Dodaj do ulubionych

Sylwester w gorach ! Jedz ze mna!

04.11.01, 22:57
Chce poznac Ciebie i zaprosic do spedzenia kilku dni w gorach.Szykuje sie
niezla impreza ,a przeciez nie pojade sam.
Obserwuj wątek
    • anka1 Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 05.11.01, 08:39
      a dlaczego nie? samotni panowie maja powodzenie jak woda na Saharze:)))
      • ania1 Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 05.11.01, 15:44
        Kocham góry! Hm,ale co dalej.....?
        • Gość: Anula1 Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 23:54
          hm,hm, jedźmy razem:)
          • robertopolo Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 07.11.01, 00:12
            ile wystarczy ci czasu na spakowanie ?
        • robertopolo Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 10.11.01, 22:58
          ania1 napisał(a):

> Kocham góry! Hm,ale co dalej.....?
          Ania to jeszcze 2 miesiace co dalej?Mam puscic wodze fantazji? Jak bys mi dala
          szanse poznac Cie troche to ...:)
          • ania1 Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna!Do Roberto.. 11.11.01, 11:55
            robertopolo napisał(a):

> ania1 napisał(a):
            >
            > > Kocham góry! Hm,ale co dalej.....?
            > Ania to jeszcze 2 miesiace co dalej?Mam puscic wodze fantazji? Jak bys mi dala
            > szanse poznac Cie troche to ...:)

******A pofantazjuj sobie trochę.....:)))) Bardzo lubie ludzi z fantazją :))))
            A żeby wyobraznia zaczeła działać to powiem jeszcze że znam to miejsce gdzie
            Sylwester jest planowany....nooo nawet bardzo dobrze.Hm,hm a szansa na poznanie
            mnie jest u góry.........(patrz adres skrzynki:)))Pozdrawiam i powiem jeszcze że
            beze mnie może być dosyć trudno tam trafić:))))))
    • Gość: niunia Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.11.01, 00:16
      a konkretniej gdzie
    • mag_nolia Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 07.11.01, 08:35
      na mnie nie licz!
      nie jadę! lubię Sylwester we Wrocławiu!!!
      pozdr...
      PA!
      • Gość: Anula1 Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 12:54
        Jakieś 2 minuty:)
        • robertopolo Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 10.11.01, 22:49
          Ja naprawde mysle powaznie o tym sylwestrze.To bedzie niezla imprezka , w
          wczesniejszym watku wiecej szczegolow tzn(sylwester w gorach finisz).re anula
          czy naprawde wystarczy tobie 2 min?
    • Gość: Asia Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 22:24
      Gdzie chcesz jechać?
      • robertopolo Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 10.11.01, 22:52
        Wspaniale miejsce niedaleko zakopanego(nie bylem tam ),ale zapowiada sie
        ciekawie
        • Gość: samanta1 Moje drogie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 14:32
          Moje drogie dziewczatka! jesli Roberto Wirtualo okaze sie seryjnym zabojca i
          gwalcicielem to postaram sie zapewnic Wam ochrone!:)) Pezestancie sie wreszcie
          zastanawiac jak babcie nad trumienka i zdecydujcie na te gory!!!:))) Ania??? Co
          to znaczy,ze trudno tam trfic?Dlaczego ja nic o tym nie wiem???:))))
          • ania1 Re: Moje drogie.... 11.11.01, 17:29
            Gość portalu: samanta1 napisał(a):

> Moje drogie dziewczatka! jesli Roberto Wirtualo okaze sie seryjnym zabojca i
            > gwalcicielem to postaram sie zapewnic Wam ochrone!:)) Pezestancie sie wreszcie
            > zastanawiac jak babcie nad trumienka i zdecydujcie na te gory!!!:))) Ania??? Co
            >
            > to znaczy,ze trudno tam trfic?Dlaczego ja nic o tym nie wiem???:))))

*****Noooo co pogadać sobie nie można?:)))))
            • Gość: samanta1 Re: Moje drogie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 17:38
              Nawet trzeba!Ja moge nawet jakis labirynt wyprodukowac! I co?Zdecydowalas sie
              towarzyszyc Roberto???:)
              • ania1 Re: Moje drogie.... 11.11.01, 17:41

> Nawet trzeba!Ja moge nawet jakis labirynt wyprodukowac! I co?Zdecydowalas sie
                > towarzyszyc Roberto???:)

****No wiesz nie wiem:))))))Jak widać konkurencja tu spora..........
                • Gość: samanta1 Re: Moje drogie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 17:42
                  Konkurencja? Mozemy wytruc!:)))))))))))
                  • ania1 Re: Moje drogie.... 11.11.01, 17:50

> Konkurencja? Mozemy wytruc!:)))))))))))

****No ewentualnie jakieś małe: Trach! trach!:))))
                    eeeeee,lepiej cicho-sza....jeszcze to ktoś weźmie poważnie.......:))))
                    Pozdrawiam A.
                    • Gość: samanta1 Re: Moje drogie.... IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:03
                      Przeszkody omijac a jak sie nie daje ..usuwac!!!;)))) Ewentualnie te,ktora
                      zdecyduje sie pojechac(oprocz Ciebie!) moge ciach!ciach! juz na miejscu!
                      No,dziewczyny ,ktora jedzie w gory???;))))))))
                      • robertopolo Re: Moje drogie.... 18.11.01, 20:26
                        samantha chyba żadna inna się j?ż nie zdecycuje tzn nie zaryzykuje.Ania czy
                        dostałaś mojego emaila , taka cisza a czas ucieka? sprawdz skrzynke ja zabieram
                        sie do pisania. Pozdrawiam was :))
                        • pomeranka Re: Moje drogie.... 18.11.01, 20:34
                          Roberto! Nie wiem, czy sobe przpminasz ... chyba to Ty kiedyś do mnie
                          napisałeś, co z tym Sylwestrem... hmmm. Przepraszam za brak odpowiedzi! Po
                          prostu się jeszcze nie zdecydowałam.

A jak mylę Ciebie z kimś, to bardzo przepraszam!!!

Pozdrawiam.
                          • Gość: samanta1 Re: Moje drogie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 21:00
                            Ty Modlicha! Ty sie decyduj bo crimena Ci nie dam!zrozumiano! Ja bede sie nim
                            odzywiac!!!;)))))))))))))))))))))))))))
                            • pomeranka Re: Moje drogie.... 18.11.01, 21:02
                              Czyżby Crimen to puchar przechodni, żebyś Go miała mi go oddawać?:))))
                              • Gość: samanta1 Re: Moje drogie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 21:13
                                Nie dam ,nie pozycze!!!! Owine go w folie i sama bede sie cieszyc!O!;)))))))
                          • robertopolo Re: Moje drogie.... 18.11.01, 21:12
                            pomeranka napisał(a):

> Roberto! Nie wiem, czy sobe przpminasz ... chyba to Ty kiedyś do mnie
                            > napisałeś, co z tym Sylwestrem... hmmm. Przepraszam za brak odpowiedzi! Po
                            > prostu się jeszcze nie zdecydowałam.
                            >
                            > A jak mylę Ciebie z kimś, to bardzo przepraszam!!!
                            >
                            > Pozdrawiam.
                            Dzieki za pozdrowienia i za to że się nie zdecydowałaś
                            • pomeranka Re: Moje drogie.... 18.11.01, 21:16
                              Samanta. Tylko uważaj! Jak ściśniesz za mocno tę folię, to udusisz taki
                              skarb:)))

Roberto - czyżbym pomogła przeznaczniu? :)
                              • robertopolo Re: Moje drogie.... 18.11.01, 21:24
                                Hmm ?!!? a wierzysz w przeznaczenie?, czy tylko kobieca ciekawość Cię zżera ?
                                Pozdrawiam :) ps To głupio jak twoje listy są bez odpowiedzi Co?
                                • pomeranka Re: Moje drogie.... 18.11.01, 21:26

Czy tylko kobieca ciekawość Cię zżera ?
                                  > Pozdrawiam :) ps To głupio jak twoje listy są bez odpowiedzi Co?

Nie zżera.

Dość głupio, dlatego przepraszam.
                                  • robertopolo Re:Nic ująć nic dodać. 18.11.01, 21:51
                                    ....
                                    • Gość: samanta1 Re:Nic ująć nic dodać. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:06
                                      Ty Roberto Wirualo wyluzuj sie Kotku bo wlasnie zaczynam dyzur i roznie moze
                                      byc;))) Modlicha!!! Bede uwazala na swojego Cukiereczka ,rano i w nocy..;))))
                                      • robertopolo Re:Co takiego zwojowałem? 18.11.01, 22:27
                                        Czy coś zwojowałem? Sorry jak tak, nikogo nie chcę i niechciałem skrzywdcic ok?
                                        czy jóż wszystko ok?:)))
                                      • pomeranka Re:Nic ująć nic dodać. 18.11.01, 22:37
                                        I tak sie będziemy wymykać i po cichutku broić...:)
                                        • Gość: samanta1 Re:Nic ująć nic dodać. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:43
                                          Luzik moi drodzy,luzik! :))) Modlicha! Zapooomnij!!!Kajdankami go skuje!!!;)))
                                          Nawet do klopa tylko ze mna bedzie chodzil!;)
                                          • pomeranka Re:Nic ująć nic dodać. 18.11.01, 22:53
                                            Do toalety też? Oj... mam nadzieję, że bez skalpela... hihi.

Ależ z Ciebie piesio ogrodnika:))))
                                            • Gość: samanta1 Re:Nic ująć nic dodać. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:55
                                              Modlicha!crimen sie pojawil! Siedzi w Ide spac...;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka