Dodaj do ulubionych

weekend w krakowie

16.10.06, 21:15
znajomi namówili mnie na rajd żubrów w sobotę, 21.10., na trasie kraków -
zakopane - niestety tym razem cztery kółka i kierowca, ale pozostałam przy
pięknym błękitnym kolorze :))) To mój pierwszy raz. Dochodzę do wniosku,że
wszystkie pierwsze razy są niezapomniane i przyprawiają o różne takie
dolegliwości... :))))jak np. przyśpieszone bicie serca. Trzymajcie kciuki,
albo przyjedźcie pokibicować...
Obserwuj wątek
    • goha66 Re: weekend w krakowie 17.10.06, 06:23
      miłej zabawy, niezapomnianych (pozytywnych) wrażeń i powodzenia Jagoda :)
      kciuki oczywiście będę trzymała
      P.S. na relację "po" możemy liczyć??
      • jagdam Re: weekend w krakowie 18.10.06, 21:39
        będę miała okazje ci osobiście zdać relację, jeśłi pojawisz się na naleśnikach
        ww opolu w niedzielę o 14.00.
        Trochę kobitek się zapisuje... żeby tylko dla nas wystarczyło:DDD

Tym razem błękitny subaru...
        • goha66 Re: weekend w krakowie 19.10.06, 06:44
          ehkm... Jagoda te naleśniki miały być w ubiegłym tygodniu (ale odwołałyśmy ze
          względu na małą ilość chetnych) ... teraz myślimy powoli i nieśmiało o zimowym
          dwudniowym spotkaniu po Nowym Roku :)
          tak pomiędzy Bogiem, a prawdą w ostatnią niedzielę pojechaliśmy sobie w stronę
          Opola (docelowo na naleśniki), ale pod Krapkowicami wyłapałam całkowitego zonka
          (totalnie pusty bak ... zapomniałam zatankować po raz pierwszy w życiu :D)...
          ściągnęliśmy trochę paliwa z motocykla Piotra (dzięki uprzejmości ludzi z
          Wrocławia i Leszna, którzy wracali z zakończenia sezonu w Rybniku, zatrzymali
          się na nasze rozpaczliwe machania i użyczli wężyka - thx. ludziska! :D) i na
          tym ściągniętym paliwie dokulałam się do Krapkowic do benzyniarni ... a
          ponieważ dawali tam też dobrze jeść dalsza jazda na naleśniki nie miała sensu
          więc zaliczyliśmy kompleks parkowo-pałacowy w Mosznie (jeśli któraś nie była, a
          będzie jej kiedykolwiek po drodze gorąco polecam - zamek jak z bajki :D)
          P.S.
          chyba wpiszę w radach dla początkujących ... sprawdzaj czy nie masz Sahary w
          baku :D
          • a_virago535 Re: weekend w krakowie 19.10.06, 09:17
            No właśnie chyba wyjdą te naleśniki jednak... :-) Fajnie by było, gdyby się
            udało nam spotkać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka