czort 05.02.03, 08:12 smutno wita jakos!!! only - do wesolego dziela - zastepstwo obowiazuje - rownaj w maryjkowe powitania!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maryjo2 Re: A dlaczego by nie!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 08:35 Widzisz w tym coś złego? Nie podoba Ci się?? Mnie się podoba. Kiedy zaczynałam pisać na FT, i wchodziłam tu rano, zawsze spotykałam Only. Była najwcześniej, mogłam do niej zagadać, posłać wirtalny uśmiech. Potem z różnych przyczyn Only nie mogła tego robić, za to ja z powodu pracy mogłam bywać tylko rano i późnym popołudniem, więc peplałam z rana co mi ślina na język przyniosła, i też nie zawsze na wesoło. Teraz pałeczka powróciła do Only. Historia zatoczyła w jakiś sposób koło. Only, cieszę się, że jesteś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: A dlaczego by nie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 08:47 od kiedy only jest budzikiem budzę się o cztery godziny wcześniej i jestem niewyspana:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: A dlaczego by nie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 08:59 naprawdę, wstałam i siedzę! problem w tym,ze nadal nie potrafię zasnąć przed piątą :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: A dlaczego by nie!! 05.02.03, 09:24 To straszne! Ja po tygodniu chyba bym wylądowała u czubków. Już po jednej niedospanej nocy jestem chora :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: A dlaczego by nie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 09:39 u mnie też to oznacza koszmarne samopoczucie, i wygląd a'la zombie :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: A dlaczego by nie!! 05.02.03, 11:09 Uff, dobrze, że wychodzę do pracy wcześniej :) Gość portalu: oona napisał(a): > u mnie też to oznacza koszmarne samopoczucie, > i wygląd a'la zombie :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: A dlaczego by nie!! 05.02.03, 08:57 nie o to mi chodzilo! only dzisiaj szczegolnie zasmucala, a ja i tak mam podly humor i nosi mnie od rana. posmiac sie chcialam, i dlatego tez prosilam o rozweselenie. dalas mi przytczka w nos:) nie wiedzialam, ze moze to tak wygladac, jakbym postponowala witanie sie only. Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: A dlaczego by nie!! 05.02.03, 09:06 To całe szczęście, bo rzeczywiście co nieco tak to wyglądało. To teraz powiedz, czemu taka zła jesteś? Może coś zaradzimy wspólnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
czort powody zlosci 05.02.03, 09:37 1 - niewyspanie 2 - piatkowe popoludnie nie bedzie takie jak ostatnio :( 3 - chce mi sie jesc i schudnac tez chce !!! podsumowujac: - jestem glodna!!! a przez to i zla na siwat i ludzi. poradz mi, jak sie opanowac i nie okazywac tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: powody zlosci IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 10:59 Nie ma jedzenia!Zjedz sobie mandarynke albo jabluszko:)))))) jak tam twoje procenty mezu? Cio???????? Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: powody zlosci 05.02.03, 11:01 no tak, ale jabluszko nie jezd takie dobre jak makowiec!!!! chociaz mi obiecano za 7 kg caly! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: powody zlosci IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 11:04 Bzdura! Kup sobie w aptece chrom ,nie bedzie ci siem zryc tak kcialo i szybciej spalac bedziesz...A co! Fortelem panie Zagloba,fortelem:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: powody zlosci 05.02.03, 11:12 oki, kupiem, kupiem, a schudnac sama kcem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: powody zlosci IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.02.03, 11:22 to przestan juz myslec do k...nedzy o makowczyku a mysl o tym jaka bedziesz laska jak go nie pozresz:)))))) cmoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: powody zlosci IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.03, 18:38 Samanta, dzięki za pocieszenie i podniesienie na duchu, też będę tak myśleć :-))) Odpowiedz Link Zgłoś