fantka 03.10.06, 18:44 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,74419,3655564.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 18:46 po rozstaniu najbardziej brakuje mi tej czułości przy spaniu razem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 19:27 napiszcie czy śpicie razem czy osobno, czy lubicie to? co Wam przeszkadza? a co jest w tym wspaniałego? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 19:43 najlepiej spac samemu,bo nikt nie chrapie i nie rozpycha sie oraz nie zabiera kołderki (najlepiej jak ma sie 2 kołderki) to ostatecznie jakos ujdzie te spanie razem i musi byc w duzym łózku :))) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 22:52 jakie dwie kołderki? Nie ma to jak ułożyć nóżkę między nóżkami żonki :) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 19:41 a no czytałam juz ten art. p.s Spi sie we dwoje a odpoczywa samemu ;P Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 19:43 Skorpi nie odpoczywasz śpiąc we dwoje? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 19:46 Skorpi jeśli kocha się to się pragnie bliskości i te ileś godzin snu w uścisku i przytuleniu daje ogromny ładunek energii i spokoju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 19:48 zazwyczaj i tak sie spi osobno bo w nocy i tak sie ruszamy a snie z boku na bok przytulic to sie mozna ostatecznie po sexsie a pozniej jak to w zyciu kazdy w swoja strone sie odwraca ,bo jest tak wygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 19:50 jeszcze nie znasz tego uczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 19:52 hmmm wiesz powiem tak ja nie jestm sentymentalana i takie rzeczy mnie nie ruszaja jesli chodzi o spanie we dwoje Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 19:54 To nie jest sprawa romantyzmu, tylko silnej potrzeby bliskości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionica11 Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 19:57 to ja chyba mam bardziej potrzebe sexu niz bliskosci ups.powiedzmy ze i tak w sumie cale zycie sama jestem wiec sie przyzwyczailam do tego :P Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 22:53 skorpionica11 napisała: > zazwyczaj i tak sie spi osobno bo w nocy i tak sie ruszamy a snie z boku na bok > przytulic to sie mozna ostatecznie po sexsie a pozniej jak to w zyciu kazdy w > swoja strone sie odwraca ,bo jest tak wygodniej Zależy komu, mi wygodniej jest jak się przytule do plecków :) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Spać razem czy osobno ? 03.10.06, 22:50 Jak ktoś ma za dużo łużek to osobna :) Ja wolę razem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zosia9933 Re: Spać razem czy osobno ? 04.10.06, 04:04 Czytalam,my spimy razem-ale osobno.Kazdy w swoja strone,kazdy w swoj kat.Teraz i tak nie jest zle,ale kilka miesiecy temu kazde z nas mialo swoja koldre.Musze przyznac,ze nie lubie spac z kimkolwiek,a najbardziej z dziecmi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mizzzar Re: Spać razem czy osobno ? 04.10.06, 08:54 A ja popieram Robiego:):) nie ma to jak na lyzeczke sie przytulic do pleckow:) a my mamy tak, ze jak musze sie obricic w nocy to Kasia tez sie obraca przez sen:) i wtedy jest odwrocona lyzeczka:) cudnie po prostu:) i wlasnie wtedy odpoczywam najbardziej, nie fajnie byloby spac oddzielnie... a artykul ciekawy:) najbardziej zrobila na mnie wrazenie wzmianka o ilosci uratowanych zyc podczas snu i tylko dzieki temu, ze sie blisko spi: - Zaskoczyła mnie liczba ludzi uważających, że żyją tylko dlatego, że pewnej nocy nie spali sami - mówi Rosenblatt. Przytoczył przykład kobiety, która przeżyła, bo mąż, obejmujący ją podczas snu wyczuł u niej atak padaczki. Podobne historie dotyczyły osób, które miał zawał, udar albo wstrząs hipoglikemiczny i zostały uratowane przez partnera. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Spać razem czy osobno ? 04.10.06, 18:07 Popieram Robiego i Mizzara,nie ma to jak wtulić się w ukochaną osobę.To jest dużo przyjemniejsze niz spanie samemu/mej .Jeśli kochasz to do chrapania,wiercenia sie partnera czy partnerki można się przyzwyczajić .No trudno ja śpie sama:( Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Spać razem czy osobno ? 04.10.06, 18:22 Ja nie chrapię i się nie wiercę, bo jestem wtulony :) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Spać razem czy osobno ? 04.10.06, 18:27 robi,ja nie mówie ,że Ty,czy ten z którym spałam. Tylko ogólnikowo:P Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Spać razem czy osobno ? 05.10.06, 16:34 Ja tylko mówię, że jak się człowiek wtuli to jak ma chrapać :) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Spać razem czy osobno ? 05.10.06, 19:15 zawsze też można szturchnąć partnera i przestaje on chrapać ;-) a chrapanie niezdrowe jest... Odpowiedz Link Zgłoś