to.ya 22.09.06, 19:59 ... odezwie się za 7 dni, jak będzie miał zdjęty "ban" od operatora netu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Morfeusz pozdrawia wszystkich i ... 22.09.06, 20:00 to.ya napisała: > ... odezwie się za 7 dni, jak będzie miał zdjęty "ban" od operatora netu. > > > uuuuu pokaż nam gdzie narozrabiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Morfeusz pozdrawia wszystkich i ... 22.09.06, 20:01 Pewnie pokaże, ale właśnie za 7 dni odpiero ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Morfeusz pozdrawia wszystkich i ... 22.09.06, 20:02 to.ya napisała: > Pewnie pokaże, ale właśnie za 7 dni odpiero ;) > > > ja nie wytrzymam usta mi spuchną z ciekawości! toya pokaż nam:) Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Morfeusz pozdrawia wszystkich i ... 22.09.06, 20:05 Sama nie wiem :) Serio-serio :) Tak wogóle to witam wszystkich, bo pierwszy raz tutaj:) <dygnięcie> Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Morfeusz pozdrawia wszystkich i ... 22.09.06, 20:09 witaj toya musisz wiedzieć, ze kopytko to jak hotel kalifornia, piopł któryz tu wchodzą to już zostają więc siadaj to ci nekro piwo poleje Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Włąśnie 22.09.06, 20:10 rozgość się tu a na pewno już nie odejdziesz, tak tu fajnie, zupełnie jak u teściowej w domu<lol>:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Włąśnie 22.09.06, 20:12 bad_habit napisała: > rozgość się tu a na pewno już nie odejdziesz, tak tu fajnie, zupełnie jak u teś > ciowej w domu<lol>:) a w lodowce zaawsze jest musztarda! Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Włąśnie 22.09.06, 20:15 aanneett napisała: > ta trucizna? afuj. afuj już się skonczył. ale kupim toć gosci mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Włąśnie 22.09.06, 20:16 właśnie ja z przeceny wracam, kupiłam 9 słoiczków, świeżej musztardy, z pierwszego tłoczenia, specjalnie dla ZEWSI i naszych gości:) Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Włąśnie 22.09.06, 20:16 gości to się chlebem i solą wita, a nie tym paskudztwem. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Włąśnie 22.09.06, 20:23 bad_habit napisała: > chlebem w wodą ognistą:) a skąd ja ci tera chleba wezne? ale kartoflof trochę jest Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: Włąśnie 23.09.06, 09:55 bad_habit napisała: > ja znam aż dwa sławne polskie kartofle:) Jeden już uległ przeróbce... Pagib... ;( Teraz pod ksywą "Pyza" szlaja się niewiadomo gdzie i po co... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: a może by tak po światowemu:ryżem i wódką???: 23.09.06, 09:12 Pałeczkami i szklanką? nono.... iście po staropolsku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Morfeusz pozdrawia wszystkich i ... 23.09.06, 09:31 Podłość ludzka nie zna granic. To, moi drodzy Towarzysze, UKŁAD skierowany przeciwko nam. Proszę o sprawozdanie Towarzysza Kamilara. Odpowiedz Link Zgłoś