robertopolo 04.11.01, 22:57 Chce poznac Ciebie i zaprosic do spedzenia kilku dni w gorach.Szykuje sie niezla impreza ,a przeciez nie pojade sam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka1 Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 05.11.01, 08:39 a dlaczego nie? samotni panowie maja powodzenie jak woda na Saharze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 05.11.01, 15:44 Kocham góry! Hm,ale co dalej.....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula1 Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.01, 23:54 hm,hm, jedźmy razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
robertopolo Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 07.11.01, 00:12 ile wystarczy ci czasu na spakowanie ? Odpowiedz Link Zgłoś
robertopolo Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 10.11.01, 22:58 ania1 napisał(a): > Kocham góry! Hm,ale co dalej.....? Ania to jeszcze 2 miesiace co dalej?Mam puscic wodze fantazji? Jak bys mi dala szanse poznac Cie troche to ...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna!Do Roberto.. 11.11.01, 11:55 robertopolo napisał(a): > ania1 napisał(a): > > > Kocham góry! Hm,ale co dalej.....? > Ania to jeszcze 2 miesiace co dalej?Mam puscic wodze fantazji? Jak bys mi dala > szanse poznac Cie troche to ...:) ******A pofantazjuj sobie trochę.....:)))) Bardzo lubie ludzi z fantazją :)))) A żeby wyobraznia zaczeła działać to powiem jeszcze że znam to miejsce gdzie Sylwester jest planowany....nooo nawet bardzo dobrze.Hm,hm a szansa na poznanie mnie jest u góry.........(patrz adres skrzynki:)))Pozdrawiam i powiem jeszcze że beze mnie może być dosyć trudno tam trafić:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! IP: *.opole.dialup.inetia.pl 07.11.01, 00:16 a konkretniej gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 07.11.01, 08:35 na mnie nie licz! nie jadę! lubię Sylwester we Wrocławiu!!! pozdr... PA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anula1 Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 12:54 Jakieś 2 minuty:) Odpowiedz Link Zgłoś
robertopolo Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 10.11.01, 22:49 Ja naprawde mysle powaznie o tym sylwestrze.To bedzie niezla imprezka , w wczesniejszym watku wiecej szczegolow tzn(sylwester w gorach finisz).re anula czy naprawde wystarczy tobie 2 min? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 22:24 Gdzie chcesz jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
robertopolo Re: Sylwester w gorach ! Jedz ze mna! 10.11.01, 22:52 Wspaniale miejsce niedaleko zakopanego(nie bylem tam ),ale zapowiada sie ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Moje drogie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 14:32 Moje drogie dziewczatka! jesli Roberto Wirtualo okaze sie seryjnym zabojca i gwalcicielem to postaram sie zapewnic Wam ochrone!:)) Pezestancie sie wreszcie zastanawiac jak babcie nad trumienka i zdecydujcie na te gory!!!:))) Ania??? Co to znaczy,ze trudno tam trfic?Dlaczego ja nic o tym nie wiem???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Moje drogie.... 11.11.01, 17:29 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Moje drogie dziewczatka! jesli Roberto Wirtualo okaze sie seryjnym zabojca i > gwalcicielem to postaram sie zapewnic Wam ochrone!:)) Pezestancie sie wreszcie > zastanawiac jak babcie nad trumienka i zdecydujcie na te gory!!!:))) Ania??? Co > > to znaczy,ze trudno tam trfic?Dlaczego ja nic o tym nie wiem???:)))) *****Noooo co pogadać sobie nie można?:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Moje drogie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 17:38 Nawet trzeba!Ja moge nawet jakis labirynt wyprodukowac! I co?Zdecydowalas sie towarzyszyc Roberto???:) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Moje drogie.... 11.11.01, 17:41 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Nawet trzeba!Ja moge nawet jakis labirynt wyprodukowac! I co?Zdecydowalas sie > towarzyszyc Roberto???:) ****No wiesz nie wiem:))))))Jak widać konkurencja tu spora.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Moje drogie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.01, 17:42 Konkurencja? Mozemy wytruc!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ania1 Re: Moje drogie.... 11.11.01, 17:50 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > Konkurencja? Mozemy wytruc!:))))))))))) ****No ewentualnie jakieś małe: Trach! trach!:)))) eeeeee,lepiej cicho-sza....jeszcze to ktoś weźmie poważnie.......:)))) Pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Moje drogie.... IP: 213.76.59.* 11.11.01, 18:03 Przeszkody omijac a jak sie nie daje ..usuwac!!!;)))) Ewentualnie te,ktora zdecyduje sie pojechac(oprocz Ciebie!) moge ciach!ciach! juz na miejscu! No,dziewczyny ,ktora jedzie w gory???;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
robertopolo Re: Moje drogie.... 18.11.01, 20:26 samantha chyba żadna inna się j?ż nie zdecycuje tzn nie zaryzykuje.Ania czy dostałaś mojego emaila , taka cisza a czas ucieka? sprawdz skrzynke ja zabieram sie do pisania. Pozdrawiam was :)) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Moje drogie.... 18.11.01, 20:34 Roberto! Nie wiem, czy sobe przpminasz ... chyba to Ty kiedyś do mnie napisałeś, co z tym Sylwestrem... hmmm. Przepraszam za brak odpowiedzi! Po prostu się jeszcze nie zdecydowałam. A jak mylę Ciebie z kimś, to bardzo przepraszam!!! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Moje drogie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 21:00 Ty Modlicha! Ty sie decyduj bo crimena Ci nie dam!zrozumiano! Ja bede sie nim odzywiac!!!;))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Moje drogie.... 18.11.01, 21:02 Czyżby Crimen to puchar przechodni, żebyś Go miała mi go oddawać?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: Moje drogie.... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 21:13 Nie dam ,nie pozycze!!!! Owine go w folie i sama bede sie cieszyc!O!;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
robertopolo Re: Moje drogie.... 18.11.01, 21:12 pomeranka napisał(a): > Roberto! Nie wiem, czy sobe przpminasz ... chyba to Ty kiedyś do mnie > napisałeś, co z tym Sylwestrem... hmmm. Przepraszam za brak odpowiedzi! Po > prostu się jeszcze nie zdecydowałam. > > A jak mylę Ciebie z kimś, to bardzo przepraszam!!! > > Pozdrawiam. Dzieki za pozdrowienia i za to że się nie zdecydowałaś Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Moje drogie.... 18.11.01, 21:16 Samanta. Tylko uważaj! Jak ściśniesz za mocno tę folię, to udusisz taki skarb:))) Roberto - czyżbym pomogła przeznaczniu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
robertopolo Re: Moje drogie.... 18.11.01, 21:24 Hmm ?!!? a wierzysz w przeznaczenie?, czy tylko kobieca ciekawość Cię zżera ? Pozdrawiam :) ps To głupio jak twoje listy są bez odpowiedzi Co? Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re: Moje drogie.... 18.11.01, 21:26 Czy tylko kobieca ciekawość Cię zżera ? > Pozdrawiam :) ps To głupio jak twoje listy są bez odpowiedzi Co? Nie zżera. Dość głupio, dlatego przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:Nic ująć nic dodać. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:06 Ty Roberto Wirualo wyluzuj sie Kotku bo wlasnie zaczynam dyzur i roznie moze byc;))) Modlicha!!! Bede uwazala na swojego Cukiereczka ,rano i w nocy..;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
robertopolo Re:Co takiego zwojowałem? 18.11.01, 22:27 Czy coś zwojowałem? Sorry jak tak, nikogo nie chcę i niechciałem skrzywdcic ok? czy jóż wszystko ok?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re:Nic ująć nic dodać. 18.11.01, 22:37 I tak sie będziemy wymykać i po cichutku broić...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:Nic ująć nic dodać. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:43 Luzik moi drodzy,luzik! :))) Modlicha! Zapooomnij!!!Kajdankami go skuje!!!;))) Nawet do klopa tylko ze mna bedzie chodzil!;) Odpowiedz Link Zgłoś
pomeranka Re:Nic ująć nic dodać. 18.11.01, 22:53 Do toalety też? Oj... mam nadzieję, że bez skalpela... hihi. Ależ z Ciebie piesio ogrodnika:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re:Nic ująć nic dodać. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.11.01, 22:55 Modlicha!crimen sie pojawil! Siedzi w Ide spac...;))) Odpowiedz Link Zgłoś