anka1 28.10.01, 13:24 czy cos sie stalo? dlaczego jestes dzis jak nie Kitek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kitek Re: Kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:26 Aniu lubie Cie i berecik nadal aktualny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:37 humor na ogol mam swietny, tylko jezeli ktos pyta sie czy jest uroczy, to chyba z zalozenia nie oczekuje tylko samych pochwal, osobiscie wdzieczny jestem za wytykanie mi moich wad, nad ktorymi moge sie zastanowic i ewentualnie cos z nimi zrobic, a to forum nie musi byc wazeliniarskim koncertem zyczen Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kitek 28.10.01, 13:43 ale czasem dobrze sobie nawzajem pokadzic jak my to z Ronja niekiedy czynimy :))) moze Samanta chciala w koncu Mario sprowokowac zeby sie ujawnil:))) jak nie zmienil nicka kolejny raz.:))) a moze to po prostu innego rodzaju prowokacja. a Ty chyba tez nie zawsze lubisz byc krytykowany? czasem nawet twardzi Panowie lubia jak sie ich chwali nieprawdaz?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:46 oczywiscie masz Aniu racje i naprawde bardzo chetnie sprezentowalbym Ci ciepla beretke na zime, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kitek 28.10.01, 13:53 mily jestes naprawde. ale zaczyna sie robic niebezpiecznie:)) moze zmienmy temat. co dzis u Ciebie na obiadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Re: Kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 13:59 czemu niebezpiecznie?,narazie nie jestem fanem tzw. niedzielnych domowych obiadkow, wole cieple kolacyjki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kite Re: Kitek IP: *.opole.dialup.inetia.pl 28.10.01, 14:02 pewnie:)))nie ma chi-chi bez chi-chi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Kitek IP: 193.227.223.* 28.10.01, 13:51 nie wiem, czy jestem TWARDYM facetem, ale ja np nie lubie jak sie mnie chwali, bo od razu spoczywam na laurach i nieznosnym sie staje. ot co, taki ze mnie podly dran uszanowanie Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Bachuu 28.10.01, 13:55 chciales powiedziec < zimny dran>:)))) nie wierze ze nie lubisz jak Cie ktos szczerze chwali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bachuu Re: Bachuu IP: 193.227.223.* 28.10.01, 14:01 hm.. wiem co chcialem powiedziec podly to jest to okreslenie. lubie nie kryje lubie - ale od razu mam swiadomosc nastepstw. i to mnie paralizuje. to jeszcze, rzecz jasna, kwestia czego te mile rzeczy dotycza. uklony Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: do obu uroczych Panow 28.10.01, 14:09 przykro mi bardzo ale musze porzucic Wasze urocze Towarzystwo. jade do domu na obiadek ( rosolek i kluseczki z miesem ). zycze Wam milej niedzieli! pozdrawiam cieplo! postaram odezwac sie jutro. bawcie sie dobrze w dobrych humorach:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Wyjasniam IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.01, 14:24 pytanie bylo retoryczne i nie oczekiwalam slow zachwytu tym bardziej ze wcale mi nie zalezy by byc urocza.Jest to dla mnie okreslenie pasujace dla laleczki Barbie a nie zywej kobiety .Chcialam posluchac co panowie sadza o uroczych kobietach ,ktore z nich za takie uwazaja.Aniu! Nie probowalam sciagnac Mario.:)) W kazdej chwili mamy mozliwosc kontaktu i nie musze uciekac sie do takich podstepow. Mario traktuje jak przyjaciela i mam nadzieje ze z wzajemnoscia .Nie jestem nadeta ani bufoniasta dogi Kitku. Udalo mi sie poznac w necie wielu fantastycznych ludzi i to co piszemy do siebie na forum jest tylko zabawa ,zartem .Prywatnie w innym tonie rozmawiamy. Zbyt szybko oceniasz ludzi ,zbyt szybko i pobieznie czytasz posty.... Jeszcze raz zaznaczam ze nie dopraszalam sie o zachwyty nad swoja osoba..nie musze sie dowartosciowywac w ten sposob.:))) Nie jestem tez zarozumiala ..Po prostu jestem soba. Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Wyjasniam 29.10.01, 18:16 Samanta to byl zart. a Kitek klocil sie dla ozywienia atmosfery na forum. Kitek nie wiem kiedy tu zajrzysz ale milego tygogodnia! pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitek Witam Aniu IP: *.opole.dialup.inetia.pl 29.10.01, 18:39 ciesze sie Aniu, ze o mnie pamietasz, juz Ci chyba na mnie naskarzyli, wczoraj to ktos straszyl, ze jak wrocisz to dasz mi po uszkach, nadal marze o chwili, kiedy bede mogl osobiscie nalozyc Ci ciepla beretke, narazie smaze ziemniaki z boczkiem, pa i milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Witaj Kitek 29.10.01, 18:48 hmm pycha! kurcze nie mam boczku w domu. chyba polaze do sklepu kupic. a moze w koncu zrobic ta cykorie z jabkami i boczkiem? o do licha chyba watki pomylilam. gadam do siebie na innym. Kitek mily jestes! ale jak usmazysz te ziemniaki to mnie juz moze do domu pognac wiec smacznego i do jutra mowie na wszelki wypadek! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: Witaj 30.10.01, 08:52 hej Aniu, baw się dzisiaj dobrze i kiwam do Ciebie lewym uszkiem Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Witaj Kitek 30.10.01, 18:21 czy Ty masz takie duze uszka ze mozesz nimi machac?:))) a jak tam ziemniaczki udaly sie? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: dzisiaj zalewajka 30.10.01, 18:24 zostalo mi jeszcze troche boczku to dzisiaj gotuje zalewjke, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzisiaj zalewajka 30.10.01, 18:28 chyba niezly z Ciebie kucharz w takim razie. wiesz co jutro jak bedziesz na forum to przesle Ci przepis na cykorie z boczkiem i jablkami chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: dzisiaj zalewajka 30.10.01, 18:31 pewnie, a widzialas dzisiaj na 2-ce jak Robercik robil schaba z brzoskwiniami po morawsku, jest dla mnie mistrzem Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: dzisiaj zalewajka 30.10.01, 18:33 nie mam telewizora w pracy buuu((( a nawet gdybym miala to nie moglabym ogladac. a Robercika uwielbiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: w ogole 30.10.01, 19:01 czasem jestem czasem nie jestem. wiesz jak to z babami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: w ogole 30.10.01, 19:06 wiem niestety, nie narzucam Ci niczego, ale ten Twoj watek, juz za dlugi i bardzo wolno wchodzi, ale Twoj, to mozesz sobie robic z nim co chcesz, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: w ogole 30.10.01, 19:10 chciales na niego wejsc i nie mogles? nie przejmuj sie ja dzis tez mialam z nim klopoty. czy moze chodzi o to ze za dlugo gadam sama ze soba? myslisz ze to poczatki choroby umyslowej?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: w ogole 30.10.01, 19:15 akurat na chorobach umyslowych, to sie znam, wiec o to sie nie martw, jakbym cos niepokojacego zauwazyl, to Ci na priva napisze za dlugi watek-za duzo bajtow-i ciezko sie laduje, ale rozumiem, ze moze byc Ci go szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: w ogole 30.10.01, 19:19 to co zalozyc watek dla samej siebie bis?:))) przepraszam ze pytam publicznie ale czy jestes psychiatra? Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: w ogole 30.10.01, 19:27 zaloze go sobie w piatek:))) to na dodatek jestes weterynarzem-synoptykiem?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: super 30.10.01, 19:34 o dzieki za komplement najmilszy z Kitkow:))) wiesz co niepokoi mnie zwalniajacy portal. za chwile moze mnie wyrzucic. na wszelki wypadek mowie do jutra! bedziesz? mam nadzieje ze jutro u mnie bedzie dzialalo ale nigdy nie wiadomo co technice do lba strzeli:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: super 30.10.01, 19:41 to pa! narobiles mi takiego apetytu ta zalewajka ze zew mnie wzywa do kuchni:))) pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: obiecany przepis 31.10.01, 08:03 ahoj ! wczoraj obiecalam dzis pisze. tylko uwazaj:))) przepis podaje proporcje dla 6 osob. ale do dziela : 2 kg cykorii, 6 grubych plastrow wedzonego boczku, 1 kg jablek ( chyba moga byc antonowki a w przepisie podane Melrosy ), 3 cebule, 3 kostki cukru, 4 lyzki masla, cytryna, sol, pieprz. Cykorie umyc, osuszyc, pokroic wzdluz. boczek pokroic w kostke, jablka obrac, pokroic w talarki ( cienkie ) i pokropic sokiem z cytryny. cebule drobno posiekac. na jednej patelni podsmazyc cebule i cykorie na 2 lyzkach masla, na drugiej boczek i jablka z reszta masla. kiedy wszystko sie zrumieni, polaczyc to dodac przyprawy i gotowac bez przykrycia ok. 20 minut. mam nadzieje ze wyjdzie i bedzie Ci smakowalo. pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: obiecany przepis 31.10.01, 08:53 dziekuje Aniu i postaram Ci sie zrewanzowaz, przepisem Robercika, ale narazie i na dobry dzien to zapamietalem tylko, ze schaba smazyl na bialym winie, a brzoskwinie w sliwowicy, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: obiecany przepis 31.10.01, 08:56 ummm pycha! Kiteczku ide na dyzur. bede ok. 14.00. bedziesz? na razie! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: obiecany przepis 31.10.01, 09:00 bede popoludniu, tez musze za chwile isc "uczciwie" popracowac, wszystkiego sympatycznego Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: obiecany przepis 31.10.01, 14:07 ja juz jestem pracujac mnie uczciwie a Ty?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: schab, po morawsku 31.10.01, 14:39 ja sobie mala przerwe zrobiłem i napisze Ci, co wczoraj Robercik tworzył: 4 schaby, nie za bardzo rozwalone, popieprzyć, posolic, pomajerankować, itp. i smazyć na oleju /ja preferuje słonecznikowy/, z 4 ząbkami czosnku / nierozgniecionego/, nie odrywać na siłe od patelni, od dobrej same odejdą i zalać to ok.100ml białego wytrawnego wina / On podawał markę jakiegoś morawskiego, ale zapomniałem/, i niech to się smaży i odparowywuje, potem dodać ok. 400 ml śmietany / najlepiej 18-tka/,i dalej powoli smazyc, a w 2-iej patelni na maśle przysmazyc brzoskwinie / mogą, być z puszki /, można je ruszać dopóki nie doda się cukru, potem dodać cukier i polać 100ml śliwowicy / ja preferuję żydowską, albo łącką/, mozna to podpalić, Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: schab, po morawsku 31.10.01, 14:43 juz sobie to pisze bo moj glupi komputer nie chce druknac. Kitek czy moge Ci zadac pytanie pt. bedziesz w piatek na forum? bo chyba umre tu z nudow w/w dzien. albo sama siebie na smierc zagadam!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: chyba nie 31.10.01, 14:52 jutro wyjeżdżam na taki jesienno-zaduszkowy rajd, po naszej ukochanej Ojczyźnie, więc nie wiem, ale jak się gdzieś natknę na cafejkę internetową to sobie poforumkuje, marzy mi się, też wyjazd w "Dziadowskie" strony na wschód od Ciebie, ale to już chyba nie w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: aha to 31.10.01, 14:56 w takim razie zycze szerokiej drogi i uwazaj na korsarzy drogowych! a ja zakladam nowy watek dla tych co beda pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: aha to 31.10.01, 15:01 i tak, jak bede na forum, to bede Cie szukal, bo wiesz dlaczego:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: aha to 31.10.01, 15:31 bo tak sympatycznie bzykasz na tym forum i wszyscy Cie lubia, nawet ja; a ja jak coś bzykne, to od razu rzucają sie na mnie jak ten amerykanski krzaklewski na bin ladena Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kitek 31.10.01, 15:34 chi chi nie tym razem biala. :))) prawdziwa landryna - cukierek:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: blondynka 31.10.01, 15:38 czyli blondynka, rzucaj, juz paszczaka rozdiewam OOOOOO:) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: blondynka 31.10.01, 15:39 na wszelki wypadek nastaw tez uszy:))) w razie czego sobie odbijesz zeby wpadla gdzie trzeba:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: uzo 31.10.01, 15:50 dziekuje, uszy mam jak radary i naprowadzily blondyne we wlasciwe miejsce, ale jej anyzkowy smak, skojarzyl mi sie z beztroskim piciem zimnego uzo w goraca noc Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: uzo 31.10.01, 15:54 a teraz bywa odwrotnie:))) gorace uzo w zimna noc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: uzo 31.10.01, 15:59 z sympatyczna Ania na polskim biegunie zimna, to tez kitki lubią Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: uzo 31.10.01, 16:11 to w zwiazku z dzwonieniem, czy wspolna uzo-kosumcja? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: zapomnialem sie 31.10.01, 16:13 przepraszam, ale ide troche popracowac, do milego zobaczenia Twoich pisanek Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: zapomnialem sie 31.10.01, 16:16 z jednym i drugim:))) to do zobaczenia. ja zaraz spadam do domu a potem dalej. pa! Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: wrocilem 05.11.01, 00:29 witam w imieniu anki nuer one, zalozycielki mego watku Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: wrocilem 05.11.01, 08:31 czesc Kitek! zaraz ide na dyzur ale chcialam sie z Toba przywitac. ogladales wczoraj Robercika? znow fajne rzeczy gotowal az mi sie jesc zachcialo jak Go ogladalam chociaz bylam po sniadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re:witajki 05.11.01, 09:08 no to witaj Anko numer 1, buziaczki i tez zaraz lece popracowac, nie ogladalem TV przez ostatnie 4 dni, ale wierze, ze Robercik znowu cos smacznego wysmazyl Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re:witajki 05.11.01, 14:25 wysmazyl klopsiki z brukselka. chyba tez wyprobuje ten przepis. jak wyjdzie to Ci go napisze. znow mi slinka leci chociaz niedawno jadlam dobre rzeczy na tzw. lunch:))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kitek 07.11.01, 11:00 czesc Kitek! bedziesz dzis po 18.00 na forum? fajnie byloby uciac sobie z Toba kolejna pogawedke:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: OK 07.11.01, 15:42 będę, fajny film ostatnio widziałem "Pianistka", mocny, ale wg mnie dobry Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: to jestem 07.11.01, 18:21 wpadlem na chwilke, zeby Cie narazie przeprosic, musze jeszcze cos zrobic, ale ogolnie bardzo sie ciesze, ze taka przesympatyczna Ania, chce ze mna rozmawiac, buziaczki-przepraszaczki Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: to jestem 07.11.01, 18:34 ja dzis nie jestem sympatyczna Kitek. moze w takim razie porozmawiamy jutro. do jutra mi przejdzie. moze. jak nie bede sluchac radia, ogladac telewizji i czytac gazet... Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kitek 08.11.01, 10:48 czesc Kitek. sluchaj czy jak masz czas to moglbys odwiedzic Ronje i mnie na wrzosowisku czyli na watku Neo na ktorym ostatnio siedzimy? zrobilo sie tak listopadowo ze nawet ze soba mi sie gadac nie chce i swoj watek uspie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Kitek IP: 212.33.74.* 08.11.01, 19:24 hej Kitek czy dalej walczysz z kaszanka? ja zaraz uciekam ale moze jutro znajdziesz czas na jakis nowy przepis dla mnie? Odpowiedz Link Zgłoś