Gość: maryjo2 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 06:36 półmetek tuż, tuż. Jeszcze tylko kilka kroków do szczytu, potem będzie już z górki. Jak Państwa poranna kondycja? Dzień dobry :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: Środa nastała IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 06:47 Jak zwykle o tej godzinie ...czyli dno .No,jedyna pozytywna mysl to wlasnie ta,ze to juz polowa tygodnia.Jest to jakas tam iskierka optymizmu.Milego nia zycze mimo tej zbojeckiej godziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Środa nastała IP: *.chello.pl 19.02.03, 07:24 juz dzis wieczorem bedzie mozna zaczac odliczac czas do konca tygodnia, bo w sobote musze isc do pracy :(( zabojstwo, chca mnie wykonczyc! dzien dobry wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Środa nastała 19.02.03, 07:28 cześć wszystkim,... ciulato jest i tyle...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha_ Re: Środa nastała IP: *.chello.pl 19.02.03, 07:40 niby tak, ale pocieszam sie, ze juz niedlugo wiosna bedzie :) czesc Tygrysku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryjo2 Re: Środa nastała IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.03, 08:04 Nic nie zdążyłam pogadać, a juz muszę do pracy! Niech to gęś kopnie! Spokojnego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Środa nastała 19.02.03, 09:11 cześć Martusiu!:)))) co słychac??? a co u Ulalki?? coś jej nie ma ostatnio!!:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
poranny_wzwod_wwa Re: Środa nastała 19.02.03, 10:13 Ta sroda jest nieco do wtorku podobna. A wiosne juz widac, idzie od polnocy. Wielka taka. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: Środa nastała 19.02.03, 10:57 Cześć Wam - jeszcze więcej optymizmu zamawiam Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Środa nastała 19.02.03, 11:05 Ludziska, otrząsnąć się proszę z zimowych humorów!!! Mamy koniec lutego, niedługo marzec i wiosna!!! WIOSNA!!! Ja tam już się cieszę.....:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Środa nastała 19.02.03, 11:11 cześć wszystkim jak jest? pracowicie podobno... co cień coraz bardziej na swym nosku się podpieram... wczoraj wyszłam po 20 z roboty... ciekawe jak będzie dzisiaj... czy ktoś jeszcze pamięta jak ja się nazywam? bo jak jakoś nieszczególnie... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Środa nastała 19.02.03, 11:18 Tak nazywasz się Sylvi Nieszczególnie... :)))) Ale mnie się podoba..... Odpowiedz Link Zgłoś
silvii Re: Środa nastała 19.02.03, 11:30 randia_ napisała: > Tak nazywasz się Sylvi Nieszczególnie... :)))) zaraz zaraz... "Sylvi" to ja się nie nazywam - tyle jeszcze pamiętam, a juz na pewno nie "Nieszczególnie"!!!! > Ale mnie się podoba..... miło... Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Środa nastała 19.02.03, 11:20 kurna, no i na co mnie ta wiosna... jak na razie to je zima i zimowa depresja potemm jak bedzie wiosna, przyjdzie wiosenna depresja w lato bedzie lalo jak cholera, bedzie letnia depresja a potem to juz tylko jesien, i.........depresja....... Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: Środa nastała 19.02.03, 11:24 Oooooooooooo tam depresja... A w nosie z niom!!!:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: RANDIA!!!!!! 19.02.03, 11:23 kiedy mi wyślesz w końcu te płyty do jasnej cholery!!!! ..jak zajade do Wawy to na pierwszym słupie Cie powiesze! Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: RANDIA!!!!!! 19.02.03, 11:28 A nie bedziesz w wawie??? Słyszałam, że jakoś teraz, to nawet na pocztę się iść nie opłaca...:)))))))))))) A co do pieszczot, wolę bardziej subtelne....:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: RANDIA!!!!!! 19.02.03, 11:46 Randia ja Cie prosze Ty mnie nie denerwuj dobrze!!!!!!!?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia_ Re: RANDIA!!!!!! 19.02.03, 11:53 Tajgerku, jak bym smiała..:)))))))) Masz @...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś