Dodaj do ulubionych

Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi!

19.07.06, 17:48
Mam pomysł, może zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! Biedaczysko jest
sam, mieszka z mamusią. Może na tym forum jest jakaś osóbka, której podoba
się Jarosław Kaczyński;) Mąż premier, a szwagier prezydent..a jaka teściowa!
noo..dziewczęta..co Wy na to?;)
"Polska zasługuje na więcej" - Pan Jarek też;) hihi..
Obserwuj wątek
    • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 17:50
      no dobra dla dobra ogółu poświęcę swe życie
      • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 17:51
        dobrze się czujesz??????
        • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 17:52
          nie, ale ja już tak mam, nie dbam o dobro swoje, tylko patrzę żeby innym było
          lepiej
          • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 17:53
            asia,błagam nie rób tego
            nikomu nie pomożesz :P
            • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 17:55
              ale dlaczego, jak już zostanę jego żoną, to może trochę go obłaskawię i wdroży w
              życie kilka waszych postulatów;)
              ps. gdybym już się nie odezwała, niech ktoś zajmie się moją córeczką, drodzy
              przyjaciele
              • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 17:57
                Biedak teraz się zamartwia, bo mu expose nie wyszło..napewno teraz potrzebuje
                wsparcia :P
                • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 17:58
                  trzeba go pogłaskać
                  • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:00
                    młotkiem?
                    • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:02
                      tak, tym który proponowałam wczoraj
                      • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:04
                        hihi
                        dawaj ja go pogłaskam
                  • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:01
                    Lubisz samoloty?
                    • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:01
                      ja??
                      • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:02
                        To było pytanie do Asi, bo ona była chętna.. chyba, że Ty też jesteś?
                        • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:03
                          samoloty lubie
                          ale nie pisze się na Kaczke
                        • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:03
                          no, lubię a co przecież mówiłam Ci już, że mam u siebie namiastkę Okęcia
                          • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:06
                            Acha..heh..tak się tylko pytałem, bo jak byś nie lubiła, to nie masz się o co
                            martwić, nasz premier ma fobię samolotową;)
                            • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:09
                              Już ja Mu tę fobię wybiję z głowy (młotkiem)
                              • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:13
                                Uważaj..oni mają dobrych prawników..
                                • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:13
                                  ja mam lepszych :d
                                  • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:15
                                    Yhy..:D
                                    • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:15
                                      no co??
                                      trzeba wiedzieć gdzie szukac znajomych :PP
                                      • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:17
                                        Lepper by Cię pogonił;)
                                        • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:18
                                          nie sądze
                                          On tak samo kocha wieś jak ja
                                          choć mieszkam w mieście
                                          • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:19
                                            To Giertych:D
                                        • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:20
                                          zapomniałam, o L....... cholera i co teraz?
                                          • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:21
                                            jak zapomniałaś o L to daj na L.........uz :P
                                            Giertych,do szkoły nie chodze,no że chyba wkręci się w nauke jazdy
                                            w sierpniu mam zamiar zrobić prawko ,może tam go nie dadza?
                                            • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:23
                                              powodzenia z tym no z prawkiem
                                              • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:23
                                                prawem jazdy
                                                • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:24
                                                  Prawo jazdy jest Ci bardzo potrzebne? :P Moze jednak taxi? albo..pks?
                                                  • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:27
                                                    potrzebne :)
                                                  • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:28
                                                    Hym.. :/ :P
                                                  • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:29
                                                    dostałam autko
                                                    więc musze prawko zrobić :D
                                                  • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:30
                                                    Sprzedaj autko..i jeździł autobusami;)
                                                  • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:31
                                                    aha tata by mnie zabił
                                                  • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:32
                                                    Bym Cię obronił;)
                                                  • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:34
                                                    tak ??
                                                  • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:34
                                                    Tak;) Tylko..nie rób prawka..;P
                                                  • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:36
                                                    a co Ty taki preciwny jesteś robieniu prawka
                                                  • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:36
                                                    dobrze nie zrobie
                                                    zadowolony ??
                                                  • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:38
                                                    I tak zrobisz;) hehe..;)
                                  • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:16
                                    dzięki kiciu
                                    • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:17
                                      za co??????
                                      • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:21
                                        za całokształt
                                        • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:22
                                          bardzo prosze
                                • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:15
                                  w razie draki napiszę do szwagra, może mnie ułaskawi;)
            • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:01
              kiciu, kiciu
              ja żartowałam, przecież jestem z Tobą umówiona na wycieczkę, jak mogłabym to zrobić.
              • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:04
                Asiu,zapomniałam o tej wycieczce
                skleroza
                • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:05
                  Yhm,
                  • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:07
                    skandal w wieku 24 lat mieć skleroze
                    :( :d
                    • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:09
                      I gorsze przypadki się widziało..:P
                    • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:11
                      nie przejmuj się u nas to chyba rodzinne (mam na myśli zodiak)
                      • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:13
                        to skorpiony tak mają?
                        nie wiedziałam
                        • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:18
                          niestety,te które ja znam tak, ale to może kwestia baaardzo podeszłego wieku
                          • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:19
                            podeszłego?????
                            co masz na myśli??
                            • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:20
                              Ona chce sobie wmówić, że jest strasznie stara! hihi..
                              • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:22
                                młody nie podskakuj;)
                                • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:23
                                  Asia ,chyba nie masz więcej niż 30???
                                  zresztą moje latka to starość
                                  • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:24
                                    co Ty gadasz dziewczyno 24 to starość??
                                    • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:24
                                      no a nie
                                      • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:27
                                        to co ja mam powiedzieć, Wy jeszcze dzieci nie macie, a moje ma już 5 lat i co
                                        stara jestem jak świat
                                        • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:28
                                          Ty nie mów ,że nie macie
                                          bo może mamy
                                          • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:29
                                            hehe..myślimy o tym samym..
                                            • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:30
                                              kto Ty i ja
                                              czy Ty i Asia???
                                              • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:33
                                                Ty i ja..
                                                (jednocześnie napisaliśmy, skąd Asia wie, że nie mamy dzieci..)
                                                • wesola_kicia ppoblocki 19.07.06, 18:35
                                                  czytamy w swoich myślach :P
                                                  spoko nie mam dzieci
                                                  • ppoblocki Re: ppoblocki 19.07.06, 18:37
                                                    Czytamy..
                                                    Mów za siebie;) :P
                                                  • asia1911 Re: ppoblocki 19.07.06, 18:37
                                                    nie mogę randka, to ja uciekam
                                                  • ppoblocki Re: ppoblocki 19.07.06, 18:38
                                                    Jaka randka?
                                                  • asia1911 Re: ppoblocki 19.07.06, 18:41
                                                    w ciemno? jasno? jak wolisz
                                                  • wesola_kicia Re: ppoblocki 19.07.06, 18:39
                                                    hm pisze:P
                                                    asiu ja was zostawiam
                                                    wy sobie romansujcie
                                                  • ppoblocki Re: ppoblocki 19.07.06, 18:40
                                                    To Wy sobie romansujcie, ja spadam;)
                                                  • asia1911 Re: ppoblocki 19.07.06, 18:46
                                                    Wy chyba poszleliście, ja mówiłam o Was
                                                  • ppoblocki Re: ppoblocki 19.07.06, 18:47
                                                    a ja o Was;)
                                                  • wesola_kicia <beczy> 19.07.06, 18:47

• asia1911 Re: <beczy> 19.07.06, 18:50
                                                    nie becz, bo Ci tym młotkiem przysunę,skorpiony są twarde!!!!
                                                  • wesola_kicia Re: <beczy> 19.07.06, 18:52
                                                    własnie puścili pewną piosenke
                                                    i wpomnienia się obudziły
                                                    wal tym młotkiem
                                                  • asia1911 Re: <beczy> 19.07.06, 18:54
                                                    walnęłam, bolało
                                                  • wesola_kicia Re: <beczy> 19.07.06, 18:54
                                                    co tak słabo?????
                                                  • asia1911 Re: <beczy> 19.07.06, 18:56
                                                    to Masz mocniej, sama chciałaś
                                                  • wesola_kicia Re: <beczy> 19.07.06, 19:00
                                                    teraz poczułam :P
                                                  • asia1911 Re: <beczy> 19.07.06, 19:01
                                                    no i spokój mi tam
                                                  • asia1911 Re: ppoblocki 19.07.06, 18:52
                                                    Ty, Ty co Ty sobie do cholery wyobrażasz, zobacz dziewczyna przez Ciebie płacze,
                                                    a ja wychodziłam tylko po hulajnogę
                                                  • ppoblocki Re: ppoblocki 19.07.06, 18:58
                                                    Ja? Ejj..noo..co ja takiego zrobiłem?

Kiciu..przepraszam;)
                                                  • wesola_kicia Re: ppoblocki 19.07.06, 18:59
                                                    nie przepraszaj bo nie masz za co
                                                    to wspomnienia sie obudziły
                                                  • ppoblocki Re: ppoblocki 19.07.06, 19:01
                                                    (Aśka!! :P)

Hmm..były facet?
                                                  • asia1911 Re: ppoblocki 19.07.06, 19:07
                                                    no za ten nawias to Cię lubię
                                                  • asia1911 Re: ppoblocki 19.07.06, 19:02
                                                    to tak jakby przez Niego, niech ma wyrzuty sumienia za innych
                                                  • ppoblocki Re: ppoblocki 19.07.06, 19:04
                                                    ehh.. :|
                                                  • wesola_kicia przepraszam 19.07.06, 19:06
                                                    obecny(jeszcze)
                                                  • ppoblocki Re: przepraszam 19.07.06, 19:08
                                                    Jeszcze? tzn?
                                                  • wesola_kicia Re: przepraszam 19.07.06, 19:17
                                                    to znaczy,że nie wiem co przyniesie niedziela
                                                  • asia1911 Re: kiciu 19.07.06, 19:17
                                                    jesteś?,czy Ci krzywdę tym młotkiem zrobiłam?
                                                  • wesola_kicia Re: kiciu 19.07.06, 19:18
                                                    jestem
                                                    pisałam kolejny wiersz
                                                  • ppoblocki Re: kiciu 19.07.06, 19:20
                                                    Jaki wiersz? Możesz mi przesłać na E-mila;) jak chcesz oczywiście..

Hmm..pewnie wraca w niedziele i w niedziele okarze się czy on będzie chciał
                                                    dalej być z Tobą?
                                                  • asia1911 Re: kiciu 19.07.06, 19:21
                                                    brawo
                                                  • wesola_kicia Re: kiciu 19.07.06, 19:24
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36214&w=43709347
                                                    tu jest link
                                                    ja wiem,ze on chce być ze mną
                                                    a dlaczego niedziela
                                                    bo zobacze go wkońcu od miesiąca
                                                  • ppoblocki Re: kiciu 19.07.06, 19:30
                                                    On chce być z Tobą, ale zastanawia się czy odejść?
                                                  • wesola_kicia Re: kiciu 19.07.06, 19:31
                                                    długa historia
                                                  • wesola_kicia Re: kiciu 19.07.06, 19:34
                                                    prosze pana wiadomość na @ czeka
                                                  • ppoblocki Re: kiciu 19.07.06, 19:55
                                                    Wysłałaś mi na: ppoblocki@gazeta.pl ?
                                                    Do tej pory nic nie doszło. Może spróbuj na ppoblocki@o2.pl.
                                                  • wesola_kicia Re: kiciu 19.07.06, 20:00
                                                    napisałam
                                          • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:29
                                            no to kto ma niech się przyzna
                                        • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:29
                                          Uwierz mi..świat jest o wiele, wiele starszy. Aa.skąd wiesz, że nie mamy
                                          dzieci?;)
                                          • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:31
                                            A to mam rozumieć, że macie wspólne???
                                            • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:33
                                              asia ja nie mam dziecka
                                              • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:34
                                                Kiciu..przyznaj się;P
                                • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:23
                                  Nawet sobie nie wyobrażasz jak ja wysoko "skaczę"..
                                  • wesola_kicia Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:24
                                    ja mówiłam do Asi:P
                                    PP.......jak wysoko
                                    • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:26
                                      Co mówiłaś do Asi? Ja odpisuje Asi..
                                  • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:25
                                    jak go szpilka w tyłek ukłuje to pod same chmury, he, he widziałam
                                    • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:26
                                      kiedy widziałaś?
                                      • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:28
                                        A cz Ty wszystko musisz wiedzieć? :-)
                                        • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:31
                                          Prawie wszystko..;)
                                          • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:34
                                            prawie robi wielką różnicę....
                                            • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:35
                                              to prawda..
                                              • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:39
                                                facet, poszalej trochę, zostaw dzisiaj rozsądek w domu:-)
                                                • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:41
                                                  Wczoraj byłem na piffku..
                                                  Hmm..trzeba wkońcu wybrać się do tej Łeby..
                                                  • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:47
                                                    cieniutko , daj z siebie wszystko
                                                  • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 19:00
                                                    Może jadę do Kołobrzegu beach party;)
                                                  • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 19:03
                                                    a ja?
                                                  • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 19:10
                                                    A co? Chciałabyś jechać? W wa-wie słyszałem, też nie jest mało takich imprezek;)
                                                  • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 19:14
                                                    Warszawa jest nudna i brzydka (to tak jak ja-pasujemy do siebie nie???)
                                                  • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 19:18
                                                    Oj..dziewczyno..przepraszam, kobieto..nie jesteś nudna i nie brzydka..
                                                  • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 19:23
                                                    skąd wiesz, przeciez mnie nie widziałeś. możemy z Panią Marią podać sobie ręce,
                                                    no (tylko ja nie jestem taka pomarszczona)
                                                  • wesola_kicia Asia ,uwaga 19.07.06, 19:28
                                                    młotek leci w Twoim kierunku
                                                  • asia1911 Re: Asia ,uwaga 19.07.06, 19:29
                                                    ałaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                                                  • wesola_kicia Re: Asia ,uwaga 19.07.06, 19:31
                                                    ups-aż tak bolało??
                                                    gdzieś dałam
                                                  • ppoblocki Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 19:31
                                                    yy..z jaką Panią Marią?
                                                  • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 19:33
                                                    prezydentową
                            • asia1911 Re: Zróbmy niespodziankę naszemu premierowi! 19.07.06, 18:21
                              30 okrąglutko co?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka