diabla Re: chlip... 30.09.06, 16:50 w jakim kacie?! tutaj sie ryczy publicznie, na samym środku, tak żeby każdy widział i slyszal dokladnie ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: chlip... 30.09.06, 18:30 Wszystko jedno w jakim... Byle tam drewna nie było... chlip... urwał nać, no!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: chlip... 30.09.06, 18:34 Chlip do woli :). Mozesz sobie wybrac kącik jaki Ci pasuje, moze byc na srodku, moze byc z boku, z tylu... No i moze byc betonowy, jak drewniany ci nie pasuje :). Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: chlip... 30.09.06, 19:09 Drzewnianny nieekonomiczny... wypaczy się i do wymiany... A tak: mopem zgarnę i wsio! Ech... Na szczęście już przechodzi, bo potargałoby mnie ze mną taką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: chlip... 30.09.06, 21:15 Ty sie nie martw, ze sie wypaczy! Ja tu mam kacikow ile dusza zapragnie :). Drzewniany ekologiczny za to, a nie taki zimny, betonowy, szary - bleee... W takim betonowym, to sie nawet chlipac nie chce. A z dzewnianego, to ladny widok jest, na lake i niebieskie niebo z bialymi obloczkami jak baranki. Do drzewnianego spiew czerwcowych ptaszyn dociera, promyk slonca zajrzy, a w takim betonowym to tylko szaro, szaro, szaruga jesienna... Odpowiedz Link Zgłoś
to.ya Re: chlip... 02.10.06, 19:47 A mają w drzwiach serduszko? ;) A w środku półki z książkami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: chlip... 02.10.06, 20:51 No ba! Standardowo sa wyposazone rowniez w barek, wanne z hydromasazem oraz szafke zaopatrzona w "cos dobrego". :) Odpowiedz Link Zgłoś