28.10.01, 13:24
czy cos sie stalo? dlaczego jestes dzis jak nie Kitek?
Obserwuj wątek
    • Gość: kitek Re: Kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:26
      Aniu lubie Cie i berecik nadal aktualny
      • anka1 Re: Kitek 28.10.01, 13:27
        dziekuje Ci bardzo. humor sie troche poprawil?
        • Gość: kitek Re: Kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:37
          humor na ogol mam swietny, tylko jezeli ktos pyta sie czy jest uroczy, to chyba
          z zalozenia nie oczekuje tylko samych pochwal, osobiscie wdzieczny jestem za
          wytykanie mi moich wad, nad ktorymi moge sie zastanowic i ewentualnie cos z
          nimi zrobic, a to forum nie musi byc wazeliniarskim koncertem zyczen
          • anka1 Re: Kitek 28.10.01, 13:43
            ale czasem dobrze sobie nawzajem pokadzic jak my to z Ronja niekiedy czynimy :)))
            moze Samanta chciala w koncu Mario sprowokowac zeby sie ujawnil:))) jak nie zmienil nicka
            kolejny raz.:))) a moze to po prostu innego rodzaju prowokacja.
            a Ty chyba tez nie zawsze lubisz byc krytykowany? czasem nawet twardzi Panowie lubia jak
            sie ich chwali nieprawdaz?:)))
            • Gość: kitek Re: Kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:46
              oczywiscie masz Aniu racje i naprawde bardzo chetnie sprezentowalbym Ci ciepla
              beretke na zime,
              • anka1 Re: Kitek 28.10.01, 13:53
                mily jestes naprawde.
                ale zaczyna sie robic niebezpiecznie:)) moze zmienmy temat. co dzis u Ciebie na obiadek?
                • Gość: kitek Re: Kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:59
                  czemu niebezpiecznie?,narazie nie jestem fanem tzw. niedzielnych domowych
                  obiadkow, wole cieple kolacyjki
                  • anka1 Re: Kitek 28.10.01, 14:00
                    tez domowe? chi chi:)))
                    • Gość: kite Re: Kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 14:02
                      pewnie:)))nie ma chi-chi bez chi-chi
            • Gość: bachuu Re: Kitek IP: 193.227.223.* 28.10.01, 13:51
              nie wiem, czy jestem TWARDYM facetem, ale ja np nie lubie jak sie mnie chwali,
              bo od razu spoczywam na laurach i nieznosnym sie staje.
              ot co, taki ze mnie podly dran
              uszanowanie
              • anka1 Re: Bachuu 28.10.01, 13:55
                chciales powiedziec < zimny dran>:)))) nie wierze ze nie lubisz jak Cie ktos szczerze chwali.
                • Gość: bachuu Re: Bachuu IP: 193.227.223.* 28.10.01, 14:01
                  hm.. wiem co chcialem powiedziec
                  podly to jest to okreslenie.
                  lubie nie kryje lubie - ale od razu mam swiadomosc nastepstw. i to mnie
                  paralizuje. to jeszcze, rzecz jasna, kwestia czego te mile rzeczy dotycza.
                  uklony
                  • anka1 Re: do obu uroczych Panow 28.10.01, 14:09
                    przykro mi bardzo ale musze porzucic Wasze urocze Towarzystwo. jade do domu na obiadek (
                    rosolek i kluseczki z miesem ). zycze Wam milej niedzieli! pozdrawiam cieplo! postaram
                    odezwac sie jutro. bawcie sie dobrze w dobrych humorach:)))
                  • Gość: samanta1 Wyjasniam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:24
                    pytanie bylo retoryczne i nie oczekiwalam slow zachwytu tym bardziej ze wcale
                    mi nie zalezy by byc urocza.Jest to dla mnie okreslenie pasujace dla laleczki
                    Barbie a nie zywej kobiety .Chcialam posluchac co panowie sadza o uroczych
                    kobietach ,ktore z nich za takie uwazaja.Aniu! Nie probowalam sciagnac Mario.:))
                    W kazdej chwili mamy mozliwosc kontaktu i nie musze uciekac sie do takich
                    podstepow. Mario traktuje jak przyjaciela i mam nadzieje ze z wzajemnoscia .Nie
                    jestem nadeta ani bufoniasta dogi Kitku. Udalo mi sie poznac w necie wielu
                    fantastycznych ludzi i to co piszemy do siebie na forum jest tylko
                    zabawa ,zartem .Prywatnie w innym tonie rozmawiamy. Zbyt szybko oceniasz
                    ludzi ,zbyt szybko i pobieznie czytasz posty.... Jeszcze raz zaznaczam ze nie
                    dopraszalam sie o zachwyty nad swoja osoba..nie musze sie dowartosciowywac w
                    ten sposob.:))) Nie jestem tez zarozumiala ..Po prostu jestem soba.
                    • anka1 Re: Wyjasniam 29.10.01, 18:16
                      Samanta to byl zart.
                      a Kitek klocil sie dla ozywienia atmosfery na forum.
                      Kitek nie wiem kiedy tu zajrzysz ale milego tygogodnia!
                      pozdrowienia!
                      • Gość: kitek Witam Aniu IP: *.opole.dialup.inetia.pl 29.10.01, 18:39
                        ciesze sie Aniu, ze o mnie pamietasz, juz Ci chyba na mnie naskarzyli, wczoraj
                        to ktos straszyl, ze jak wrocisz to dasz mi po uszkach, nadal marze o chwili,
                        kiedy bede mogl osobiscie nalozyc Ci ciepla beretke, narazie smaze ziemniaki z
                        boczkiem, pa i milego wieczoru
                        • anka1 Re: Witaj Kitek 29.10.01, 18:48
                          hmm pycha! kurcze nie mam boczku w domu. chyba polaze do sklepu kupic. a moze w
                          koncu zrobic ta cykorie z jabkami i boczkiem? o do licha chyba watki pomylilam. gadam do
                          siebie na innym.
                          Kitek mily jestes! ale jak usmazysz te ziemniaki to mnie juz moze do domu pognac wiec
                          smacznego i do jutra mowie na wszelki wypadek!
                          • kitek1 Re: Witaj 30.10.01, 08:52
                            hej Aniu, baw się dzisiaj dobrze i kiwam do Ciebie lewym uszkiem
                            • anka1 Re: Witaj Kitek 30.10.01, 18:21
                              czy Ty masz takie duze uszka ze mozesz nimi machac?:))) a jak tam ziemniaczki udaly sie?
                              • kitek1 Re: dzisiaj zalewajka 30.10.01, 18:24
                                zostalo mi jeszcze troche boczku to dzisiaj gotuje zalewjke,
                                • anka1 Re: dzisiaj zalewajka 30.10.01, 18:28
                                  chyba niezly z Ciebie kucharz w takim razie. wiesz co jutro jak bedziesz na forum to przesle
                                  Ci przepis na cykorie z boczkiem i jablkami chcesz?
                                  • kitek1 Re: dzisiaj zalewajka 30.10.01, 18:31
                                    pewnie, a widzialas dzisiaj na 2-ce jak Robercik robil schaba z brzoskwiniami
                                    po morawsku, jest dla mnie mistrzem
                                    • anka1 Re: dzisiaj zalewajka 30.10.01, 18:33
                                      nie mam telewizora w pracy buuu((( a nawet gdybym miala to nie moglabym ogladac. a
                                      Robercika uwielbiam!!!
                                      • kitek1 Re: w ogole 30.10.01, 18:58
                                        w ogole to fajnie, ze taka mila Aniu jestes
                                        • anka1 Re: w ogole 30.10.01, 19:01
                                          czasem jestem czasem nie jestem. wiesz jak to z babami:)))
                                          • kitek1 Re: w ogole 30.10.01, 19:06
                                            wiem niestety, nie narzucam Ci niczego, ale ten Twoj watek, juz za dlugi i
                                            bardzo wolno wchodzi, ale Twoj, to mozesz sobie robic z nim co chcesz,
                                            • anka1 Re: w ogole 30.10.01, 19:10
                                              chciales na niego wejsc i nie mogles? nie przejmuj sie ja dzis tez mialam z nim klopoty. czy
                                              moze chodzi o to ze za dlugo gadam sama ze soba? myslisz ze to poczatki choroby
                                              umyslowej?:)))
                                              • kitek1 Re: w ogole 30.10.01, 19:15
                                                akurat na chorobach umyslowych, to sie znam, wiec o to sie nie martw, jakbym
                                                cos niepokojacego zauwazyl, to Ci na priva napisze
                                                za dlugi watek-za duzo bajtow-i ciezko sie laduje, ale rozumiem, ze moze byc Ci
                                                go szkoda
                                                • anka1 Re: w ogole 30.10.01, 19:19
                                                  to co zalozyc watek dla samej siebie bis?:))) przepraszam ze pytam publicznie ale czy jestes
                                                  psychiatra?
                                                  • kitek1 Re: w ogole 30.10.01, 19:22
                                                    od psow i wiatra, zaloz sobie bisa
                                                  • anka1 Re: w ogole 30.10.01, 19:27
                                                    zaloze go sobie w piatek:)))
                                                    to na dodatek jestes weterynarzem-synoptykiem?:)))
                                                  • kitek1 Re: super 30.10.01, 19:29
                                                    a Ty najlotniejsza bialostoczczanka:)))
                                                  • anka1 Re: super 30.10.01, 19:34
                                                    o dzieki za komplement najmilszy z Kitkow:)))
                                                    wiesz co niepokoi mnie zwalniajacy portal. za chwile moze mnie wyrzucic. na wszelki wypadek
                                                    mowie do jutra! bedziesz? mam nadzieje ze jutro u mnie bedzie dzialalo ale nigdy nie
                                                    wiadomo co technice do lba strzeli:)))
                                                  • kitek1 Re: super 30.10.01, 19:36
                                                    oki papuszki dowidzeniowe
                                                  • anka1 Re: super 30.10.01, 19:41
                                                    to pa! narobiles mi takiego apetytu ta zalewajka ze zew mnie wzywa do kuchni:))) pa pa!
    • anka1 Re: obiecany przepis 31.10.01, 08:03
      ahoj ! wczoraj obiecalam dzis pisze. tylko uwazaj:))) przepis podaje proporcje dla 6 osob. ale
      do dziela : 2 kg cykorii, 6 grubych plastrow wedzonego boczku, 1 kg jablek ( chyba moga byc
      antonowki a w przepisie podane Melrosy ), 3 cebule, 3 kostki cukru, 4 lyzki masla, cytryna, sol,
      pieprz. Cykorie umyc, osuszyc, pokroic wzdluz. boczek pokroic w kostke, jablka obrac, pokroic w
      talarki ( cienkie ) i pokropic sokiem z cytryny. cebule drobno posiekac. na jednej patelni
      podsmazyc cebule i cykorie na 2 lyzkach masla, na drugiej boczek i jablka z reszta masla. kiedy
      wszystko sie zrumieni, polaczyc to dodac przyprawy i gotowac bez przykrycia ok. 20 minut.
      mam nadzieje ze wyjdzie i bedzie Ci smakowalo.
      pozdrawiam!!!
      • kitek1 Re: obiecany przepis 31.10.01, 08:53
        dziekuje Aniu i postaram Ci sie zrewanzowaz, przepisem Robercika, ale narazie i
        na dobry dzien to zapamietalem tylko, ze schaba smazyl na bialym winie, a
        brzoskwinie w sliwowicy,
        • anka1 Re: obiecany przepis 31.10.01, 08:56
          ummm pycha! Kiteczku ide na dyzur. bede ok. 14.00. bedziesz? na razie!
          • kitek1 Re: obiecany przepis 31.10.01, 09:00
            bede popoludniu, tez musze za chwile isc "uczciwie" popracowac,
            wszystkiego sympatycznego
            • anka1 Re: obiecany przepis 31.10.01, 14:07
              ja juz jestem pracujac mnie uczciwie a Ty?:)))
              • kitek1 Re: schab, po morawsku 31.10.01, 14:39
                ja sobie mala przerwe zrobiłem i napisze Ci, co wczoraj Robercik tworzył: 4
                schaby, nie za bardzo rozwalone, popieprzyć, posolic, pomajerankować, itp. i
                smazyć na oleju /ja preferuje słonecznikowy/, z 4 ząbkami czosnku /
                nierozgniecionego/, nie odrywać na siłe od patelni, od dobrej same odejdą i
                zalać to ok.100ml białego wytrawnego wina / On podawał markę jakiegoś
                morawskiego, ale zapomniałem/, i niech to się smaży i odparowywuje, potem dodać
                ok. 400 ml śmietany / najlepiej 18-tka/,i dalej powoli smazyc, a w 2-iej
                patelni na maśle przysmazyc brzoskwinie / mogą, być z puszki /, można je ruszać
                dopóki nie doda się cukru, potem dodać cukier i polać 100ml śliwowicy / ja
                preferuję żydowską, albo łącką/, mozna to podpalić,
                • anka1 Re: schab, po morawsku 31.10.01, 14:43
                  juz sobie to pisze bo moj glupi komputer nie chce druknac. Kitek czy moge Ci zadac pytanie
                  pt. bedziesz w piatek na forum? bo chyba umre tu z nudow w/w dzien. albo sama siebie na
                  smierc zagadam!:)))
                  • kitek1 Re: chyba nie 31.10.01, 14:52
                    jutro wyjeżdżam na taki jesienno-zaduszkowy rajd, po naszej ukochanej
                    Ojczyźnie, więc nie wiem, ale jak się gdzieś natknę na cafejkę internetową to
                    sobie poforumkuje, marzy mi się, też wyjazd w "Dziadowskie" strony na wschód od
                    Ciebie, ale to już chyba nie w tym roku
                    • anka1 Re: aha to 31.10.01, 14:56
                      w takim razie zycze szerokiej drogi i uwazaj na korsarzy drogowych! a ja zakladam nowy watek
                      dla tych co beda pracowac.
                      • kitek1 Re: aha to 31.10.01, 15:01
                        i tak, jak bede na forum, to bede Cie szukal, bo wiesz dlaczego:-)))
                        • anka1 Re: aha to 31.10.01, 15:18
                          nie wiem?:))) dlaczego?:)))
                          • kitek1 Re: aha to 31.10.01, 15:31
                            bo tak sympatycznie bzykasz na tym forum i wszyscy Cie lubia, nawet ja;
                            a ja jak coś bzykne, to od razu rzucają sie na mnie jak ten amerykanski
                            krzaklewski na bin ladena
    • anka1 Re: Kitek 31.10.01, 15:23
      ps. chcesz landrynke? dostalam od kolezanki!
      • kitek1 Re: Kitek 31.10.01, 15:32
        czyzby to byla "rozowa landrynka"
        • anka1 Re: Kitek 31.10.01, 15:34
          chi chi nie tym razem biala. :))) prawdziwa landryna - cukierek:)))
          • kitek1 Re: blondynka 31.10.01, 15:38
            czyli blondynka, rzucaj, juz paszczaka rozdiewam OOOOOO:)
            • anka1 Re: blondynka 31.10.01, 15:39
              na wszelki wypadek nastaw tez uszy:))) w razie czego sobie odbijesz zeby wpadla gdzie
              trzeba:)))
              • kitek1 Re: uzo 31.10.01, 15:50
                dziekuje, uszy mam jak radary i naprowadzily blondyne we wlasciwe miejsce, ale
                jej anyzkowy smak, skojarzyl mi sie z beztroskim piciem zimnego uzo w goraca
                noc
                • anka1 Re: uzo 31.10.01, 15:54
                  a teraz bywa odwrotnie:))) gorace uzo w zimna noc:)))
                  • kitek1 Re: uzo 31.10.01, 15:59
                    z sympatyczna Ania na polskim biegunie zimna, to tez kitki lubią
                    • anka1 Re: uzo 31.10.01, 16:08
                      chi chi to az tak lubisz sie poswiecac?:)))
                      • kitek1 Re: uzo 31.10.01, 16:11
                        to w zwiazku z dzwonieniem, czy wspolna uzo-kosumcja?
    • kitek1 Re: zapomnialem sie 31.10.01, 16:13
      przepraszam, ale ide troche popracowac, do milego zobaczenia Twoich pisanek
      • anka1 Re: zapomnialem sie 31.10.01, 16:16
        z jednym i drugim:))) to do zobaczenia. ja zaraz spadam do domu a potem dalej. pa!
    • kitek1 Re: wrocilem 05.11.01, 00:29
      witam w imieniu anki nuer one, zalozycielki mego watku
      • anka1 Re: wrocilem 05.11.01, 08:31
        czesc Kitek! zaraz ide na dyzur ale chcialam sie z Toba przywitac. ogladales wczoraj
        Robercika? znow fajne rzeczy gotowal az mi sie jesc zachcialo jak Go ogladalam chociaz
        bylam po sniadaniu.
        • kitek1 Re:witajki 05.11.01, 09:08
          no to witaj Anko numer 1, buziaczki i tez zaraz lece popracowac,
          nie ogladalem TV przez ostatnie 4 dni, ale wierze, ze Robercik znowu cos
          smacznego wysmazyl
          • anka1 Re:witajki 05.11.01, 14:25
            wysmazyl klopsiki z brukselka. chyba tez wyprobuje ten przepis. jak wyjdzie to Ci go napisze. znow mi slinka leci chociaz niedawno jadlam dobre rzeczy na tzw. lunch:)))
    • anka1 Re: Kitek 07.11.01, 11:00
      czesc Kitek! bedziesz dzis po 18.00 na forum? fajnie byloby uciac sobie z Toba kolejna
      pogawedke:)))
      • kitek1 Re: OK 07.11.01, 15:42
        będę, fajny film ostatnio widziałem "Pianistka", mocny, ale wg mnie dobry
        • anka1 Re: to jestem 07.11.01, 18:14
          a Ty?
          • kitek1 Re: to jestem 07.11.01, 18:21
            wpadlem na chwilke, zeby Cie narazie przeprosic, musze jeszcze cos zrobic, ale
            ogolnie bardzo sie ciesze, ze taka przesympatyczna Ania, chce ze mna rozmawiac,
            buziaczki-przepraszaczki
            • anka1 Re: to jestem 07.11.01, 18:34
              ja dzis nie jestem sympatyczna Kitek. moze w takim razie porozmawiamy jutro. do jutra mi
              przejdzie. moze. jak nie bede sluchac radia, ogladac telewizji i czytac gazet...
    • anka1 Re: Kitek 08.11.01, 10:48
      czesc Kitek. sluchaj czy jak masz czas to moglbys odwiedzic Ronje i mnie na wrzosowisku czyli na watku Neo na ktorym ostatnio siedzimy? zrobilo sie tak listopadowo ze nawet ze soba mi sie gadac nie chce i swoj watek uspie.
    • Gość: anka1 Re: Kitek IP: 212.33.74.* 08.11.01, 19:24
      hej Kitek czy dalej walczysz z kaszanka? ja zaraz uciekam ale moze jutro znajdziesz czas na jakis nowy przepis dla mnie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka