bialymstoku 50 euro(200zl) na dobe to szalenstwo,na lazurowym wybrzezu koniec czerwca(bo w lipcu ceny ida do gory)w miejscowosci Sainte Maxime (to przeciez nie zadna pipidowka)48.50euro za dobe,a w Krakowie mniej niz 100 euro nie ma nic. Czytalam w zeszlym roku w Polityce ze taniej jest wyjechac na wczasy za granice niz zostac na wakacje w Polsce np.na wybrzezu i masz slonce jak w banku. A propos Biebrzy chetnie bym tam pojechala ale mam zle przeczucie maz nie chce wakacji w Polsce boi sie polskich kierowcow i polskich drog i prawde mowiac ja tez. Zycze mimo wszystko powodzenia na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 20:13 morfeusz_1 napisał: > Ja kcę do Ocypla :)????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Pieprzyć to, nie jadę 04.07.06, 20:52 Ale w takim miejscu se popływać kajakiem:) pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Poland_Biebrza_Burzyn.jpg Masz to w Prowansji:)? P.S. Z mojego rekonesansu wynika, ze Bieszczady są tańsze od Podlasia i na Słowację blisko, gdzie jest jeszcze taniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: Pieprzyć to, nie jadę 05.07.06, 00:17 a takie masz?:) www.as-tu-vu.com/camargue/flamand-rose-camargue.html fr.wikipedia.org/wiki/Flamand_rose www.provence-infos.com/arles.html#La%20camargue Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: Pieprzyć to, nie jadę 05.07.06, 00:23 jak zawsze cos sie pop.......... www.provence-infos.com/arles.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Pieprzyć to, nie jadę 05.07.06, 14:27 No faktycznie, takich tam nie ma, ale Wy tam mówicie w takim dziwnym narzeczu:) I w dodatku słabo tam z angielskim:( A i piwo u Was droższe, niż u nas. Zresztą zanim zacznę poznawać świat, chcę pierwszo poznać Polskę, a Prowansję kiedyś napewno zobaczę:) Odpowiedz Link Zgłoś
janou21 Re: Pieprzyć to, nie jadę 05.07.06, 15:45 kamilar napisał: > Zresztą zanim zacznę poznawać świat, chcę pierwszo poznać Polskę, a Prowansję > kiedyś napewno zobaczę:) ******* zycze Ci i Polski i Prowancji a ze piwo drogie to prawda i po angielsku tez nie bardzo,najlepiej naucz sie troche francuskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Pieprzyć to, nie jadę 05.07.06, 15:58 janou21 napisała: > zycze Ci i Polski i Prowancji a ze piwo drogie to prawda i po angielsku tez > nie bardzo,najlepiej naucz sie troche francuskiego:) Kiedyś nawet próbowałem, wypożyczyłem ksiązkę "Grancuski dla poczatkujących". ale potem okazało się, ze nie jestem tak zdolny jak T. Garigue Masaryk i się z ksiązki w 3 miesiące języka nie nauczę:( Odpowiedz Link Zgłoś