fantka 08.07.06, 09:47 Czekam na moją nadzieję. Moja nadzieja ma ciemne włosy i nosi spodnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 09:58 Jest w Polsce, pracuje. Dzisiaj chyba także. Czy przyjedzie do mnie? To głupie 450 kilometrów. Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 09:59 fantka napisała: > Jest w Polsce, pracuje. Dzisiaj chyba także. > Czy przyjedzie do mnie? > To głupie 450 kilometrów. hmmm u mnie tylko 330 a jakos od dwoch miesiecy wykreca sie brakiem czasu ;- (((ale wierze ze u Ciebie bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 10:00 nie wiem czy będzie dobrze... mam taką nadzieję ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 10:01 fantka napisała: > nie wiem czy będzie dobrze... > mam taką nadzieję ;)) noi slusznie bo nadzieje trzeba miec zawsze choc ja ja juz stracilam Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 10:06 ja jeszcze nie jestem zakochana, ani też nie jestem kochana ;) ale chciałabym żeby z tego coś wyszło, obiektywnie rzecz biorąc pasujemy do siebie pod każdym względem... nie rozpoznany jest tylko ten aspekt seksualny ;) ale pocałunki były obiecujące ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 10:08 no to zycze zeby i reszta byla rownie obiecujaca....powiem Ci ze z takiech niewiadomych sa czesto gorace i dluuuugie milosci, wiec bedzie dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
adasg Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 10:21 Dzień Dobry. Jak się czegoś bardzo chce, to to zawsze wychodzi. Będzie dobrze, tylko trzeba chcieć bardzo, bardzo bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 10:23 adasg napisał: > Dzień Dobry. Jak się czegoś bardzo chce, to to zawsze wychodzi. Będzie dobrze, > tylko trzeba chcieć bardzo, bardzo bardzo. Madrze piszesz Adas, ja wierzylam ale chyba za slabo Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 10:23 Odległość, odległość, odległość ;( Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 11:00 Dzisiaj nic z tego nie będzie ;( dzionek planuję bez niego, niech mi nawet potem nie dzwoni, że będzie za godzinę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 11:01 fantka napisała: > Dzisiaj nic z tego nie będzie ;( > dzionek planuję bez niego, > niech mi nawet potem nie dzwoni, > że będzie za godzinę ;)) o! Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 11:04 o! na to co powiedzialas to bylo tylko potwierdzenie Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 11:07 oki niestety, dzisiaj nie mam nadziei, nic to jeszcze nie znaczy, on pewnie pracuje od rana do wieczora ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 11:10 fantka napisała: > oki > niestety, dzisiaj nie mam nadziei, > nic to jeszcze nie znaczy, > on pewnie pracuje od rana do wieczora ;) fakt, czasami sami sami sobie dopisujemy scenariusze , ktore niekoniecznie moga miec miejsce, ale mi jest strasznie przykro bo wczoraj rano napisalam mu smsa (on nie dopiuje bo oddzwania ) nie oddzwonil, w ogole nie zadzwoniil, dzis ja postanowilam zadzwonic - nie odebral- nie oddzwonil- czarno to widze Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 11:12 Verona! to jeszcze nic nie znaczy, często wytłumaczenie jest prozaiczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 11:19 fantka napisała: > Verona! to jeszcze nic nie znaczy, > często wytłumaczenie jest prozaiczne ;) Fantko przepraszam na tym watku Ciebie mamy pocieszac a ne ja tu wyskakuje ze swoimi problemami, dziekuje Ci Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 11:26 podobne zmartwienia mamy, dlatego przeplatają się wątki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 11:33 fantka napisała: > podobne zmartwienia mamy, > dlatego przeplatają się wątki ;) fakt ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 11:46 dobrze że można tutaj powiedzieć o swoich emocjach i kłopotach... posłuchać rady i oceny innych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
verona81 Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 11:53 fantka napisała: > dobrze że można tutaj powiedzieć > o swoich emocjach i kłopotach... > posłuchać rady i oceny innych ;) oczyscic sie bo takie trzymanie w sobie nie jest za dobre a wrecz toksyczne Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 12:01 tą dyskusję przeniosłam na wątek "Wiecie co??" Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Czekam! Czy się doczekam? 08.07.06, 23:55 nie doczekałam się mojej nadziei ;) za to przed chwila dostałam smsa że skończył pracę i już jest w Niemczech. buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Czekam! Czy się doczekam? 09.07.06, 08:37 nie śpieszę się z odpowiedzią, niech moja nadzieja nie myśli sobie.... Odpowiedz Link Zgłoś