justysbytomianka 29.09.06, 08:01 Jakie macie plany na weekend ?ja będę spać jakies 80 godzin nonstop;) takie mam plany;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proces7 Re: plany na weekend 29.09.06, 09:06 justysbytomianka napisała: > tez 80 godzin nonstop?;) Jeśli z Tobą miałoby to być, to nawet więcej, Justyś. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: plany na weekend 29.09.06, 09:15 seksik justyś, jakieś 60 godzin non stop;) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: plany na weekend 29.09.06, 09:19 To chyba Rudziku z kilkoma facetami ;))? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: plany na weekend 29.09.06, 09:20 ruda_strzyga napisała: > seksik justyś, jakieś 60 godzin non stop;) Masz zapasy baterii? Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: plany na weekend 29.09.06, 09:22 z jednym, doładuję go przedtem nieco i będzie chodził jak złoto:D Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: plany na weekend 29.09.06, 09:40 Diurasel szybko nie padnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: plany na weekend 30.09.06, 10:11 Justysiu a od której zaczynasz weekendowe spanko? Moje plany :] 24 godziny praca , praca , praca ! Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: plany na weekend 30.09.06, 11:10 hanuś moje plany nie wyszły może i Twoje nie wyjdą;) miej nadzieję:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: plany na weekend 30.09.06, 12:46 Justysiu realizuje plan:] jestem w pracy , jakieś ciepłe słowo poprosze? i może to być herbata ze szpirytem- troszke uduchowienia nie zaszkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: plany na weekend 30.09.06, 12:57 Piosenka na pocieszenia dedykowana specjalnie naszej hani :)) między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą i idą i płyną póki nie przeminą każdy swoje sprawy trochę dla zabawy popycha przed siebie po zielonym niebie a ja leżę i leżę i leżę i nikomu nie ufam i nikomu nie wierzę a ja czekam i czekam i czekam ciszę wplatam we włosy i na palce nawlekam na palce nawlekam między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą czasem trwają bez ruchu klepią się po brzuchu ale czasem i one lecą jak szalone wystrzelają w przestworza i spadają do morza a ja leżę i leżę i leżę ... między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą sprawy martwe i żywe nie do końca prawdziwe między ciszą a ciszą sprawy się kołyszą i idą i płyną póki nie przeminą póki nie przeminą póki nie przeminą a ja czekam i czekam i czekam i tylko ciebie wciąż wołam Ciebie wzywam z daleka więc ja leżę i leżę i leżę bo tylko Tobie zaufam więc ja czekam i czekam i czekam i tylko ciebie wciąż wołam Ciebie wzywam z daleka więc ja leżę i leżę i leżę bo tylko Tobie zaufam tylko tobie uwierzę tylko tobie uwierzę Nucę sobie cicho G.T. Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: plany na weekend 30.09.06, 14:07 < herbatka z konfiturą lub jesli hania woli nalewka z wisni;)> i serniczek domowej roboty ;) by hani w bioderka poszło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
hania-z Re: plany na weekend 30.09.06, 14:02 Teraz poprosze o tę herbatę:)) moje wzruszenie wówczas sięgnie zenitu:>...justysiu z każdym dniem poznaję u koleżanki nowe nieznane mi dotąd cechy :D Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: plany na weekend 30.09.06, 14:14 ...jeszcze tylko raz...(zgadnijcie skąd to cycat?) Odpowiedz Link Zgłoś
justysbytomianka Re: plany na weekend 30.09.06, 14:20 "jeszcze tylko raz razem ja i ty ciała splątane pnączem pięknych dni" Tych Troje;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: plany na weekend 30.09.06, 14:28 możliwe, justyś, ale to nie TO! próbuj dalej:D Odpowiedz Link Zgłoś
nadziejkaa Re: plany na weekend 30.09.06, 15:41 Katja, ja się poddaję. Chciałam być cwana i wpisałam w google ten cytat, ale wychodzi mi tylko piosenka Ich Troje, którą już podała justysia :( Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_strzyga Re: plany na weekend 30.09.06, 15:52 No dobra...to cytat z "CK dezerterzy":) Trzeba było go skojarzyć z moimi planami weekendowymi. Nad ranem, po udanej imprezce, leżące zwłoki dezerterów przeplatane z panienkami..."jeszcze tylko raz":) Odpowiedz Link Zgłoś
lejdik Re: plany na weekend 30.09.06, 15:10 Pospamuje na forach, przegladne blogi, upiekę szarlotke, udam sie na cmentarz, naprawie wszystkie bledy tygodnia, a pozniej znowu posiedze do 2 na czacie, zeby moc zasnac ze zmeczenia;)) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: plany na weekend 30.09.06, 15:59 A ja odeśpię zaległości z poprzednich 2-ch tygodni, no i trochę Was poczytam, bo w tej dziedzinie też mam zaległości,wieczorkiem w sobotę późny proszony obiad.I poczeszam się ,żę "niedziela będzie dla nas":) Odpowiedz Link Zgłoś