Gość: ziuta IP: 213.76.143.* 25.03.03, 12:19 Dzięki za odpowiedź, należało mi się, ale pisałam to w rozpaczy po prostu. Wiem, że na ziemi są ludzie, którzy innych szanują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leziox Re: do Leziox'a IP: *.arcor-ip.net 25.03.03, 14:48 Nie przejmuj się aż tak bardzo.Są w życiu jeszcze gorsze rzeczy,mogące człowieka spotkać.Nie twierdzę,że masz z jakichś tam przyczyn lekko,ale rozejrzyj się wokoło.Masz dosyć facetów na razie,to zrób sobie od nich urlop.Nikt nie powiedział,że koniecznie trzeba żyć w parach.Można w tych parach przebywać czasami i też się świat od tego nie zawali. Odpowiedz Link Zgłoś
dzyt Re: do Leziox'a 25.03.03, 14:52 WIEDZIAŁAM, ŻE jESTEŚ LUDZKI... :) TAK TRZYMAJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: do Leziox'a IP: 213.76.143.* 25.03.03, 15:03 Wiesz leziox ja z nim byłam naście lat. Ostatnie pół roku zmieniło się w koszmar, nigdy wcześniej nie byłam z nikim, tak naprawdę. Nie mogę tego zrozumieć. Wyprowadził się, pewnie będzie rozwód. Wiem, zrobię przerwę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: do Leziox'a IP: *.arcor-ip.net 26.03.03, 22:09 Dzyt zapałało do mnie nagłą sympatią.A skąd wiesz czy jestem ludzki czy tylko się maskuję? Takie rozstania po wielu latach wspólnego życia są przykre i całkiem do kitu,człowiekowi potem nie chce się żyć,zanim się znowu podniesie. Wiem o czym mówię i rozumiem cię chociaż całkiem z innej,bo męskiej strony.Ból jednak chyba po obu stronach jest taki sam. Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: do Leziox'a 27.03.03, 10:01 dzytka, to swolocz nad swoloczami. ja czort ci to mowie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzyt Re: do Leziox'a IP: cache:* 27.03.03, 10:05 co wiem to wiem, a skąd to mój słodki sekrecić :) Odpowiedz Link Zgłoś