Dodaj do ulubionych

dlaczego......................... .................

29.09.06, 22:16
dlaczego tu jest tak nudno, pusto, cicho, dlaczego tu nikogo nie ma???
Obserwuj wątek
    • asiunia311 Re: dlaczego......................... ........... 29.09.06, 22:22
      Narozrabiali wszyscy i się zmyli:-)

dalej humorek do bani? <głaszcze>
      • slimaczek14 Re: dlaczego......................... .......... 29.09.06, 22:25
        jestem poprostu zmęczona, wróciłam z pracy i myślę sobie, włączę kompa, pogadam
        z ludźmi, a tu klops nikogo nie ma:(
        • asiunia311 Re: dlaczego......................... ......... 29.09.06, 22:32
          Mogę służyć swoim towarzystwem, jeśli chcesz:-) A nie lepsza kąpiel w pianie i
          nyny?;-)
          • slimaczek14 Re: dlaczego......................... ........ 29.09.06, 22:35
            pewnie, że chcę...
            Asiu ja już nie odczuwam potrzeby spania.
            • asiunia311 Re: dlaczego......................... ....... 29.09.06, 22:39
              Długo tak nie pociągniesz...Sen ma czasem zbawienne właściwości... Gorze, jeśli
              ma się z nim problemy...I problemy w życiu...
              Nie łam się, Asieńko...Słoneczko jutro dla wszystkich zaświeci, dla Ciebie też
              :-) Tylko w to uwierz...
              • slimaczek14 Re: dlaczego......................... ...... 29.09.06, 22:42
                Wiesz na co mam ochotę?
                Od jakiegoś czasu...spakować się w jedną torbę, zabrać ze sobą dziecko i pójść
                na koniec świata, tam gdzie nikogo nie ma.
                Jakiegoś doła mam:(
                • asiunia311 Re: dlaczego......................... ..... 29.09.06, 22:46
                  Może gdybyś była sama, to byłoby łatwiej...Z dzieckiem jest trudniej - bo myśli
                  się przede wszystkim o nim...Postaraj się nabrać dystansu do sprawy, może to
                  pomoże, choć trochę...To się łatwo mówi, trudniej wykonuje, ale spróbuj...
                  I chyba ta jesień nie ma tak dobrego wpływu na Ciebie...
                  • slimaczek14 Re: dlaczego......................... .... 29.09.06, 22:49
                    przecież wiesz:....dobra mina do złej gry...
                  • slimaczek14 Re: dlaczego......................... .... 29.09.06, 22:49
                    ps. to nie jesień, raczej zbliżająca się 30-tka
                    • asiunia311 Re: dlaczego......................... ... 29.09.06, 22:53
                      Asiek...tak Cię dołuje ta "3" z przodu? Myślę, że to jednak pretekst...Tłumacz
                      sobie, że to nowy, inny etap w życiu, a nie starcza demencja!;-)
                      No, Asiu, uśmiechnij się, choć na chwilę...
                      • slimaczek14 Re: dlaczego......................... .. 29.09.06, 22:54
                        no właśnie...nowy etap, tak sobie myślę, może jednak zas na jakieś zmiany?
                        • asiunia311 Re: dlaczego......................... . 29.09.06, 22:58
                          Jeśli tak czujesz i jesteś na to gotowa...to czemu nie? Życie jest zbyt
                          krótkie, by stać w miejscu. Ważne, byś Ty miała poczucie, że wszystko jest tak,
                          jak należy.
                          • slimaczek14 Re: dlaczego......................... 29.09.06, 23:01
                            No właśnie z tą gotowością jest problem, serce mówi jedno, rozum drugie, a ja
                            jestem rozdarta:(
                            • asiunia311 Re: dlaczego......................... 29.09.06, 23:06
                              Asieńko, przemyśl to wszystko dogłębnie, żebyś potem jak najmniej żałowała
                              ewentualnego kroku. Rozsądek czasami dobrze podpowiada, choć wydaje sie to
                              przyziemne. Tylko Ty możesz sobie odpowiedzieć na pytania, co powinnaś zrobić.
                              Mnie pozostaje tylko kibicować Ci przy podjęciu tej decyzji. Dasz radę, tylko
                              daj sobie czas:-)
                              • slimaczek14 Re: dlaczego......................... 29.09.06, 23:08
                                Asieńko, ja to wszystko doskonale wiem, dlatego tak bardzo się męczę, żeby nie
                                żałować, póki co rozsądek bierze górę:)
                                • asiunia311 Re: dlaczego......................... 29.09.06, 23:12
                                  Ale nie jesteś z tego powodu nadmiernie szczęśliwa...Takie to życie, popaprane
                                  czasami do bólu...Niby człowiek powinien być zadowolony, a nie jest...

Ja staram się odpędzać takie myśli. Niestety, jednak wracają...
                                  • slimaczek14 Re: dlaczego......................... 29.09.06, 23:13
                                    nic a nic, wyć mi się chce
                                    • asiunia311 Re: dlaczego......................... 29.09.06, 23:16
                                      Powyj sobie, może nieco ulży...
                                      • slimaczek14 Re: dlaczego......................... 29.09.06, 23:18
                                        nie ulży, próbowałam, zapomnieć też się nie da:(
                                        • asiunia311 Re: dlaczego......................... 29.09.06, 23:22
                                          <przytula>

Nie potrafię Ci pomóc, choć bardzo chcę...To wszystko "siedzi" u Ciebie w
                                          głowie i w sercu. Pozwól samej sobie na komfort bycia sobą...Da się?
                                          • slimaczek14 Re: dlaczego......................... 29.09.06, 23:28
                                            spróbuję przynajmniej:)
                                            a teraz chyba faktycznie myknę w pianę i spać:)
                                            Dzięki Asiu.. dobranoc:)
                                            • asiunia311 Re: dlaczego......................... 29.09.06, 23:35
                                              Siem cieszem:-)
                                              Też juz miałam zebrać tyłek w troki i pójść pod prysznic;-)
                                              Trzymaj się, Asieńko!;-) Spokojnej nocki!;-)
                                              • fantka Re: dlaczego......................... 30.09.06, 14:36
                                                Ja jestem a nikogo nie ma ;-)
                                                dlaczego ???
                                                • slimaczek14 Re: dlaczego......................... 30.09.06, 15:12
                                                  opuścili nas...dlaczego?
                                                  • fantka Re: dlaczego......................... 30.09.06, 15:16
                                                    Jesteś Ślimaczku!
                                                    Jak Twój domek? odrasta?
                                                  • slimaczek14 Re: dlaczego......................... 30.09.06, 15:17
                                                    nie nadal jestem bezdomna, a albercik olał sprawę i nawiał buuu:(
                                                  • fantka Re: dlaczego......................... 30.09.06, 15:18
                                                    jak wszystkie meny ;-))
                                                  • slimaczek14 Re: dlaczego......................... 30.09.06, 15:19
                                                    tak:(
    • more.words Re: dlaczego......................... ........... 29.09.06, 22:58
      noo ja niby jestem...
      • more.words Re: dlaczego......................... .......... 29.09.06, 23:08
        ...ale tylko niby...

zmykam spać ;)
        dobranoc - i trzymajcie sie dzielnie
        • slimaczek14 Re: dlaczego......................... ......... 29.09.06, 23:09
          słodkich snów more:))
    • skorpionica11 Re: dlaczego......................... ........... 30.09.06, 15:27
      bo sprzatałam jak co sobota,i komp był rano zajety
      i nie chcialo mi zbytnio wchodzic tutaj :P
      • fantka Re: dlaczego......................... .......... 30.09.06, 15:29
        Skorpi mieszkanko już błyszczące i pachnące?
        • skorpionica11 Re: dlaczego......................... ......... 30.09.06, 15:41
          oczywiscie ze tak :))
          jeszcze czeka mnie 2 tura zmywania dzis i trzeba jeszcze kuchenke umyc ale to
          zajmie mi z ok.20min.
          • fantka Re: dlaczego......................... ........ 30.09.06, 15:43
            ja też jeszcze trochę prac porządkowych mam przed sobą,
            łazienka mi została do sprzątnięcia ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka