swin 10.11.01, 21:14 lecz swiat w znaczone karty gra...zawsze przegrana bywam ja" ..i tak to. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grapefruit_dead Re: 10.11.01, 21:18 onlyania napisał(a): > a ze mna swiat sobie w kulki leci... bilardzistka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
swin saczac sok grapefruit`owy z wkladka 10.11.01, 21:30 grapefruit_dead napisał(a): > onlyania napisał(a): > > a ze mna swiat sobie w kulki leci... > bilardzistka?:) `zaszyc sie gdzies w jakas noc (przy stole z zielonym suknem?) `zagasic w sobie swiat , caly..(soczkiem jak wyzej) `i nie czuc wiecej (po minimum 6 soczkach jak wyzej) ech... nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: saczac sok grapefruit`owy z wkladka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 21:36 hej,co tu jakas stypa? Przestancie mnie dobijac!:) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead przestaje! :) 10.11.01, 21:40 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > hej,co tu jakas stypa? Przestancie mnie dobijac!:) szamanta nie lubi styp? a to czemu? mozna sie dowiedziec o sobie wielu cieekawych rzeczach! pod warunkiem ze sie udaje i lezy w trumnie dla checy! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: przestaje! :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 21:45 "wybierac grota,nawietrzny bras,a na zawietrznym luz..":))) ale to szanta a nie szamanta!!!! Nasz "soczek" jest dzisiaj z dodatkiem???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead saczac sok grapefruit`owy z wkladka (ŚWINIA!) :) 10.11.01, 21:38 swin napisał(a): > ech... nie pomaga. i dobrze Ci tak! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
swin cudne sloneczko ty moje zolto-grapefruit`owe 10.11.01, 21:45 grapefruit_dead napisał(a): > swin napisał(a): > i dobrze Ci tak! :)) no nie badz taka (ś...) ;(((( mi tu cale zycie pod gorke, a Ty taki...tylko potwierdzasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta1 Re: saczac sok grapefruit`owy z wkladka (ŚWINIA!) :) IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.01, 21:45 fe!Nieladnie soczku!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eor A przeciez..... IP: *.swipnet.se 10.11.01, 21:59 Czekała na uśmiech po którym mogłaby przejść na drugi brzeg gdzie jest ciepło i kwitnie tatarak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lala Re: A przeciez..... IP: 198.155.189.* 10.11.01, 22:34 a drugi brzeg tuz , tuz, i nic ze zamglony i nic ze ciemy ale najwazniesze , ze jest tam gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: A przeciez..... 10.11.01, 22:58 "ze jest tam gdzies.." pomylka, to tylko FATAMORGANA Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: A przeciez..... 10.11.01, 23:11 onlyania napisał(a): > "ze jest tam gdzies.." > pomylka, to tylko FATAMORGANA fatalnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
laura! Re: Niepokój 10.11.01, 22:58 Jak zwykle miło zaskoczona !!!!! Niepokój Jest ze mną zawsze ... Przed nim uciekam w nocy ulicami ciężkimi jak asfalt Gdy zobaczysz że tak biegnę rzuć mi przez okno słonecznik złoty jak serce Odpowiedz Link Zgłoś
grapefruit_dead Re: saczac sok grapefruit`owy z wkladka (ŚWINIA!) :) 10.11.01, 22:04 Gość portalu: samanta1 napisał(a): > fe!Nieladnie soczku!;) dziekuje!:] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Mój ulubiony utwór IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 12:07 Krówka Gdyby krówka miała skrzydła no i latać potrafiła, na twą głowę by nasrała no i jeszcze przywaliła. Tak miłe Panie, to jest dopiero głębia. Precz z sarkazmem!!! romantyczny czort Odpowiedz Link Zgłoś