czort 06.02.03, 14:39 żebereczek w majeranku i kaczusi w jabłek wianku kabanosów leśnych pęt sto rurociagu z Żywca prosto czort Ci życzy drogi ........ DUPA:)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
florentynka Re: limeryka nie napiszę... 06.02.03, 20:20 Chociaż wiele szczęścia życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: limeryka nie napiszę... IP: 80.48.4.* 06.02.03, 21:15 ale szczescia zycze, piknie sie klaniam i do stolu zapraszam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta a ja dla Bizia napisze!:) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.02.03, 21:34 Oby pelen byl Twoj trzos zeberkowa wstega szos Pod dostatkiem zawsze chmielu i przyjaciol wiernych wielu Niech Ci szczesci Biziu los! Cmosiam z caaaaalej sily !!!:-******************************* Odpowiedz Link Zgłoś
pusty.trzos Re: i ja dla Bizia zrobie wyjatek... 06.02.03, 22:08 Pewnie szczerze calkiem byla Samanta Biziowi zyczyla, ale zadrwil z Niego los darujac Mu pusty trzos... zycze szczescia:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: limeryk urodzinowy zubrowi poswiecony :)))))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.03, 21:40 Wprawdzie bez limeryka ale także bardzo mocne, gorące, słodkie, całuśne zyczenia dla Bizoniska. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon CIEPLUTKO..... IP: proxy / *.net81-67-44.noos.fr 06.02.03, 22:45 ...robi sie na sercu od tak serdecznych zyczen:-)))) I choc Czort postarzyl mnie o jeden dzionek bo to dopiero jutro o 4 rano, przebaczam jej dziekujac za pamiec a Wszystkim za zyczenia. Wasz wdzieczny i szczerze wzruszony Bizon Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: CIEPLUTKO..... 06.02.03, 22:48 biziu, i o to chodzi, ty mloda dupo:))) w koncu nie zawsze konczy sie 21 lat!!!! od jutra nie musisz juz pic pokryjomu:)))) wiesz, jak to fajnie otrzymywac a'conto, nawet zyczenia urodzinowe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon :-))))))))))))))))))))))))) IP: proxy / *.net81-67-44.noos.fr 06.02.03, 22:57 Dzieki Czorciku :-)))))))))) A teraz do pracy ide i prosze zyczyc mi spkojnej nocy - z gory dziekuje Bizon Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: :-))))))))))))))))))))))))) 06.02.03, 23:00 pozwol, ze zacytuje motora - "stosunkowo udanej nocy zycze" nawet na dyzurze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: limeryk urodzinowy zubrowi poswiecony :)))))) 06.02.03, 23:11 no to jak bizon tego zarelka nie chce, bo nie ma dzis urodzin, to moja siostrzenica dzis wlasnie skonczyla 10 lat, a znajac jej apetyt zapewne uchronilaby bizona przed przejadaniem sie na noc i do tego nie we wlasne urodziny......:)) no a tak w ogole, jakby tak wyszlo ze jutro sie nie pojawisz lub ja sie nie pojawie to bizon Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin..:)))) (ps. za miesiac mozesz sie mnie zrewanzowac....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: urodzinowo dla Zubra :)))))) 07.02.03, 00:14 do zyczen takze sie dolaczam, moge Ci spiewac STO LAT bez konca, bo dzis juz dzien ten jest co trzeba, zycze wiec Tobie prezentow do nieba :))))))) ps. tak przechodzilam, to postanowilam CI zlozyc milo zycznia, buzka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: urodzinowo dla Zubra :)))))) IP: *.arcor-ip.net 07.02.03, 00:47 Niedługo wybije 4-ta godzina Nowa się data dla Bizona zaczyna Skończył nam już lat całych sto Staruszek biedny i żywotny,ho ho Choć nie Mikołaj on,to sobie krzyczy Iż żywca sobie tylko i żeberek życzy Taki to typek wredny z Francuzika Jeszcze mu kran tylko piwkiem nie sika No to życzonek od Lezia też parę Obyś na balangach pijacką zachował wiarę I z Crimenem o Lwowie dyskutował Jakaż to ciekawa rozmowa Tak co do rana grubasie paryski Wstaniesz starszy,wypijesz whisky I ręce załamiesz wysoko do nieba Kurwa,polskiego mi żywca trzeba!!! Dla najstarszego forumowego psychopaty Od Lezioxa jakby co.No. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ siemano młody Zuberku .., 07.02.03, 02:30 też wszystkiego naj.., co sobie wymyślisz :) czort napisała: > żebereczek w majeranku > i kaczusi w jabłek wianku > kabanosów leśnych pęt sto > rurociagu z Żywca prosto > czort Ci życzy drogi ........ > > DUPA:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon POETKOM, POETOM I PROZAIKOM.... IP: *.net81-67-44.noos.fr 07.02.03, 16:04 ...formumowym jeszcze raz, z glebi bizoniego serca wielkie DZIEKUJE KOCHANI :- )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Wasz, wciaz ocierajacy lzy wzruszenia, Bizon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona a w wiadomościach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 00:25 na jednym z portali podają wlaśnie ,cytuję: "Bandyta Bizon wpadł we Wrocławiu..." hmmmm:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: a w wiadomościach IP: *.net81-67-44.noos.fr 08.02.03, 09:37 qrwa, wpadlem :-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pom Re: a w wiadomo�ciach IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 09:41 No i dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: a w wiadomo�ciach 08.02.03, 12:26 dupa to zdaje sie byla na koncu zyczen od Czorta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp siedem IP: *.piekna.pl 08.02.03, 13:23 no i ja! jest taki text "spóźnione ale szczere" : ) ps, kto tu jeszcze jest z siódmego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona mój ukochany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.03, 15:57 Wrocław to takie miłe małe miasteczko, w którym sie wszyscy znają ,a każdy obcy od razu rzuca się w oczy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: mój ukochany 08.02.03, 18:17 Bizonku, kochanie...:))) Wszystkiego czego sobie życzysz, życzem ci Ja....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 ja ci tez, bizonie................. 08.02.03, 18:20 zycze zywota dlugiego, bo dopoki ty zyjesz, menik, moj najlepszy kolega, nie jest najstarszym dziadkiem, na tym forumie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon FAJNIE JEST..... IP: *.net81-67-44.noos.fr 08.02.03, 19:36 ...wlezc tu od czasu do czasu bo nowe pojawiaja sie zyczenia, co miodem splywaja na me czule serduszko :-))))))))))))) Dzieki raz jeszcze Wszystkim Foremkom i Forumowiczom za tyle ciepla :-))))))) Panie slodko caluje*******, Panowie zrozumieja, mam nadzieje, ze ich nie caluje wcale a cale szan. Towarzystwo serdecznie pozdrawiam Wasz, wciaz wzruszony i dochodzacy do siebie po przygodach wczorajszego wieczoru, Bizon P.S. Iksik, sorry, ale nie bylo mozliwosci wypicia kolejnego piwa w naszej cyberkafei na Pieknej, co nie oznacza, ze w czerwcu...itd. itd. Trzym sie ! J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp moja piękna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.02.03, 19:56 : ))) w ogóle wyobraźcie sobie, wchodzę do tej kafejki ja patrze - bizon siedzi i coś tam netuje :) przepraszam?zagadnąłem niepewny czy to on :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: FAJNIE JEST..... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.02.03, 08:42 Bizonku, pozdrawiam i ściskam z okazji i bez okazji też. Swoją drogą to xp ma szczęście...Nie szuka, a znajduje, i to kogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: FAJNIE JEST..... IP: *.net81-67-44.noos.fr 09.02.03, 14:25 ...tez otrzymac zyczenia i pozdrofka od Maryjki:-)))Fajnie jest rowniez wypic browca z Iksikiem w tej cyberkafei na Pieknej.Fajnie jest tez w ogole bo teraz ide zrobic sobie zasluzona sjestke po ciezkiej pracy. Caluski*******Maryjko Bizon Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Biziuuuuuuuu!!!!!!!! 10.02.03, 13:05 Ja się troszkę spóxniłam bo niestety zniknieta byłam ale całusów i życzeń moc tyle co gwiazd w sierpniowa noc śle do Cię Biziu drogi kolego i niech Cie chroni od wszego złego!!!! Wszystkiego naj naj naj...!!!!!!!!!!!! iwusia:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bizon Re: Biziuuuuuuuu!!!!!!!! IP: *.net81-67-44.noos.fr 10.02.03, 19:34 Tak tesknego wolania nie moglem nie uslyszec nawet z kapslami od Zywca na uszach:-))))))) Dzieki, Iwusiu :-))))) Caluski********************dla Cie oraz, przy tej okazji, dla Wszyskich... Bizon Odpowiedz Link Zgłoś