Dodaj do ulubionych

najlepszy dowcip tego lata

06.07.06, 18:21
Nutopia zaczyna post słowawi: "o ile pamiętam...":)
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:23
      hahaha
      genialne
      nie pamiętasz czy sama to wymyśliłaś?
      • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:24
        hahahahha
        uff...dopiero teraz się uspokoiłem...
        za dużo jak dla mnie tego popłudnia
        • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:25
          bo jak już Nutopia coś napisze to boki zrywać
          • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:28
            o ile sama ich nam nie zerwie tym nowym lśniącym stalowym harpunem co jej z
            gdańska na urodziny przywiozłem...
            • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:30
              nie licz na pieszczoty
              niedawno pisała, że na nie trzeba zasłużyć
              • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:33
                ja zasługuję tylko na xuja
                • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:34
                  (ale to gorsze niż harpub:(...wrrr
                • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:34
                  myślę, że xuj w oku to rodzaj hm... sympatii
                  • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:35
                    myślisz?
                    • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:36
                      taaaa
                      lubię Cię
                      xuj Ci w ucho:D
                      • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:37
                        kocham cie - xuj ci w oko
                        uwielbiam cię - xuj w nos
                        • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:38
                          dlaczego w oko jak mnie kochasz, a w ucho jak mnie uwielbiasz?
                          • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:39
                            skad mogę wiedzieć?
                            uczę sie nowoczesnych metod wyrażania czułości xujem
                            • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:40
                              może lepiej nie rzucajmy tymi xujami w oczy, uszy i nosy, bo się pokaleczymy
                              a jak z analizy instytutu wyniknie, że xuje są chorobotwórcze?
                              • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:40
                                ale xuje poszły w ruch i nic nie tego nie zmieni
                                • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:41
                                  to moze zawody jakieś regionalne w rzucaniu xujem na odległość na przykład?
                                  • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:42
                                    tak dla sportu?
                                    czy dla sponsora?
                                    • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:43
                                      żeby miło było
                                      bo czy nie będzie Ci miło, gdy tłum będzie skandował: xuj Ci w oko?
                                      • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:44
                                        a Tobie też bedzie miło?
                                        bedzie nam wszystkim miło?
                                        chwycimy się za ręcę i zaśpiewamy wspólnie Heal The World?
                                        • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:45
                                          wszystkim będzie cieplej na serduszku
                                          kocham was ludzie, xuj wam wszystkim w oczy!
                                          • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:47
                                            xuj wam w oczy po dwakroć!
                                            kocham was i pragnę by wszyscy byli szczęsliwi a najbardziej to ja chę by
                                            drzewa w amazonii były szczęsliwe
                                            • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:48
                                              xuj w dziuple drzewom amazońskim !
                                              • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:52
                                                a co z małymi koreńczykami tymi nord?
                                                • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 18:57
                                                  mały xuj w małe koreańskie ucho!
                                                  • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:10
                                                    tylko nie w ucho
                                                    jeśli już to w kieszonkę mundurku
                                                  • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:12
                                                    dlaczego do mundurka?
                                                    Ty miałeś w oku, ja miałem w nosie, to niech oni mają radochę z xuja w uchu
                              • nutopia Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:14
                                nekroskop88 napisał:

> może lepiej nie rzucajmy tymi xujami w oczy, uszy i nosy, bo się pokaleczymy
                                > a jak z analizy instytutu wyniknie, że xuje są chorobotwórcze?
                                >
                                >
                                nie chłopcy nie łudzcie się
                                jak xuj w oko to nie jest dobrze, powiem wiecej, jest bardzo żle, powiem
                                jeszcze więcej, to znaczy, że ktoś ma tego kogoś po dziurki a nawet wyzej
                  • nutopia Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:12
                    nekroskop88 napisał:

> myślę, że xuj w oku to rodzaj hm... sympatii
                    >
                    -----
                    już pisałam: lepsze to niż kula w łeb!:)
                    • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:13
                      a nawet lepszę niż powieszenie na swińskim haku
                      • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:15
                        nie popadajmy w skrajności
                        • nutopia Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:17
                          nikt nie zadał zasadniczego pytania: czyj jest ten xuj?
                          • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:19
                            własnie
                            masz jakieś przesłanki ku identyfikacji xuja?
                            • nutopia Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:20
                              makbrajd napisał:

> własnie
                              > masz jakieś przesłanki ku identyfikacji xuja?

to ja pytam! tak chętnie go sobie ... hmmm.... wtykacie w dowód
                              miłości: "kocham cię - xuj ci w oko" itp,itd
                              • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:22
                                ja tam czasem lubie sobie powtykać
                                • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:24
                                  palce do kontaktu
                                  • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:25
                                    też
                                • nutopia Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:25
                                  nekroskop88 napisał:

> ja tam czasem lubie sobie powtykać
                                  >
                                  >
                                  w tej stokrotce to pewnie promocja na banany była
                                  • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:25
                                    banany to ja mam od pana Naczelnika, sam nie kupuję
                                    • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:27
                                      tak nekro..ktoś musi dbać o twoje wykształcenie
                                      • nutopia Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:29
                                        makbrajd napisał:

> tak nekro..ktoś musi dbać o twoje wykształcenie

jakos dziwnie się poczułam jak ty o tym wykształceniu...:)
                                    • nutopia Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:28
                                      nekroskop88 napisał:

> banany to ja mam od pana Naczelnika, sam nie kupuję
                                      >
                                      >
                                      posłuchaj Nekruś on Ci te banany w dalekiej bydgoskiej dżungli kupuje w strefie
                                      bezcłowej, z resztą kupuje zielone a potem dopiero małe chińskie dzieci farbują
                                      je na żółto (i proszę nie pytaj jak). Nie chciałbyś banana od Pani Naczelnik?
                                      taki nasz swojski o smaku, zapachu i wyglądzie kartofla?
                                      • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:31
                                        myślisz, ze nekrusia mozna kupić?
                                        • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:32
                                          to może tylko Pan Naczelnik
                                        • nutopia Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:34
                                          makbrajd napisał:

> myślisz, ze nekrusia mozna kupić?
                                          >
                                          >
                                          czy nie widzisz że ja go już sprzedaję? i jeszcze zarabiam?
                                          • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:34
                                            czuję się jak pracownik burdelu
                                            a co to za panie ciągle do mnie przychodzą ciociu Nutopio?
                                            • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:35
                                              to są panowie nekro..panowie
                                              • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:36
                                                o! pozdrawiają mnie, mówią xuj Ci... w co?!
                                                • makbrajd Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:37
                                                  w kieszonkę?
                                                  • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:37
                                                    chyba nie, poproszę, żeby powtórzyli
                                                  • nutopia Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:38
                                                    makbrajd napisał:

> w kieszonkę?

w kiszonkę?
                                            • nutopia Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:38
                                              nekroskop88 napisał:

> czuję się jak pracownik burdelu
                                              > a co to za panie ciągle do mnie przychodzą ciociu Nutopio?
                                              >
                                              >
                                              jak to kto! z PIPu!
                                              • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:38
                                                a nie z PIPą?
                                                • nutopia Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:42
                                                  nekroskop88 napisał:

> a nie z PIPą?
                                                  >
                                                  >
                                                  xuje, PIPy
                                                  czy to się nie skończy?
                                                  • nekroskop88 Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:43
                                                    xuje będziemy wtykać, a co z PIPami?
                                                  • nutopia Re: najlepszy dowcip tego lata 06.07.06, 19:44
                                                    nekroskop88 napisał:

> xuje będziemy wtykać, a co z PIPami?
                                                    >
                                                    >
                                                    tak dokładnie to nie wiem
                                                    może morfi wie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka