Dodaj do ulubionych

Kafe pod palmą (1400) +

18.07.06, 21:38
I jedziemy dalej;-))
Obserwuj wątek
    • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 18.07.06, 21:40
      gdzie??
      kelnera nie ma,
      auta nie ma :(
    • screen Re: Kafe pod palmą (1400) + 18.07.06, 21:40
      czy ktos widział dzisiaj Fantkę???? Hę??
      • screen Re: Kafe pod palmą (1400) + 18.07.06, 21:41
        dodzwoniłam sie do kelnera. Mówi, że ma dzisiaj rozwolnienie;-), więc cafe
        czynne dopóki ja nie padnę;-))
      • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 18.07.06, 21:41
        nieeeeeeeeeeeeeeeee
        • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 06:56
          Tylko mnie nie ma,
          to kelner od razu daje nogę ;)
          a to drańciuch ;-)))
          • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 07:17
            Dzisiaj wieczorem zapraszam pod palmę na imprezkę jubileuszową.
            Nasze forum nakręci pierwsze 10 tysięcy postów!
            Będziemy świętować i balować ;)
            przygotujcie wystrzałowe kreacje!
            to nie będzie przyjęcie pidżamowe ;)
            • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 07:18
              Kelner na wieczór wszystko ma być przygotowane
              i zapięte na ostatni guzik :-)
              • screen Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 07:41
                Zgłaszam swoją obecność, będę napewno.
                • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 08:43
                  ja dam znać wieczorkiem
                  fantka daj kelnerowi spokój dałyśmy mu wolne
                  by odpocząć od facetów
                  • verona81 Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 09:01
                    Witam Kobietki ;-) Ja tez potwierdzam swoja obecnosc ;-)
                    Kelnerowi trza zastosowac STOPERAN ;-) ;-)))))
                    • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 10:12
                      a tam stoperan
                      :P
                      • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 16:34
                        co zrobiłyście biednemu kelnerowi?
                        • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 16:37
                          fantka,ja nic mu nie zrobiłam
                          • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:24
                            Biedny kelner ;-)
                            stoperan potrzebuje?
                            ktoś go laksigenem potraktował ?
                            • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:31
                              Widzę że przygotowania na ukończeniu,
                              jeszcze chwila i goście mogą przychodzić ;-)
                              • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:35
                                włąsnie skończyłam pić herbatke odchudzającą :)
                                • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:36
                                  masz rację,
                                  ja także przed imprezką
                                  taką herbatkę powinnam wypić ;)
                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:38
                                    fantka,nie dlatego ją pije
                                    musze zgubić co nieco
                                    choć według panów nie mam z czego się odchudzać
                                    • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:45
                                      co nie co zawsze przydałoby sie zgubić ;-P
                                      • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:48
                                        jakieś 10kg
                                        albo 20 cm
                                        • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:49
                                          czemu nie?
                                          ;-P
                                          • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:49
                                            właśnie wzięłam się za to gubienie:)
                                            • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:56
                                              ja też ;)
                                              • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:57
                                                Kelner szampana otwieraj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:58
                                                  Kiciu! Agna! Adasiu!
                                                  pijemy szampana !
                                                  kelner już napełnił kieliszki!
                                                  WIWAT !!!!!!!!!!!!!
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 17:59
                                                    za co pijemy??
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:01
                                                    10 tysięcy wpisów na forum !
                                                    :-)
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:02
                                                    a to się jednego napije :D
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:05
                                                    Kiciu obowiązkowo!
                                                    czym przygryziemy?
                                                    są takie malutkie kanapeczki z kawiorem ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:05
                                                    Fantka ,nic nie jem
                                                    nie dobrze mi się robi na widok jedzenia
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:07
                                                    nawet na takie jedzenie?
                                                    a co to sie stało?
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:09
                                                    nawet na takie
                                                    nic się nie stało,czuje się świetnie.
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:10
                                                    powiedz jak to zrobiłaś?
                                                    bo ja także chciałabym mieć jedzeniowstręt ;)
                                                  • adasg Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:10
                                                    No to siup!
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:12
                                                    fantka,nie wiem jak!!!
                                                    poprostu jak mam okres nic nie jem
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:15
                                                    Adasiu co zamawiasz?
                                                    Drinka pijemy jakiegoś
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:18
                                                    Może coś zjesz wcześniej,
                                                    bo to dopiero poczatek...
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:19
                                                    a gdzie screen,Vera?
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:21
                                                    Przyjdą, przyjdą...
                                                    10 tys padło wcześniej niż myślałam ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:25
                                                    luzik grunt ,ze padło :d
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:27
                                                    Ubieram się wieczorowo,
                                                    bo stroje obowiazują ;)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:39
                                                    Kelner podaj mi margerytę ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:40
                                                    mi kawe
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:41
                                                    ubrana jesteś wystrzałowo?
                                                  • adasg Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:41
                                                    Przepraszam,- nie wiem, na czym polega moja praca, ale mimo wszystko pracuję.
                                                    Do picia? Tak poproszę, coś mocniejszego.
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:45
                                                    fantka pewnie
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:45
                                                    Wiem, że pracujesz,
                                                    dlatego weź coś do jedzenia i gin z tonikiem,
                                                    to można w pracy...
                                                    i wpadaj w przerwach ;)
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:46
                                                    Zobacz Adasiu jakie dzisiaj wystrzałowo wystrojone jesteśmy ;-P
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:47
                                                    Kiciu która sukienkę włożyłaś?
                                                    Czy tą niebieską w gwiazdki?
                                                    ;-DDDDD
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:49
                                                    nie
                                                    tą białą
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:52
                                                    na ramiączkach?
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:53
                                                    tak
                                                    pamiętasz tą którą razem kupowałyśmy :P
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 18:59
                                                    jest świetna i pięknie w niej wygladasz ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 19:02
                                                    sama mi ją doradziłaś
                                                    dziekuje :d
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 19:04
                                                    włożyłaś kolczyki czy te piękne klipsy?
                                                  • screen Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 19:13
                                                    tadam!!!!:-)))))
                                                    Jestem!!!
                                                    Mam świetnyy nastrój.
                                                    Jak wyglądam???
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 19:20
                                                    :d
                                                    powalisz panów z nóg
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 19:14
                                                    kolczyki
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 19:19
                                                    Dziewczyny wspaniale wyglądacie!
                                                    A jak ja wyglądam?
                                                    w tej powiewnej seledynowej sukni na ramiączkach?
                                                    i kolczykach długich prawie do ramion?
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 19:20
                                                    Po zmierzchu będą fajerwerki ;-PPPP
                                                  • wesola_kicia Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 19:20
                                                    i ztym uśmiechem chciałaś dodać :P
                                                    cudnie
                                                  • fantka Re: Kafe pod palmą (1400) + 19.07.06, 19:22
                                                    oczywiście że z uśmiechem :-))))))))))
                                                  • fantka Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :-) 19.07.06, 19:23
                                                    Dzisiaj na forum wielka imprezka,
                                                    stukneła dziesiątka z paroma zerami.
                                                    Pomóżmy Fantce,uzbierać pięćdziesiat.
                                                    każdy ma tu uśmiech na twarzy,
                                                    a jak go dołek złapie to wsparcie dostanie.
                                                    Czasem drabinke nawet tu znajdziesz,
                                                    więc wypij za naszą dziesiątke.
                                                  • screen Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:25
                                                    Ciągle nie ma Verony.
                                                    Zaraz wyślę jej smsa
                                                  • wesola_kicia Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:26
                                                    sciagaj ja
                                                    nawet mi się On podoba
                                                  • fantka Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:27
                                                    Miała dzisiaj jakieś plany wieczorne?
                                                    Może ten motocyklista ją porwał?
                                                  • fantka Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:28
                                                    wesola_kicia napisała:

> sciagaj ja
                                                    > nawet mi się On podoba

nie kumam o czym piszesz?
                                                  • wesola_kicia Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:29
                                                    żeby Ver sciągnąć

i o wierszu mówiłam
                                                  • screen Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:30
                                                    Veronkę trzeba ściagać Fantko.
                                                    A wiersz nawet Kici się podoba.
                                                    Dobrze jeszcze kumam Kiciu??;-))
                                                  • fantka Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:33
                                                    dzięki dziewczyny :-)
                                                    ja juz margerytę piłam...
                                                    pewnie dlatego mi sie zakręciło ;-)
                                                  • wesola_kicia Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:36
                                                    tak dobrze
                                                  • fantka Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:38
                                                    Zaraz Słoneczko przyjdzie, tylko wystroić sie musi...
                                                    ciekawe co dzisiaj włoży?
                                                    jak myślisz?
                                                  • wesola_kicia Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:50
                                                    tą czarną krótką sukieneczke
                                                  • fantka Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:51
                                                    poczekajmy chwilę to sie zaraz przekonamy;)
                                                  • wesola_kicia Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:52
                                                    to ja sie soku napije
                                                  • fantka Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:54
                                                    ja także soku z lodem się napiję...
                                                    chodź usiądziemy przy tym stoliczku bliżej morza,
                                                    taki miły wiaterek tam wieje :-)
                                                  • wesola_kicia Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:56
                                                    popieram
                                                    ładny widok
                                                    cichutki wiaterek
                                                  • screen Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 19:57
                                                    Ściągnęłam dzisiaj taką piekną tapetę. Zdjęcie idealnie kojarzy mi się z naszą
                                                    cafe.
                                                    Tylko nie wiem jak to przerobić na fotke żeby Wam pokazać:-((
                                                  • fantka Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:00
                                                    kto tu najlepszy i potrafi takie rzeczy?
                                                    może Ver?
                                                  • wesola_kicia Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:02
                                                    napewno nie ja
                                                  • fantka Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:04
                                                    ja też nie potrafię....
                                                    ale może któryś z panów
                                                    którzy tu zaglądają
                                                    pomoże nam ?
                                                  • screen Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:07
                                                    Dzisiaj to juz mi będzie trudno ale postaram się nauczyć
                                                  • fantka Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:08
                                                    zawsze można fotkę kelnerowi podmienić ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:09
                                                    dziewczynki,ja Was przeprosze,
                                                    ale opuszcze Was.
                                                  • screen Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:10
                                                    Kiciu! Tak całkiem????
                                                  • wesola_kicia Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:11
                                                    chyba tak
                                                    płakać mi sie chce
                                                  • screen Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:11
                                                    Verka tez nic nie odpisuje:-((
                                                  • fantka Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:15
                                                    Dziewczyny może rozejdziemy się teraz,
                                                    kazda ma jakąś robotę
                                                    wrócimy o godz 9, albo nieco później?
                                                    co Wy na to?
                                                  • fantka Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:10
                                                    A gdzie wybywasz Kiciu?
                                                    smutno nam będzie bez Ciebie ;)
                                                  • wesola_kicia Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:12
                                                    ide sobie popłakac
                                                    jak to zrobie to wróce
                                                  • screen Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:13
                                                    Czekamy na Ciebie!!
                                                    Nie zapomnij o nas
                                                  • screen Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:15
                                                    Fantko chodź wypijemy coś;-)
                                                  • screen Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:15
                                                    Skoro nalegasz....;-))
                                                    Dobra, ja nastawię jakies pranie i zmyję gary
                                                  • fantka Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:16
                                                    właśnie, ja też
                                                    i potem wracamy...
                                                    do zobaczenia :-)
                                                  • screen Re: Kicia wiersz napisała na dzisiejsze święto :- 19.07.06, 20:09
                                                    Ja sie tu a Wami roztyję i rozpiję!;-)))
                                                  • wesola_kicia no dobra 19.07.06, 21:12
                                                    wypłakałam mu się na gg
                                                    powiedział coś co mnie pocieszyło
                                                    moge z Wami dalej pić :)
                                                  • fantka Re: no dobra 19.07.06, 21:17
                                                    ja też już jestem
                                                  • screen Re: no dobra 19.07.06, 21:25
                                                    I ja też
                                                    I cieszę sie, że Kcia wróciła, bo sama już zaczynałam dołować z tegop
                                                    wszystkiego:-(
                                                  • screen 1500!!:-) 19.07.06, 21:26
                                                    I znów zaczynamy od herbatki odchudzającej?;-))
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 21:29
                                                    herbatka może być
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 21:33
                                                    wpadam w dołek ;(
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 21:35
                                                    jeszcze tego brakowało!!!
                                                    Czytałaś co napisałam wczoraj?

Choćby sie chałupa waliła- paliła to my się uśmiechamy. Tak dla zmylenia
                                                    przeciwnika;-)))
                                                  • wesola_kicia Re: 1500!!:-) 19.07.06, 21:35
                                                    co sie stało??
                                                    wróciłam bo rozmowa z nim mi pomogła :D
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 21:43
                                                    śpicie?????????????
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 21:45
                                                    Screen!
                                                    ja się uśmiecham, ale wewnątrz dołek :(
                                                  • screen Ale impreza trwa 19.07.06, 21:47
                                                    Znam to Fantko.
                                                    Nie możesz sie poddać, uważam Cie za najsilniejszą z nas tutaj zgromadzonych;-)
                                                  • screen Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 21:48
                                                    Witam Cię Adasiu!
                                                    Bierz swojego drinka i rozładuj atmosferę;-))
                                                  • adasg Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 21:50
                                                    Dzisiaj to tylko o pracy potrafię gadać, ale tak prawdę mówiąc nie wiem, czemu
                                                    macie "doła". Stało się coś istotnego?
                                                  • screen Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 21:52
                                                    No tez sie zastanawiam.
                                                    U mnie dzisiaj nic. Cisza, żadnego wytrącającego z równowagi smsa i jest mi
                                                    dobrze.
                                                    Czego i Wam życzę
                                                  • screen Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 21:52
                                                    To opowiedz nam Adasiu o tej pracy.
                                                    Może myśli skieruja sie na inny tor
                                                  • adasg Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 21:55
                                                    olać smsy, widocznie facet ma kompleksy, jezeli nie potrafi rozmawiać patrząc
                                                    sie prosto w oczy. Chcesz być z zakompleksionym facetem?
                                                  • screen Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 21:57
                                                    Właśnie o to chodzi Adasiu, że nie chcę.
                                                    To się właśnie skończyło i nawet na koniec nie potrafił wydusić słowa tylko
                                                    poszedł do domu i wysłał smsa.Cierpiałam i bardzo chciałam to skończyć ale
                                                    uczucia wciąż brały górę. Chyba moja wytrzymałość się skończyła. Nie chcę juz
                                                    walczyć, nie reaguje na te smsy i jest mi dobrze.
                                                    Może kiedyś spotka mnie cos miłego, narazie cieszę się, że mam spokój, bo
                                                    umiałam sie uwolnić od chorej miłości do egoisty
                                                  • screen Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 21:58
                                                    Skoro pracujesz do tej pory to cos musi w tym być;-))
                                                  • adasg Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:04
                                                    co do pracy, pewnie trochę muszę.
                                                  • screen Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:04
                                                    Adasiu cieszę się z poparcia ze strony faceta:-))
                                                  • adasg Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:12
                                                    Mi nie chodzi o to, aby Cię pocieszać, nawet Cię nie znam. Chodzi o to, że
                                                    bierzemy to wszystko na siebie, tylko, po co? Życie jest za krótkie, żeby się
                                                    użalać. Był, jego strata, że jest już czasem przeszłym.
                                                  • adasg Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:15
                                                    Stracił piękną, interesującą kobietę i to on ma tego żałować, pamiętaj o tym.
                                                  • fantka Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:16
                                                    Wiesz Adasiu!
                                                    Jest tak jak mówisz,
                                                    ale szkoda...
                                                    złudzeń szkoda ....
                                                  • fantka Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:05
                                                    co ciekawego robisz Adasiu?
                                                    pasja życia?
                                                  • adasg Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:06
                                                    "Pasja", tylko jeszcze o niej nie wiem.
                                                  • fantka Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:07
                                                    ja też poproszę gin z tonikiem
                                                    kelner bardzo Cię proszę
                                                    podaj mi tego drinka ze słomką ;)
                                                  • fantka Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:07
                                                    wieczorami pracujesz?
                                                  • adasg Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:17
                                                    Pracuję w urzędowych godzinach i czasami nocami, a teraz tylko nocami, ale
                                                    tylko jeszcze 7 dni
                                                  • screen Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:08
                                                    Adasiu znasz się może na tych komputerowych sprawach??
                                                  • adasg Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:13
                                                    Nie, pracuję w innej "działce"
                                                  • adasg Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:01
                                                    I głowa do góry, czas czerpać z życia pełnymi garściami. Facet nie zasługiwał
                                                    na Ciebie. W tym życiu to Ty jesteś najważniejsza i to oni mają cierpiec, a nie
                                                    Ty.
                                                  • adasg Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 21:56
                                                    Moja praca jest 'pasją" mojego życia, podobno, tylko ja jeszcze o tym nie wiem.
                                                  • adasg Re: 1500!!:-) 19.07.06, 21:46
                                                    15 min przerwy na imprezę. I pytanie, czemu płaczemy?, toć impreza radosna z
                                                    założenia miała być. No, więc jak, drinka? Dla mnie Gin z tonikiem
                                                  • wesola_kicia Re: 1500!!:-) 19.07.06, 21:48
                                                    la mnie piwo ze spraytem
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 21:50
                                                    oooo co to za nowy pomysł na piwo??
                                                    Ja skończyłam redd'sa cytrusowego
                                                  • wesola_kicia Re: 1500!!:-) 19.07.06, 21:59
                                                    nie piłaś tak??
                                                    pół szklanki napoju i pół szlkanki piwa
                                                    kuzynka mi tak raz zrobiła
                                                    z colą tez dobre :)
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:00
                                                    Nigdy przenigdy!!!:-)))
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:03
                                                    piwo z colą?
                                                    dobre to?

sory że mnie nie było,
                                                    ale miałam telefon od jednego przystojnego bruneta,
                                                    pogadaliśmy sobie i już mi lepiej :-)
                                                  • wesola_kicia Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:10
                                                    i ze spraitem i z cola
                                                    piłam to na swojej 18
                                                    jest pyszne
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:11
                                                    Ja na swojej 18-tce piłam sangrię;-))))
                                                    Wtedy nie było takich wynalazków
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:11
                                                    muszę spróbować przy okazji,
                                                    ale nie dzisiaj ;)
                                                  • wesola_kicia Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:13
                                                    polecam
                                                  • broton Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:18
                                                    ... parę lat temu w Paryżu byłem - modne było [panaszi] piwo z lemoniadą - pół
                                                    na pół - też dobre ... trochę jak te redsy ... ale ostatnio przypadkiem
                                                    odkryłem : resztka martini czerwonego (ok 10-20%) zalana piwem - rewela ..

.. a ja myślałem ze ta impreza to w realu ...
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:22
                                                    Cześć Paryżaninie :-)
                                                    Piwo robi furorę...
                                                    mieszane jest z różnymi dodatkami,
                                                    mało piję piwa,
                                                    ale widzę że to błąd ;)
                                                  • adasg Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:23
                                                    Piwo to napój Boski
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:24
                                                    może i tak ;)
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:25
                                                    Co jest z Veroną?
                                                    Czy ktoś ją dzisiaj widział?
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:22
                                                    Witaj Broton!
                                                    Miło Cię widzieć:-))
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:25
                                                    Ja juz nie potrzebuje pocieszania.
                                                    Dotarło do mnie wreszcie, że nie warto walczyć o to za co jeszcze kilka dni
                                                    temu wszystko bym oddała.
                                                    Podobno każdy materiał ma swoją wytrzymałość. Moja się skończyła w tym temacie
                                                    i kropka.
                                                    Pewnie gdzieś w głębi to się jeszcze czai i parę razy da o sobie znać ale ja
                                                    jestem juz silniejsza i odporniejsza.
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:26
                                                    Nie mam pojęcia co z Verką:-(
                                                    Wysłałam smsa a ona nic.
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:27
                                                    Brawo Screen!
                                                    Teraz możesz już pomyśleć o nowym ;-)
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:29
                                                    O niczym nowym jeszczwe nie myślę Fantko.
                                                    Teraz odpoczywam:-))
                                                    No chyba, że coś mnie dopadnie bezlitośnie.
                                                    W końcu pisąłam już co mój szef mówi;-))
                                                  • fantka Ale impreza trwa 19.07.06, 22:29
                                                    Bawmy się dzisiaj!
                                                    Bo jak mówi Młynarski
                                                    tak młodo sie już nie spotkamy ;-)
                                                  • fantka Re: Ale impreza trwa 19.07.06, 22:30
                                                    Przypomnij to o szefie...
                                                    nie mam siły szukać :-)
                                                  • adasg Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:30
                                                    Pamiętaj jedno: Ty jesteś najważniejsza i to o Ciebie mają walczyć, a będą
                                                    gwarantuję Ci.
                                                  • screen Miość i s**czka przychodzą znienacka:)) 19.07.06, 22:31
                                                    bardzo proszę
                                                  • screen Re: Miość i s**czka przychodzą znienacka:)) 19.07.06, 22:32
                                                    Adasiu przeciez sam powiedziałeś, że mnie nie znasz.
                                                    Może jestem wredna i nikt mnie nie zechce;-))
                                                  • fantka Re: Miość i s**czka przychodzą znienacka:)) 19.07.06, 22:33
                                                    dobre to jest ;-)
                                                    tzn kelnera wczoraj trafiło ;)
                                                  • screen Re: Miłość i s**czka przychodzą znienacka:)) 19.07.06, 22:34
                                                    a no trafiło, tylko szkoda, że to drugie;-0))
                                                  • fantka Re: Miłość i s**czka przychodzą znienacka:)) 19.07.06, 22:35
                                                    od czegoś trzeba zacząć ;-)
                                                  • adasg Re: Miość i s**czka przychodzą znienacka:)) 19.07.06, 22:36
                                                    Masz złe podejście, zakładasz, "że nikt Cię nie zechce". To Ty rozdajesz karty,
                                                    więc Ty przebierasz w ofertach. A wredność, pewnie jak złośliwość jest oznaką
                                                    inteligencji.
                                                  • screen Re: Miłość i s**czka przychodzą znienacka:)) 19.07.06, 22:38
                                                    To nie tak.
                                                    Nie zakładam z góry ale tez nie wyszukuje ofert.
                                                    żyję teraz własnym życiem i zobaczymy co ono przyniesie. Nie mam zamiaru sie
                                                    wyrywać.
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:32
                                                    Adasiu mam nadzieję,
                                                    że mówisz to nie tylko do Screen,
                                                    ale do każdej z nas,
                                                    bardzo tego potrzebujemy...
                                                  • broton Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:47
                                                    ... a'propos materiału - jest też takie przsłowie "szkła się nie próbuje" (nie
                                                    poddaje sie próbie ) ...
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:48
                                                    Broton możesz to objaśnić??
                                                    Jakoś nie moge zakumać po tych degustacjach;-))
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:53
                                                    przychylam sie do prośby Screen ;-)
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:55
                                                    Zastój jakiś się zrobił
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:56
                                                    Właśnie mnie telepło, bo sms przyszedł ale to od kolezanki z pracy. Ufff...
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:57
                                                    też dostałam smsa,
                                                    ale nie wiem od kogo,
                                                    za to z wyznaniem miłości ;-)
                                                  • adasg Re: 1500!!:-) 19.07.06, 23:01
                                                    A do mnie nikt nie przesłał sms-a. Nikt nie dzwoni, zadnych maili
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 23:04
                                                    Jakiś M pisze że było fajnie,
                                                    kocha mnie bardzo i przyjdzie jutro ;-)
                                                    szkoda że to pomyłka...
                                                    a jakaś dziewczyna gdzieś czeka ;-(
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 23:05
                                                    Adaś poczekaj na te szczere;-))
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 23:06
                                                    Tzn że zostalismy sami????
                                                  • adasg Re: 1500!!:-) 19.07.06, 23:07
                                                    nie rozumiem????
                                                  • fantka Re: 1500!!:-) 19.07.06, 23:08
                                                    jeszcze jestem, ale bardzo senna ;-)
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 23:05
                                                    No masz babo palcek... tzn zagadkę;-))
                                                  • broton Re: 1500!!:-) 19.07.06, 23:06
                                                    ... to dłuższy wywód - jeśli nie łapiecie w lot ...
                                                    .. powszechne jest manipulowanie ludzmi ... w domu , w pracy , w miłości -
                                                    świadome i nieświadome ... zrób coś tam bo jak nie to będzie tamto ... tak cię
                                                    kocham zrób to ... jak ne dasz to będzie kłopot ...

... i tak się poddaje próbie Twoją psychikę ...

... a psychika jak szkło - po prostu pęknie ... i nic nie pozostanie (tylko
                                                    rozbite szkło ) ...

... więc nie próbujcie wytrzymałości psychiki partnerów (w pracy w miłości w
                                                    domu ...) i szkła - po prostu pękną ....
                                                  • broton Re: 1500!!:-) 19.07.06, 23:07
                                                    ...ale nie wiem czy to jest dobry temat romowy na taką imprezę ...
                                                  • screen Re: 1500!!:-) 19.07.06, 23:08
                                                    No cos w tym jest Brotonie.
                                                    Wypijmy za to;-))
                                                  • screen bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:09
                                                    zostałam na imprezie z dwoma mężczyznami;-))
                                                  • fantka Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:09
                                                    nie bądź taka, podziel sie trochę ;-)
                                                  • screen Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:10
                                                    No myślałam, że mnie zostawiłaś;-))
                                                  • screen Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:11
                                                    Zapuszczaj gramofon!!;-))
                                                    Pod palmą jeszcze nie tańczyliśmy;-)
                                                  • screen Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:11
                                                    Fantko!
                                                    A może odpisz na tego smsa.Moze to jakies przeznaczenie;-))
                                                  • screen Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:12
                                                    Ale ze mnie gaduła....:-((
                                                    Nikogo nie dopuszczam do słowa
                                                  • screen Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:13
                                                    Fantka przestań juz straszyć. Cięgle nas szantazujesz, że odejdziesz;-))
                                                  • screen Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:13
                                                    Na początek... wypijmy za błędy;-))
                                                  • adasg Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:15
                                                    ale do Rysia sie nie tanczy, do Niego się pije
                                                  • screen Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:15
                                                    Zdecydowanie ruch dobrze mi zrobi.
                                                    Jeszcze trochę i całe moje odchudzanie na marne
                                                  • fantka Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:15
                                                    wypijmy!
                                                    ja już tylko gin z tonikiem,
                                                    nie zmieniam ...
                                                  • fantka Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:17
                                                    162 - wystarczy?
                                                  • broton Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:24
                                                    ... OK - bałem się czy nie 182 , bo z tym ramieniem byłby problem ...
                                                  • adasg Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:13
                                                    Coś aktualnego, czy bardziej "naszego"? A może to złe pytanie.
                                                  • adasg Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:10
                                                    a może zatańczymy?
                                                  • fantka Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:12
                                                    Adaś zaprosił Screen do tańca ;-)
                                                    Broton albo mnie poprosisz, albo ide spać ;-)
                                                  • fantka Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:13
                                                    sms z internetu, więc nie mogę odpisać,
                                                    pomyłek jest coraz więcej ;-)))
                                                  • broton Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:13
                                                    ... ależ proszę ... a co jest grane ...
                                                  • broton Re: bawimy się do upadłego 19.07.06, 23:15
                                                    ... rozumiem , że leci jakaś pościelówa ... fantkooprzyj głowe na mum ramieniu
                                                    (ile masz wzrostu) ...
                                                  • wesola_kicia Re: 1500!!:-) 19.07.06, 22:27

• wesola_kicia dośc tego 19.07.06, 22:39
                                                    dzisiaj koniec z moją dobrocią
                                                    nie bede juz niczyjim spowiednikiem
                                                    nie mam zamiaru dostawac po dupie za błędy innych
                                                  • screen Re: dośc tego 19.07.06, 22:41
                                                    Kiciu znowu cos sie wydarzyło????
                                                  • fantka Re: dośc tego 19.07.06, 22:42
                                                    to dlatego płakałaś?
                                                  • wesola_kicia Re: dośc tego 19.07.06, 22:44
                                                    mój brat spierdzielił dwie rzeczy
                                                    a ku******a ja oberwałam,od taty
                                                  • adasg Re: dośc tego 19.07.06, 22:45
                                                    no ta..., a ten brat ma więcej lat niż Ty, czy mniej?
                                                  • fantka Re: dośc tego 19.07.06, 22:47
                                                    chyba małolat ;-)
                                                  • wesola_kicia Re: dośc tego 19.07.06, 22:48
                                                    27 lat
                                                    wiec nie wiem czy małolat
                                                  • wesola_kicia Re: dośc tego 19.07.06, 22:47
                                                    on jest starszy o 3 lata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka